19
nov
Seneste opdatering: 20/11-11 kl. 1607
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En helt igennem fantastisk reportage om den svenske statsministers afsky for Sverigedemokraterne. Der er ikke den kliché, der ikke vælter ud af munden på ham. “Vi-och-dom-tänkandet” (“dem og os”) – Reinfeldt har tilsyneladende ikke begrebet, at det ikke er svenskere og indvandrere, der bliver “vi och dom”, men at det som titlen på historikeren Morten Uhrskovs storværk “Et Delt Samfund” antyder, bliver en kløft der kommer til at gå midt ned igennem Sverige, gennem familier, venskaber, ægteskaber, arbejdspladser, skoler, boligkvarterer – og som man kan se i anden halvdel af artiklen, også kommer til at kløve hans eget parti på et tidspunkt (som det længe truede med at gøre med dansk socialdemokrati.)

Reinfeldt på frihjul alt imens svenske social kapital og velfærd er ved at klaske sammen som en punkteret soufflé, og demografien egentlig ikke behøver mere politikerhjælp, for at gøre svenskere til mindretal i deres eget land i midten af dette århundrede. Hans finansminister Anders Borg kan læse røde bundlinjetal, selv bærer han lyserøde solbriller. Sverige er den omvendte verden, dets statsminister har ingen føling med den retvendte, hvis man skal tage ham på ordet, hvad man sandelig ikke må håbe, er meningen. Niklas Orrenius har skrevet artiklen, det borger for en vis mængde virkelighed:

Medan andra ledare i Europa varnar för invandring blir Sveriges statsministers avsky för Sverigedemokraterna allt tydligare. Nu berättar Fredrik Reinfeldt om orsakerna. ”Min farfars farfar var svart”, säger statsministern, som längtar efter Mona Sahlins antirasistiska glöd – en glöd han anser att Håkan Juholt saknar. [..]

Den svenske statsministerns hårda attacker mot Sverigedemokraterna och den främlingsfientlighet han anser att partiet står för är ovanlig i ett europeiskt perspektiv. Reinfeldts borgerliga kolleger i Europa – politiker som Frankrikes Nicolas Sarkozy, Storbritanniens David Cameron, Tysklands Angela Merkel och Danmarks Anders Fogh Rasmussen – gör istället invandringsskeptiska uttalanden. De ifrågasätter mångkulturalism och har ibland pekat ut muslimer eller romer som särskilt problematiska.

Även rent politiskt sticker Reinfeldt och Sverige ut i Europa. Genom regeringens uppgörelse med Miljöpartiet om invandringspolitiken har Sverige faktiskt, ett år efter att SD kom in i riksdagen, fått generösare invandringsregler än tidigare. Reglerna för anhörig- och arbetskraftsinvandring lättas upp. Papperslösas rätt till vård stärks.

Reepalu (S) köper in vi-och-dom-tänkandet, vilket är kärnideologin hos den främlingsfientliga rörelsen, säger Fredrik Reinfeldt.Statsministerns avsky mot SD

Aliaa Magda Elmahdy risikerer fængsel og 80 piskeslag

The group of lawyers is demanding that the pair be chastised according to sharia – Muslim religious law. “The former Constitution and the new articles in the new Constitution say that Islamic law is the basis of legislation, we therefore request that the two bloggers be punished according to Islamic sanctions,” said Ahmed Yehia of the coalition to Bikya Masr. “It is an insult to the Revolution since these two people wish to present themselves as revolutionaries demanding sexual freedom and are giving a bad name to the Revolution,” continued Yehia. “Our duty is to fight against corruption and this is a case of corruption. We are fighting against people who are trying to corrupt society with foreign and unacceptable customs such as the sexual liberty they are demanding.”Her expression of freedom may cost the couple at least 80 lashes in public, as well as jail time or “whatever else may be deemed appropriate” said Yehia. Egyptian woman to get 80 lashes for blogging without clothes, Aliaa Magda Elmahdy, Nude Blogger, Gains Support from Egyptian Diaspora

Billedet her er formentlig af hende, selvom det er hentet fra en blog om hende, hun har fleresin blog, hvor hun svæver for fotografen. Hvor man håber, hun holder sig svævende selvom det kniber med troen. – Mona Eltahawy: Egypt’s naked blogger is a bomb aimed at the patriarchs in our minds.

