10
okt
Seneste opdatering: 11/10-11 kl. 0009
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Klip fra program på 26 minutter produceret af Südwestrundfunk og sendt på fransk TV og tysk ARTE-TV i morgen den 11 oktober 2011. Endnu en skamstøtte over tre årtiers svenske politikere, men næppe den sidste og næppe den største. Tekstet på engelsk.(Jude: “Ich werde nie nach Malmö zurückkehren”)

Støt Fjordmans “relocation fund”

Hello from Peder Jensen alias Fjordman. I will continue writing under one name or the other and hope to publish several books in the next year and a half, but after the Breivik case in Norway, which I got mixed up in against my will, I no longer have a job and I am also moving out of my old flat in Oslo, which I already left weeks ago. There are always some costs involved in moving to a different location and creating a new life somewhere else. If you have enjoyed some of my essays in the past I would be grateful if you donated a few bucks this time. Think of it as a Fjordman Relocation Fund. Just mark the donations as being for me and I will get it via Vlad’s fine website.
Thank you, and thank you for all the support and kind words I get from long-time readers.
Peder

Brug PayPal her: A chance to help out Fjordman. Vi kender bloggeren godt, og vi står inde for, at pengene havner hvor de skal. De første 95 $ er allerede løbet ind i dag. Når resultatet af indsamlingen forligger, bringer vi det. Skulle Peder en dag vælge at fortælle, hvad der er sket siden den 22.7, bringer vi også det. Som Vlad skriver: “I hope many of you can help him out. Fjordman really has sacrificed a lot, and more than I can say here in fact.” (Se også: Your Golden Opportunity to Repay Fjordman.)

Tøsefjantet totalitarisme

Hvad der egentlig foregår inde i hovedet på dem ovre på den anden side af kulturkløften er et mysterium der fascinerer igen og igen. Især spørgsmålet om hvilke forestillinger de gør sig om udsigterne for anstændighedens multikulturelle Shangri La der bliver ved med at glitre derude i horisonten – én ting er våde sentimentale drømme, men kigger man ligesom på den nederdrægtige tones vedholdenhed, og det faktum at medierne igen og igen (og igen) kun beskæftiger sig med negative historier om multikulturen, hvad er det mere præcist der skal til for at realisere samfundet hvor vi køber spændende nye krydderier i bazaren og dyrker religionsdialog på dertil indrettede bænke?

Det er et mysterium, for en kendsgerning jeg ofte har gjort mig lystig over her er at der øjensynligt skal en endeløs række af lovindgreb til for at sikre den glade multikultur der jo ellers hævdes at være naturens egen ligevægtstilstand. Man kunne mene at denne omstændighed var en slags falliterklæring der skulle skabe kognitiv dissonans og puffe de anstændige videre, ud i virkeligheden. Men man kommer vist aldrig nærmere end disse fortvivlede og aggressive udfald mod os, de spedalske.

En helt særlig sub-genre i disse små martyraktioner for godheden tegnes af det som i sin idealtypiske form må være en kvindelig antropologistuderende på RUC. Nogle finder vej til Uriaspostens kommentarspor, således for tiden en “Amalie“. En anden er et navn vi ikke er stødt på før. Hun har lagt denne kommentar på vores belyver Klemens Kappels blog på Politiken, og man må jo her se det bekræftet at man i visse kredse faktisk tror på utopiens indførelse gennem totalitær lovgivning (LFPC):

AF METTE AKHMEDOU 07:35 9. OKT

Danmark bør, i lighed med de lande vi ellers sammenligner os med, skærpe hat-speech lovgivningen, så vi én gang for alle kan få sat stop for højrefløjens subversive gyllespredning på nettet. For vi får ikke det multikulturelle samfund til at fungere, hvis vi fortsat tillader kritik af det og af de etniske minoriteter.

Koptere i “sammenstød” med knusende overmagt

 

Selv om der i en reportage på jp.dk ikke efterlades tvivl om de reelle magtforhold mellem koptere og muslimer, er brugen af ordet “sammenstød” stadig på journalisters rygmarv når situationen for kopterne omtales i mainstreammedierne. Videoerne og billederne her under er i den absolut ekstreme kategori, og bør kun besigtiges efter overvejelse. De værste er anbragt under linket. Det er den slags man ikke behøver at se, men som på den anden side er vigtig dokumentation at fremlægge som et korrektiv til den enfoldige mediedækning af det såkaldte “forår” på de kanter. Via Vlad Tepes Blog (LFPC).

[…] Equally telling is that perpetrators of church attacks are seldom if ever punished. Even if sometimes the most rabid church-destroying Muslims get “detained,” it is usually for show, as they are released in days, hailed back home as heroes (this, too, goes back to Muslim dogma, which naturally sides with Muslims over infidels).

This year alone has seen the New Year church attack, which left 23 dead; the destruction of the ancient church of Sool, where Muslims “played soccer” with its sacred relics; the Imbaba attacks, where several churches were set aflame; and now Edfu, wherein, as usual “none of the attackers were arrested.”

