8
nov
Seneste opdatering: 11/11-11 kl. 0257
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

One of the policemen interviewed says this:
“It is the most vicious, premeditated form of crime I have come across short of homicide or terrorism.”

The presenter says this:
“This crime is being used by the far right to fuel ethnic tensions.”

Research suggests that thousands of children are potentially being sexually exploited by street grooming gangs. This may only be the tip of the iceberg, as experts believe many crimes of this nature go unreported.Journalist Tazeen Ahmad investigates street grooming and hears from community leaders who say enough is enough and demand action on the issue. She meets victims of grooming and their parents, whose lives have been torn apart.She hears how girls as young as 12 have been targeted by these gangs and so terrorised and brainwashed that they keep their ordeal secret for years.In a particularly shocking encounter she talks to two young men who explain in detail how grooming by gangs is perpetrated, why virgins are more highly prized and how the commerce of this type of brutal sexual exploitation unfolds. Programmet blev sendt i går, 7 november 2011. Tak til Cheradenine Zakalwe.

Her er udelukkende tale om pakistanske forbrydere, som forgriber sig på mindreårige, hvad programmet ikke lægger skjul på. Udsendelsen indeholder mængder af sociologiske bullshit-bortforklaringer, men over halvdelen er faktisk gedigent Dispatches. Det er ingen grund for os andre, til at tænke på andre end de foragtelige overklassedrenge Tony Blair og Gordon Brown, der har påført deres landsmænd disse tragedier i stort antal. Eftersnakkeren Lord Ahmed, der får en del alibireplikker i udsendelsen, hører hjemme i samme kategori af dobbeltsnakkere og løgnere. Hvis man har glemt, hvilken slimet fætter Tony Blair er, så kan man se det i den forrige Dispatches The Wonderful World of Tony Blair.Han minder mig om teflonpanden Reinfeldt, men han er meget, meget, meget mere velhavende, og den dødsensfarlige skade han har gjort, har han klaret hurtigere end de seneste tre svenske statsministre.

Man må ønske, at englænderene langt om længe retter deres vrede derhen, hvor den hører hjemme: Hos den politiske, såkaldte elite, som Tommy Robinson taler så lidt kærligt om i videoen her nedenfor. Det skal ikke undre en, at 30 % slet ikke deltager i engelske parlamentsvalg, og at organisationer som EDL vokser op fra neden. Engelsk demokrati er et fallitbo, der skal en stakåndet badutspringer som Jakob Illeborg til at negligere.

“Dit sorte svin”

Dansk politi på overarbejde ved en mordrettergang. Her er brug for en god integrationskonsulent. Indvandrere og HA’ ere i mordhumør: 62 anholdte efter voldsomt sammenstød mellem rockere og bandemedlemmer i retten i Glostrup, Her får liggende bandemedlem knippelsuppe, Tingbjerg-indvandrere hånede HA-rockere foran Retten i Glostrup: ‘hunde’, ‘Allahu akbar’…

Paul Weston goes as far as actually predicting the war in the UK in the next twenty years. In his views white working class kids will go fight against immigrants.”You don’t understand this. You are a woman. Women don’t understand war. High-testosterone men always find the reason for the war,” he says. Interview.

Pippi Langstrømpe, den rødhårede “racist”

Først kom de efter Huckleberry Finn, så Tintin. Og nu Pippi. På et tidspunkt må alle børnebøger være halal og queer-kompatible, og så indfinder den multikulturelle harmoni sig endelig, tjullahopsasa. Via Islam Versus Europe (LFPC):

A German theologian has sparked controversy by calling Sweden’s beloved Pippi Longstocking children’s books racist and demanding additions to prompt parents to skip over or explain certain passages.

Dr. Eske Wollrad from the the Federal Association of Evangelical Women in Germany first made her comments as a speaker at a state conference on anti-discrimination in Leipzig last weekend, stirring debate in the German media.

“It is not that the figure of Pippi Longstocking is racist, but that all three in the trilogy of books have colonial racist stereotypes,” Wollrad told The Local on Tuesday.

The publishers had already changed the original phrase used for her father as king of a South Seas island from Negro King to South Seas King, noted Wollrad, who is advisor for equality and social responsibility at the Protestant women’s group.

But other passages in the much-loved books were also problematic, she said.

