26
okt
Seneste opdatering: 26/10-11 kl. 1835
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan høre det med vores nye udenrigsminister spillende i baggrunden af bevidstheden: Søvndal tror på blød sharia i Libyen. Her kan han få en lyn lektion i sharia, ja en lynlektion i Mellemøsten, så han er klædt på til sin næste “fact-finding-mission” dernede. Desværre er indslaget ikke undertekstet for nybagte udenrigsministre. SF er et fascinerende parti. Næsten synkront med at den kolde krig ophørte, ophørte også partiets indædte, mangeårige NATO mostand, og nu går det ind for at det nærmest arbejdsløse NATO fører mellemøstlige borgerkrige for at installere ikke-sækulære, vestfjendtlige regimer. Hvis SF havde været en person, ville denne være blevet indlagt på gule papirer. Khader siger, “at Søvndal ikke aner, hvad han taler om,” og det er jo lige, hvad jeg ville have skrevet, hvis Khader ikke var kommet mig i forkøbet. Gå forresten ikke glip af Lars Hedegaards klumme: Vesten i krig for sharia. Sarkaster går en stor fremtid i møde.

Danske regnbueskoleelever oplever islam indefra – og dog

28 elever fra Regnbueskolen i Hammel er kommet hjem fra London med et mere nuanceret syn på religion. Det gjorde et stort indtryk på eleverne fra 8. og 9. klasse på Regnbueskolen i Hammel, da de var i London forleden. Det drejede sig ikke mindst om, at de besøgte en af Londons største moskéer, The London Central Mosque.Kristine Frandsen og Alma Fjeldsted fortæller om deres indtryk:
“Det var en kæmpe oplevelse! Dét at opleve troen indefra gav os et indblik i islam på en helt anden måde, end vi havde forestillet. Vi synes, alle skulle prøve det, specielt dem som frastøder andres religion, for det var en oplevelse, vi aldrig glemmer. At besøge Moskéen gav os en forståelse for, at man sagtens kan leve dør om dør i respekt for hinanden, men uden samme tro og overbevisning,” siger Kristine og Alma. FavrskovPosten.dk 25.10.2011

London Central Mosque, eller Regent Park Mosque, er betalt af Saudi Arabien, og den spiller en fremtrædende rolle i Channel Four programmet Dispatches Undercover Mosque the Return fra 2008. Den er optaget med skjult kamera, så det er i al fald “indefra”. Moskeen er med fra første minut. Skal man kunne google, for at være skolelærer ? Hvem er “dem som frastøder andres religion” forresten? (Preachers of separatism at work inside Britain’s mosques.)

Oslo har flest overfaldsvoldtægter

Oslo har nesten 8 overfallsvoldtekter per 100.000 innbyggere, noe som er betydelig høyere enn i Stockholm og København. Ferske tall fra politidistriktene i de to nabolandene at de 48 overfallsvoldtektene i Oslo hittil i år sender byen til topps sammenlignet med Stockholm og København, hvor det er registrert 128 og 33. Folketallet tatt i betraktning har Oslo 7,9 anmeldte voldtekter per 10.000 innbyggere, mens Stockholm og København har 6,4 og 2,7. – Dette sier noe om hvor voldsomt og ille det er i Oslo. Politidekningen i Stockholm og København er bedre, sier lederen av justiskomiteen i Stortinget, Per Sandberg (Frp) til NRK. Over en tiårsperiode har antallet anmeldte voldtekter i Oslo økt med over 84 prosent. Bare de siste tre årene har økningen vært på over 20 prosent. I Stockholm og København går tallene derimot noe ned. Flest voldtekter i Norge, Oslo er voldtektsverstingen sammenlignet med Stockholm og København.

Vi skrev i går, at det var værre i Stockholm, men nu ser man at det er omtrent lige slemt. Vores beregning var løseligt anslået efter totalantallet anmeldte og en normal, stockhomlsk overfaldsandel på 12 % af samtlige. Og så havde vi ikke korrigeret nok for forskellen i folkemængde på de to byer. En medvirkende faktor til at drive Oslo op i statistikken er, at indvandrere bor meget mere koncentreret i Norge end i Sverige, og det er som man ved dem der dominerer overfaldsstatistikken. På landsplan ligger Norge langt under Sverige i antal samtlige voldtægter. Spørgsmålet rejser sig, hvorfor København og Danmark i det hele taget er sluppet så forholdsvis billigt fra denne plage, “der hører hjemme i en krigszone” som en svensk politiker kom til at sige. Det kan jeg ikke svare på. Jeg tvivler på, at det har noget med “politidækningen” at gøre. Måske er københavnske kvinder forsigtigere om natten, måske har de en alkoholkultur, måske anmelder de ikke, måske er de bevæbnede, hvem ved?

