27
okt
Seneste opdatering: 28/10-11 kl. 1620
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Peder Jensen/Fjordman: Multikulturelle ekstremister

I Norge kan man, mirabile dictu, tage til genmæle i pressen, når man bliver angrebet. Det kan man kun i Sverige, hvis man er medlem af de anstændiges klub, og dertil betaler man entré:

Det er ikke noe høyreekstremt ved å være kritisk til islam eller multikulturalisme, skriver Peder Jensen. Også kjent som Fjordman.

Dagbladets Marie Simonsen har flere ganger angrepet meg i avisas spalter, seinest den 25. oktober. Hun skriver blant annet at undertegnede «virker ute av stand til å delta i en offentlig debatt, hvor han møter motstand». Greit.

JEG UTFORDRER henne herved til å vise hvor mange steder i verden større muslimske befolkningsgrupper over et lengre tidsrom har vist evne til å leve fredelig sammen med sine ikke-muslimske naboer. Jeg skal svare med en kronikk.

DET ER IKKE noe høyreekstremt ved å være kritisk til islam eller multikulturalisme. Folkelig motstand mot islamisering er nå i ferd med å bre seg langt inn i den tradisjonelle venstresiden. Thilo Sarrazin kommer for eksempel fra SPD, det sosialdemokratiske partiet i Tyskland og dermed søsterpartiet til det norske Arbeiderpartiet og faktisk også til de som var på Utøya.

Men la oss endelig ikke snakke om slikt, det vil gjøre det mye vanskeligere for blant annet Dagbladet å demonisere folk de ikke liker, og det ville jo være trist. Det er etter min mening tilhengerne av ikke-europeisk masseinnvandring som er ekstremister, ikke motstanderne av dette. Er det ikke ekstremt å fortrenge den innfødte befolkningen i store deler av i Europa, slik som nå skjer? En ideologi kan knapt bli mer radikal enn å frata den innfødte befolkningen på et helt kontinent sine land, og undertrykke opposisjon til dette.

MARIE SIMONSEN skrev våren 2007 at det skal betraktes som en universell menneskerettighet for alle mennesker i hele verden å flytte akkurat dit de måtte ønske seg.

Tatt i betraktning av at verdens befolkning er forventet å øke med milliarder av mennesker på noen tiår og at befolkningsveksten i ett eneste land, Pakistan, er nok til å knuse et lite land som Norge i løpet av få år må man konkludere med at Simonsen ikke bryr seg om den fortsatte eksistensen av nordmenn som folk. Siden knapt noen i massemediene så vidt meg bekjent motsa henne den gangen, må man anta at dette synet er utbredt i pressekorpset. Det utgjør i så fall et problem. Multikultuelle ekstremister – gengivet med forfatterens tilladelse.

Østrigsk dommer: Europa bliver slagmark for nye religionskrige

Let us indulge in no illusions. Europe will be the battlefield for a major struggle between the order of Islam and its enemies. 40% of the population in Arab countries is under 14 years of age. 15 million Muslims are already living in Europe today and the ageing of Europe is unmissable. The Muslim threat was beaten back in Castile, Southern France and, finally, in front of Vienna. But today the border between Europe and the Islamic world is porous, and the threat to Europe is clear.

…If Europe does not very quickly abandon its utterly failed immigration policy, the vision of a “multicultural society” and a misguided tolerance in dealing with hate-filled Islamists, the constantly repeated calls for “dialogue” and “tolerance” will lead to undreamt-of problems and new politically-motivated wars of religion in our cities.Alfred Ellinger: Zwischen Dialog und Djihad via Austrian Judge: Europe Will Be the Battlefield for New Religious Wars

Oslo voldtaget af sine politikere

Det er den rubrik, vi finder mest passende. Man forstår så godt, at norske politikere og journalister prøver at lede fokus andetssteds hen, for når dette synker ind hos befolkningen i al almindelighed, så er de færdige som gårdsangere. Det er antagelig kun i Sverige, at noget lignende kan passere uden konsekvenser, og det kun fordi ingen fortier og lyver lodret som svenske journalister, og ingen nægter i samme udstækning oppositionelle stemmer adgang til pressen, som Sverige gør. I Norge er der en rest af skam og faglig hæder i livet. De katastrofale norske voldtægtstal fra foråret fortsætter.

