17
okt
Seneste opdatering: 18/10-11 kl. 1655
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danske shariazoner i mainstreammediernes nærsynede optik

Jp.dk har en teaserartikel som måske antyder hvad der venter i den kommende exposé i tirsdagens avis, eller rettere hvad der godt kan frygtes at mangle. Man håber hver gang at man tager fejl, men teaseren kan være en anledning til at gøre opmærksom på hvad der bør lægges mærke til. Nogle uddrag:

Flertallet af danske muslimer tager afstand fra en lille gruppe ekstremister, som med inspiration fra Storbritannien vil indføre sharia-zoner i Danmark. […]

I sharia-zonerne skal der tages fat i folk, der drikker, spiller, går på diskotek og andet, som ifølge salafisterne strider mod islam.

Hos Muslimernes Fællesråd, en paraply for flere muslimske organisationer, siger talsmand Mustafa Gezen:

»Man skal bestemt tage dem alvorligt, og vi må gå i dialog med de her mennesker. Vi skal ikke være blinde for deres ekstreme tilbøjeligheder i vores samfund. Problemet er, at mange unge står i en situation, hvor de vil være modtagelige over for disse holdninger. […]

Hos Islamisk Trossamfund, der driver en af Københavns største moskéer på Dortheavej, understreger talsmand Imram Shah, at salafisternes synspunkter ikke er repræsentative for danske muslimer.  […] Islamister vil indføre sharia-zoner i København

1) Man starter med at slå halvmånens tegn og bedyre at “flertallet af danske muslimer” tager afstand. Ingen skal tro noget forkert om JPs tre skrivende medarbejdere. 2) Man siger uden nærmere konkretisering at diverse løssluppenhed “ifølge salafisterne” strider mod islam. Aha, der findes altså en ‘sand’ islam der ser med milde øjne på den slags. Får vi denne retning nærmere udpeget i morgen? 3) Talsmanden for Muslimernes Fællesråd banaliserer salafisternes religion til “tilbøjeligheder” og “holdninger”. Aha. Mener Gezen så at frafald, homoseksualitet og afstandstagen fra sharia i al fremtid er forenelig med islam? At der skal være religionsfrihed i Saudi Arabien, og at muslimske kvinder må gifte sig med vantro mænd? Vil man stille ham disse oplagte spørgsmål? 4) Vi får uden antydning af dokumentation at vide at salafisterne ikke er “repræsentative for danske muslimer”. Aha. Får vi denne dokumentation i morgen, og bliver Shah stillet de samme spørgsmål som i 3) hvad hans egne “holdninger” nærmere går ud på mht. islam – sådan på længere sigt?

Det er sent og jeg er bare sur på mainstreammedierne. I morgen kommer nybruddet i dansk presse, hvor man for første gang ikke bare antager og antager til den store guldmedalje, men bringer dokumentation og teologisk indsigt i mainstream-islams dogmatik. Det er ganske vist, og det bliver i givet fald en kioskbasker for vores vedkommende, for så står verden da ikke længere (LFPC).

Se også Islamisk Trossamfund 2006 til den franske journalist Muhammed Sifaoui i France 2 dokumentar: “Vi er salafister. Du ved, muslimske brødre.”

Jyllands Posten lader en skribent erklære dansk samfundsindretning krig. Klar tale må værdsættes: Abdullah Mujahed Ali:Den sande lov er Allahs. Så må han jo se, hvornår vi også er i krig med ham, og tror han virkelig, han kan klare det, hvis han en dag får det opgør, han inviterer så frejdigt til? Foreløbig – med de konfliktsky fortrængningspolitikere vi har, – er det en gratis omgang for Abdullah. Men hvor længe lader folk sådan nogle som ham håne det gamle land, der giver ham taletid? Det er politikernes hovedpine, venter de for længe, ryger de med i den konflikt, de selv har sparet op til.

