13
nov
Seneste opdatering: 14/11-11 kl. 0025
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

This Sunday Times video shows a man who speaks broken English with an African accent offering to get confidential British government documents and fix immigration problems in return for payment.

A Sunday Times investigation has exposed a racket in which asylum seekers can buy their confidential immigration files and are offered the chance to “fix” their applications so they can stay in Britain.An undercover reporter, posing as a friend of an asylum seeker, was provided with internal immigration service documents by middleman Nabi Haroun Sesay for just £250. Shocking Third-World Corruption at Heart of Britain’s Immigration Service

Princippet genkendes fra – gæt selv: Ännu ett fall av korruption hos Migrationsverket, Falska Asylsökande Och Korruption Vanligt I Migrationsverket Enligt Handläggare. Indvandringen kloner så at sige sig selv.

Frygter danske iranere Københavns Borgerrepræsentation ?

Nu den har givet Teheran-regimets forlængede arm byggeltilladelse på Vibevej i København. Måske de burde. Prøv at tælle her, hvor mange eksiliranere i Europa mullaherne har myrdet gennem de sidste tre årtier:

”Syrianska har apor på läktarna”

“Aber” gemt af vejen på sportsiderne. “Sportsmanship” er heller ikke en af de universelle værdier. Nu ber’ jeg dem, fru Svea, fodboldbanen er et mikrokosmos af det nye Sverige. Der må være en HMF på vej til FC Ängelholms chef for ikke at kunne styre sin tunge. Man fornemmer en ny “jävla apajäveln”-historie i farvandet, hvilket pricipielt blot er, at folkets begreber kolliderer med elitens:

”Förbjud allsvensk fotboll i Södertälje! ”Ängelholms ordförande Mats Karlsson är fullständigt rasande över hur det gick till på läktaren i kvalmatchen mot Syrianska.– Folk spottade mig i ansiktet, skrek könsord. Det är det värsta jag någonsin varit med om, säger han.[..]

Det är apor på läktaren – jag står för det. De här figurerna kastade grejer över oss hela matchen och tankarna började rulla i skallen: ”ska man komma levande härifrån?” Det är en sån skandal. Jag är inte rasist och det handlar inte om att vi stod näst på tur att nå allsvenskan, men så här får det bara inte gå till. Enligt Mats Karlsson påverkades även domaren av stämningen runt plan.

– Domaren är rädd att de ska slå sönder hans bil, rädd för sin familj. Han tar horribla beslut i matchen…….Man ska inte få spela allsvensk fotboll i Södertälje. Jag ljuger inte om jag säger sju-åtta allsvenska klubbar har hört av sig till mig och håller med. Vi har pratat med Sef och förbundet men det finns en flathet kring det här.”Syrianska har apor på läktarna” ( Syrianska er en fodboldklub af kristne syrer og irakere fra Södertälje, en by lidt sydvest for Stockholm.)

Faste læsere kender Södertälje gennem årene: Södertälje: Mord, våben, narkotika, afpresning. Byen som SR Stockholm i sommer berettede om var så infiltreret højt op i samfundet af kriminelle bander, at polikere gav op og flyttede, ofte efter trusler og grov chikane. Byen hvor kristne Syrianer chikanerer senere ankomne muslimske, såkaldte flygtninge ud, (oversat: den ene mellemøstlige klan smider den anden ud, og de er lige rædselsfulde,) byen hvor politistationen blev beskudt med automatvåben, byen med det berømte dobbeltmord på en fodboldspiller i Syrianska og hans bror, kort sagt Mellemsveriges Malmø, som man bare flygter fra eller som den lokale avis opsummerede i 2009: Tusentals flyr från Södertälje. Der er endda en Facebookgruppe, der hedder Vi som flyr Södertälje! Det lader sig altså lige akkurat sandsynliggøre, at deres fodboldsupporters også er et mareridt.

– Update: NU har Ekstra Bladet historien. Skandalevinklen er som forudset ikke Södertäljes opførsel, men Mats Karlssons racistiske raseri. Karlsson går en svær tid i møde, men Engelholm, som det hed i de gode, meget gamle dage, ligger tæt ved Danmark, og der går en færge over Sundet hvert 15 minut. Sverige vil have en fast forbindelse til nu, men lad nu vær med det. De holder i 80 år.

Allahs ‘Oprop’ til østrigske børn

Last week was Eid al-Adha, the Muslim Festival of Sacrifice (Butchery). At a school in Vienna, children, including blonde-haired European children, were forced to celebrate this disgusting occasion and sing the praises of Allah.