Politioverbetjent Kari-Janne Lid sier ofrene i hovedsak beskriver gjerningsmennene som «mørkhudede». Bare tre beskrives som «hvite», én er med sikkerhet etnisk norsk.

I vår lanserte Oslopolitiet en rapport om voldtektssakene frem til og med 2010. Der ble gjerningsmennene bak overfallsvoldtekter beskrevet som “overveiende av utenlandsk opprinnelse”. Slik er det fortsatt. Bare syv overfallsvoldtekter er oppklart. Derfor må vi i stor grad basere oss på ofres og vitners beskrivelse av disse gjerningspersonene. Ett av unntakene er én nordmann, han har vi DNA-treff på, sier Lid. Men om gjerningsmenn med “fremmed landbakgrunn” (ingen foreldre født i Norge), dominerer i overfallsvoldtekter, voldtar også personer med norsk landbakgrunn. Politiet opererer med forskjellige kategorier av voldtekter. I voldtekter i forbindelse med festing og uteliv og i nære relasjoner dominerer etnisk norske.

I 2010 siktet eller tiltalte oslopolitiet 131 gjerningsmenn og en -kvinne for 152 tilfeller av voldtekt. 61 prosent av gjerningsmennene hadde norsk statsborgerskap, mens 35 prosent hadde norsk landbakgrunn, 20 hadde afrikansk og 15 prosent landbakgrunn fra Midt-Østen. Gjennomsnittsalderen var 29,8 år, men det var store forskjeller; mens gjennomsnittsalderen for voldtektsmenn med norsk landbakgrunn var 35 år, var den 26 år for menn med annen landbakgrunn. 45 av 48 voldtektsmistenkte av utenlandsk opprinnelse, Asylsøgere bag voldtægtsepedemi.

Var de invaderende maurere kristne kættere, og ikke muslimer?

Vi sætter os på gærdet og undlader at tage stilling til komplicerede historiske spørgsmål, men rasende interessant er det. Død historie er der jo ikke tale om: Uanset hvad den historiske sandhed måtte være, er levende muslimer i dagens verden overbevist om at der var tale om trosfæller, og at de derved har fået evig ret til nuværende spansk territorium. Nu er historiske kendsgerninger og muslimer yderst vanskeligt forenelige størrelser, så der er næppe nogen chance for at dekonstruere herrefolksmentaliteten ad denne vej. Tværtimod kunne man forvente en ny flanke i angrebet på kristendommen (LFPC).

If Pressburg is right, much of our traditional understanding of ‘Islamic’ history will have to be revised. In particular, the “Muslim conquests” that saw Arab rule extend over an empire stretching from Spain to China would have to be reclassified as “Arab conquests” instead because, in Pressburg’s view, Islam had not yet been invented at the time these military conquests occurred.

For those who have no idea what I am talking about, read the previous posts here and here.

It’s instructive to review Pressburg’s account of the “Muslim conquest” of Spain. In traditional histories, a Spanish nobleman is said to have betrayed Christendom by inviting the moors of North Africa over to Spain to help his side in a dynastic dispute. The Mohammedans then decided to stay and took over parts of the country. If Pressburg is right, the decision to invite the Muslims in becomes much easier to explain. Because they weren’t Muslims. They were Christians. And their Christian heresy, in its rejection of the doctrine of the Trinity, bore strong similarities to the form of Arian Christianity still practised by many Spaniards. […] Pressburg Hypothesis: the ‘Muslim’ Conquest of Spain 

Sareen: Nytolkning af Koranen ved “sociale viceværter”?

