20
okt
Seneste opdatering: 20/10-11 kl. 2025
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Switzerland’s far-right SVP party said Monday that it gathered enough support to push for a referendum aimed at “stopping mass immigration”, a move which could impact the country’s bilateral deal with the EU.”Just 2.5 months after collection began, 120,000 signatures for the SVP initiative ‘against mass immigration’ have been collected,” said the Swiss People’s Party in a statement.Under Switzerland’s direct democracy rules, any individual can push for a referendum on condition that he or she collects more than 100,000 from eligible voters to support the cause with 18 months.[..]

Migration is the biggest issue of the October 23 elections in Switzerland, according to opinion polls.The SVP had launched its anti-migration initiative in tandem with its campaign for the federal elections, with posters in train stations and city centres depicting the legs of men in suits marching across the Swiss flag, bearing the slogan “That’s enough. Stop mass migration”.At the end of August 31, 2011, foreigners living in Switzerland numbered 1.751 million, making up 22.3 percent of the country’s 7.9 million-strong population.Swiss far-right obtains support to seek anti-migrant vote, Swiss far-right party on course for record-breaking election win, Swiss party heading for victory wants to ban immigration, Eidgenössische Volksinitiative«Gegen Masseneinwanderung»

Massivt homohad i Berlin

Man ville måske have gættet, at jøderne var mest i farezonen, men ikke. Hvem kommer ind på 3 pladsen, kvinder eller kristne? Måske har kunstnere Elmgreen-Dragset ikke fortalt hele sandheden om det hippe Neukölln:

A report on youth crime in Berlin has just been published in Germany by the Kriminologisches Forschungsinstitut Niedersachsen e.V. (Criminological Research Institute of Lower Saxony). While 6.7% of young people of German origin show hostility to Jews and 15.4% to gays, the results are dramatically higher for those of Turkish and Lebanese origin.

34.4% of young people of Turkish origin show hostility to Jews and 52.1% hostility to gays.

36.6% of young people of Lebanese origin show hostility to Jews and 56.8% hostility to gays.Massive Hostility to Gays and Jews Among Muslim Youth in Berlin, Jugendliche als Opfer und Täter von Gewalt in Berlin rapport pdf.

Klemperer misbrugt mod islamkritikere

Kronik af Geoffrey Cain, cand.mag. og formand for Raoul Wallenberg Foreningen.

Det var kun hans ægteskab med en arisk kvinde, der reddede den tyske litteraturprofessor Victor Klemperer (1881-1960) fra Auschwitz, og det lyder umiddelbart rimeligt, at han – hvis han levede i dag – ville være den første modstander af, hvad der går under betegnelsen ’racisme’. Og det er der flere forhold, der peger på.

Midt i rædslerne i tredivernes Tyskland skrev han en bog om de sprogmanipulationer, der gjorde Holocaust mulig. Den hed ’LTI. Lingua Tertii Imperii. Det Tredje Riges sprog’, og dens budskab var i al korthed denne: At verbaldæmonisering meget nemt fører til vold. Det er også denne kronikørs holdning. Men vold mod hvem?

For forfatter og foredragsholder Knud Lindholm Laus er der ingen tvivl: Det er vold mod muslimer. De er vor tids jøder, mener han, og de bliver dæmoniseret på samme måde – eller næsten på samme måde – som jøder i Hitlers tredje rige. Dæmoniseret af hvem?

Ifølge KLL er det the usual suspects, det vil sige først og fremmest Dansk Folkeparti, Trykkefrihedsselskabet og alle bloggere med en kritisk holdning til muslimsk indvandring. Og derfor har KLL iværksat et storstilet korstog mod alle de nævnte, der – måske uden at vide det – løfter arven efter den gale Adolf, der endte sine dage under Berlins ruiner i 1945.

Fair nok. Det eneste problem med dette udgangspunkt er, at det bygger på en virkelighedsopfattelse, der har meget lidt til fælles med verdenen uden for studerekammeret. I virkelighedens verden er det ikke muslimer, der bliver udsat for vold i Europa, det er deres kritikere.