Indeed, three days after Edfu, Muslims attacked yet another church.

Aware that they are untouchable, at least when it comes to making infidel Christians miserable, anti-Christian Muslims have a simple strategy: destroy churches, even if one at a time, safe in the knowledge that, not only will they not be prosecuted, but Egypt’s military and security apparatus will punish the infidel victims should they dare to protest. Raymond Ibrahim: Egypt: Destroying Churches, One at a Time 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Opdatering – Snaphanen skriver, at Fjordman behøver hjælp. Gå ind til Snaphanen støt Fjordman via Snaphanens link, som man finder i HER. […]

jesper
jesper
12 years ago

Det ender galt, muslimer skal og må bekæmpes her og nu, de skal sendes tilbage hvor de kom fra, for de er ondskab. Giv agt over for ondskaben grib den og send den tilbage hvor den kom fra. De er allerede igang med at forgifte os, samtidig med at de går rundt i hærgende flokke og plyndrer,stjæler, lyver, smadrer, truer, nedbryder, voldtager, nedbrænder, formerer sig, de gemmer deres kvinder væk og forfører/tvinger vores kvinder til islam. Meget snart er de i overtal og vores modstand vil være nytteløs vi bliver deres slaver,,, ondskabens slaver,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.

Hilmar
Hilmar
12 years ago

Jeg er overbevist om at den godhjertede frøken Akhmedou i sit barmhjertige klarsyn kun har de sande og evigt uskyldige “etniske minoriteter” i tankerne når hun så salvelsesfuldt påpeger det utilladelige i “kritik” af dem. Altså selvfølgelig minoriteten på de 1,4 mia rettroende; minoriteten på de 1,3 mia kinesere; minoriteten på de 1,2 mia indere samt minoriteten på de altid vibrerende og naturligt rytmisk berigende 1,02 mia afrikanere. Ja – for den naturligt hadefulde, bagstræberiske, blegfede og diskriminerende majoritet på 4,7 mio danskere har selvfølgelig et særligt ansvar for at huse denne verdens forsvarsløse og stakkels (men kulturelt berigende) minoriteter… Read more »

Hilmar
Hilmar
12 years ago

Artiklen “Tøsefjantet totalitarisme” fik mig til at bryde ud i rungende latter flere gange (sker relativt sjældent).
Jeg kan ikke afvise at latteren havde en vis sardonisk bismag, men mest af alt bare den umiskendelige fryd ved genkendelsen af en anden sjæls frihed . . .
Er frøken Akhmedou virkelig citeret verbatim et litteratim?

Griner stadig . . . “hat-speech lovgivningen” – genialt! Betyder det så at klaphatte (dem af stof) og mistænkeligt etnocentriske cowboyhatte vil blive konfiskeret når multikulti-Nirvana fuldbyrdes?

Prudentius
12 years ago

Forføgelsen af kopterne er et utroligt godt eksempel på den vestlige mainstream presses uvilje til at afdække muslimers vold mod ikke muslimer og denne volds dybe forankring i islamisk teologi!

Der er en ellers åbenlys sammenhæng, men det er ikke nok, da muslimer kun kan skildres som stakkels forfulgte ofre (hvilket de utvivlsomt også ofte er, normalt med trosfæller i rollen som forfølgere og bødler) og ikke som de fanatiske mordere, deres rækker synes så fulde af.

trackback

[…] info på Snaphanen och Gates of […]

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago

En stor tak til “Mette Akhmedou” herfra. Hun siger det jo ligeud!

Jeg giver gerne Mette en flybillet til Saudi Arabien hvis hun vil love aldrig at komme tilbage.

Du kan f.eks få plads på SK597 til Riyadh den 31/10-2011 kl. 18:10. Hvordan lyder det? One-way til sydens sol.

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago
Reply to  Vagn Henning

Ovenstående er faktisk en ret dårlig forbindelse, og så er den ikke engang særlig billig. Man kan også komme derned med Turkish Airlines. Med TK1784 ud 31/10-2011 kl 12:25, tre timers ophold i Istanbul og så videre til Riyadh med TK 836. Så er du fremme lige omkring midnat.

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Fjordman – Peder Jensen – kan altid bo hos mig. Det koster gratis. Jeg skal nok sende lidt penge også, men jeg har en del at gøre med Saeed familien, som risikerer dødsstraf – det gør jo ikke Peder, men vi skal tage hånd om hinanden, ikke slå den af på grund af uvenskab eller måske bare søgt fjendskab. Aldrig!

trackback

[…] info på Snaphanen och Gates of Vienna. Dela:TwitterFacebookE-postSkriv utLike this:GillaBli först att gilla denna […]