“Tilbud” og “skal lære” er rygmarvssprog i et pædagogforpestet samfund, men som altid når politikere lukker øjnene må man spørge sig selv om Manu Sareen lyver lodret og godt ved hvad det helt præcist er for en “kultur” der er så svær at få has på, og kun tænker på at skubbe det uløselige og unævnelige længere ud i fremtiden – eller om han befinder sig i en psykisk gråzone hvor man på en gang både ved og fastholder sig selv i en tilstand af fornægtelse. For man må trods alt udelukke at ligestillingsministeren virkelig tror at man kan løse et problem ved at fortie det. Og hvordan kan journalisten her stille sig tilfreds med ulden sprogbrug som “der findes en kultur” i “visse miljøer”? Står og falder artiklens kvalitet ikke med om man prøver at afdække hvad dette helt præcist hentyder til? Tidens svøbe i en nøddeskal: Politikere og medier der i fællesskab holder virkeligheden ude af fokus.

[Manu Sareen] mener, der skal gøres en ekstra indsats for at ændre den voldskultur, der trives i visse miljøer:

– Der findes en kultur, hvor det er blevet accepteret, at man kan tæske kvinder og holde dem nede. Man kan godt tage sådan en voldskultur med til Danmark, og vi ser desværre også en tendens til kulturel radikalisering hos folk, der lever isoleret i et boligområde, siger han.

– Der tales meget om religiøs radikalisering, men nu er vi også oppe imod en kulturel radikalisering , som vi skal gøre noget ved.

Der er allerede i dag gang i flere gode tiltag, mener ligestillingsministeren og nævner bl.a. rettighedskampagner og rollemodeller.

– Men når vi bliver ved med at se de her udfordringer, må vi spørge os selv, om vi kommer ud til de rigtige mennesker. Måske skal vi bruge nogle andre platforme, f.eks. tekniske skoler, sprogskoler og jobcentre, siger Manu Sareen, som også forestiller sig en alliance med de TV-kanaler, som mange voksne mænd i indvandrermiljøer sidder foran en stor del af dagen.

– Vi skal have lavet en diskursændring, som siger, at det ikke er OK at bruge vold mod kvinder. Og det tror jeg også kan lade sig gøre. Da jeg var barn, var det f.eks. helt accepteret at køre uden sikkerhedssele og med alkohol i blodet. Men op gennem 1980erne var der en massiv kampagne, og i dag er det jo totalt utjekket. […]

Manu Sareen er enig i, at der kunne være brug for flere tilbud til mænd med anden etnisk baggrund.

– Det er uden for mit område, men jeg ved, at der findes rigtig gode erfaringer med, hvordan man bryder isolationen, bl.a. med sociale viceværter, siger han. […] Ægtemænd skal lære ikke at slå 

Det er ren rutine, men nævnes skal det igen: Legitimeringen af vold mod hustruer i Koranen 4:34 er med til at fastholde dette problem. Og nej, det skyldes ikke forkert oversættelse at der står “slå”. Og nej, det er ikke et tilfældigt skriftsted der ingen relevans har i dag. Verset trækkes frem som legitimering af barbariet af imamer og lærde. Er der bare én folketingspolitiker uden for DF der ville vove overhovedet at nævne dette vers? (LFPC)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Katolsk universitet ikke muslimsk nok « Snaphanen27. okt 2011 … Hvem er de virkelige konger og lensfolk, for hvem den for alvor fri ….. Konstantinopel, mens kristne spanske konger gen-erobrede dele af … […]

trackback

[…] Var de invaderande morerna kristna kättare och icke-muslimer? […]

Lavard
10 years ago

Religionskrige i Europa? Hvilke religioner? Der findes da ikke flere kristne i Vesteuropa.. Med mindre alle de gamele søndags damer skal ud på nørrebro og bekæmpe muslimere… Nej det bliver en kamp for etniske europæeres fremtid! og ikke en eller anden dommedags krig mellem latterlige religionere.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

Betr Fjordman: Tre huvudprocesser har pågått parallellt i hela västvärlden sedan 60-talet: 1. Den mest extrema “intellektuella” och “antiimperialistiska” vänstern har radikaliserats. Lenin, Mao, Sartre och Franz Fanon har blivit mainstream i den extrema vänstern. “Antiimperialismen” har utvecklats till ett hat mot västerlandet i alla dess former. 2. Den antidemokratiska vänstern har under många decennier infiltrerat demokratiska partier, framförallt de tidigare maktbärande socialdemokratiska partierna och de gröna. Det är ingen konspirationsteori, utan ett faktum. Det finns parlamentariska utredningar i alla nordiska länder som visar detta. Sök t.ex. på “hotet från vänster” för den svenska utredningen och på PET:s hemsida för… Read more »