Politiken – når hver anden lider af en fobi

“Der findes endnu ikke sociale normer, der forbyder os at sige højt, at vi opfatter islam som en undertrykkende religion, siger forskeren.”(sic!) Vi må godt nøjes med at tænke det? I hvor høj grad er det en fordom, at “islam skaber uro?” Det kunne man medtage, inden man døber det en “fordom”, for i modsat fald er det jo en bagdom. I Politiken står der “muslimer”, men det trick skal man ikke hoppe på. Paralleluniverset Politiken fastholder stadig som eneste danske avis radikale muslimers terminologi “islamofob”, man ved hvor man har dem.

Europa er fjendtligt over for muslimer, viser undersøgelse. Hver anden dansker mener, at muslimer skaber uro.

Traditionel racisme er på retur, mens den form for fremmedfjendtlighed, der bunder i opfattelsen af, at »de andres« kultur og religion er bagstræberisk, er på fremmarch, fortæller hun. Det er blevet socialt uacceptabelt at være nedladende over for sorte, hvorimod der endnu ikke findes sociale normer, der forbyder os at sige højt, at vi opfatter islam som en undertrykkende religion, siger forskeren.

»Ingen gider fremstå som racist. Men når det gælder muslimer, bliver alle fordomme bare lukket ud, fordi der eksisterer et politisk klima, der gør den slags ytringer salonfæhig«, mener Beate Küpper. Mange af de mennesker, der ser ned på folk med anden etnisk baggrund, opfatter dog sig ikke selv som højreorienterede, forklarer Beate Küpper.

»Spørger man folk, hvordan de placerer sig selv politisk, svarer mere end 60 pct., at de tilhører midten. Færre end 10 pct. ser sig selv som tilhørende den yderste højre- eller venstrefløj. Men når man sammenligner europæernes selvopfattelse med valgresultaterne i de forskellige lande, hvor højrepopulister har fået op til 30 pct. af stemmerne, peger det på, at vi ikke oplever os selv som højreorienterede, fordi fremmedfjendskhed er blevet socialt accepteret«.Europa er fjendtligt over for muslimer, viser undersøgelse. Hver anden dansker mener, at muslimer skaber uro.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] folkelig indvandringsmodstand, et rent mareridtsscenarie som landet skubber foran sig. Man så Reinfeldt skubbe videre på den forleden, det kommer til at ende særdeles galt. At Breivik ikke var svensker, er dette års store gåde og […]

Frank P
Frank P
10 years ago

Hvem husker ikke alle de (danske) politisk kommentatorer, der efter sidste valg var overbeviste om, at Reinfeldt nu ville komme til fornuft og lade SD spille en DF-lignende rolle?

Tornuggleman
Tornuggleman
10 years ago

Reinfeldts “öppna” samhälle är just anledningen till min psydonym. Framför allt mitt ansvar gentemot familjen . Trots allt har ju Reinfeldts hat tagit sådana proportioner att många SD-medlemmar numera har skyddsbehov.
Ugglan gör sin röst hörd på flera forum.
Och är inte älskad av alla.

Så visst är Reinfeldts svek mot yttrande- o åsikts-friheten mycket allvarligt. Så till den milda grad att ahn förtjänar kallas för just LANDSFÖRRÄDARE !
Sen får han tro vad han vill. Tror gör jag i kyrkan, vilken jag besöker regelbundet till skillnad mot tidigare nämnd.

Tornuggleman
Tornuggleman
10 years ago

Att Reinfeldt inte känner igen sig själv som landsförrädare ? En mentalsjuk vet sällan om att de är sjuka ! Men skulle Reinfeldt våga höra alla offer o deras anhöriga, kanske ljuset tänds ! Men för en så här hög herre, är allt utanför den personliga bubblan totalt verklighetsfrämmande. Så vanliga människors röst förblir ohörda, då undersökande media övergått att vara statsfinansierad reklam för politikernas beslut över folkets huvuden. Vi bor inte alla i “vita” områden och lever med en mur av SÄPO-vakter. Det går an för Reinfeldt att skryta om sin egen personliga bakgrund. Själv har jag ett utlänskt… Read more »

