21
nov
Seneste opdatering: 22/11-11 kl. 1910
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Billedet har ingen direkte relevans til teksten, det var blot for godt til at smide ud. Marx som den proletar han ville have været, hvis ikke han havde kunnet leve for andres penge hele sit liv.)

Mange med kendskab til bolsjevismen – eller marxismen-leninismen, som den senere kom til at hedde – er slået af de mange lighedstræk med islam.Der er tale om totalitære ideologier og politiske bevægelser, som gør krav på total styring af samfundet og menneskelivet helt ind i det private. Der sker en opdeling af mennesker i rene og urene.

Der kræves respekt, lydighed og underkastelse. De, der ikke underkaster sig, bliver udgrænset, brændemærket eller likvideret. Et omfattende stikkeri sørger for, at borgerne holder sig på den rette sti og adlyder de ideologiske instrukser.
Tilhængerne af disse ideologier er ikke loyale over for det land, de lever i, men over for en international bevægelse, der lover et kommende tusindårsrige.

I sin bog fra 1921, Bolsjevismen i Teori og Praksis, sammenlignede den engelske filosof Bertrand Russell islam med bolsjevismen. I begge tilfælde var der tale om noget radikalt nyt. Russel havde haft lejlighed til at mødes og tale med Lenin året før i Kreml og var blevet slået af mandens brutalitet……..Hver djævel har sin tid, kronik af professor Bent Jensen. – (Om kronikken: Forsker: EU skriver gravskrift med afvisning af kristen arv.)

Oslo politi: “Vi har tabt byen”

Der kvinner voldtas ute i oslonatten, der ranes menn i langt større omfang. Bare de siste ti årene er mer enn 4000 personer blitt ranet i Sentrum og Grønland politistasjons område, de fleste unge menn. Sturla Nøstvik er ransoffer nr. 351 bare på Grønland i år, mens det i samme periode er anmeldt drøyt 50 overfallsvoldtekter i hele Oslo. Ranerne spiller på frykt, vold og harde trusler som setter spor i ofrene. Politioverbetjent Inge Sundeng på Grønland betegner dem som «de litt glemte ofrene». [..]

Politiet oppsøkte Sturla Nøstvik da han var på legevakten til behandling etter ranet. De gikk rett på sak. Fra politifolkene fikk Nøstvik vite at unge menn i en ransgjeng hadde utført mange tilsvarende ran på Grünerløkka og områdene rundt de siste ukene.
– De sa at alle har krav på å føle seg trygge, men at de ikke har mulighet til å forhindre ranene. “Vi har tapt byen”, sa de. Så spurte de om jeg kunne gjette hvor mange patruljebiler de hadde ute i sentrumsgatene denne kvelden, sier Nøstvik. – De ga selv svaret, nemlig at to bilpatruljer var ute. Ransoffer nr. 351, Grønland

Det er altid godt at høre det fra hestens egen mund og i avisen, så slipper man nok for selv at blive kaldt “ekstremist” og “opvigler” i en uges tid. De samme signaler har Malmø Politi for længst sendt ud via meget sekundære kilder, skønt enhver der kigger efter, kan se at de har mistet magten for længe siden, undtagen svenske journalister, der ikke vil. Det gælder alle tre store svenske byer, ens sikkerhed påhviler i høj grad én selv.

Hvis man forudsætter at summen af magt forbliver konstant, så vil den nu fordele sig ud på X-antal på andre aktører, eftersom de der burde have den, kun delvis har den. Det vil uvægerligt medføre at selvtægt i må forventes i tiltagende før eller senere, og den vil utvivlsomt også komme til foreligge i form af modterror. Det er bla. PET, der forsøger at overvåge den samfundsmæssige forfaldsproces. I øjeblikket forgår der det, at de der har råd køber sig sikkerhed i en ekspanderende sikkerhedsbranche, mens de der ikke har, må selvorganisere sig. Den røde, internationale solidaritet rammer de hjemlige svage først og hårdest.

Skylden for det påligger udelukkende forbryderne, voldsmænd og politikerne, ligesom ingen fornuftige mennesker vil skyde skylden for Breivik på andre end ham selv, og de politikere der har skabt hans forudsætninger. Man skal være intellektuel eller medskyldig politiker for at mene, at Breivik skyldes dem der har beskrevet hans emner i ord og billeder. Om kunsten abekastning, tør man nok spå at vi kun har set den spæde begyndelse. Vil man ikke stå model til den udlægning af årsag og virkning, som vi har set efter Breiviks terror, er det snart man skal tjekke ud af den offentlige samtale om masseindvandringen. Har man allerede glemt, at det kun er begyndelsen, – det er ikke længere siden end den 27 juli at Politiken skrev Terroristens holdninger kom fra netværk stiftet i København, – så læs norske (og svenske) aviser hver dag, for at blive mindet om det. – Om et år eller to kan man høre denne historie i TV-Avisen under “diverse/udland” – se nedenfor.

