6
okt
Seneste opdatering: 10/10-11 kl. 0013
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Spørgsmålet er retorisk,for det er en offentlig hemmelighed. Ser man på chatforums i miljøet, er der ingen, som er i tvivl. Alligevel vil omkring halvdelen af de truede heller forfølges og lemlæstes, end se sandheden i øjnene. Men de skal vide, det kan koste homoseksuel livet en dag, som det gjorde i Malmø i 2009. Det kan ingen fortrængninger beskytte imod. Trusselskulturen mod homoseksuelle er tilvandret, det vidner selv politiet om. Det fremgår af billederne at butikken er Istanbul Kebab v./Ali Saqi – Tagensvej nr. 100 på Nørrebro. De trusler skulle være nemme for politiet at efterforske, hvis politikommisæren mener det alvorligt, at “politiet har fået mere fokus på hate-crimes.”

Programmet KRIMI 5 går i aften tæt på de såkaldte hatecrimes, hvor bøsser og lesbiske bliver lagt for had.Programmet dykker ned i de værste overfald og er med under Copenhagen Pride, hvor landets homoer viser sig frem.I dette indslag er to bøsser er på vej hjem fra byen og pludselig bliver overfaldet af personer, der ikke tåler synet af dem. Gerningsmanden truer blandt andet parret, hvoraf den ene er indehaver af hjemmesiden stophad.dk, med en skruetrækker og kræver, at de forlader fortovet foran et pizzeria.Se optagelserne lavet med skjult kamera fra overfaldet herover.

Den store indvandrer, der trues med skruetrækker i programmet, er den 48-årige Jacob Nico, der lever som dørmand, og stod for sikkerheden under Copenhagen Pride. Han er omkring 195 cm høj. Hvis indvandrere antaster en fyr som ham, hvad sker der så ikke med to små, mindre robuste bøsser, hvis de går samme sted to gange om ugen. (Se også blandt megen anden dokumenatation Homoseksuel forfatter på Vesterbrogade: Først slået ned af tyrkere, herefter røvet af iranere.)

Norge efter Breivik – et tydeligt signal til kritisk journalistik

Kun HRS.NO rammes af stærk nedskæring af støtte.

I statsbudsjettet føreslår regjeringa å innføre ei ny ordning som gir direkte driftsstøtte til nasjonale ressursmiljø på integreringsfeltet. Støtteordninga til landsdekkjande organisasjonar fell bort. Nytt tilskot til nasjonale ressursmiljø på integreringsfeltet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hende
Hende
10 years ago

@ PLUS, at de ‘boller’ små drenge, som er klædt ud som “dansepiger”…….!?
Islams ‘fremskredethed’, er til at brække sig over og jeg frygter for mit lands fremtid, med alt denne leflen for en af verdens mest totalitære ideologier!!! 🙁 FØJ!

jim-no
jim-no
10 years ago

Samtidig er muslimer langt mer homoseksuelle enn andre grupperinger, så galskapen er jo komplett. En amerikansk sosialantropolog kom vel frem til at rundt 60% av afghanerne i en militærleir i Afghanistan hadde hatt homoseksuell omgang med hverandre under en ganske kort periode basert på et utbrudd av gonore.

gren
gren
10 years ago

Jeg tror, at den mand i indslaget, der bliver forulempet, hedder Jacob Nicu.

gren
gren
10 years ago

@ Ole Burde

Det samme gør sig gældende blandt politisk radikale bøsser i Danmark. De støtter også Palæstina osv. Til trods for at de samme personer, som de støtter, vil slå dem ihjel, når de kommer til magten.

gren
gren
10 years ago

Var Ali Saqi involveret i truslerne, eller var det kunder fra Istanbul Kebab, der fremsatte truslerne?

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

For et par år siden var der en legendarisk begivenhed i Londen , hvor en flok bøser mødte op til en støttedemodstration for Hamas, med det resultat at de fik tæsk med jernstænger af dem som havde organiseret demonstrationen….det mest ufattelige ved hele historien er , at mange af bøssegrupens ledende personligheder bagefter gjorde deres bedste for at UNDSKYLDE angripernes brutale opførsel . Denne historie er enormt vigtig at forstå , fordi den fortæller os hvor enormt stærk den politisk korrekte pseudorligion kan være som motivatinssystem for dem som identificrer sig med dens offer-forherligelse . Bruce Bawer beskriver det udførligt… Read more »

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago
Reply to  Ole Burde

Og det handler dybest set om Islam. Du kan udvise nok så meget tolerance overfor muslimer og Islam, du kan bare aldrig forvente at det bliver gengældt. Du kan håbe på det i bedste fald. Venstrefløjen bærer selvsagt en stor del af ansvaret. Ikke for handlingerne, men for at tie dem ihjel, bagatelissere dem, eller ignorere dem slet og ret. Danskerne skal nu lære at debattere med en god tone, vi skal være inkluderende og så videre. Men sjovt nok så får koransoldaterne slet ikke samme reprimande og løftede pegefinger fra de anstændige på rød fløj. Var det omvendt, kan… Read more »

Prudentius
10 years ago

“…skulle være nemme for politiet at efterforske,…”

Så nemt at de allerede ved første gennemsyn er nået frem til efterforskningens endelige resultat:

Nydansker trumfer bøsserøv!

Det er simpelthen for svært for en sklerotisk stat at hævde sin autoritet iblandt mennesker der er usamarbejdsvillige, måske truende, endda bevæbnede.

“mere fokus” kan man lige så godt have inde på stationen, som ude på gaden.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

“Nydansker” vil i fremtiden trumfe mangt og meget.

Man vil til den tid i indflydelsesrige kredse stadig betragte mere multikultur, som løsningen.

Tim
Tim
10 years ago

Altså vi hører om muslimer der overfalder andre næsten hver dag nu….hvorfor sker der ikke noget hos toppen?

Angående Norge
Hvad er det for noget racistisk ideologi pis? Hvordan kan man være SÅ GALT PÅ DEN?

Marit
Marit
10 years ago
Reply to  Tim

Jeg registrerer at HRS fikk halvert sitt budsjett for neste år. Regjeringen ønsker ingen kritikk av den multikulturelle ideologi (les: islam). Derimot får Antrasistisk senter påplusset sitt budsjett. De ser “rasisme” over alt hvor den ikke finnes i samfunnet.
Her i landet trenger vi sårt til et systemskifte, som vil stoppe masseinnvandringen av uintegrerbare voldtektsutøvere.

PK
PK
10 years ago

Om det brutale overfald i Hillerød, så er der tale om anstændighedens
Danmark er på natarbejde.
Ja, anstændighedens vold kører på 3 skift.
Dog, lønnen er god.
Du bliver ansat resten af dit liv af den danske stat.
Fis Fis partierne leder nu vores land.

Pardon , Hillerød, hvad taler du om her ? *Steen

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x