4
nov
Seneste opdatering: 5/11-11 kl. 0051
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det satiriske tidsskrift Charlie Hebdo’s Muhammed-tegning rummer en subtil pointe, da figuren har en slående lighed med en kendt tegneseriefigur.
Natten til onsdag blev det franske tidsskrift Charlie Hebdo’s redaktionslokaler i Paris raseret af en brandbombe. Årsagen var med stor sandsynlighed, at tidsskriftet havde udnævnt den afdøde religionsstifter Muhammed til gæsteredaktør på det nummer, der samme dag kom på gaden. Nummeret havde samtidig en tegning af Muhammed på forsiden.
Det viser sig nu, at denne tegning rummer flere lag. Charlie Hebdo’s Muhammed-figur synes nemlig at være skabt med den franske tegneseriefigur Iznogoud som direkte forlæg. Iznogoud (Iznogood på engelsk, red.) er en fransk tegneserie om en storvesir i Bagdad ved navn Iznogoud, som ønsker at blive kalif i stedet for kaliffen, Harun al Raptusch. Charlie Hebdo’s parafrase over Iznogoud-figuren afstedkommer dermed, at en rimelig læsning af tidsskriftets forsidetegning er følgende:
Muhammed iz no goud.
Altså:
Muhammed is no good. Det føjer en yderligere dimension til Charlie Hebdo’s både subtile og stålsatte forsvar af ytringsfrihed og religionskritik. Den Frie.

Heine Fjordland og Peder Jensen – et svar til Dagbladet
Af Peder Jensen, (Fjordman)

Dagbladet just refused to publish this brief essay. They claim that their journalist was only arguing that Heine Fjordland is not intended to make fun of the handicapped, that the essay therefore had nothing to do with me and that the right to reply does not apply in this case.

Kommentator Inger Merete Hobbelstad mener at Thomas Seltzers talkshow Trygdekontoret med sin Heine Fjordland-skikkelse på NRK TV hetser høyreekstreme og ikke funksjonshemmede. Dagbladet har fremdeles ikke gitt noe godt svar på hvorfor folk som misliker islam skal karakteriseres som høyreekstreme, tatt i betraktning av at store deler av Europas befolkning nå ser med stigende skepsis på økt islamsk innflytelse i deres land.

Jeg har over mange år argumentert for at både NRK-lisensen og pressestøtten skal avvikles. Seltzer skal få lov til å si og gjøre narr av akkurat hva han vil for meg, men jeg stiller et stort spørsmålstegn ved om han skal motta direkte statsstøtte til å gjøre dette.

NRK er dominert av folk med sympatier langt til venstre for midten. De bør ikke få tvinge landets befolkning til å finansiere en betalt klovn for å hetse dem sosialdemokratene betrakter som meningsmotstandere som siklende nazi-idioter. Seltzer utviser dessuten svært liten kreativitet. Å omtale personer man ikke liker som nazister var gammeldags for flere tiår siden.

Den mektige Yusuf al-Qaradawi gir fatwaer om at det er tillatt (halal) å gifte seg med barn. Se Walid al-Kubaisis artikkel “Islam og ekteskap med mindreårige”. Muhammed selv giftet seg med Aisha da hun var kun seks år og fullbyrdet ekteskapet seksuelt da hun var 9 og han 54 år gammel (Bukhari 7.62.64).

Denne siste opplysningen ble nylig sensurert bort fra min kronikk i VG. Debattredaktør Elisabeth Skarsbø Moen begrunnet sensuren med at ”Vår holdning er at vi ikke kan la påstander om at islam anbefaler pedofili stå på trykk i vår avis.” Elisabeth Sabaditsch-Wolff i Østerrike må kanskje gå i fengsel for å motsette seg pedofili, men Norges største nasjonale avis kan ikke skrive om saken fordi de da må forklare at Muhammeds Sunna åpner for dette.

