22
okt
Seneste opdatering: 23/10-11 kl. 1147
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

.Två anhållna för brutalt dubbelmord på lantbrukarpar, Polisen: Paret har utsatts för grovt våld, Ett samhälle i chock.Døden har en årsag, hæmningsløs, barbarisk vold, men ingen navne. Her er navnene i free-lancepressens ikke-stuerene versioner: Zigenare gripen för dubbelmordet i Långared, Zigenare gripen för att ha torterat äldre svenskt par till döds. En mordmisstänkt är en 23-årig polsk medborgare Andrzej Piotr Bak.

Miroslav Dudic, den såkaldt “32-årige”, blev for kun fire et halvt år siden dømt for “den absolut värsta misshandel jag någonsin sett under alla mina år som polis”, siger en betjent Sven Alhbin. For mig er det som at være tilbage i mareridtet i Småland for otte år siden: Bondemordene 2003: Rolf Nilsson samt Yngve Kristensson och Arne Salomonsson är bönder som blivit mördade i trakterna runt Småland av invandrare 2003-2004. Fotoet er fra da jeg krydsede mine gamle spor i Småland i foråret 2011 og lod tankerne gå tilbage til tre rovmord på bønder i mit nabolag på kun 5 måneder. Hvornår lærer alle disse godtroende, forsvarsløse mennesker, at ingen forsvarer deres liv og helbred, hvis de ikke selv gør det? Hvornår lærer de, at deres “tillidsvalgte” er livsfarlige ? Hvordan skal gamle, dybt troende bønder bringes til at indse det ? – (Sammenfatning af mordene på Inger Antby 71 år og Torgny Antby 69år hidtil her.)

Storbritannien springer ud som rendyrket meningsdiktatur

Og mellem linjerne står en anden totalitær kendsgerning: Overvågningen og angiveriet i dette land har nået DDR’ske højder. Der er utallige historier som denne hvor ytringer i fora der umuligt kan have ret manges interesse har fået myndighederne i aktion. Hvorfor ikke benytte dette som anledning til at markere at Danmark er i en helt anden demokratisk vægtklasse: Jeg synes ikke at det er statsmagtens opgave at blande sig i teologiske spørgsmål som homoseksuelle kirkevielser – de skulle hellere blande sig i tilstedeværelsen i dette land af en politisk ideologi forklædt som religion der dekreterer at homoseksuelle skal piskes, stenes, knuses under væltende mure eller kastes ud fra et tag.

A housing manager has been demoted, and his salary slashed, after he criticised a controversial new gay rights law.

Adrian Smith, a Christian, was found guilty of gross misconduct by his publicly funded housing association for saying that allowing gay weddings in churches was ‘an equality too far’.

He posted the comment in his own time, on his personal page on the Facebook website, which could not be read by the general public.

But after a disciplinary hearing, he was downgraded from his £35,000-a-year managerial job to a much less senior £21,000 post – and avoided the sack only because of his long service. […]

Mr. Smith – måske en pårørende til Winston S.? – har tidligere været sendt til genopdragelse af den engelske inkvisition:

[…] Although Mr Smith was forced to undergo equality training in 2008 after a Muslim woman alleged he had not treated her fairly, his lawyers said this was irrelevant to the current case. […] Demoted for not backing gay marriage: housing manager’s pay slashed for criticising new law on Facebook

“Equality training” og “sensitivity training” er ord der får det til at løbe koldt ned af ryggen på en i deres eufemiserede totalitarisme. Findes der egentlig overhovedet nogle tilsvarende genopdragelseskurser her i Danmark, eller er dette uigennemførligt i vores internationalt berømte ytringsklima? (LFPC)

Firedobbelt æresdrab i Canada

Med fordi, det er noget af det værste jeg har hørt i den genre, og det siger ikke så lidt. The Shafia family murder . Diary of ‘honour killing’ victim reveals competitive, misogynist culture. Video: Tarek Fatah on mass murder honour killing in Canada, om hvorfor et æresdrab hedder et æresdrab og ikke alt muligt andet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Arkivfoto Indvandrerbande står bag vold, overfald og røverier mod tilfældige En gruppe unge indvandrerdrenge mistænkes for at stå bag mindst fire grove overfald på bare to dage Carsten Pedersen , Martin Warming Tip en ven Udskriv Del En gruppe unge indvandredrenge bruger tilsyneladende deres efterårsferie på at overfalde, tæske og røve uskyldige og tilfældige ofre i Kokkedal og Hørsholm. Onsdag aften gik det ud over en bare 16-årig dreng, der kom kørende ad Rypevænget i Kokkedal på sin knallert, da han pludselig blev overfaldet af otte til 12 unge indvandrerdrenge, der slog ham i hovedet med en hammer. Den 16-årige… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

All you need is love.

http://thereligionofpeace.com/

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Hip-hip-Huraaahh for multi-kulti!! Dansk kvinde beriget, Kokkedal-style.
Danske kvinder med indvandrer-mænd = dyre lærepenge. Du betaler.

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Islam og nazisme er fuldstændig den samme tro. Det vil sige total magt og kontrol over samfundet og dets borger – anti frihed anti lighed og anti respekt. Sharia love findes ikke underforstået: enhver gris kan sætte sig ned og lave sin egen sharia lov. Her er et eksempel på en norsk sharia lov. Alle borgere må be fem ganger hver dag. Hvis det er tid for bønn, og du blir tatt mens du gjør noe annet, vil du bli pisket. Alle menn skal ha skjegg. Den riktige lengde er minst en knytteneve under haken. Hvis du ikke overholder dette,… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Nu vi er ved det Nord-Amerikanske kontinent: “White House Removing All References To Islam In Terror Training Manuals, ‘Form Of Thought Control’”:

http://www.breitbart.tv/john-bolton-wh-removing-all-references-to-islam-in-terror-training-manuals-form-of-thought-control/

Tim
Tim
10 years ago

Jep nu er islamisterne begyndt at spinne og lave PR
Debattør: Salafister snød TV 2
http://politiken.dk/debat/ECE1427605/salafister-snoed-tv-2/
Af Tarek Hussein

Er der nogle der kan slå ham op? hvor kommer han fra?

Sikke en løgner og bedrager. Islamisterne er gået i offensiven i Danmark, og de lyver gerne for at forlede befolkningen.

Tim
Tim
10 years ago

Tørklæde på politikvinder. Det har vi også set i England.
Så er det vel et spørgsmål om tid før vi får det i Danmark

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x