23
nov
Seneste opdatering: 24/11-11 kl. 0334
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

HRS fikk redusert statsstøtten etter terroren 22. juli. Ungdommer fronter Hege Storhaug om dette har noe å gjøre med hatet og islamofobien hun skaper mot islam og muslimer. Storhaug legger skylden på Audun Lysbakken og mener det er pga. hans bakgrunn som tidligere marxist. HRS har fra begynnelsen av 2000-tallet mottatt rundt 2 millioner kroner i statsstøtte. Siden da har de brukt penger på å kritisere islam, og avle fordommer mot muslimer. Støtten ble i år redusert til 900.000 kr. Det er mye som tyder på at det har noe å gjøre med tragedien som skjedde 22. juli. Hvorfor Human Rights Services statsstøtte ble redusert 50 % etter terroren 22/7? (Grenser for åpenhet og debatt.) – Som det fremgår af videoen, er HRS´s statsstøtte ikke endeligt vedtaget endnu, det er endnu ønsketænkning fra Islam.nets side.

Kilden er Islam.net, som Storhaug skriver om her: En verden snudd på hodet. Stedet er Oslo Høyskole, hvor publikum nu skriger de nye fascisters kampråb “Allahu Akhbar,” som man kan høre. De har medvind. Der foregår et kapløb, publikum næppe er opmærksom på, måske har ikke engang ex-terroristen Lars Gule gjort sig det klart. De kapitaliserer Breivik til sidste dråbe, inden multikulturen yderligere står afklædt af om muligt endnu større katastrofer, som kan være mere forudsigelige. Breivik effekten kan fordufte overnight, Norge er i krise på fjerde måned, ingen ved hvornår den slutter eller hvornår en ny begynder. Hege Storhaugs modstandere her går fremad, baglæns, og det er ikke klart, hvor Norge går hen. Storhaug får ingen tak for at have advaret, og måske er det i vidt omfang hinsides den tid, hvor advarsler nyttede. Man får den tanke, når man betragter Oslo, ”denne forunderlige By, som ingen forlader, før han har faaet Mærker af den.” En kliché, men med en særlig betydning netop i disse måneder.

Samfunnskontrakten er brutt

Udåden som ble begått i Oslo for vel halvannen måned siden, må være en av de råeste som har vært begått de siste år i Oslo. Den råskap, besluttsomhet og brutalitet, som ble begått under overfallsranet, særmerker den nye kriminalitet, som vi før var forskånet fra i Norge. Angående råskapen, blir dette egentlig en formodning siden mange av disse overfallsran stort sett ikke omtales i media, unntatt som en liten notis. Men i likhet med overfallsvoldtektene, får de store personlige konsekvenser for offeret.Aftenposten nett forteller 21. nov. 11 om saken, en omtale som må ryste leserne: [..]

Felles politi og militærvesen er de viktigste elementer for hvorfor grupper av folk gir opp sin rett til selvforsvar, hvorved det store fellesskap sikres personlig og økonomisk sikkerhet. Disse to rettigheter ansees for å være den viktigste bestanddel i samfunnskontrakten. Begge elementer er så sentrale at de ikke kan være undergitt politisk diskusjon. Brytes samfunnskontrakten oppstår en misligholdssituasjon som gir borgerne rett til tiltak for å avbøte misligholdssituasjonen.AV ADVOKAT KNUT SKJÆRGÅRD ( Og igen i dag: Etterlyser afrikaner etter voldtekt ved garasjeanlegg i Oslo.)

Egypten: Al-Qaedas sorte fane vejrer over Tahrir Square

Stunning Vid: See Cleric’s Pro-Bin Laden, Anti-Semitic Rally in Egypt Surrounded by Al Qaeda Flags

Sohns tilbagetog fra Moskva: »Det har jeg aldrig lagt skjul på”

»Jeg har aldrig skrevet under på eller modtager kontanter fra Sovjet til støtte for DKPs arbejde” – Ekstra Bladet, 1991

»Det er ingen hemmelighed, at DKP fik økonomisk støtte fra Moskva. Nogen gange var det cirka 15 millioner om året… Men det var ikke mig, der modtog pengene.” – Ekstra Bladet, 1992

»I 1989 eller 1990 var jeg i en situation, hvor jeg i skarpe vendinger gjorde russerne opmærksom på, at de skulle betale pengene til Terpo Tryk som aftalt.” – Weekendavisen, 2001

»Da jeg fandt ud af, at vi modtog ordrer -eller penge i form af ordrer og andet -så sagde jeg: Det her går ikke, det er simpelthen ikke værdigt -og derfor satte jeg ind med at få lukket Terpo Tryk, Land og Folk og huset i Dronningens Tværgade.” – TV2, oktober 2010

Du vidste i hele din formandsperiode, at der var overfakturering, uden at du tog afstand fra det? »Jamen, ja… det har jeg aldrig lagt skjul på. Det var en del af det. Sådan fungerede det.” –  JP november 2011.  – fra Sohns slingrekurs, B.T. 23.11.2011, ikke online.