Hvis nogen – sådan som Fjordman eller denne blog – tager denne agressive femtekolonne-retorik på ordet, analyserer den og ekstrapolerer den tyve år frem, så bliver de  kaldt “alarmister” og “krigshetzere”, men den dag – Gud forbyde den kommer – at disse ord fra Abdullah Ali bliver materialiseret, så er der ingen der køber Politikens og akademikkens udlægning af hændelsesforløbet. Deres forklaring falder på sin egen idioti, og forudsætter desuden fuldstændig historieløshed. Alle og enhver vil udmærket vide, hvem der udløste en ulykke på landet, og det var ikke de engagerede, informerede borgere, der beskrev den og advarede imod den. Vil politikerne derimod forebygge en national tragedie, skal de allerede i dag udvise enhver, der drømmer om at omstyrte vores samfundsorden og så meget som nævner ordet “sharia.”

Da  der ikke just er nogen tegn på at de vil det, er det bare at vente på at mareridtet indfinder sig helt af sig selv. Det er den bevægelse, vi foretager i øjeblikket. Vi der beskriver den, har ret, men vi bryder os ikke om at ret, vi vil ikke noget hellere, end at tage fejl. Vores tid er historien om en forudsigelig frontalkollision. Spørg patruljerende politifolk, spørg domsmænd i retterne, de røde lamper blinker, og de “ansvarlige politikere” der ikke ser det, er fremtidens storforbrydere. Hvorfor skulle det ikke gå dem, som før i historien? Bevisbyrden mod det er deres. Det er ikke så meget os, der advarer politikerne, som det er tiden. Den der ikke læser dens tegn, kan det gå ilde. Hvad nu, hvis den mostand vi står for, er langt blidere, mindre militant og mere demokratisk, end den der kan komme, og det slet ikke er os, der er ekstremisterne, hvad så, bette politiker ? (Steen)

“Dybt rystet”: Lars Aslan i påtaget jomfrunalsk bestyrtelse

For så godt som alle politikere uden for DF kunne man vinkle denne historie efter devisen ‘først lukker man af for at lære noget om islam, og når så virkeligheden trænger sig på bliver man “rystet”‘ og begynder at pludre om at ‘vi skal tage den debat ….’. Undertiden skinner dog en langt mere usentimental viden igennem, som når en Henrik Sass Larsen pludselig rammes af et mindre slagtilfælde og frejdigt erklærer at muslimerne fucker danskernes liv op. Men for Lars Aslan Rasmussen med en kurdisk far, og adskillige ubehagelige personlige oplevelser på Nørrebro, er der her kun tale om bullshit og spin: Selvfølgelig ved han alt om flerkoneri som legitimeret i Koranen, og en påtrængende realitet i dagens Europa. Men hvorfor spille “rystet”? Formentlig kun fordi socialdemokraterne har brug for en distance til de problemer de godt ved de ingen som helst mulighed har for at rette op på nu hvor tressernes fremmedarbejdere fylder en del mere end to fodboldbaner.

En mand må tage op til fire koner, fortæller muslimsk datingside. Socialdemokrat er “dybt rystet”. […]

Han vil nu kontakte justitsministeren for at finde ud af, om hjemmesiden Zawaj.dk, der er Nordens største muslimske datingside, er lovlig. […]

– Jeg er dybt rystet over denne hjemmeside og dens holdninger, som Det Islamiske Trossamfund åbenbart deler. Vi har store problemer med, at unge i parallelsamfund bliver giftet væk, siger Lars Aslan Rasmussen. […] S vil have undersøgt islamisk dating

Breaking: Den frafaldne muslim Lars Aslan Rasmussen er med andre ord “dybt rystet” over Koranens “holdninger” :

Sura 4 (Kvinderne) vers 3

Hvis I er bange for, at I ikke kan behandle de forældreløse retfærdigt, så gift jer med de kvinder, I finder for godt: To, tre eller fire. Hvis I er bange for ikke at kunne behandle dem ligeligt, så kun med én, eller de slavinder, I ejer. Dette er det nærmeste til ikke at komme på afveje.

“Rystelse” indgår i politkernes jobbeskrivelse. De var “rystede” da Trossamfundet inviterede Sheikh Khalid Yassin, de var rystede da de inviterede Bilal Philips, og de er stadig ikke klar over, hvad et godkendt trossamfund er for noget. Med den fart, er der job til mange generationer uvidende, danske politikere uden skyggen af hukommelse. Nu er der gået seks måneder siden Bilal Philips. De er allerede parat til at blive rystede igen, og til foråret “kommer Islamisk Trossamfund til at invitere” endnu en muslimsk nazi, og det hele starter forfra én gang til. Det er vel ikke så underligt, man ikke ligefrem hænger ved politikernes læber, endsige går ud og demonstrerer med dem for 148. gang (Steen/LFPC).