Pia K. er truet af den politisk korrekte venstrefløj, Khader er truet af radikale muslimer. Samtidig kan man konstatere, at ingen muslim i Europa behøver livvagt, og ingen moske har behov for en pansret indhegning, som den, der omgiver Jyllands Posten og den jødiske Carolineskole. Sådan er virkeligheden i dag.

I Sverige ser det endnu værre ud for islamkritikere, og hele seks medlemmer af Sverigedemokraterna – det parti, der svarer mest til Dansk Folkeparti – er blevet udstyret med livvagter efter et overfald, der nemt kunne have kostet et kurdisk medlem af Sverigedemokraterna livet. Han har nu forladt politik.

Hvordan ser det så ud uden for den politiske verden? Hvem bliver udsat for vold på gaden? Muslimer? Nej, her i kongeriget er det almindelige etniske danskere, der oftest bliver udsat for vold, og dette mønster gentager sig i hele den del af Europa, hvor der har været en massiv tilvandring fra Mellemøsten, Tyrkiet og Pakistan. Det er altså ikke muslimer, der går i fare for deres liv.

Det er først og fremmest dem, de har set sig gale på, jøderne og bøsser, og så dem, der kritiserer islam. Men det taler pæne mennesker ikke om. Det faktum, at grønlænderne er blevet fordrevet fra Gellerupplanen, og jøderne forsøges fordrevet fra Malmø, har medierne valgt at vende det blinde øje til, og – lige som KLL og hans meningsfæller – gør alt for at bagatellisere racistiske overfald begået af mennesker fra Mellemøsten, alt imens de fokuserer på alt, der bidrager til, at de opfattes som ofre.

Lyder det usandsynligt?

Det gør det sikkert for dem, der kun kan se ud af det venstre øje, men ved nærmere eftertanke burde selv de tungnemme kunne se, at det netop er islamkritikere – Salman Rushdie, Gert Wilders, Ayaan Hirsi Ali, Taslima Nasreen, Robert Redeker, den franske filosof og islamkritiker, der lever under jorden på femte år, den myrdede Pim Fortuyn, den myrdede Theo van Gogh og et utal af andre – der går i fare for deres liv.

Ikke altid fra muslimer, men oftest af folk med – i egen forståelse – en moralsk pligt til at advare verden imod ’folkefjender’ som dem. Og måden at advare på kan være særdeles barsk. Så barsk, at det allermest minder om den sprogmanipulering, som Victor Klemperer kaldte ’LTI: Det tredje riges sprog’.

Takket være det lukkede øje vil det sikkert komme som en stor overraskelse for KLL & co., at Pia Kjærsgaard og ligesindede jævnligt fremstilles i de politiske medier som havende de samme bestialske træk, som jøderne havde for nazisterne. Ikke med lignende symboler vel at mærke, men med præcis de samme symboler, som Klemperer harcelerede over i sine notater om LTI.

Eksempelvis er Pia Kjærsgaard her i bladet de sidste fire–fem år udelukkende blevet tegnet som snavs. I et enkelt tilfælde som lort. Politikens stjernetegner Mette Dreyer har tidligere tegnet hende som rotte i BT, og en forhenværende karikaturtegner på bladet, Bob Katzenelson, har tegnet hende som grib og som dæmon. I Ekstra Bladet er hun blevet fremstillet som gris (»Pia, du er en so«, har Michael Carøe udtalt fra scenen), og både EB og BT har jævnligt tegnet hende som hund.

I Kristeligt Dagblad er hun blevet fremstillet som slange, Dagbladet Information har tegnet hende som en heks og en orm, der æder menneskers hjerne, og mundtlige ytringer er præget af samme symbolik. Pia Kjærsgaard og alle DF’ere er »det monster, der har glammet i Danmarks stuer og tilmed spredt sin nødtørft«, skrev David Rehling i Information, og det bakkede SF’er Hans Erik Sætterup op sammesteds i et læserbrev med den prægnante overskrift »Pia lugter grimt«.

»Pia Kjærsgaard og Adolf Hitler er to alen af ét stykke,« proklamerede daværende cd’er Peter Duetoft, og eftersom hun er snavs eller det, der er værre, var det kun naturligt, at nogle »gæve gutter« (udtrykket er fra Berlingske Tidendes daværende debatredaktør Niels Houkjær) tog sig sammen til at give dette menneskelige snavs en lærestreg. Det skete med slag og spark på Nørrebro i foråret 1998.