Der er flere slags danske kommunister. De der gik selv, de der blev smidt ud, og de der som Sohn og Aaen blev til det sidste, hvor pengestrømmen fra Moskva stoppede, men dog kvikt justerede sig til nye tider med et navne- eller partiskift. De ikke helt frivilligt reformerede. I Danmark er det ikke et problem, at man har tilhørt en totalitær, folkemorderisk bevægelse og har været financieret af udlandet, de facto fjenden under den kolde krig, som i al fald efterretningstjenesten betragtede som en femte kolonne. Vi er anstændige mennesker, det er et større problem at lyve og snyde skattevæsnet. Det er en udflugt i mine øjne, det er Sohns DKP fortid, der er det store problem. Sådan må enhver der har gjort den kolde krig med, se på det. Løgnen er det korte Christiansborgske tunnelsyn. Han skal ikke forfølges med bål og brand, men han skal heller ikke gøres til minister. Dér burde grænsen gå. Ovenfor er så minister Sohns stadier på løgnens vej.

Belgien: 13-årig jødisk pige gennembanket af muslimske piger

Med Stern-journalisten Hans-Ulrich Jörges’ ord længere nede kunne man her sige at “de betragter ikke den 13-årige pige som medborger”. Men ville Jörges selv overhovedet kunne tænkes at anlægge denne vinkel? (LFPC).

Five Muslim Moroccan girls in Belgium beat a 13-year-old classmate, called her a “dirty Jew” and told her to “return to your country.”

The girl, Oceane Sluijzer, has filed a complaint with police after the anti-Semitic attack at a sports training center. The attackers were identified and questioned by police.

Jewish legislator Viviane Teitelbaum of Brussels denounced the “silence” of political leaders and most of media after this attack. […] Belgian Jews in Shock over Beating of 13-Year-old Girl 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

JOHANSEN

Islams kvinder er omvandrende eksempler på det der benævnes som ” Stockholm Syndromet “.

Johansen
Johansen
10 years ago

Stor respekt for Hege Storhaug som indvilgede i at træde ind i løvens hule til “debatmøde” hos islamnet.no.

Det er nærmest tragikomisk, at de kvinder, hvis rettigheder Storhaug forsvarer og kæmper for, sidder og buher ad hende. De muslimske kvinder, som sidder tilsløret som kloner af hinanden i en kønssegregeret Oslo højskole, synes fuldstændig indoktrinerede til at hylde de selvsamme lænker, som de er bundet til.
Fængslingen af disse kvinder er både åndelig via den ideologiske indoktrinering og fysisk i form af klonende maskerings-kostumer. Uha, det er slemt.

Nils
Nils
10 years ago

Faner vajer. Sporhunde vejrer. Vægte vejer. 😉

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Ja, hvorfor politikere skal drages ind i hvordan mennesker indretter sig på lovens grund fatter jeg ikke.
Der er ikke noget, der tyder på netop politikere skulle være kapable til at løse en masse problemer.
Drop venligst ensidig fiksering på politikere respektivt opgør med sådanne, til fordel for reelt praktiske forslag almindelige mennesker skulle være i stand til at få etableret.
Tak.

falkeøje
falkeøje
10 years ago

I Danmark begynder selvtægtsgrupperne så småt at tage form.
Lad os smide alle politikere ud, på røv og albuer, og lade
selvtægtsgrupperne råde, til landet er rent.