Helvede er en komiker uden hjerte

»Det er meget vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke laver jokes om ofrene. Jeg taler om tragedien i forbindelse med debatten om, hvorvidt en hård retorik er med til at skabe et monster som den norske massemorder og terrorist. Om hvorvidt man med en hård retorik kan anses som værende medansvarlig og medskyldig i tragedien«, siger han.»Ingen skal være i tvivl om, at jeg fordømmer handlingen og er forfærdet over den. Humor kan dog være en måde at bearbejde noget forfærdeligt på og kan med den rette vinkel virke forløsende«, fortsætter han. Dansk komikers Utøya-udtalelse vækker norsk harme

Man hører, at generationen omkring de 40 væmmes ved sig selv, fordi alt er druknet i ironi og overflade. Indsigten er dog et sundhedstegn, men det gælder tydeligvis for den bedre begavede brøkdel af den, ikke for Stå Op Fjolset Carsten Bang. Hvorfor var Dirch Passer, Kjeld Petersen, Charlie Chaplin og Buster Keaton morsomme ? De tager bittesmå, ubetydelige hverdagssituationer og løfter dem op i deres menneskeligheds prisme. Fortvivlelsen er altid med som undertone, den der gør at latteren balancerer med tårerne og lige akurat vinder, så tårerne mest er af livsglæde. Deres kunst hylder livet, den snylter ikke på døden. Døden er en undertone, et bagtæppe.

Stand- upperne gør det modsatte. De tager helt store, dekorative emner op for at sole sig i dem, og hiver dem ned på deres pinefulde niveau, så man ikke engang kan græde over det. Virkningen er lede, ikke latter, og hvis de ledes ved sig selv, er der dog noget, de vagt aner. “Vær pjat, og dit liv bliver et Helvede. Optræd med det, og del vægten af dit eget Helvede med andre stakler.” Helvede er ikke de andre, det er en komiker uden hjerte. En komiker, der ikke forstår, at der er visse “tabuer”, der ikke skal angribes, men som man skal vige tilbage for i ærefrygt, døden og tragedien. Jeg forstår godt, de ikke er amused i Norge. Breivik er Utøya, og Utøya er en tragedie med lutter tabere. Boykot hans lavsindede, selvportræt af en falliterklæring, det er den sunde menneskelige reaktion, og den behøver man ikke være humorforsker for at føle instinktivt. Lad ham ikke gøre os mere afstumpede, end vi er i forvejen (Steen).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tim
Tim
10 years ago

Man kan bare mærke at den er gal hver gang man ser muslimer (ikke alle men rigtig mange).
De er ikk åbne og er utroligt tillukkede. Desuden er de loyale overfor Islam og muslimer og ikke danskerne. Danskerne får ikke så meget at vide.
Det er ligesom drabet ved moskeen på EID dagen. Der blev der interviewet en muslim, som svarede at hvis han vidste noget ville han heller ikke sige noget.

De er loyale overfor demselv, og spiller et spil overfor andre. De har lært at bedrage.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Apropos det statsfemininiserede PK-Sverige 😀

http://www.business.dk/fashion-design/dansk-reklamefilm-for-fraek-til-sverige

Dansk reklamefilm for fræk til Sverige
Af Ole Hall
Tirsdag den 18. oktober 2011, 10:15

Bestsellers reklamefilm er kønsdiskriminerende, lyder kritikken fra svensk reklameombudsmand. Se filmen her og bedøm selv.

Svenskerne raser over en dansk reklamefilm, som er spækket med letpåklædte damer.

I løbet af året har 172 svenskere klaget over tøj-reklamen fra danske Bestseller, og nu tiltager stormen mod den danske modekoncern, da den svenske reklameombudsmand går ind i sagen.

“Reklamen er kønsdiskriminerende”, konkluderer reklameombudsmandens opinionsnævn i en afgørelse, som netop er offentliggjort.

….

Tim
Tim
10 years ago

NØjjj hvor har vores politikere svigtet os. Jeg vil sige at man skulle have været ude allrede første gang da DR1 sendte udsendelsen omkring Hizb Ut Tahrir. Der skulle de ind og blive tacklet fuldstændigt.
Nu går tiden bare og vi skal igennem de samme lange diskussioner som vi godt kender svarene på.
Vi kender kendsgerningerne, men VORE POLITIKERE svigter os TOTALT!