Er NRK bedre? Jeg utfordrer Seltzer til å vise en siklende al-Qaradawi i rullestol si til muslimer at pedofili er OK. Det tror jeg dessverre ikke at han tør. Så kan man spørre seg hvorfor.

Tilliden (“trygheden”) siver ud af Oslo

Det er den egentlige katastrofe ved den udeneuropæiske indvandring. Der er ikke noget i et velfungerende, fredeligt samfund, der ikke i en eller anden forstand er afhængig af dets beboeres tillid til hinanden: forretninger, trafik, politik – alt. Og som Roger Scruton siger i vidoen nedenfor: “Det der har taget århundreder at opbygge, kan rives ned på kort tid uden at vi ved, om det overhovedet kan genopbygges.” (her parafraseret.) Multikulturelle samfund har brug for kaskader af love, og alligevel kan ingen lovgivning tilnærmelsesvist kompensere for et tillidstab.

Sverige 1970-2011 burde være skrækeksemplet over alle, troede jeg da denne blog startede i 2004, men icke. Det viser sig, som jeg skrev forleden, at jeg ikke kan skåne nogen for noget med oplysning. Der er en grøft, og vi skal åbenbart køre ned i den. En norsk socialist frygter idag for et fascistoidt come-back i Europa som følge af den økonomiske krise. Det kan man frygte med god grund, jeg gør det også, men min årsagsforklaring er noget anderledes end hendes. Tager man Europa 1930 og tilsætter etnisk-religiøse stridigheder, så har man et mareridt, der er værre end Tyskland i starten af 30’erne. Dengang slog tyskere hinanden ihjel i moderat grad. Hendes eget parti har gjort dette til en frygtelig mulighed. Jeg ville forebygge det, hun og hendes lige har installeret den. Skulle det blive virkelighed, kommer hun til at sukke af længsel efter FrP, DF og SD. Det ville klæde hende, hvis hun vedstod sig sit åbenlyse ansvar for en mulig fascistoid, uhyre blodig udvikling:

Over halvparten av oslokvinnene sier trygghetsfølelsen deres er påvirket av voldtektene. Med VG Netts kart kan du fortelle hvilke steder du synes er ubehagelige å være når det er mørkt i hovedstaden. De siste månedene har Oslo blitt rystet av stadig flere overfallsvoldtekter. Osloboere hamstrer overfallsalarmer og forsvarssprayer og Oslo kommune har varslet at de vil lyse opp flere gater for å hindre nye overfall.

I en undersøkelse InFact har gjort for VG forteller 58 prosent av kvinnene at voldtektene har påvirket trygghetsfølelsen deres. 23,6 sier trygghetsfølelsen ikke er påvirket, mens 17,9 ikke vet. Oslokvinner: Mindre trygge etter voldtektene, Louiza (21) ble voldtatt: Står frem for å fjerne skammen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] The referenced Dagbladet letter is here. Fjordman’s strange Norwegian text, that is also during a bottom of this post, was formerly published during Snaphanen. […]

trackback
11 years ago

[…] original Norwegian text, which is also at the bottom of this post, was previously published at Snaphanen.Commentator Inger Merete Hobbelstad says that Thomas Seltzer’s talk show Trygdekontoret (The […]

trackback

[…] Fjordman includes this introductory note: Dagbladet refused to publish this brief essay. They claim that their journalist was only arguing that Heine Fjordland is not intended to make fun of the handicapped, that the essay therefore had nothing to do with me, and that therefore the right to reply does not apply in this case. The referenced Dagbladet article is here. Fjordman’s original Norwegian text, which is also at the bottom of this post, was previously published at Snaphanen. […]

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

“En norsk socialist frygter idag for et fascistoidt come-back i Europa som følge af den økonomiske krise. Det kan man frygte med god grund, jeg gør det også, men min årsagsforklaring er noget anderledes end hendes. Tager man Europa 1930 og tilsætter etnisk-religiøse stridigheder, så har man et maridt, der er værre end Tyskland i starten af 30′erne. Hendes eget parti har gjort dette til en frygtelig mulighed. Jeg ville forebygge det, hun og hendes ligesindede ville ikke. Skulle det blive virkelighed, kommer hun til at sukke af længsel efter FrP, DF og SD.:” Den frygt er du bestemt ikke… Read more »

