24
nov
Seneste opdatering: 26/11-11 kl. 1603
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette års store amerikanske juletegnefilm Arthurs Julegaveræs er ikke bare børnevenlig. Den er også sharia-venlig. Den glædelige julehilsen “Merry Christmas” erstattes stadigt oftere af “Season’s greetings” – som betyder noget i stil med “glædelig årstid”. På den måde skubber man ikke en særlig intolerant vælger- og kundegruppe væk, som er særligt overfølsom for påvirkning af ikke-islamiske religioner. Vi er nu nået dertil, hvor julefilm derfor undgår ordet Jul. (Nicolai Sennels)

Mandlig sygeplejerske fyret for at behandle indpakket muslima

A male nurse filed a sex discrimination lawsuit against the city of Dearborn on Wednesday, claiming he was fired for treating conservative Muslim women wearing head scarves. […]

Benitez, 63, of Madison Heights, worked at the city’s taxpayer-funded health clinic. He alleges he was ordered by a female supervisor not to treat conservative Muslim women, specifically those wearing head scarves, according to the lawsuit. He was told the clinic’s male Muslim clients did not want a male treating female patients.

He complied until November 2010, when a doctor ordered him to treat Muslim women as he would any other patient, the suit claimed. Benitez followed the doctor’s order and was fired less than one month later, according to the lawsuit. […] Male nurse claims he lost job for treating Muslim women in scarves

Fra ph.d-land: Canada et “lysende eksempel” på glad multikultur

 

In this segment from his program on SUN TV, Michael Coren interviews two Canadian men who have been persecuted for “hate speech”.

His first guest is a Christian pastor named Mark Harding, who was charged under hate speech laws for creating pamphlets describing the treatment of Christians in Muslim countries. His second guest is Damian Goddard, a sports broadcaster who was fired without warning by his network for stating in a private tweet, on his own time, that he believed that marriage is a union between a man and a woman. […] “This Has Got to Stop” 

Canada er et lysende eksempel på, at påstanden om, at det »multikulturelle samfund« ikke kan fungere, ganske enkelt er noget forfærdeligt sludder. Det burde den danske multikultur-debat lære noget af. […] Michael Böss, lektor, Ph.d. leder af Center for Canadiske Studier: Når det multikulturelle samfund fungerer

En mellemøstlig kristens profeti

Ikke-essentialister ynder gerne at fremhæve at det er primitivt at opfatte en religion som defineret af dens tekster. Det vil være håbløst i en onlinedebat, men face-to-face kunne man måske pirke lidt til modparten og i stedet formulere problemstillingen sådan: Når nu en vis religions tekster entydigt og monolitisk faktisk peger i en erklæret fjendtlig retning mod os, hvilken glæde andet end rørstrømske følelser har man så af “reformbevægelser” i Indonesien, Nordafrika og Tyrkiet (mindre end 1% tilbageværende kristne som forfølges og undertrykkes)?

Det vil således nok blive hånligt afvist af koble nedenstående vidneberetning fra en kristen opvokset i Mellemøsten sammen med det åbenlyse herrefolksvers Koranen 9:29, men herrefolksmentaliteten er vævet ind i det ganske tekstkorpus. Illusionsløs realisme eller våd svælgen i undtagelserne? Dette er lægfolks valg (LFPC).

[…] Been a Christian who was raised in Middle Eastern Islamic countries, I know the dangers of what is looming ahead. I have seen it all before. I got accustomed to been called an infidel since I was 7 years old from my Muslim school mates and neighbors. And where did those 7 years old Muslim kids learn that from? Of-course from their parents. I cherish the opportunity of becoming an American and raising my kids in this country where they don’t have to go through what we Middle-Eastern Christians had to endure.

Don’t believe the media BS about the “brotherly” love and harmony between Muslims and Christians in the Middle East and Islamic nations. It is only peaceful for Christians when they are totally submissive to Muslims and accept whatever is thrown at them. The moment the Middle Eastern Christians try to standup and demand their relatively equal political rights and power sharing with Muslims, then the stick will be waiting for them. […] “Muslim demands are growing bigger and bigger by the day. It is all about numbers, political and economic power. That is all is needed to take over a society.” 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anno
anno
10 years ago

Multikultur Tyskland – et lidt OT tip Forrygende program hvor specielt Heinz Buschkowsky er total træt af den tyrkiske offerrolle og disker op med fakta Sendung vom 12. Oktober 2011 50 Jahre Ali in Almanya – immer noch nix deutsch? Vor 50 Jahren, am 30. Oktober 1961, wurde das deutsch-türkische Anwerbeabkommen unterzeichnet. Hunderttausende Türken kamen einst als sogenannte Gastarbeiter in die Bundesrepublik, viele sind für immer geblieben. Aber wollen sie, ihre Kinder und Enkelkinder auch wirklich in Deutschland ankommen? ht tp://daserste.ndr.de/annewill/videos/annewill3171.html Günter Wallraff – Journalist Heinz Buschkowsky – Bezirksbürgermeister von Berlin-Neukölln Güner Balci – Journalistin und Schriftstellerin Wolfgang Schenk –… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Om kristne i mellemøsten : i 1982 , efter at israel havde erobret det meste af Libanon , fik de kristne libanesere praktisk talt kontrollen med landet foræret på en sølvbakke . Hvis melemøstens kristen havde haft den mindste smule instinkt for at overleve som separat kultutel identitet , havde de øjeblikkeligt begyndt at pakke kuferterne og strømme mod Libanon på samme måde og måske inspireret af den måde som jøderne gradvist strømmer mod Israel . Dette vindue af en mulighed blev holdt åbent af Israel i mere end 5 år . Det blev aldrig til noget , tværtimod .… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Filmen burde naturligvis have heddet “Arthur Season”.

Robin Shadowes
10 years ago

Tack, då vet jag att jag skall bojkotta den filmen.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x