HVad skal vi gøre?

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Virkeligt citat fra frokoststuen på mit arbejde i går (PK-nærsynet kvinde blev præsenteret for en notits i JP om rutinemæssigt hovedtrampende berigere): “Ja, der vil jo altid være enkelte enere blandt dem . . . ” Det er nok vigtigt at indse hvordan en stor gruppe danskere simpelt hen er ude af stand til at drage generelle konklusioner om indvandringens konsekvenser, selv når de bliver konfronteret direkte med dem. Jeg havde f.eks. en bekendt, hvis søn blev beriget af fire unge afrikanske kultur-ambassadører. Berigelsen involverede rutinemæssige dødstrusler; fremvisning af etnografisk kniv-samling samt én-vejs udveksling af moderne kommunikationsudstyr og valuta. Faderens… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Hilmar

Det tror jeg nu godt de kan. Men de vil ikke. Anne Mee Allerslev ved jo godt, at en undersøgelse af problemets omfang samt et dialogmøde ikke virker en dyt. Men alternativet ville jo være at gå direkte i kødet på selve islam og sige UD MED DET! Og det er der sgu ingen der tør. Det er jo det, der er hele problemet. Vi er simpelthen havnet i en situation der er så fuldstændig absurt, at man enten må lukke øjnene eller overbevise sig selv om, at man ser syner. Og derfor er det heller ikke særligt sjovt når… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Vil eller kan – det bliver et spørgsmål om fortolkning. Jeg er måske lige pessimistisk nok i mit estimat på 80% uhelbredeligt hjernevaskede, men hovedsagen er, at halleluja-humanisterne er udstyret med en eller anden form for blokering der tilsyneladende gør dem ude af stand til at analysere deres lands (og kulturs) demografiske udfordringer uden for et ganske smalt spektrum af tilladte og prædefinerede tanke-modeller. Måske en del har et selvhad og en dødsdrift de projicerer tilbage på deres vesteuropæiske ophav. Måske nogle har en svag karakter og lider under et forventningspres om altid at mene det accepterede. Måske andre er… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Hilmar

Mon ikke problemernes omfang og gevaldige konflikt-pontentiale lammer mange!?

Jeg diskuterede engang multikulturen og dens manglende bundprop med en lille kær og begavet journalistinde, der netop havde forfattet en artikel om hvordan “unges” problemer handlede om for få “tilbud”, et standard-stykke med andre ord.

Hun lyttede til mig uden at skrige og slå kolbøtter, men afviste min argumentation, fordi i så fald jeg havde ret:”…var vi i helvede…”!

Det var således bedre at lukke øjnene og lade som ingenting.

JensH
JensH
10 years ago

“Man må være enten en tåbe eller en løgner, eller begge dele”

Eller desperat.

Prudentius
10 years ago
Reply to  JensH

Eller måske i virkeligheden ligeglad. Ligegyldighed er en af multikulturens hovedeffekter. Og givetvis også en af dens hovedårsager. Jeg tænker tit at multikulturalisterne, efterhånden langt mere end en blåøjede naivister/idealister, tager sig ud som mennesker der er helt utroligt ligeglade. Sålænge de kan fromme den indenfor deres egen lille snævre kreds, så er resten ligemeget. De konflikter de har skabt er efterhånden også så store, at de er uoprettelige indenfor de rammer vi stadig lever under. Hvilket igen avler ligegyldighed. Problemerne kan ikke løses konventionelt, så hvorfor prøve? Det er en destabiliseringsproces/politik vi endnu har råd til, men tiden og… Read more »

Prudentius
10 years ago

Hvad laver den somaliske herre i Danmark, når han ikke arbejder for den islamiske stat? Har han selv syet sit armbind? Han siger muslimerne i Tingbjerg har mistet tilliden til den danske lovgivning og er på udkig efter et alternativ. Jeg aner intet om muslimerne i Tingbjerg, men tænker at deres tillid til dansk lovgivning, ja deres tillid til kuffarens stat og samfund generelt, nok aldrig rigtig har eksisteret, mens de givetvis har haft det sharia-alternativ, som den unge mand så gerne vil tilbyde dem, med i kufferten hjemmefra. Peter Skaarup lyder som Paul Nyrup, og det er ikke pænt… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Kan mere social-indsats (penge i spandevis, “tilbud”, osv.) virkelige “redde” områder som Tingbjerg?