»Det er legitimt at overfalde Pia Kjærsgaard«, skrev Ung-SAM’s daværende formand, mens dagbladet Socialistens skribent August Miehe-Renard kaldte overfaldet »forståeligt, uundgåeligt og nødvendigt«. Flere var enige i, at volden var berettiget. »Hun har fortjent det«, skrev Lars Bonnevie i Land og Folk. Og det kan man godt forstå, de mente.

Eftersom Pia K. i selv de pæne blade er blevet sammenlignet med en heks, en prostitueret, en horemutter en pengepuger, en morder og et svin, er det naturligt for dem at sige det. Berlingske Tidende har fremstillet hende som et uhyre i en toiletkumme, og ligesom jøderne i Hitlers rige ofte blevet portrætteret i færd med at skubbe andre i døden, har der været tegninger af Pia Kjærsgård i gang med at kaste flygtninge ned i havet til glubske hajer (Berlingske Tidende).

I Jyllands-Posten har man set hende i færd med at dolke en negerdukke i hjertet – et billede, der minder uhyggeligt meget om Dr. Stürmers billede af jøder i gang med at tappe et barn for blod. »Nu ser jeg djævelens ansigt«, skrev professor i middelalderhistorie Brian McGuire, der tydeligt ikke anede, hvor tæt han selv var på middelalderen (Pol. 14.10.97).

Havde overfaldet (der i øvrigt er blevet fulgt af flere) ingen forbindelse med de politiske korrekte mediers dæmonisering? Det kunne den nu hedengangne Tøger Seidenfaden godt se, at der var noget om. »Men de fleste journalister kender også til ubehaget ved at opdage, hvor voldsomme virkninger en lille artikel egentlig kan have for de mennesker, den vedrører«, skrev han her i bladet kort efter overfaldet. En lille artikel? Hvad med en tegning af nogen som rotte? Hvad slags signaler sender det?

Det kan forhenværende medlem af Folketinget Naser Khader tale med om. For nogle år siden blev han meget upopulær hos imam Abu Laban, hvis moske At Tauba på Vesterbro havde inviteret kendte terrorister som gæsteprædikanter.

Han sagde, at Naser Khader var en rotte. »Hvorfor siger han ikke, at jeg er et svin?« spurgte Khader. »Det er, fordi man udrydder rotter«. Ja, og det smarte ved den slags udtalelser er, at den, der fremsætter dem, ikke bagefter kan anklages for vold, hvis nogen skulle opfatte det skjulte budskab og gøre noget ved det.

Pudsigt nok er der i det fredelige og konsensussøgende Danmark faktisk tradition for den slags. I 1983 blev Mogens Glistrup overfaldet i Fælledparken. Det var 1. maj, arbejdernes dag, og nyheden om, at Glistrup ville deltage, havde fået daværende statsminister Anker Jørgensen til at skrive, at »det ender i støvletramp, hvis vores indsats mislykkes«. Der blev uddelt løbesedler, og folk stod parat, da Glistrup ankom. Bagefter tog Anker Jørgensen lunkent afstand fra overfaldet ved at kalde det »meningsløst«.

»Det var fandeme ikke meget at svinge sig op til«, skrev Leif Blædel i Ekstra Bladet, og BT var endnu mere klar i mælet. »Man skal være meget forsigtig, når man i Danmark drager paralleller mellem begivenheder her og de tilstande, der førte til nazisternes overtagelse, men overfaldet i går leder nu uvilkårligt tankerne hen på Tyskland«.

Så traditionen for tilsyneladende uskyldige bemærkninger med uhyggelige undertoner går temmelig langt tilbage. Politiken har som bekendt længe fremstillet Pia K. som snavs. Men pudsigt nok er det netop Politiken og dens frelste læserskare, der er de første til at klage over ’tonen i debatten’. Er det hykleri? Nej, det mener jeg ikke, det er. Det er blindhed. En manglende evne til selverkendelse. Og hvad kan man gøre mod det? Hvad kan man gør med folk, der har valgt at være blinde?

