26
nov
Seneste opdatering: 27/11-11 kl. 1833
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En historie der må vække genkendelsen glæde i Sverige. Hvis ikke, så se Søndagskronik: Systemfel – feghet .400.000 pund er lig med 3.447,890 DKK. Vi har et lignende, men meget større bedrageri i Danmark pt med sigøjnerklanen Levakovic, i hvilken anledning den Radikale borgmester Allerslev udtaler: “Jeg er ærgerlig over den her dumme sag. Og jeg har gjort alt, hvad jeg kunne, så vi bedst muligt undgår snyd. – Vi kan ikke gardere os mod, at folk eller familier lyver og bryder reglerne. Men vi er opmærksom på, at situationen ikke er god.” Nogle har betalt 17 millioner i skat til “den dumme sag,” Allerslev. Enhver i en privat virksomhed, der ødede 17 betroede millioner bort, ville blive fyret pronto, men politik er de uansvarlige amatørers paradis. Allerslev kan fortsætte uanfægtet. Ekstra Bladet, 21.11.2011, ikke online.

An illegal immigrant who claimed to be paralysed from the neck down but was filmed dancing at his wedding cheated more than £400,000 in benefits, a court heard yesterday.But even though Mohamed Bouzalim, 37, has admitted dishonestly entering the country and fraudulently exploiting the welfare system, legal sources said they will face an ‘uphill battle’ to deport him.There is a strong likelihood the Moroccan will be able to remain in the UK by claiming he has a right to family life under Article 8 of the European Convention on Human Rights, immigration sources said.When Bouzalim came to Britain in June 2001, he had no papers and claimed to be an Afghan national whose father had been executed by the Taliban, Isleworth Crown Court in west London was told. Using the name Mohamed Amir Hussini, he successfully claimed asylum before constructing the extraordinary lie that he was paralysed and required 24-hour care, receiving £66,000 a year in benefits.Dancing at his own wedding ‘paralysed’ Moroccan who claimed £400,000 in benefits… and can’t be kicked out because of human rights. ‘PARALYSED’ MIGRANT GETS 7 YEARS FOR FRAUD.

Omfattende social uro hvis euroen bryder sammen

British embassies in the eurozone have been told to draw up plans to help British expats through the collapse of the single currency, amid new fears for Italy and Spain. As the Italian government struggled to borrow and Spain considered seeking an international bail-out, British ministers privately warned that the break-up of the euro, once almost unthinkable, is now increasingly plausible.Diplomats are preparing to help Britons abroad through a banking collapse and even riots arising from the debt crisis.[..]
Greece has seen several outbreaks of civil disorder as its government struggles with its huge debts. British officials think similar scenes cannot be ruled out in other nations if the euro collapses.Diplomats have also been told to prepare to help tens of thousands of British citizens in eurozone countries with the consequences of a financial collapse that would leave them unable to access bank accounts or even withdraw cash.Prepare for riots in euro collapse, Foreign Office warns, If the euro collapses, Britain will have to limit immigration from the Continent

Sårede libyere takker Danmark

Racisme og krav om særbehandling møder personalet på Odense Universitetshospital.Iltflasker og en tændt cigaret er ikke verdens bedste sammenstilling. Men rygning er blot et af de krav, som en gruppe af sårede libyere stiller under deres ophold på Odense Universitetshospital. Siden de sårede blev fløjet til Danmark 15. november, har hospitalets læger og sygeplejersker også måttet kæmpe med racistiske udtalelser og krav om særbehandling fra de sårede. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger vil mændene for eksempel ikke have en kvindelig tolk.

Læge: Jeg forstår dem: Problemerne har været så voldsomme, at sygehusets ledelse har bedt de libyske myndigheder om at sende folk til hospitalet for at løse problemerne – og det har hjulpet.Vi har sagt, at vi ville have nogen til at komme og snakke ordentligt med dem og fortælle, hvordan vilkårene er i Danmark, forklarer ledende overlæge Niels Dieter Röck til Ekstra Bladet.Han understreger dog samtidig, at han har forståelse for, at problemerne er opstået.Når man bliver bragt fra en krigszone og puttet ind i et af forsvarets fly og ender på et dansk sygehus, hvor vi har en helt anden kultur, så kan det ikke undre lidt, at vi får nogle problemer.Sårede libyere laver ballade på sygehus

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
10 years ago

Igen må man blot konstaterer at det er os, vores system, der tillader disse mennesker at udplyndre os. Når man udvider nationsbegrebet til at rumme hele menneskeheden, ja så kommer hele menneskeheden selvfølgelig rendende og “casher in” på de rettigheder de er blevet tildelt. Kan vi så tage til Marokko og stikke snablen i socialkassen? Der er ingen socialkasse at snable og marokkanerne bekender sig til islam og ikke utopisk erstatningsreligiøs humanisme. Med andre ord bør jeg kun købe en billet hvis jeg, via hævdelsen af mine stolte menneskerettigheder syd for Ceuta eller Lampedusa, ønsker at realisere et dødsønske. (måske… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Marokkanere… altid undret mig over hvorfor de får adgang til Europa. Mig bekendt er Marokko et relativt roligt land efter islamisk målestok. Mere end en ½ mio. marokkanere (indvandrere og efterkommere) i Holland er virkelig gådefuldt, hvorfor har man tilladt dette?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x