En anden Norgeshistorie i dag er, at man nu ønsker at lave et fængsel kun til udlændinge, hvad man opdager betyder udenlandske statsborgere, der ikke har opholdtilladelse – det vil sige, personer som politikerne endnu ikke har givet lov til at røve og voldtage i Norge, og som nu i tusindvis befolker norske luksusfængsler. Ellers ville det jo bare ligne de andre fængsler.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
hamida
hamida
10 years ago

Jeg kom forbi denne side fordi jeg ville læse den oprindelige artikel om skolens moske besøg. Hvorfor man ikke sørger for at orientere sig fuldt ud om denne moske er en gåde. Og hvordan kan man ikke forholde sig til det som den muslimske kvinde i moskeen svarer eleverne: “Jeg har ikke retten til at bestemme, hvem der er rigtige muslimer, og hvem der ikke er, men jeg mener, det er respektløst og ser ingen grund til at vise min krop frem i stramme bukser og nedringede bluser.?” OK så du kan god være en rigtig muslim (måske) men du… Read more »

trackback

[…] Via Favrskov Posten 1, 2 (Danish, h/t Snaphanen): […]

trackback

[…] PrintDenmark: Students visit London to learn about IslamVia Favrskov Posten 1, 2 (Danish, h/t Snaphanen):28 students from the 8th and 9th grades of the Regnbueskolen high-school in the Aarhus suburb of […]

Hans Und
Hans Und
10 years ago

JensA, EnMand m.fl.

Jørgen S Nielsens artikel kan læses her (fuld længde)

http://www.google.com/books?hl=da&lr=&id=0VJ_t0F7ZGEC&oi=fnd&pg=PR7&dq=%22Shari%E2%80%99a+between+renewal+and+tradition%22++%22Nielsen%22&ots=saVUrh0QLt&sig=zp2oNUGvvCFE8sz-WAPbLdXaN8M#v=onepage&q=%22Shari%E2%80%99a%20between%20renewal%20and%20tradition%22%20%20%22Nielsen%22&f=false

Der er også et bidrag fra professor i marxistisk ret, øh, islamisk ret, øh nej, øh nej nej, polycentrisk ret, nå ja, retshistorie, Hanne Petersen.

En Mand
En Mand
10 years ago
Reply to  Hans Und

Hans Und

Tak for hjælpen

Tim
Tim
10 years ago

@ En mand

Det er nok lidt nemmere hvis de bare kunne lade være med at tage bogen bogstaveligt. Indføre at man først lærer om koranen efter man er blevet 13 år eller fjerner den helt.

Man behøver ikke skrive en lang essay om alt det vrøvl

Johansen
Johansen
10 years ago

Lærerne til de elever fra Regnbueskolen, som har været på besøg i Regent Park moskèen burde vise eleverne Channel 4s penetrerende program “Dispatches. Undercover Mosque”, så de kunne få hele virkeligheden med. Se det ville være en brat opvågnen at se, hvad der foregår bag moskèfacaden, når det er den anden tunge, som taler.

En Mand
En Mand
10 years ago

Som et tillæg til JensH: Er der nogen der kender til professor Jørgen Schøler Nielsen skriverier? specielt denne artikkel og evt. kritik deraf: Shari’a between renewal and tradition Forfatter(e): Nielsen, Jørgen Schøler Organisation: TEO Afdeling for systematisk teologi Type: Forskning: Bidrag til videnskabelig bog/antologi Resumé: Artiklen gør op med det syn, at Shari’a er fastlåst og ubøjelig. Tværtimod vises det hvor fleksibel og bred Shari’a-tradition har været og kan være. Der peges særligt på metodologiske ressourcer som maqasid og qawa’id, der kan bruges til at reformere og modernisere. Udgivelsessted: Farnham Udgiver: Ashgate Publiceret i: Shari’a as Discourse Undertitel: Legal traditions… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Islamic Law Conquering the U.S. by Clare M. Lopez Previously, we looked at the spread of Islamic law – shariah – throughout Western civilization, with a focus on how Western Europe already is slipping under its influence. In this segment, the focus is on the United States (U.S.) and how shariah is establishing a presence in this country as well. In the U.S., the Muslim Brotherhood leads the offensive to insinuate Islamic law into American society. Established in Egypt in 1928 by Hassan al-Banna, the Brotherhood (or Ikhwan) is committed, just like al-Qa’eda, to re-establishment of the caliphate and global… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