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
10 years ago

Med hensyn til Pressburg’s tese – som præsenteret her på Snaphanen – ser henvisningen til arianismen ud til at være det svage punkt. Denne “kætterske” lære blev udbredt blandt germanske stammer før de folkevandringer, der væltede det vestromerske rige, herunder Spanien i det 5. årh. I flere generationer herskede visigoternes arianske konger og aristokrater således over et stort flertal af katolske undersåtter på den Iberiske Halvø, men dette ændredes formelt og reelt, og kongeslægten og adelen konverterede til katolicismen længe før den islamiske invasion i 711. Sandsynligvis var arianismen trængt kraftigt tilbage i Spanien i det skæbnesvangre år 711. Ganske… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

Idéhistorisk set er Koranen symbolet på 1400 års had, vold og terror! Intet sted i verden har islam kunne leve sammen med almindelige og normale mennesker. Man hører ofte den romantiske myte om den fredelige sameksistens mellem muslimer, krisene og jøder på den Iberiske Halvø, men det er ukorrekt. Historieforfalskning og intellektuel uhæderlighed, når den er værst. Så lad os derfor kaste et kort blik i de spanske historiebøger! Plyndringstogter. Det er farligt, at lade mennesket for tydeligt mærke, hvor meget De er lig dyrene uden samtidig at understrege deres storhed. Blaise Pascal. (1623-62) På sporet af Adam. Af Herbert… Read more »

PBr
PBr
10 years ago
Reply to  Allan Hansen

Her er vi ved rødderne af den kulturkamp vi er midt i.
Kogt helt ned til “islam er den “satan” både det gamle og det nye testamente advarer mod”, der vil trællebinde verden .
Så kan nutidige “jeg er ikke religiøs” Sofister gå hjem og vugge, der er sat oldgamle beskrivelser på og det er kampen mod det/den onde der er igang.

http://youtu.be/MLNvm8sEo9M

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Allan Hansen

Der mangler vist en henvisning, hvad er det for noget læseren kunne se:
se …
som er noget af det bedste (danske) materiale, der findes på området, værket skal især roses for sin bredde, dybde og nuancerede perspektivering.

ThorG
ThorG
10 years ago

På hvilket niveau af magt skifter udviklingen, vi ser, fra at være overraskende til at være forudsagt og intenderet? Blairs kvarte milliard minder om et usselt lensløst grevskab tildelt bonden, som lykkedes at lokke sin egen kaste i baghold for kongen og lensadelen. Han har fået en et-længet herregård med et par stenede marker, men er adelig for evigt. Selvom det virkeligt gode selskab stadig blot ser hans slags som en nyttig idiot – så vil han altid være den store greve for de nye proprietærer (chefredaktører, EU-pampere osv. – selvom der pludselig ikke er så mange flere proprietærgårde tilbage… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Skræmmende tal – især angående alt for høje fødselstal og udvandring fra visse lande samt alt for lave fødselstal og alt for høj indvandring til visse andre lande – bla. i Europa. BBC: 7 billion people and you: What’s your number? Nr. 2.884.085.973 – og ingen børn. Det er da altid noget, at det ikke er min skyld 😀 http://www.bbc.co.uk/news/world-15391515 The world’s population is expected to hit seven billion in the next few weeks. After growing very slowly for most of human history, the number of people on Earth has more than doubled in the last 50 years. Where do… Read more »

Prudentius
10 years ago

“…flere tilbud til mænd med anden etnisk baggrund.”

Hvad med et spark lige i menneskerettighederne? Så de svulmer op, bliver blå, dernæst sorte, og tilsidst falder af!

Sareen og den regering han er en del af er en lang vittighed.