Knud Lindholm Lau er omgivet af den samme symbolik, han advarer imod, og han kan ikke se det. Han, der vil vejlede andre gennem nazisymbolernes minefelt, er selv ganske blind over for den, når den er markeret med et andet flag. Ville Victor Klemperer have bifaldet dette? Lad os lige se på hans livsværk.

Bogen om nazismens sprog, som KLL nu har genudgivet – ’Lingua Tertii Imperii’ (LTI) – blev først udgivet i den russiske besættelseszone i 1947 uden dengang at vække megen opsigt. I det senere opståede DDR skrev Klemperer en fortsættelse, men denne gang om marxismens sprog, som han kaldte ’LQI, Lingua Quarti Imperii’ (’den fjerde republiks sprog’), hvor Klemperer lader ane, at han anså kommunismen som lige så menneskefjendsk som nazismen.

»LTI lever videre«, skrev han. »Der burde oprettes et antifascistisk sprogkontor, der kan påpege ligheder mellem nazistisk og bolsjevistisk sprogbrug». (»So sitze ich denn zwischen allen Stühlen«,Tagebücher 1945-1959) .

Men disse betragtninger blev aldrig skrevet færdig og blev først udgivet længe efter Klemperers død, så den brede offentlighed kender ham kun som nazismekronikør. Hans dagbøger er blevet sammenlignet med Anne Franks ditto, og det er dybt fascinerende, men uhyggelig læsning at følge, hvordan nazisterne dag for dag strammer snøren om jøderne med stadig nye jødelove og forordninger, der fører op til den systematiske udryddelse under krigen: Endlösung.

Men Victor Klemperer var som nævnt en undtagelse fra den ultimative skæbne qua sit ægteskab med en arisk kvinde. Under DDR’s kommunistiske styre fik Klemperer sit professorat tilbage, og han og hustruen fik deres hus i Dresden tilbage.

Efter sin kones død i 1951 giftede han sig med en yngre kvinde, en af hans elever, den katolske Hadwig Kirschner, og da var han allerede godt på vej til at miste sin marxistiske tro. Men det fortav han.

Hvorfor? Nok fordi tilslutning til det tyske kommunistparti (KPD) havde givet Klemperer privilegier og magt. Han blev valgt ind i KPD’s politiske organer og var under ledelse af den sovjetiske besættelsesmagt og nu – som kommunist i SED, Sozialistische Einheitspartei Deutschlands – med til at gennemføre et marxistisk diktatur: DDR, Deutsche Demokratische Republik.

Og nu fulgte en god tid. Foruden at få sit professorat tilbage fik han også den første privatejede bil i Dresden efter krigen. Bil med chauffør. Ikke fordi det var nogen dans på roser for en mand med samvittighed, og det beskrives indgående i dagbøgerne, hvordan undertrykkelsen af befolkningen foregår komplet med pligt til at rejse sig og råbe »Heil Stalin« i rigsdagen (Volkskammer), hver gang Stalins navn nævnes. Klemperer heilede med, om end modstræbende. Efter Stalins linje kom der antisemitiske tiltag i DDR, som Klemperer resigneret noterede i dagbøgerne uden offentligt at tage til genmæle imod dem.

Historien var med andre ord ved at gentage sig. Så meget for brugen af LTI til at hindre gentagelser!

Og nu vil KLL genoplive Klemperer som et våben mod Dansk Folkeparti, og det er bestemt ikke uproblematisk. Ville Klemperer – hvis han var i live i dag – hyle med de politisk korrekte ulve, alt imens han privat noterede, at der nu er kommet en tredje ’lingua’: ’LPC, Lingua Politica Correcta’?

Det kan vi ikke vide. Manden er død. Men KKL er ikke i tvivl, og han tøver ikke med at bruge Klemperer som galionsfigur på sin hjemmeside af samme navn og i sine mange debatindlæg og forelæsninger rettet mod islamkritikerne.

Han siger ikke, at de er nazister. Men de har et tankesæt, der i bund og grund er den samme som nazisternes, og de bruger samme symbolik, siger KLL, så læseren kan drage sine egne konklusioner, der efter denne insinuerende præambel vanskeligt kan være til fordel for Dansk Folkeparti og ligesindede.