UK: Ofre for grooming groft svigtet af politiet

Som jeg plejer at skrive er flysikkerheden et af de vanskeligste områder at opretholde multikulturalismens facade på – illusioner om at truslen lige så vel kan komme fra de allestedsnærværende højreekstremister, kristne fundamentalister eller nonner i kørestol som fra muslimer, kan i sidste ende koste menneskeliv. Her sættes berøringsangst og politisk korrekthed under et helt uafviseligt pres op imod simpel overlevelsesdrift.

Måske kan det samme siges om de pågående erobringstogter mod vestlige kvinder i bl. a. Oslo og Storbritannien. Spørgsmålet er om TV-Avisen med sine åbenlyse løgne og manipulationer i dækningen af Oslo ender med at undergrave sin egen troværdighed yderligere i stedet – kvinder i de udsatte aldersgrupper ved godt hvem de skal vare sig for ude i byen. Groomingsagerne fra Storbritannien adskiller sig for så vidt at der her gås målrettet efter svage piger som sikkert er vanskeligere at nå gennem oplysningskampagner. Men truslens karakter kan umuligt være ukendt ude i befolkningen, og kan umuligt dækkes af multikulturel glasur og relativering, eller af sproglig indpakning som “Asian”: Der er i det store hele tale om muslimske mænd af pakistansk afstamning (LFPC).

The Government has finally answered the call to protect vulnerable children in danger of sexual exploitation. It will, this week, publish a National Action Plan designed to make the issue a ‘top priority’ for every local authority.

The news comes amid a devastating report into the failures of police and care agencies to protect teenage girls who have been groomed, raped and sold by male gangs, most of whom are Asian.

The mother of one teenager from Leeds, who attempted suicide after a gang rape, said her daughter was the victim of a ‘broken system.’

‘Everyone failed her,’ she told The Times. ‘There was no sharing of information. ‘They (police) had the names and knew where they (abusers) worked yet the men who did this have never once been arrested or spoken to by the police.’ […] Bring these evil men to book: Asian gangs who groom teenage girls for sex to be finally targeted in crackdown

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
François
François
10 years ago

Store byer i Frankrike lide samme skjebne.
Reaksjonene blir mer virulente mot Islam i Europa:
i Spania
http://www.youtube.com/watch?v=pw4efflXQP0
i Frankrike
http://www.youtube.com/watch?v=ir2CVORbo8M
http://www.youtube.com/watch?v=nXcllu9T_kg
i Sveits
http://www.yabiladi.com/articles/printview/7413/suisse-cochons-enterres-terrain-d-une.html
i Danmark
http://catholicforum.fisheaters.com/index.php?topic=1558665.0
I Italia er en av grisene gikk på fremtidig plassering av moskeer for å hindre byggingen ved å gjøre bakken “urene”.
En sport som vokser: brenning og urinering på en koran
http://rutube.ru/tracks/4984540.html?v=3c23879c84188cd9658fc3e3dc543c80
http://www.youtube.com/watch?v=oSavdgs-RbU&feature=related
En gruppe identitet kringkaste muezzin oppfordring til å varsle innbyggerne i et foreslått moské
http://www.youtube.com/watch?v=uFqY2vBOEt0

trackback

[…] den zigøjnerfamilie, der i juli var indblandet i et mordforsøg ved et bryllup i Esløv. Vi skrev den 21.11 i forbindelse med Oslo, at politiet i Malmø forlængst har mistet kontrollen over byen. Det var ikke ment som en flot […]

Emeritus
Emeritus
10 years ago

Dekadence, kære venner. Eliten er blevet selvtilstrækkelig, dekadent og omnipotent med årene. Som Prudentius er inde på, er der intet universelt over nogetsomhelst, som eliten står for. Men det universelle, de ikke formår at forsvare, står og falder de ikke desto mindre med. Eliten er måske smartere end os andre, men virkeligheden gør dem rangen stridig. Universalisme, utopi og omnipotens følges gerne ad – ikke til at begynde med synderligt påfaldende, men hen ad vejen stivner den slags i urørlighed og magtfuldkommenhed. For at nå så langt som til fuldkommenhed må eliten nemlig blive urørlig. I en konstruktion som EU,… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

PRUDENTIUS kl. 14:32

Rigtig god gengivelse af de faktiske forhold.

Tak!

