24
nov
Seneste opdatering: 25/11-11 kl. 1355
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Journalist: 5-6 betjente ragede mig på brysterne, Politiken-skribent: Jeg fik tæsk og blev anholdt, US citizen Mona Eltahawy: I was sexually assaulted by Egypt police. Egypt police detain, beat, sexually assault US-based journalist Mona Eltahawy; other journalists also targeted. Eltahawy kalder sig en “progessiv, liberal muslim,” og hun skriver i ideologisk flugtende rød-liberale aviser: Politiken, The Guardian og New York Times, der også klynger sig til det håb, at islam er reformérbar. I 2010 fik hun en pris af Anna Lindhs Minnesfond. Mellemøstens “ungdomsoprør og twitter-facebook-revolution” ser noget mere gustent ud nu, en det gjorde i februar, da Lars Hedegaard diskuterede fremtidsudsigterne med Michael Irving Jensen på P1. Da var Irving Jensen ekstatisk og ikke særlig indstillet på at klappe hesten, men Det er værre nu end under Mubarak. – Eltahawy var i København i 2006, jeg har her fotograferet hende sammen med Wafa Sultan, Irshad Manji, Muhamed Sifaoui og Naser Khader.

Norsk mangfoldighed: Etnisk opdelte skoleklasser

Seid umschlungen, Millionen! Hvor hurtigt Oslo falder fra hinanden, kan man se i notatet Oslo segregeres raskt fra 2010.

Skoleledelsen ved Bjerke videregående skole i Oslo har samlet de etnisk norske elevene i to klasser for å hindre at de bytter skole.Jussprofessor: – Dette er den reneste apartheid.- Beslutningen om å holde de etnisk norske elevene mer samlet, var et vanskelig, men bevisst valg, forteller avdelingsleder Hanna Norum Eliassen ved linje for studiespesialisering på Bjerke videregående skole til Dagsavisen.
Bakgrunnen er ifølge Eliassen at andelen etnisk norske elever over tid har falt og andelen ligger i dag på rundt 30 prosent. – Forrige skoleår førte det til at de tre førsteklassene på studiespesialisering hadde to klasser med åtte etnisk norske elever og en klasse med ni, forteller hun.Oslo-skole deler elevene etter etnisitet.

Dagens likvidering i Malmø

Tung gängledare mördad, en søn i den iranske familie, Alex Akbar Ghara Mohammadi (f.1980) (foto), der i juli var indblandet i et mordforsøg ved et bryllup i Esløv. Dengang sad han dog selv fængslet sigtet for mordforsøg, hvad attentatet i dag kan være en hævn for. Vi skrev den 21.11 i forbindelse med Oslo, at politiet i Malmø forlængst har mistet kontrollen over byen. Det var ikke ment som en fiks bemærkning. Der har været 27 skyderier i byen i år, heraf fire dødelige. Der har været femten bombeattentater i 2011. Siden 1996 er antallet volds- og seksualforbrydelser fordoblet. Malmø er en by på Århus´størrelse, ikke at det er bedre i Stockholm, hvor kriminalitetsfrekvensen er den samme. Malmø nye Trygghetschef bliver ikke arbjedsløs lige med det samme.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] man kan høre ikke helt forstået, hvad det går ud på i et frit demokrati. Hun burde vide det, for hun har også været arresteret af egyptisk politi. De var ikke så venlige. Hun fik håndjern på, og det var hun selv ude om. På Gellers blog […]

Hilmar
Hilmar
10 years ago

48 voldtægter i timen(!) i DR Congo. Landet er 95,6% kristent og 1,5% muhamedansk.
Vil gerne lige have en forklaring på den statistik fra Snaphanens antiracistiske tankepoliti . . .

LFPC
10 years ago
Reply to  Hilmar

Forestillede du dig at du ville få et svar med den tilgang? Hilmar, det er meget let at starte en blog. Hop over på blogspot.com og registrer dig, og i løbet af få minutter er du oppe at køre. Du vil nu kunne dække alle de vinkler du er så frustreret over at Snaphanen ikke dækker. Hvis du ikke laver en ‘Radio Holger’ på Blogspot kan det endda være vi vil linke til dig. Så du kan få nogle læsere.

Hilmar
Hilmar
10 years ago
Reply to  LFPC

Så du synes ikke statistikken er tankevækkende? Hør her; jeg anerkender at muhamedanisme er et problem. Læs mine indlæg. Mange blandt Snaphanens læsere benægter imidlertid tilsyneladende, at etnicitet/race spiller nogen som helst rolle i indvandringsproblematikken. Islam-kritik er blevet en slags eksorcisme for dem — det eneste prisme igennem hvilket de kan iagttage globaliseringen kritisk. Alle andre analyser invalideres tilsyneladende i deres bevidsthed som djævelsk kætteri, i særdeleshed hvis disse analyser har blot antydningen af racisme [gys!; hviin!] i sig. Det er mit ærinde at forelægge dem uafviselige og provokatorisk konfronterende beviser for, at virkeligheden er mere kompleks end som så.… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Af andre jubelidioter i hed febervildelse: Claus Elholm, Zenia Stampe, Uffe Ellemann, Villy Søvndal, hvem mere?

Prudentius
10 years ago

Egypten er på ned i et sort hul.

Så snart hæren slipper taget er der dømt teokrati med panislamiske kalifatdrømme.

Måske får vi en slags alle mod alle scenarie. En uafbrudt ulmende borgerkrig, mens en eller anden junta-høvding sidder barrikaderet i Cairo.

Obama får Jimmy Carter til at ligne Reagan.

Johansen
Johansen
10 years ago

Endnu en kvindelig journalist er blevet udsat for seksuelle overgreb i Egypten.
En kvindelig blogger lægger nøgenfoto ud på sin egen blog og bliver truet med at blive slæbt for den offentlige anklager qua uislamisk adfærd.
Nedslagtningen af fredelige kristne koptere “the Maspero massacre”, som demonstrerede mod tilintetgørelsen af endnu en kirke.

Man må sige, at alarmklokkerne ringer.
Gud forbyde at det ender med endnu et islamisk diktatur, hvor alle andre end de muslimske mørkemænd er trådt under fode af islams jernhæl.

Bøddel
Bøddel
10 years ago

Etnisk opdelte skoleklasser..det var et af denne dames forslag i 2002, da vi var til møder om min søns skolestart på Rådmandsgades skole.

http://www.business.dk/karriere/aarets-leder-er-kaerlig-og-konsekvent

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x