Men okay. Det er Lindholm Laus måde at se verden på, og han argumenterer for sin sag med ildhu og schwung. Eksempelvis under en forelæsning i Mosaisk Trossamfunds selskabslokaler, hvor man formelig kunne høre tilhørerne gyse, da de hørte passager fra Klemperers bog, der omtalte »forsvindinger«. Det faktum, at man kendte til præcis samme fænomen i Sovjet og i DDR (meget sorgmuntert skildret af Sofia Westerholt i ’Hunden er rask’) blev ikke nævnt.

Men der har været protester. Under forelæsningen i Mosaisk Troessamfund blev KLL spurgt, om det ikke var mere påtrængende at gøre folk opmærksom på det grasserende jødehad i den arabiske/muslimske verden, hvor man jævnligt ser tegninger af jøder som blodsugende uhyrer med krogede næser i bedste Der Stürmer-stil (prøv at google: cartoons from the arab world).

Hvad ville Klemperer sige til fjernsynsføljetoner, hvor jøder spiser påskebrød lavet af børns blod? Det vil sige, at den samme løgn, Klemperer oplevede i tredivernes Tyskland, bare under et andet flag? Var det ikke mere relevant at sætte ind dér?

Jo, det var et godt forslag, mente KLL, men han havde alligevel valgt at påpege en islamofobi, der potentielt var lige så farlig for muslimer, som nazismen var for jøderne. Og det var dér, kampen skulle stå. Det forhold, at en milliard muslimer næppe kan siges at være et underkuet og truet minoritet, var åbenbart irrelevant.

Og det faktum, at der blandt denne milliard muslimer er højtplacerede gejstlige og politikere, der åbent advokerer en ny Endlösung for jøderne (et budskab, som vi herhjemme kan modtage via parabolantenner) var tilsyneladende heller ikke særlig vigtigt. Mest presserende, følte han, var et korstog mod Dansk Folkeparti og ligesindede, der ikke just var nazister, men …

Og her kunne Klemperer bruges. Især hans betragtninger om sproget. Det er via sproget, at onde mennesker kan påvirke andre til at tænke ondt om bestemte grupper og gøre dem til syndebukke.

Ja. Og her kunne undertegnede ikke være mere enig.

Men af ganske andre grunde.

Se også december 2010: Hedegaard afviser ordet ‘kulturkamp’: “Der er tale om et angreb, som ikke bliver besvaret.”

Teksten er gengivet med forfatterens tilladelse

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
gren
gren
10 years ago

Michael Elmgreen er flyttet til London.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Et link til min gode ven Hans Erling Jensen.

http://eticha.com/wearekhalid/

Tak til Hans Erling Jensen.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Islam er verdens største løgne historie!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=47ODCsd-0Aw

Robin Shadowes
10 years ago

En köpenhamnsk instituition fyller 40 år på lördag. Här får ni ett litet grattis på födelsedagen i förhand. Hipp hipp hurra och ja må ni leva uti hundrade år från en svensk fan. Om nån har bilder från den tiden då dom fortfarande hade Conan och Silversurfer på fasaden så får ni gärna posta länkar. Skulle uppskatta det av nostalgiska skäl. 🙂

http://www.fantask.dk/default.asp?id=1&cbochoice=shopinshop&strkeywords=&intnum=2

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Min pointe, antydet ovenfor, er at Islam (trods alt kun 1400 år gammel) ikke bærer det fulde ansvar for disse vamle og forbryderiske overgreb på børn, men at en ældre arabisk, mellemøstlig og centralasiatisk (tyrkisk) kultur også har meget at sige her. Jeg vil formode, at de slibrige traditioner med drenge-dansere som i Afghanistan og de andre former for homo-pædofili som findes i arabiske og tyrkiske kulturer, ikke har samme udbredelse i f.eks. det muslimsk koloniserede Sydøst-asien eller de muslimsk erobrede dele af Balkan. Hvis jeg har ret i den antagelse må der ligge noget andet og mere bag end… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Hilmar

Den arabiske kultur har altid været kendetegnet ved klaner og barbarisk adfærd. Derfor kom islam netop også til dem som en slags åbenbaring. Her måtte man stadig godt opfører sig som man altid havde gjort, bare man var medlem af klubben. Det var Muhammeds eksempel og det kunne de tilslutte sig.