Nils
Nils
10 years ago

Reinfeldt er sgutte rød, han er liberalist for ikke at sige neoliberalist, nej ikke negerliberalist, men liberalist med en eller anden kraftigt forstærkende forstavelse anarkoliberalist måske – men liberalist hinsides alle værdier. Når grænserne smækkes op er det ikke af godhed, men for princippets skyld og desuden for økonomiens skyld. Der skal være billig arbejdskraft, og derfor skal der skabes et pjalteproletariat af illegale halvkriminelle daglejere. Sverige som et system af værdier findes ikke, der findes en økonomi. Reinfeldt prøver nu at sælge sig selv ind som passioneret “antiracist”, men jeg synes det står bøjet i neon over hans hoved… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Jag lider knappast av min islamofobi. Snarare njuter jag av den.

trackback

[…] Mest klickade avpixlat.infosvenssonsfunderingar…sverigeidag.files.wo…sverigeidag.files.wo…gotiskaklubben.wordp…fyrahundrasjuttiosex…booksondemand.e-buti…youtube.com/watch?v=…snaphanen.dk/2011/11…muslimskafriskolan.b…adlibris.com/se/prod…skrivkonst.net/2010/… […]

Lavard
10 years ago

Vi må hellere invadere Egypten så 20 årige egyptiske kvinder kan posere nøgen på deres alternative blogs.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Lavard

Det er en langt bedre grund til indblanding end den vi havde i Libyen: At redde al-Queda fra en delvist vestligtsindet lokal diktator!

Lavard
10 years ago
Reply to  Prudentius

Vi har intet at gøre i mellemøsten, jo før vi indser det jo bedre. Ligesom arabere intet har at gøre i Europa. Ingen Europæere skal miste deres blod, så arabiske kvinder kan posere nøgne i deres egne lande. Europæere udgør kun 7% af verdens befolkningen. Derfor er vores primære mål først og fremmest, at vi ikke bliver minoriteter i vores egne lande.

http://immigration-globalization.blogspot.com/2009/09/i-am-humanitarian-which-is-why-i.html

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Den “Sorte Reinfeldt”……….hæhæhæhæ

DET var lige godt utroligt !!

Universalgeni
10 years ago

Jeg lavede fejl i den kommentar, der ligger i spamfilteret. Slet den bare. Hvad det jomfrunalske angår, opfylder den egyptiske pige kravene. Man ser tydeligt, at hun har fået sine konsorganer skåret af. Der er kun et ar tilbage. Hvad omtalte “virginity test” går ud på skal jeg ikke kunne sige. Når en pige er syet sammen efter muslimsk sædvane, kan det ikke lade sig gøre at indføre to fingre i kønsåbningen. Det er den for snæver til. Omkring 95 pct. af alle kvinder i Egypten har fået kønsorganere skåret af. Traditionen foreskriver, at pigen skal sprættes op på bryllupsnatten… Read more »

Nils
Nils
10 years ago

Fredrik Reinfeldt rådger Mitt Romney om hur han ska slå Obama i presidentvalet:

– Bara säg du är mulatt. Använder det själv.

– Muhawhawhawhawhawhawhawhawhawhaw You’r such a comedian mr Seinfeld. Muhawhawhawhaw. But what about the press. The journalists can see I’m all-white and nonnegroid.

– Ja självklart kan de. Vad är problemet?

– Muh… WTF. You did say Sweden didn’t you? or was that Swaziland?

Prudentius
10 years ago

Det er vel egentligt ret indlysende at et borgerskab der skiftede “Gud, konge og fædreland” ud med “proletariatets diktatur” måtte ende op med at begå et radikalt og altødelæggende forræderi. Dertil kommer at venstrefløjen selv følte sig forrådt af de europæiske arbejdere, der i første verdenskrig holdt med deres egne nationer istedet for at sætte klasse over etniske/nationale tilhørsforhold/interesser. I efterkrigstiden fandt man, med hjælp fra Franz Fanon og Edward Said, et nyt proletariat i den tredje verdens “undertrykte” masser. Fundamentet for multikulturalisternes had til eget hjem og folk er og bliver opfattelsen af de indfødte landsmænd som undertrykkere og… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

VICTOR

i Mona Eltahawy´s artikel er der en beskrivelse af hvad det var militæret gjorde mod de kvinder de arresterede.

