18
nov
Seneste opdatering: 18/11-11 kl. 1622
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En 20-årig egyptisk kvinde er kommet i myndighedernes søgelys, efter hun offentliggjorde billeder af sig selv på sin blog kun iført selvsiddende strømper.Aliaa Magda el-Mahdy ønskede med billederne at protestere mod begrænsningerne i ytringsfriheden og påvirkningen fra salafisterne i Egypten i det, hun kalder ‘et råb mod et samfund med vold, racisme, sexisme, seksuel chikane og hykleri’. Ifølge The Guardian har koalitionen af islamiske jurister i landet nu lagt sag an mod den 20-årige universitetsstuderende og hendes kæreste og beskyldt dem for at overtræde moralen, opfordre til uanstændighed og fornærme islam. Andre har kaldt hende ’prostitueret’ og ’mentalt syg’ og truet med at sende politiet efter hende. Egyptisk kvinde trues efter nøgenbilleder. Nude blogger riles Egyptians of all stripes Se Egypten: “En oprørers erindringer” nedenfor. Hendes blog – “Den 20 årige Egyptiske kvinde har sgu mere ‘nosser’ end hele det vestlige pressekorps tilsammen”, skriver Jens. Helt enig.

“I 2014 tager vi over”

This interview with Xavier Lemoine (UMP, Sarkozy’s party) appeared in France Soir, whose owner recently announced that he would be voting for Marine Le Pen.

FRANCE-SOIR The study from the Institut Montaigne declares that Islam has taken power in our banlieues. Do you share this analysis?
XAVIER LEMOINE Yes! I’ve been saying it for years.
F.-S. What are the consequences for our country?
X. L. It’s the break-up of the Republic! The politicians, the associations and the medias need to understand that we’re not in the country of Bisounours (CareBears). Recently, an imam came to see me and said: “Mister mayor, in 2014 you might be re-elected, but in 2020 it will be us. It’s mathematics, because we will be the majority.”
F.-S. I don’t understand…
X. L. This imam was referring to the demographic swing which, in his view, is occurring in France. Already, in Seine-Saint-Denis, what do we see? Of the 1.5 million inhabitants listed, 500,000 have a residence permit, 500,000 are French by right of birth or naturalisation and thus without any French ancestry, the 500,000 others, French people with French roots, rather elderly and “on the move”. Now the birth rate of the first two-thirds is double that of the last third. It’s unavoidable. The demographic tipping point is being reached, as Christopher Caldwell describes very well in his recent book, “Reflections on the Revolution in Europe”. Xavier Lemoine : “La République court à la catastrophe !” via French Mayor: “We’ve Been Taken Hostage” (Montfermeil er en af Paris’ østligste kommnuner.)

“Muslim tiltalt for drabsforsøg på svensker”

Normalt bringer vi ikke den slags historier, men en ven fra Helsingør er netop kommet ind ad døren med lokalavisen. Han hæfter sig ved Helsingør Dagblads nye frisprog. Er det i trods over at de fik redaktionen raseret af utilfredse kriminelle for nylig? Iøvrigt vakte drabsforsøget stor opstandelse i Sverige uden at wannabe morderen selvfølgelig blev nærmere beskrevet. Det er han nu. Offeret får varige men.

Anklageskriftet mod en 20-årig mand, som den 21. maj i år – efter anklagemyndighedens opfattelse – smadrede en 36-årig svensk motorcyklist med et jernrør på Stubbedamsvej, er nu udfærdiget. Bliver den unge muslimske mand kendt skyldig efter anklageskriftet, risikerer han op til 10 års fængsel. Han har været varetægtsfængslet, siden han blev anholdt, men tidspunktet for retssagen er endnu ikke berammet. Den 20-årige, som er fra Helsingør, er tiltalt for at have forsøgt at dræbe den 36-årige svenske mandlige motorcyklist – en såkaldt raggare – ved at smadre hans hoved med jernrøret.20-årig tiltalt for drabsforsøg

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

FRANK P

Nå, nå, små slag, Frank P.

I en delstat i USA sidder en fhv. officer der har skrevet nogle artikler om Europa og de muslimer der har slået sig ned her ( ca. 50+ mill.)

Han skrev bl.a. at US Navy ender med at skulle ankre op ud for Europas kyster – bl.a. der hvor man engang iværksatte D-dagen – for at hente muslimer UD af Europa FØR europæerne får fat i dem alle sammen !

Den gamle betegnelse for vores kontinent, skriver han, er Dræberkontinentet.

Husk det .

Peter AL
Peter AL
10 years ago

Modig ER denne kønne unge dame uden tvivl, desværre også en anelse naiv; på hendes FB profil kan man finde alt for mange oplysninger om hendes gøren og færden. Dette vil uden tvivl anspore de meget rabiate samfundselementer der florerer i Egypten, til at tage sagen i egen hånd (no pun intended)…med et fatalt udfald for den unge dame. Man må håbe at den brede internationale medie-opmærksomhed hun har fået, vil agere som et slags skjold; at de Egyptiske myndigheder forstår hvilken fare hun har udsat sig selv og sine nærmeste for, at de indser at hun nu er blevet… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Der kommer aldrig nogen effektiv europæisk reaktion mod islam. Slet ikke i Frankrig, hvor mændene er 165 cm høje i gennemsnit, små og skrøbelige. Den 20 årige Egyptiske kvinde kan vel snart finde sig selv hængende fra en kran med et reb om halsen.

JensH
JensH
10 years ago

Har i set denne modige unge Egyptiske kvindes hjemmeside?? Her er et link, og hvis i checker i højre side vil i se et Dannebrog med teksten. “I support Denmark -> It’s a struggle for free speech”:

http://diaryofarebel.blogspot.com/

Den 20 årige Egyptiske kvinde har sgu mere ‘nosser’ end hele det vestlige pressekorps tilsammen.

Anonymous
10 years ago

Hvis der nogensinde kommer en effektiv Europæisk reaktion mod islamiseringen , er det teoretisk set mest logisk at forvente den i Frankrig , hvor problemet er mest fremskredent . Marine Le Penn har muligvis en chance for at komme til magten lidt senere , men hvad vil hun bruge den til ?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x