falkeøje

PBr
PBr
10 years ago
Reply to  falkeøje

klaphat

ThorG
ThorG
10 years ago

I et mediebillede, som er fuldstændig skævvredet, og hvor en borgerlig/højreorienteret/republikansk vinkling i den grad savnes (bare en time om dagen på P1 eller 24syv, please…..lidt ytringsfrihed, lidt for alvor-demokrati), er det tragikomisk at læse følgende i Politiken: “Ny undersøgelse påviser, at folk, der ser Fox News, ved mindre om verden end folk, der slet ikke læser eller ser nyheder.” http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1458397/ny-undersoegelse-fox-news-er-ikke-bedre-end-ingenting/ “Det er en rigtig dårlig ide at se Fox News. I hvert fald hvis du ser amerikanernes foretrukne nyhedskanal for at blive velinformeret om verdens gang (……) Et af spørgsmålene lød: ‘Efter din bedste overbevisning, er det lykkes oppositionsgrupper… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Man kan mene samfundskontrakten er brudt, men man kan vel også udover at ytre den opfattelse, tolkning eller konstatering, foretage sig noget derud over. Eksisterende forhold og tilstande kan tolkes som udgangspunktet, selve det grundlag, hvorfra en opgaves løsning findes. Det er et helvede derude, herfra tolket. Der er i dagens jobannonce https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details.aspx/3025785 nævnt: fast udstationering hos en af kunderne. At man indgår i kundens daglige rutiner, blandt arbejdsopgaverne nævnes udover at udføre sikkerhedsrelaterede opgaver, monitering af CCTV, AIA, ABA anlæg, assistance med daglige gøremål som afhentning af børn, sikre at kundens køretøjer bliver vedligeholdt, supervisere håndværkere & underleverandører hos… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
10 years ago

Sikke et stof den pige er lavet af. Vivi Andersen sagde forleden, at det største problem er vore egen venstrefløj, det næste er islam selv. Jeg ved godt, at det ikke er helt ordret, men ja disse kulturmarxister, ny-marxister, eller hvad man nu vil kalde denne multikulturelle venstrefløj, er jo de nyttige idioter i vort samfund. De må kunne omvendes, fordi de ikke er muslimer, men troende kommunister. Muslimerne selv kan vi ikke overbevise om noget andet end Koranen, men den dybt uvidende venstrefløj og kulturradikalisterne må kunne vækkes. Det interessante er, at nogle af de stærkeste islam-kritikere i dag… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Hør lige på galningen 7:30 i øvrigt…

Frank P
Frank P
10 years ago

Det er vildt provokerende at den hellige treenighed bestående af politikere, medier og universitetsfolk stadig benægter alt.

Per
Per
10 years ago

Hege Storhaug er meget modig som deltar i et møte arrangert av islam-net. Dette er fanatikere av verste sort. Hun snakket fornuftig til mennesker som hater henne og alt hun står for. Hun ble utsatt for mange usselheter. Jeg så det satt kvinner i salen også. Selv om de var godt innpakket håper jeg de fikk med seg det hun sa. Trolig gikk hun dit for deres skyld. All ære til Hege Storhaug.

Prudentius
10 years ago

En ren had-fest.

Storhauge er selvfølgelig “to blame” for alt det onde i denne verden og i Norge. Muslimer er selvsagt sagesløse ofre, klart nok.

Det hele er en stor had-konspiration imod islam og de stakkels muslimer. (den norske stat ses nikke enigt i baggrunden)

Imens udkæmper Hege Storhaug et umuligt slag for en tåbelig menneskerettighedsreligion der er igang med at knuse hendes land og hele vores kontinent.

Multikulturalisten i midten svælger i sit eget forræderi.

JensH
JensH
10 years ago

Det var dog det mest gyselige møde jeg har oplevet. Det er jo helt grotesk at en tidligere terrorist som Lars Huge kan få lov til at sidde og moralisere over Hege Storhauge. Jeg kan forstå hun skred, men undrer mig over hun holdt det ud så længe.

Svenskasvensson
10 years ago

Invandringen kommer bli dom Nordiska ländernas undergång.

Jørgen Duus
Jørgen Duus
10 years ago

I filmfilen fra Norge er der i hvert fald én person, der har lovsunget en terrorhandling, hvor 25 børn og unge blev plaffet ned. Faktisk tilsluttede han sig kort efter terrorgruppen bag. Det er herren i midten med det kortklippede, grå skæg, Lars Gule.
Hvordan kan det gå til, at netop han får lov til at agere overdommer over Hege Storhaug? Hvordan kan nogen overhovet tage ham alvorligt i debatten om Breivik?

Th. Mortensen
Th. Mortensen
10 years ago
Reply to  Jørgen Duus

Stakkels Hege Storhaug. Jeg har læst, hvad hun bagefter skrev om det møde. Hun der i forvejen må leve i en slags eksil i eget land.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x