Man må være enten en tåbe eller en løgner, eller begge dele, af enorme dimensioner for at påstå noget sådant!

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Paul=Poul !

Det første har ofte et “saint” foran, hvilket det andet, ved Gud, forhåbentligt aldrig får.

🙂

JensH
JensH
10 years ago

Men Rød blok kan tilsyneladende altid tilgive Islamisk Trosamfund, og invitere dem med til højbords. Senest har Københavns integrationsborgmester, Anna Mee Allerslev (R), inviteret salafisterne fra Islamisk Trossamfund til et ‘dialog-møde’ om hvordan man bedst bekæmper salafismens udbredelse i Københavns Kommune:

http://politiken.dk/indland/ECE1424679/borgmester-sharia-zoner-er-uacceptable/

Hvor naiv har egentlig lov at være???

PK
PK
10 years ago

Socialdemokratierne i de skandinaviske lande, i mødet med islam, er som
Mumitroldene møder SS.

Nils
Nils
10 years ago
Reply to  PK

…og sød musik opstår.

hansL
hansL
10 years ago

Jeg tror nu mest han er rystet fordi det er kommet frem, ikke at problemet eksisterer.

Tim
Tim
10 years ago

Lars Aslan spiller dum. Det vi har brug for er en kontrakt med ALLE muslimer. De skal gå ind for demokrati, forbyde sharia, at Allah ikke er den største gud, flerkoneri, religiøse symboler i offentligheden, mindre religiøse, etc. Og der skal underskrives fra ALLE muslimers side. Hvis ikke skal de have sparket ud af Danmark. Herefter skal vi smide wahabister, salafister, islamister, hizb ut tahrir, andre ekstremister hjem. Dette skal også gøres med ALLE kriminelle indvandrere. Der skal også overvejes at tages pant i deres ejendomme, da de har kostet samfundet Millioner. Først nu kan vi begynde at få et… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Tim

Ja altså, egentligt har de jo ikke forrådt noget som helst. De opfører sig jo bare i henhold til deres “religion”. Det skulle vi jo så nok havde vidst for en rum tid siden. Nu er vi så måske ved at være nået dertil, at en “rød” regering vil blive presset til, at kigge lidt nærmere på selve fænomenet. Og det er jo pragtfuldt. For, som jeg altid har sagt, islam tåler ikke eksponering. Alle de spørgsmål i her på Snaphanen efterlyser bliver stilt, VIL jo blive stilt før eller siden. Modkraft og ligesindede kunne jo passende starte debatten, da… Read more »

Stirner Jensen
Stirner Jensen
10 years ago

Angående Santors indlæg 22.38: Igen det samme spind fra kulturberigerne om, at fænomen x er irrelevant i Danmark eller Vesten, men aldrig en egentlig afsværgelse af dødsstraf for frafald, stening, flerkoneri, sharia etc., etc. ..ha! Dette fænomen er vel efterhånden ligeså velkendt som muhammed koefficienten. Se også JP’s artikel: http://jp.dk/indland/article2579837.ece Ritzau manipulerer, ikke overraskende, også: “Zawaj.dk har angiveligt 3000 brugere i hele Norden. Mænd kan kun være medlemmer på datingsiden, hvis de er muslimer, mens kvinder kan tilhøre andre trosretninger. Kvinder må ifølge islam kun gifte sig med muslimske mænd, mens en muslimsk mand godt må gifte sig med jøde… Read more »

Santor
Santor
10 years ago

Men, hvis Lars Aslan mener det alvorligt skulle han på trods af islamisk trossamfunds afsværgelser

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-44749105:muslimer-flerkoneri-irrelevant-i-danmark.html

tage at iværksætte en undersøgelse der kunne klarlægge om der er et problem med fler-koneri i Danmark.

Santor
Santor
10 years ago

Ang. Den dybt rystet Lars Aslan.

Rofl ….. Ja, hvilket chok må det ikke være for Lars Aslan at opdage denne anti-feministiske diskurs i koranen.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x