Nils
Nils
11 years ago

Hvorfor skulle det være kontroversielt, at Muhammed = Iznogood? Alle synes jo, islam er noget bras, og derfor er det eneste forsvar, man nogensinde hører for elendet også, at muslimer kun findes i begrænset antal, som kun stiger i langsom takt, og at disse muslimer altid kun er det i let til middelsvær grad, sk. moderate muslimer. Jo flere og jo mere jo værre – det synes alle, selv dem selv.

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

Endnu et eksempel på stats sponsoret uvidenhed – denne mand MJ er da dummere end en almindelig stegepande.
Den salgs findes, der desværre alt for mange af bl.a. Jørgen Bæ Simonsen etc. etc.
Men hvordan kan det lade sig gøre? disse primater hører hjemme på en galeanstalt!

Mvh. Snaps-Hansen.

gren
gren
11 years ago

Jeppesen er fortabt. Han har vraltet rundt efter et ståsted, siden han gik ud af Jehovas Vidner.

Frank P
Frank P
11 years ago

Nu interview med en ældre fagforeningsmand, der sætter aktioner igang med både til Gaza. Sammen med konen har han besluttet, at det er det eneste rigtige at gøre. Israel holder jo Gaza og palæstinenserne i et jerngreb. Hvorfor sejler de ikke bare til Somalia og demonstrerer mod Al-Shabab, der også holder deres egen befolkning som gidsel? MJ siger: “Folk dør jo af mangel på medicin i Palæstina.” Ja det dør de også af i Somalia og mangel på mad, fordi islam har infiltreret deres sind og umuliggjort opbyggelsen af velfungerende samfund, alt står jo stille dernede når de ikke lige… Read more »

Frank P
Frank P
11 years ago

Nu diskuterer Michael Jeppesen fandeme Palæstina-konflikten med Lykketoft og Erik Clausen. MJ får lige sagt: “De skide jøder”… anti-semit? Lykketoft er jo kendt anti-semit, Erik Clausen stemmer i, men MJ er jo rabiat…

Den konflikt som venstrefløjen har så ubeskriveligt meget fokus på. Den konflikt, der kun har kostet en brøkdel af menneskeliv ift. andre konflikter verden over. MJ er så typisk venstreorienteret. Hvorfor fokuserer han ikke på Sri Lanka? Sudan? Karachi? Eller andre steder hvor der er en konflikt der koster eller har kostet langt flere menneskeliv?

Frank P
Frank P
11 years ago

OT: Jeg fatter ikke hvorfor Michael Jeppesen skal have så meget plads i medierne. Lige nu i 24syv sidder han fandeme og agiterer for sharia. Er det bare hans mening at få folks pis i kog? Hans latterlige top182-liste over politikerne læser han op af og selvfølgelig er bunden (de dårligste) befolket af venstre-folk og LA-folk som han har et usigeligt had til. Sidstepladsen gik til en DF-suppleant. Her i anden time kommer toppen og han har allerede afsløret at det bl.a. er Johanne Schmidt, Lykketoft og Corydon… Det er utroligt, han prøver ikke engang at skjule at han er… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

Historien om Palæstina, som et land er en myte citat af tidligere PLO terrorist Walid Shoebat. ” vi erklærede krig mod jøderne ( seks dages krigen 1967) og tabte – nu udstiller vi os selv, som offer,, Why we want to KILL YOU. Bogen kan købes her. http://www.shoebat.com Why We Want to Kill You A shocking and inspiring story of a Former PLO Terrorist’s story from love to hate…. Reviews: “This book is authored by that rarest of breeds, the reformed terrorist. It offers an absolutely essential insider’s look into the world of terrorism. This may be one of our… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x