Men jeg må indrømme jeg ikke finder den morsom.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Prudentius

Hvad med et bare at give dem et tilbud om betalt hjemrejse på enkeltbillet for hele familien – et af den slags tilbud man ikke kan afslå 😉 -, hvis de gentagne gange viser, at de ikke vil eller kan acceptere danske / vestlige love, værdier, normer og omgangsformer – fx. gennem denne type opførsel eller insisteren på at kunne lave tvangsægteskaber, æresdrab eller kvindelig omskæring samt krav om særlige bede- og baderum, særlige svømmetimer for muslimer eller krav om halalmad (til alle) eller lignende særrettigheder? Så hjalp det nemlig med statsgaranti i en gevaldig fart – ja, faktisk burde… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

DEN TREDJE JIHAD. VERDEN TILHØRER ALLAHS KORANSOLDATER. Det begynder med tørklædet og ender i Auschwitz. ”krig er en velsignelse for verden og for ethvert land,,, At dræbe de vantro er den højeste opgave Allah har givet menneskeheden” Ayatollah Khomeini. 1984. Grundlæggeren af den tredje jihad. . Den tredje jihad er omhyggeligt orkestreret af den islamiske verden ned til den mindste detalje. Europas vanvittige asylpolitik (masseindvandring) og totalt mislykkede integrationsproces har vist sig, at være det mest effektive masseudslettelsesvåben siden atombomben. Dette våben har en atomisk dimension, som på sigt vil udslette den europæiske kultur, fuldstændigt og for altid! Hver dag… Read more »

PBr
PBr
10 years ago
Reply to  Allan Hansen

Klar fremstilling af skræmmende perspektiver.
Hvad der også er skræmmende er hvis den europæiske befolkning & ledere, forbliver splittet i det lallende naive flertal & et efterhånden fuldstændig defaitistiske mindretal der har indset faren, så vil islams magt overtagelse gå rigtig hurtig, bistået af islams nyttige idioter.

Tim
Tim
10 years ago

@Østrig dommer

Det eneste vi har gjort er at importere problemer. Det skal vi erkende

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
10 years ago

Jeg har faktisk tillid til Manu Sareens intentioner. Det kan godt være, han propper munden fuld af vat inden han siger noget, men han ved godt, hvad det drejer sig om, og han har hjertet på rette sted.

PK
PK
10 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

kære Ulla.
Jeg ser, desværre, ikke fornuften som drivkraft hos Manu Sareen.
På TV, før valget , som paneldeltager, talte han mere end varmt om åbne grænser. Om DK.
Hvilket ikke fylder mig med nogen form for tro på hverken fornuft eller fremtid.
De radikales “Track record” udi indvandringens forfærdelige historie
lægger jo heller op til nogen tro på radikale.

Info
Info
10 years ago

PLÖTSLIGT BLEV NATIONALISM NÅGOT FINT I SVERIGE! Plötsligt blev nationalism något fint i Sverige och Sveriges radio! Inte = rasism. Inte = nazism. Inte = högerextremism. Inte = främlingsfientlighet. Målningar av de mexikanska, marxistiska konstnärerna Diego Rivera och Frida Kahlo visas just nu på Göteborgs konstmuseum. Detta föranledde Sveriges radios Kulturnytt att avge bl.a. följande (rasistiska) kommentar 2011-10-25: ”– Ja hela tiden efter mexikanska revolutionen så var det viktigt – framför allt för både Diego Rivera och Frida Kahlo som var politiskt aktiva – att vara med och bygga upp en ny NATIONELL IDENTITET, som inte hade sina rötter i… Read more »

Svenskasvensson
10 years ago

Blir Libyen bättre efter Khaddaffis död ? enligt rykten är Islamister på väg att ta över makten, läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/10/27/blir-libyen-battre-efter-khadsaffis-dod/

Marit
Marit
10 years ago

mønstermuslimer, må man kunne si.Angående “Oslo voldtaget av sine politikere”.
En egyptisk mann fikk varig oppholdstillatelse i Norge da han hevdet å være forfulgt i sitt hjemland som homofil..Mannen viste seg å stå bak 8 svært brutale overfallsvoldtekter i Oslo. I tillegg hadde han skaffet seg 3 barn med 2 forskjellige kvinner.
Homofile menn fra Egypt er særdeles aktive mønstermuslimer, må man kunne si. Å ta fra noen statsborgerskapet ?
Nei, vi er da ikke inhumane,vel ?

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x