” Der er ingen tvivl om, at islam vækker frygt og vrede i de fleste vestlige lande” Citat: Kenan Milik – Fra fatwa til jihad 2010. Med Ayatollah Komeinis fatwa mod Salman Rushdie som udgangspunkt undersøger Kenan Malik, hvordan radikal islam har fået tag i det muslimske samfund ansporet af multikulturalismen, og hvordan Rushdie-affæren satte ytringsfrihed og tolerance på dagsordenen. 344 sider 299 Kr. Jeg er lige ved at læse det sidste kapitel af “Fra fatwa til jihad,, Maliks bog er så fyldt med graverende selvmodsigelser, og man får den tanke at han ikke helt har styr på de begreber,… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Ups, jeg glemte linket til JP’s artikel om at “Demokrati og Sharia sagtens kan forenes”:

http://jp.dk/udland/article2587962.ece

Stirner
Stirner
10 years ago

De gillar jo olika, I vil vel ikke berøve dem deres moro? Ta en *censur* man mellam dina lår og bare uuuhm blanda upp, blandda upp: http://www.youtube.com/watch?v=dCDMGu-xi30 De burde være beærede over, at være blot for en så ophøjet guddom som multikulti, og hvilket menneske er indbildsk nok til, at tvivle på guderne? Vi ser her en oldgammel skik i nye gevandter og en storslået taktik gennemført ved et dristigt politisk instrument: Når det verdslige domæne tilbyder hvide rosiner en masse, vil det svække troen hos fundamentalisterne og mindske kultursammenstødet, hvorfor integrationen vil derfor skride planmæssigt fremad på lang sigt.… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago
Reply to  Stirner

Blanda upp-videoen er virkelig styg og berygtet blandt vestlige fritænkere for sine kvalmende og statssponsorerede folkemords-opfordringer.
Ifølge rygter på nettet blev den svenske skuespillerinde, som afsynger Du gamla, Du fria under vanvittigt fornærmende og krigserklærende uværdige omstændigheder, brutalt voldtaget umiddelbart efter indspilningen. Jeg har ikke kunnet bekræfte dette, men ligegyldigt hvad er videoen ganske symptomatisk for multikulti-folkemordernes samvittighedsløse og systematiske propaganda-strategi. De går her igen klokkeklart efter at hjernevaske de let påvirkelige og kulturløse tenagere.
Det vil blive hævnet.

Stirner
Stirner
10 years ago
Reply to  Hilmar

Du tænker på Elin Krantz, men det er en vandrehistorie: http://www.stormfront.org/forum/t793819-2/#post9225258

Jeg læste også rygtet, men måtte undersøge det, da jeg huskede at have set et grumt billede fra gerningsstedet. Efter et par forskellige søgestrenge i Google, fandt jeg ovenstående side, der ikke ligefrem den mest troværdige kilde (White Pride), men billederne synes at tale for sig selv.

JensH
JensH
10 years ago

Det er åbenbart ikke kun de Dnaske skoleelever som skal hjernevaskes med islam på deres skoleudflugter, som den til London. JP har har åbenbart sat sig for, at understøtte Villy Søvndals fordrukne sludder om ‘blød sharia’. Således har JP.dk idag en artikel under overskriften: “Professor: Sharia og demokrati kan forenes”: “Muslimsk sharia kan godt fungere i et demokrati. Sharia kan opfattes som etiske principper om for eksempel retfærdighed i stedet for streng muslimsk lovgivning. Det fremhæver professor i islamiske studier Jørgen Schiøler Nielsen, som kender folk med tæt forbindelse til det nye styre i Libyen, hvor sharia er kommet på… Read more »

Stirner
Stirner
10 years ago
Reply to  JensH

Nu skal du ikke være en essentialistisk barbar! Du opstiller en skabeloniserende diskurs, der undertrykker libyernes autentiske livsverden, som du koloniserer med en eurocentrisk og skandinavisk normativitet. Hvis du ikke led af en falsk bevidsthed, logocentrisme, ville du forstå, at du igennem din italesættelse af ‘velfærdsstaten’ ikke anerkender libyernes ønske om emancipation, gennem Allahs hegemoniske monolog. Derved kan de, libyerne, ikke omgå modernitetens panoptikonske selvforhold, der leder til en isolationistisk fremmedgørelse, gennem sin italesættelse af individualitet og strukturel undertrykkelse gennem kapitalistisk politisk liberalisme. I en sådan diskurs udstanses individet, der gennem sin egoistiske frigørelse undergraver fællesskabet og velfærden. Endvidere, medfører… Read more »

PK
PK
10 years ago
Reply to  Stirner

Kære Stirner.
Ikke siden engang i 70erne, hvor jeg på et biblio læste lidt en bog, der
hed kapitallogik, har jeg fået så skøn en sproglig oplevelse.
Dog forstår jeg dig bedre end den der kapitallogik….
Hvis jeg må spøge lidt? Så er du krystalklar i forhold til denne Bæk Simonsen….

