26
nov
Seneste opdatering: 26/11-11 kl. 2354
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Brigitte Gabriel (a.k.a. Nour Saman, born October 21, 1964) is the pseudonym, of a Lebanese American journalist, author, and activist. De kristne multikulturalister i Libanon kunne ikke forstå hvorfor de også skulle myrdes, men de blev klogere ligesom (nogle af) kommunisterne i Iran 1979. “I er lige så vantro som alle andre.” Switch ! (via Avpixlat)

16-årig somalier anholdt for barnevoldtægten i Gullestrup

16-årig somalier fra Gullestrup anholdt – flere detaljer. Fredag eftermiddag anholdt Midt- og Vestjyllands Politi en 16-årig somalier, der tidligere i dag blev sigtet for voldtægten mod den 10-årige danske pige. Herning Folkeblad har detaljer…

“Den 16-årige, der nægter sig skyldig, er sigtet for tre forhold: Ud over almindelig fuldbyrdet voldtægt af den 10-årige pige, er drengen også sigtet for et fuldbyrdet analt overgreb og for at have tvunget pigen til oralsex. Hertil kommer forsøg på voldtægt af den ni-årige pige, som på gerningstidspunktet havde held til at stikke af og alarmere sine forældre.”

Gerningsmanden, der ikke er ukendt af politiet, nægter sig skyldig, men skulle ifølge Ekstra Bladet have ændret personlighed til det værre efter en ‘opdragelsesrejse’ tidligere på året. Han nægter sig skyldig trods sikre tekniske spor. Somalieren er varetægtsfængslet.

En kilde tæt på begivenhederne fortæller, at selvtægtshistorierne ikke er opstået ud af det blå. Pigens familie er dybt berørt, og det fortælles, at pigens far og onkel har samlet 10-12 personer, der senest fredag aften mødtes foran byens lokale købmand, og talte højlydt om hævn. Onklen, der i tirsdags talte dunder på borgermødet, skulle angiveligt have smadret et vindue i en tom lejlighed kort efter mødet, og skulle i det hele taget være den drivende kraft i gruppen.

Jeg har yderligere detaljer om sagen, men vil godt have bekræftet visse ting. Hvordan en somalisk “flygtning” kan tage på ferie i hjemlandet, må jeres politikere gøre rede for. Med hvilken ret befinder han og familien sig overhovedet i Danmark ? Foto pixelleret af os, vi kender hans identitet, men kan ikke offentliggøre den før han er dømt, men så kommer han også på forsiden. Uriasposten

The Times They Are a Changing’

via Hodja hvor der er mere change: Den russiske flåde afholder fælles manøvrer med Israel.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank P
Frank P
11 years ago

Ligesom i Libanon, ligesom det gik det åbne, ikke-muslimske flertal, således vil det også gå ikke-muslimske flertal i Europa. Dynamikken er den samme. De kommer hertil, bor som de nu gør, lever som de nu gør. Med voksende antal får de mere magt. Mere magt til at gennemføre deres normer. Et radikalt mindretal ser altid ud til at tage teten før eller siden igen og igen. Det tavse flertal vil følge efter, det er farligt for muslimer at sætte sig op imod de radikale. De radikale har og vil altid være farlige, de har i koranen til evig tid et… Read more »

Carl
Carl
11 years ago
Reply to  Frank P

Bravo Frank!

Tänk om åtminstone 30-40% av våra politiker och journalister var intelligenta och därmed förutseende nog att inse dessa elementära fundamenta. Att väljarkåren snabbt nog skulle skapa ett förändringstryck på sina respektive politiska partier kan vi nog tyvärr HELT utesluta som jag ser det. Demokratin i vår tids globala och påtvingade multikulturella (utläses islam) samhälle kommer relativt snart få svårt att överleva, åtminstone i nuvarande form. Vi kommer att erhålla ett hårt övervakat polissamhälle alternativt någon form av diktatur, eventuellt t.o.m. en islamisk om ca 20 till 30 år.

Prudentius
11 years ago

Det er tydeligt at det multikulturelle Europa følger præcist den rute Gabriel optegner som Libanons. Step by step.

En helt bogstavelig dræbende naivitet og religiøs selvmorderiskhed.

Mens muslimer har sat sig fast i enklaver og driver rundt i væbnede bander, insisterer den europæiske mainstream fortsat på at alt er helt normalt, som det plejer, ja bedre endnu, for nu bliver vi beriget og har mulighed for at demonstrerer vores rummelighed.

Vi tigger om det som er på vej. (allerede er her)

Svenskasvensson
11 years ago

Man drog in sjukersättningen för många Svenskar, för någon fuskade. men nu när dom vet att dessa människor fuskar. Då drar man inte in ersättningen. För vi ska väl ta hand om våra egna sjuka, före turister som vill snylta på Reinfeldts generösa bidrag ?

Carl
Carl
11 years ago

http://www.friatider.se/sveriges-radio-till-attack-mot-migileaks Asylinvandraren Ali berättar för Sveriges Radio att han fått sin bil stulen av en man som blivit sur över att Ali enligt den på Internet tillgängliga domen berättat en historia för migrationsdomstolen om att han hotats av Al-Shabaab. Publiceringen har nu lett till att Ali funderar på att ta sitt barn och sin gravida fru med sig hem till Somalia. VÅRT SVAR: Nja, det är inget att fundera över Ali!. Självklart skall vi alla hjälpa dig och din familj SAMT för övrigt dina för vårt gamla Europa på alla plan så oerhört berikande landsmän tillbaka till ert kära hemland.… Read more »

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  Carl

Med til historien hører at somaliere gjennomsnittlig har en IQ på 68. Det forklarer jo en god del. At de i tillegg er muslimer, gjør ikke situasjonen lettere, presis.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x