You can just about make out some of the words from the projector. It looks like the first two lines say:

“Allah, the One,

He created everything…”

According to the Copts Without Borders website (where you can see more photographs), the children were made to sing:

“La Ilah ela Allah – There is no god but Allah!” European Children Forced to Celebrate Muslim Butchery Festival and Sing Praises of Allah

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
10 years ago

Exemplet med Södertälje och Syrianska/Assyriska, är ett praktexempel på att det inte bara handlar om islam. Det är en lika stor portion kultur. En kultur som inte funkar i Europa, och som saknar respekt och folkvett .

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Ja, dybest set er islam & koranen vel bare et produkt af disse kulturer – en udkrystalisering. Guden / profeten / religionen er simpelthen spejlbilleder eller projektioner af kulturen og disse folkeslags normer og “værdier” for mange århundreder siden – skabt i deres selvbilleder og deres klannormer, IKKE omvendt! Og ikke ret meget har ændret sig fundamentalt siden. De kristne i Mellemøsten har i vid udstrækning nøjagtigt de samme ældgamle klannormer, så de opfører sig naturligvis på helt samme vis – fx. når de bosætter sig i andre lande. Så gælder det om konstant at kræve respekt, at hævde sig,… Read more »

Invadrare1957
Invadrare1957
10 years ago

Vacker film om när Sverige var Sverige och man var stolt. Svärmor i Malmö hon har slutat med att sätta upp svenska flaggan på balkongen. Rädslan för att få rasiststämpeln är det inte snuskigt. Syrianska vad säger man om detta stolta folk. Som vägrar att försvenskas som ser svensken som en svag person. Det kommer den dag dom försöker ta över Sverige som sitt land som dom inte har. Mycket av deras sätt går ut på hot. Hustrun jobbade i Fornbackaskolan i Södertälje för 10 år sedan. Lärarna dom fick order av rektorn att dom skulle anmäla elever som misskötte… Read more »

Svenskasvensson
10 years ago

Södertälje är en stad som har sagt upp sitt kontrakt med Sverige.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Jalving: “Disney Sjov for voksne” Om masseindvandringen til Sverige, som “ikke” eksisterer 😀 http://blogs.jp.dk/frontalt/2011/11/11/disney-sjov-for-voksne/ …. Brown og jeg var vist enige om det meste, og salen proppet med et tålmodigt publikum, som lod til at sætte pris på vores fælles forsøg på at se Sverige udefra. Alligevel kunne jeg ikke undgå at bemærke, hvordan salen frøs til is, da jeg i mit oplæg uforvarende anvendte det forbudte ord: masseindvandring. For en sikkerheds skyld sagde jeg det en gang mere under diskussionen, så budskabet gik rent ind. Nu vil jeg skynde mig at sige, at salen tog det overraskende pænt, måske… Read more »

Info
Info
10 years ago

SVERIGE VAR SÄMRE FÖRR Film, visande föregångaren till Sveriges nationaldag (dvs. mångkulturens dag med uppvisning av kurdiska folkdanser i Gävle och nigeriansk trumorkester på Skansen): SVENSKA FLAGGANS DAG 1953 http://www.youtube.com/watch?v=qt5cfYIq70I&feature=related • VARNING 1: Svenska flaggor förekommer • VARNING 2: Svenska folkdräkter förekommer (7.30 och framåt) • VARNING 3: Kvinnor niger för kungen (förklaring: nigning = gammal hälsning, utförd av kvinnor, kännetecknande för könsmaktordningen och gamla, patriarkala strukturer) • VARNING 4: Det utbringas ett leve för LANDET SOM INTE FINNS (kallas i filmen ”fäderneslandet Sverige”) Som tur är, är nästan alla på denna film förekommande rasister och nationalister nu döda. Titta… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Info

Det var verkligen en bra film, som verkligen bevisar vilket ondsint och elakt folk svenskarna är. Sådär “rasistiska och främlingsfientliga” finns det ju inga andra folk på jorden som är, eller som ens har det minsta lust att vara. Har andra länder över huvud taget flaggor som de vill hylla? Nej, det är nog endast de ondsinta och elaka, insnöade och begränsade, för att inte nämna, hatiska, rasistiska och främlingsfientliga svenskarna som har. De måste ju vara rasister, det syns ju på dem. De är ju alla mer eller mindre blonda, och förmodligen också blåögda. Nej, fy och usch för… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x