Det er noget af det mest svinske : med 2 fingre testede de kvinderne for at finde ud af om de var jomfruer – så kan man selv regne ud HVORDAN det foregik !

Jo mere jeg læser om islam jo mere væmmes jeg ved denne syge, seksuelt fixerede ideologi !

For jøsses hvor er der meget hos muslimerne, der drejer sig om sex!

De er så forskruede at det er svært at fatte !

Victor
Victor
10 years ago

Når det gælder Aliaas blog og billeder, så har Mona Eltahawy en rimeligt god kommentar i Guardian, hvor hun forklarer, hvorfor netop denne 20-årige kvinde er så satans modig:

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/nov/18/egypt-naked-blogger-aliaa-mahdy/print

Svenskasvensson
10 years ago

Något gick fel i Fredrik Reinfeldts uppfostran, hade han svårt att få Svenska kompisar i skolan, så han började hänga med kriminella invandrgäng istället ?
Reinfeldt tycks ogilla vintern, vintern är något Svenskt barbariskt, läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/11/19/ack-den-vintertid-som-nu-kommer/

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Läste nånstans att han började gå klädd i kostym och slips tidigt. Vet dock inte om det syftar på högstadiet eller gymnasiet men nån form av komplex verkar mannen ha. Om man nu kan kalla en sådan ynkrygg för man förstås.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Eftersom bloggen inte nämner den stolte anfaderns namn så gör jag det. John Hood hette han och det finns faktiskt ett fotografi bevarat, om än bara ett. Här syns han stolt med käpp och top-hat, cirka 1880-tal. Tydligen var han även en rolling stone och vart han än lade sin höga hatt var hans hem, som en känd soul-låt från 60-talet beskriver det. Rätt strax efter att Mr Hood gjort det lettiska hembiträdet med barn så rullade hatten vidare och hans vidare öden är tydligen okända. Vad jag har förstått så försörjde han sig med att åka om kring med… Read more »

Elvert
Elvert
10 years ago

Herregud. Nu förstår man i vilken utsträckning han hatar oss Svenskar! Han är klart olämplig som statsminister och kommer att leda landet mot avgrunden, Gud Hjälpe oss mot sådana Sverigefientliga människor i vårt land!

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
10 years ago

Gode Gud – det är värre än man kunnat föreställa sig. Mannen är ju helt olämplig som statsminister. Han tycks inte förstå att han ska företräda Sverige – inte sin egen släkt. Hur kan vanliga medlemmar i moderaterna acceptera detta. Att man inte revolterar?

JensH
JensH
10 years ago

Utroligt, med Rienfeldts magtovertagelse fra Persson er Svenskerne gået fra asken til ilden. Jeg vidste godt at de Svenske borgerlige ikke kunne sammenlignes med VKO i Danmark hvad værdipolitik angår, men dengang efter Riksdagsvalget i 2006 tænkte jeg, at det kunne da i det mindste ikke blive værre hinsidan. Det kunne det altså. Reinfeldt havde ellers chancen for at sende Sosserne ud på en årtier lang ørkenvandring, hvis han ellers havde strammet op på den Svenske udlændingepolitik. Han havde ikke engang behøvet at ‘gå så langt’ som VKO i Danmark. Jeg har altid troet, at når Reinfeldt ikke gjorde det,… Read more »

Jonny
Jonny
10 years ago
Reply to  JensH

Det ursvenska är blott barbari: “Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.” Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje på onsdagen. … – Det kan ibland vara bra att ödmjukt påminna om att väldigt mycket av det som är Sverige har skapats i utveckling, just för att vi varit öppna för att ta emot andra människor och andra erfarenheter, sade han efteråt till TT. h t t p://www.dn.se/nyheter/politik/reinfeldt-det-ursvenska-ar-blott-barbari Dessutom är svenskhet och Sverige som nation bara myter. Och dessa tillhör det förgångna. Fredrik Reinfeldt har därför skapat en ny… Read more »

christer
christer
10 years ago

farfars farfar, då blir han väl sextondels-neger?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  christer

I regel brukar folk kalla honom för 32:an ute på bloggarna men om det är som du säger så är det värre än vi först trodde. Neger-generna ligger mer i framkanten än vad vi trodde. Det blir alltmer förståeligt varför han känner mer solidaritet med afrikaner än svenskar.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x