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Ikke noget at bortforklare , jonni ? Hvordan kan du IKKE forholde dig til det , at feks EJC under overskriften “antisemetisme” overhovedet ikke bruger ordet muslimer eller islaam når virkeligheden er at 95 % af alle avorlige tilfælde af antisemetisme bliver begået af mslimske immigranter , incl 3. generationsimmigranter ? Hvorfor er det såvigtigt at koncentrere al kamp mod antsemitisme mod højrefløjen ? , når realiteten er at samme højrefløj har gjort sig enorme anstrengelser for at udrense de sidste rester af den gammeldags antisemitisme , hvorimod den ” progressive ” venstrefløj i stadig højere grad slutter op om… Read more »

VRIL
VRIL
12 years ago

a dude called “sir toby” deleted several times my comments at fjordman`s blog – therefor : no support for cencoreship

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

“jonny” som lige har skrevet ovenfor , prøver at bortforklare hele Ninas historie ved bla. at henvise til citater fra World Jewish Congress , som under Ronald Lauders ledelse er blevet endnu mere kvalmende politisk korrekt end før . Så slemt er det at Israels statsminister for et par måneder siden nægtede at deltage i WJCs congress i Jerusalem . Man kan måske sige at WJC er en internt-jødisk udgave af en international pamperorganisation med mange paraleller til både FN og EU organer . Eller med andre ord ,de pengestærke pampere i WJC har udspillet deres rolle som indsamlere af… Read more »

Jonny
Jonny
12 years ago
Reply to  Ole Burde

Jag bortförklarar och förringar inte något som helst. Poängen är att alla officiella judiska organisationer i Sverige förordar en politik vilken skapar just den situation och de problem som judarna i Malmö nu råkat ut för; samt att de brännmärker alla som arbetar för en annan politik som “främlingsfientliga”, “rasister”, “brunskjortor”… Därför bör alltså de judar i Malmö som oroas av utvecklingen kontakta och försöka påverka officiella judiska organisationer och ledande personer inom det judiska samfundet så att dessa omprövar sin hållning. Jaså, pamparna i WJC har spelat ut sin roll? Hur ser det ut vad gäller “European Jewish Congress”… Read more »

Jonny
Jonny
12 years ago

De judar i Malmö som oroas av utvecklingen bör kontakta och försöka påverka officiella judiska organisationer och ledande personer inom det judiska samfundet. Bland dessa prioriteras nämligen samarbete med muslimska organisationer för att motverka “islamofobi” och “antisemitism” (samt motstånd mot massiv invandring och “mångkultur”, etc.) bland de europeiska ursprungsbefolkningarna: Lena Posner-Körösi, ordförande för Judiska församlingen i Stockholm och ordförande i Judiska centralrådet. – Jag kan utan att darra på manschetten säga att detta är förfärligt. Jag delar inte Jimmie Åkessons eller Sverigedemokraternas uppfattning i någon fråga. Det är uppenbart vad de har för historia och ursprung. Brunskjortor. Detta är populism.… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Nina er allerede godt på vej til at føle sigselv som Israeler …hun HAR taget den store beslutning og er nu langt mere sikker på hvem hun er og hvorfor . Læg mørke til til hendes ansigtsudtryk , hun ligner ikke en svensker mere . Hun passer allerede langt bedre ind i gadebilledet i Tel Aviv end noget andet sted . Når hun lander i bengurion lufthavn vil hun blive modtaget af repræsentanter mange forskellige grupper og organisationer , og alt vil blive gjort for at hjælpe hende igang med et nyt liv .

trackback

[…] Der Blog Vlad Tepes hält den Beitrag, in dem er um finanzielle Hilfe für Fjordman bittet, nach eigenen Angaben noch eine Weile als ‘sticky thread’ oben. Ähnliche Aufrufe kann man z.B. bei Gates of Vienna und in einem Artikel mit anderem Inhalt und Titel sozusagen als OT lesen: Støt Fjordmans “relocation fund”. […]

Prudentius
12 years ago

Kanariefuglen i kulminen…

Først lørdagsfolket, dernæst søndagsfolket!

Vi kan ikke sige vi ikke var advaret.

Jutta
Jutta
12 years ago
Svenskasvensson
12 years ago

Jag tror aldrig att man kan rädda Malmö, den staden är förstörd för all framtid.

JensH
JensH
12 years ago

Trist for Illmar Reppalau og den øvrige Svenske elite, at man ikke kan styre de udenlandske medier på samme måde som de Svenske. Illmar Reppalau havde jo for ikke så længe siden travlt med at udskamme Danmark, fordi han mente den Danske udlændingepolitik og (påståede) fremmedfjendskhed skræmte investeringer væk fra Øresunds-regionen. Med de de stadig mere Malmø-kritiske reportager der i stigende omfang bliver vist i de internationale medier, så burde Illmar Reppalau måske starte med at feje for egen dør.

Johansen
Johansen
12 years ago

Nina Troisner fra Malmø har læst skriften på væggen. Den nye bølge af jødehad i Europa har bolig i islam.
Se blot på, hvorledes det er gået jøderne i den islamiske verden.
Bat Ye´or var én af de sidste jøder, som blev fordrevet fra Egypten i 1957 efter krigen mod Israel året forinden:

http://da.wikipedia.org/wiki/Bat_Ye%27or

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x