Måske var Muhammed et ordentligt menneske i sine unge år? Men med tiden fandt han nok ud af, at barbariet og klan-adfæren kan du sgu ikke ta’ ud af dem. Og så blev det derefter.

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Muslimer projicerer velsagtens deres selvhad over på bøsserne fordi de selv er så dybt homo-erotisk fikserede.
Prøv engang at iagttag muslimer ved deres festlige lejligheder eller højtider. Alt er fokuseret på mand-til-mand interaktion. Kvinderne er ofte totalt udgrænsede og deltager overhovedet ikke i f.eks. dans eller anden fysisk nærkontakt. Mændene, derimod, kan tilsyneladende ikke få nok af hinandens intime samvær og er totalt opslugt i gensidigt kysseri, dans og opstemthed.
Her er et interessant klip om et endnu mere grotesk aspekt ved fænomenet; nemlig muslimernes klamme, religiøst sanktionerede, men måske oprindeligt kulturelt baserede tendens til homo-pædofili.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago
Reply to  Hilmar

Islam har en lang tradition for homosex.
I Afghnistan findes der ca. 1 million trækkerdrenge mellem 14 og 24 år.

Mvh. Allan Hansen.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

En hilsen til min ven Geoffrey Cain.

Mvh. Allan Hansen.

JensH
JensH
10 years ago

OT Det ser nu ud til, at det er de ældre Briter, som skal til at betale prisen for den af eliten sanktionerede masse-indvandring til UK: “Immigration has left us without enough homes, so now politicians are telling the elderly to give up theirs: Have you ever heard of the Intergenerational Foundation? I hadn’t until yesterday. And yet this obscure organisation was wheeled out on the Today programme on Radio 4 and given the prime slot reserved for the most important issue of the day. The Intergenerational Foundation, which is described as a charity, believes older people should be encouraged… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Da Lindholm Lau var gæst i P1 Formiddag med Poul Friis for knap en måned siden og fremførte sine letkøbte DF-tilsvininger fra de historiske parallellers store tag-selv bord, fik han entusiastisk medhold fra samtlige telefon-debattører samt værten. Pisk dig selv med licensbetalte skorpioner og hør programmet her (husk først at tage et par grundigt dybe indåndinger. Kan ikke anbefales til folk med sarte nerver). Jeg blev så edderspændt rasende over vanvids-propagandaen, at jeg klagede skriftligt over udsendelsen til DanMarx Radio samt personligt til Poul Friis. Her min officielle klage til DR: “P1 Formiddag 23/9 2011 lever ikke op til alsidighedskravet.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Hilmar

Engagerede personer med tid og moderne teknik til rådighed der ytrer sig mundtligt såvel som skriftligt med kommentarer, det sidste har der i hvert fald tidligere været mulighed for under hr. Friis udsendelser, det første kunne ske i henkastede bemærkninger såfremt man vidste hvad der skulle lyttes efter, med henvisninger til andre steder hvor diverse emner sættes under debat og problematisering sker med andre vinkler end de ofte fremførte kunne være en mulighed. Serveren skal naturligvis kunne bære at mange er på, såfremt der tale om direkte lyd plus billede er det optimalt med grej, der giver kvalitet, det vil… Read more »

Nils
Nils
10 years ago
Reply to  Hilmar

Poul Friis er en parodi ikke bare på sig selv, men på hele Danmarks Radio. Gammel udbollet sf-er sludrer løs med anden gammel udbollet sf-er, og hvis man selv er en GUS, så vil GUSsen i slusen eventuelt slippe en ind i samtalen, der dog mest består i, at Poul Friis pladrer løs. Det sjove ved Poul Friis og mange andre dr-gusser er, at de tror, de laver fremragende propaganda, men de narrer kun sig selv. I stedet for at blive gal i skralden når man hører endnu et primitivt udført propagandaindslag, burde man føle medlidenhed med disse mennesker, der… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Nils

Kom til at høre lidt af:
http://www.dr.dk/P1/Gram/Udsendelser/2011/10/13160159.htm
Samme melodi, ingen repræsentant for nogen reel kritik af hele scenariet, så langt fra- public service, det næsten kan komme, at det nærmest er one-side service.
Privatisering nu.
Offentlig bevilling til nationalt dækkende medie-advarselssystem, glem resten.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x