Thomas Bolding Hansen
10 years ago

Bertrand Russell om Islam og bolchevisme: “Bolshevism combines the characteristics of the French Revolution with those of the rise of Islam… Those who accept Bolshevism become impervious to scientific evidence, and commit intellectual suicide. Even if all the doctrines of Bolshevism were true, this would still be the case, since no unbiased examination of them is tolerated…Among religions, Bolshevism is to be reckoned with Mohammedanism [Islam] rather than with Christianity and Buddhism. Christianity and Buddhism are primarily personal religions, with mystical doctrines and a love of contemplation. Mohammedanism and Bolshevism are practical, social, unspiritual, concerned to win the empire of… Read more »

Prudentius
10 years ago

Bent Jensen er altid god! Vi har vel forsåvidt to totalitære djævle at slås med, den ene rigtig nok islam, der dog ville være et meget mindre problem, hvis det ikke var for totalitær djævel nr. 2, den utopiske humanisme aka. multikulturalismen. Jeg ser personligt multikulturalismen som et barn af Vestens øredøvende sejr i den koldekrig. Det bliver ofte på diverse (ofte rigtig gode) multikulti-kritiske blogs præsenteret som om venstrefløjen vandt den koldekrig uden nogen lagde mærke til det og nu pusher deres totalitære projekt igennem de stater de har overtaget, via den lange march igennem institutionerne. Sagen er vel… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

“et universelt ansvar”

Såsom at det vores skyld at de myrder hinanden i Mellemøsten og ikke ejer ordentlige demokratier. Hvorfor det er deres ret at bo i vores.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

“overflødighedshorn”!

Tak. (det er et etableret faktum at jeg hverken kan eller vil stave eller skrive ord korrekt)

😉

PK
PK
10 years ago

Åh ja, hende den lyshårede fra enhedslisten har disse linier hængende hjemme på sin væg..
Som jeg husker det: Kære udlændinge—lad mig ikke være alene med danskerne.

Hvilken foragt….hvilket had.

PK
PK
10 years ago

Tragedien er at volden mod skandinavierne først stopper, når
kvinderne i Soc, SF, de radikale og enhedslisten (Og hvad disse partier hedder i S& N) siger, at nu er det nok.
Desværre kommer det ikke til at ske.
Ingen medmenneskelighed fra den side.

Hvordan kan jeg være så sikker?
Tænk på Jelved ,Auken, Dybkjær med flere med det rigtige menneskesyn…

Endnu en vantro
Endnu en vantro
10 years ago

I er så spot on idag som nogen overhovedet kan være. I er LYSÅR foran den danske journaliststand. Kan jeg ikke indbetale licensen til jer istedet for DR? I fortjener statsstøtte, og gerne mange millioner. Jeg har før efterlyst tvkanaler der har materiale og journalistiske vinkler som i frembringer. Det er fandme tiltrængt skulle jeg hilse og sige. Klare meninger, uden omsvøb, uden PK/Newspeak, kritisk på den saglige og præcise måde. I prikker hul på mange bylder, og rammer nogle nerver som ikke mange andre formår i DK. Ham der kalder sig Lars Findsen På Crack :), den ene af… Read more »

LFPC
10 years ago

Tak for ordene, men det ville være en katastrofe, for at være helt ærlig. Min lille niche er at sidde ved pc’en med benene på skrivebordet og få ideer til perspektiveringer og sproglig vinkling af de historier jeg finder rundt omkring. Jeg beundrer virkelig de bloggere der har the right stuff til at brede sig ud i andre medier som tv og talerstole, men jeg har det slet ikke i mig, desværre :-).

MIKE
MIKE
10 years ago

Endnu en vantro@ … og du er selv spot on 🙂 Snaphanen er kongeriget Danmarks bedste og vigtigste nyhedskilde.

… og ellers skal vi til udlandet for at finde rigtig nyhedsdækning:

Canada: http://www.sunnewsnetwork.ca/shows/the-source.html

Rusland: http://rt.com/

… dvs ej at forglemme formiddable udenlandske blogs som GoV, Jihadwatch m. fl.

Frank P
Frank P
10 years ago

I Oslo har de tabt byen. I Stockholm har man besluttet, at der er trygt!

http://www.stockholm.se/Fristaende-webbplatser/Fackforvaltningssajter/Socialtjanstforvaltningen/Forebyggande-arbete/Kunskapsbaserad-prevention/Trygg-i-Stockholm-2011/

Andre steder diskuterer man de farligste byer i Europa. 2 kommentatorer peger på Malmø. Imponerende.

http://www.businessinsider.com/europe-dangerous-cities-2011-9

Per
Per
10 years ago

Helt vilt! To politibiler ute på patrulje i Oslo. Da ber du om bråk.

Frank P
Frank P
10 years ago

Forehold det her de ansvarlige politikere, og de vil stadig kun tale om den farlige højredrejning og den stigende islamofobi.

Politikerne VIL IKKE vide af det!

Prudentius
10 years ago

Den multikulturelle/multietniske stat kan selvfølgelig intet andet end at falde sammen i splittelse, vold og had.

Grupper konkurrerer nådesløst om magt og territorium, indtil der er fundet en vinder der kan opsluge eller forjage de andre, hvorefter vinderen lægger sig ud med nye grupper. Det er cirklen uden ende.

Multikulturen bevirker således det stik modsatte af hvad den stiller i udsigt. Den lover fred, men skaber ufred.

Det som ikke kunne lykkes for det hedengangne Sovjet vil heller ikke lykkes for EU.

Babelstårnet styrter i grus igen og igen.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x