Stirner
Stirner
10 years ago
Reply to  PK

Kære PK,

De gør en sølle eksistens en store ære ved, at sammenligne mit skribleri med både kapitallogikken og Bæk Simonsen, jeg takker ærbødigst. Hvis lykken står mig bi, kan også jeg måske nå stjernerne, stå på visdommens tinde, og tordne som en anden rumleskaft. Åh, de sætter fluer i mit hovede, ædle herre.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Stirner

Mageløst, Stirner! 😀 Jeg må se at få lært den der pseudointellektuelle postmoderne “videnskabs”-terminologi ordentligt, så jeg også kan lade som om, jeg er en af de rigtige, selvgode virkelighedsfjerne PK-tosser 😉 Er det noget, du ligefrem har studeret, eller omgås du bare nogle, der formulerer sig på den der latterlige RUC- / KUA-facon? Det er i hvert fald ramt lige på kornet. Det rene intetsigende ævle-bævle om ingenting, fyldt med en masse store og dyre ord til at dupere alle de lige så frelste venner, som dybest set heller ikke fatter en brik af noget som helst, men bare… Read more »

Stirner
Stirner
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Omend jeg ikke har fornedret mig selv på så omfattende vis, studeret på RUC eller KUA, må jeg erkende, at jeg har, og har haft, lignende ting på pensumlisten. Jeg kan dog berolige dig, og mig selv for den sags skyld, med at uddannelsen ikke ender i en cand.mundlort eller en Ph.d. i ‘Interkulturel Gangbanging og Verbal Masturbation’. Eller, det bilder jeg da mig selv ind, hæ!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ok, mange tak – vi håber det bedste 😉

Og så kan du jo altid begynde som stand up-komiker med det der nummer,
hvis alt andet kikser 😀 Jeg tror nemlig, at der er et stort uopdyrket marked for
den slags. De andre SU’ere har stort set kun travlt med ALTID at være efter Pia
K. & DF, hvilket efterhånden begynder at blive temmelig forudsigeligt og tåkrummende
pinligt, for nu at sige det meget mildt.

Tim
Tim
10 years ago

Hvorfor var det at Regnbueskolen skulle besøge moskeen?

Hold op nogle tumper!

PK
PK
10 years ago

Overskrift i avisen: Kendt Hollywood stjerne besøger Sverige og taler med kvinder, som har været
udsat for sexovergreb.
Desværre ,desværre. Eva Mendes besøger kvinder i Sierra Leone i Afrika.
Ingen tvivl, voldsramte kvinder i Sverige får ingen støtte ,hverken fra politikerne,pressen og genus damerne.
Hvilket svigt, det kan ikke blive værre.

Limewoody
Limewoody
10 years ago

Oslo har flest overfaldsvoldtægter….

En nyhed der igen ligger under det politisk korrekte mediale venstrepartis radar: 48 overfaldsvoldtægter i år – man skal jo nok ikke forvente en statsminister, der taler med tårer i øjnene i nordisk dækkede og tv-transmiterede fra domkirker, hvor han begræder denne sørgelige udvikling. Galningen Anders Breivik dræbte spektakulært i én massakre. Lad os gætte på at overfaldsvoldtækterne fortsætter år efter år efter år og bliver flere og flere.

Og eliten peger fingre i alle retninger undtagen mod sig selv.

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Limewoody

Og så lige lidt demografi oveni, for ligesom at gøre billedet mere tydeligt.
Det indbyggertal Stockholm er blevet udstyret med i denne undersøgelse, dækker over et område på størrelse med hele Sjælland. Med andre ord, tallet er sminket. Hvis man tog det samme areal med for den danske hovedstad, ville indbyggertallet nærme sig 2,3 mill. Så hvis vi nøjes med at betragte Stockholm, og ikke Stor-Stockholm, ser det faktisk værre ud hér end i Oslo.

Men stadigvæk. Jeg skal da lige love for, at vore nordiske brødre er blevet beriget…

Frank P
Frank P
10 years ago

Islam er også vores skæbne… og hvor er det egentlig latterligt, at dette monster skal fylde så meget.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x