“The black children throw themselves into the sand in front of the white children in the book,” she said. “When reading the book to my nephew, who is black, I simply left that passage out.” […] Pippi Longstocking books deemed racist 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
12 years ago

Det værste er ikke, at disse muhamedaner klynger sig til deres sygelige, primitive vantro. Nej, det værste er, at de med vold og terror vil påtvinge resten af jordens befolkning deres sygelige hundelov=sharia. Her har vi så en norsk udgave af hundeloven: Alle borgere må be fem ganger hver dag. Hvis det er tid for bønn, og du blir tatt mens du gjør noe annet, vil du bli pisket. Alle menn skal ha skjegg. Den riktige lengde er minst en knytteneve under haken. Hvis du ikke overholder dette, vil du bli pisket. Alle gutter skal gå med turban. Gutter fra… Read more »

Prudentius
12 years ago

Disse klip er uendeligt brugbare til at forstå den fordrukne hokus-pokus tænkning multikulturen kommer ud af!

At en tiltagende konflikt imellem tilvandrede og indfødte er igang og tilsidst direkte vil inddrage os alle, er åbenlyst.

Hvordan tror multikulturalisterne det ser ud når “Allahu akbar” råberne udgør 10% 15% 20% 30% af befolkningen bosat på dansk territorium?

(Jeg er klar over spørgsmålet er stillet til hudløshed)

Hilmar
Hilmar
12 years ago

Mht. de professionelle landssvigere i Hækkerup-, Schmidt-Nielsen- og Bæk Simonsen-klassen, så bliver man nok slemt skuffet hvis man forventer serier af “heureka-øjeblikke” efterfulgt af offentlige bekendelser om fortidens synder. Skammen ved og frygten for at tabe ansigt af historiske dimensioner vil sandsynligvis være for stor, især set i lyset af disse foragtelige pjoks tidligere så skinhellige moraliseringer og hysteriske heksejagter på enhver loyalistisk “afviger”. Det bedste vi kan håbe på er, at forræderne så diskret som muligt trækker sig tilbage fra rampelyset og overlader landets styring, i dets måske hidtil alvorligste stund, til voksne mænd og kvinder. Det må formodes… Read more »

PK
PK
12 years ago
Reply to  Hilmar

Hej Hilmar.
ja, hvad lærte een af karen Hækkerup.
Jo, den klare socialdemokratiske sandhed; Karen er så ked over
unge udlændinge, som har det hårdt.
Danske unge, som ligger blødende med smadrede hoveder er karen ligeglad med.
Det gør mig ked !

Allan Hansen
Allan Hansen
12 years ago

Godaften. Jeg vil gerne fortælle en lille Godnat – historie: Ved du hvad, der er løgn – og hvad, der er sandhed? Jo, ser du – engang for meget længe siden var løgnen og sandheden ude at gå en tur på stranden. Det var en varm smuk sommer dag med høj blå himmel og fuglesang – pludselig siger løgnen til sandheden; kom lad os tage en svømmetur. Ja, siger sandheden hvem kommer først – og smider sit tøj på bredden og kaster sig ud i bølgen blå – men da sandheden ser sig tilbage over skulderen, er løgnen i gang… Read more »

Svenskasvensson
12 years ago

Är invandrarna perversa ?

Allan Hansen
Allan Hansen
12 years ago

Kære Vivi. Det går desværre den forkerte vej: North Africa may not come to mind immediately when one thinks of the threat of Radical Islam. However, an increasing number of violent jihadist militias have seized power in many parts of sub-Saharan Africa, including Al Qaeda that have seized control of Libya , al- Shabaab who are fighting for the control of Somalia, or Nigeria’s Boko Haram. In this week’s newsletter, Clarion Fund’s Senior Fellow Clare M. Lopez takes a closer look at the disturbing violence that is taking hold in Nigeria. Boko Haram Wants to Put Nigeria Under Islamic Law… Read more »

steen
steen
12 years ago

Tim, du kan enten ikke læse, du gider ikke læse ikke hvad vi skriver, eller også skider du bare på det. Du kan også have en baggrund, hvor et ord ikke er et ord, men du kan trygt stole på vores. I denne branche er tillid alt. Du fik 2 kommentarer om dagen – på prøve. Du er nu parkeret som spammer, indtil vi evt. kommer i bedre humør mht. dig. Du skal ikke regne med, at det sker foreløbig. Au revoir.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x