28
nov
Seneste opdatering: 29/11-11 kl. 0554
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den sidste nye, statsstøttede, universitære prut i Sverige er…..hudfarve (!) Bare tænk på, hvilken farve plastret til dine skrammer har, så har du fattet den akademiske idé. Michael Jackson, verdens hvideste sorte, må være på pensummet, og er Obama for hvid til at være sort? Jeg kigger på min egen hud, og kommer i tvivl om den kvalificerer til en plads blandt “magtens og kapitalens “vi”, den kan opholde sig til søs under ækvators sol en hel dag, uden at blive solskoldet, og det er der ikke megen hvidhed, der tåler. Men hvidhedsforskningen kommer til et universitet nær mig, ja den er faktisk allerede kommet, så jeg kan spørge den. Den er det “uudtalte VI”, der sniger sig ind på ordentlige folk, der ikke engang er hverken hvide, magtfulde eller formuende, kan have ramt selv undertegnede. Min lokale seniorforsker må kigge nærmere på min pigmentering. Hun hedder Rikke Andreassen, ser jeg. Kvinder, Køn og Forskning, nr. 4, 2008, Hvidhed.Projektet ‘Ung & dum’ bedriver rasism mot vita

“Affaldsmennesker” og “quislinger”

Den islamkritiske forfatteren Bruce Bawer omtaler den norske politiske venstresiden som quislinger i en ny bok.Fra forhåndsomtalen på internettbokhandelen Amazon heter det blant annet at Bawer «påviser hvordan den venstrevridde kultureliten i Norge er blitt forsvarere av radikal islam.Videre at de er arvinger av Vidkun Quisling, den norske fascisten som administrerte Norge under naziregimets hæl». Stortingsrepresentant Snorre Valen i SV reagerer skarpt: – Jeg vil ha meg frabedt at vi på venstresiden som slåss for likeverd og likestilling skal bli sammenlignet med Quisling. En slik argumentasjon er farlig nær det terroristen mente.Kaller venstresiden quislinger i ny bok (The New Quislings: How the International Left Used the Oslo Massacre to Silence Debate About Islam [Kindle Edition])

Hvis du skal trakassere minoriteter i Norge, må du gjøre som Christian Tybring-Gjedde, Hege Storhaug og Ole Jørgen Anfindsen.Søppelmennesker

At overvære norsk samfundsdebat efter Breivik, er én lang pinsel, og nu fylder også Bawer mere brændstof på pinen fra sit eksil i New York. Det er et land i krig med sig selv, en befolkning der falder fra hinanden. Borte er Stoltenbergs forsonende, enende tale fra domkirken. Hvis jeg var nordmand, ville tage en årelang ferie i udlandet. Hans Rustad kommenterer den skandaløse artikel “Søppelmennesker”, fordi han er hvirvlet ind i det norske vanvid og er nødt til det. “Breivik ramte Norge midtskibs, dette er vor karikaturstrid og 9/11 rolled into one….Der findes ingen nåde.” sagde Rustad i København i september. Se talen, hvis du ikke har gjort det. Svenske aviser, der har en sygelig fiksering på seksuelt misbrug, og i virkeligheden mener at misbrug hører med i ethvert dannet barns bagage, viderebringer at ”Breivik kan ha utsatts för övergrepp” uden på nogen måde at sandsynliggøre hverken hvem, hvad eller hvor. Og hvis han nu har, hvad så? Hvor mange misbrugte bliver massemordere ? Åh, Norge !, der har været andre indædte stridigheder gennem tiden, men denne får sprogstriden til at ligne et weekendkursus i yoga. Holder Norge balancen, holder Norge sig flydende ?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tornuggleman
Tornuggleman
9 years ago

Blir man inte trött på idiotin om vad hudfärg får o inte får kallas ? En neger år svart . Eller. En kines är gul. Vi Europeer är genomgående vita Indianer är röda. Araber o Asiate är eller kan vara bruna. Vad är problemet ? Alla dessa idiote som jagar inhemsk litteratur, skriven för läääänge sedan, bakverk som funnits i hundra år… Nu är dessa “fula” och rasistiska !? Vad skall alla kulturnissar o konstnärer (vilka samtliga är olika-kramare) kalla gult, rött, blått, vitt o svart mm om alla färgyttringar är rasistiska ? Jag gick i skolan på 1960-talet. I… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Ang. etnicitet og “hvidhed”:
Her er et relevant interview med Jared Taylor, en mand der altid udtrykker sig med beundringsværdig klarhed og redelighed om emnet.

Jonny
Jonny
10 years ago

Som så mycket annat skräp, kommer “vithetsstudier” från den “progressiva” universitetsmiljön i USA.

David Horowitz beskriver det hela på ett koncist sätt:
“Black studies celebrates blackness, Chicano studies celebrates Chicanos, women’s studies celebrates women, and white studies attacks white people as evil.”

Hue and Cry on ‘Whiteness Studies’
An Academic Field’s Take on Race Stirs Interest and Anger
h t t p://www.utwatch.org/oldnews/wp_whiteness_6_20_03.html

Santor
Santor
10 years ago

Denne “hvidhed”s kampagne er vist ikke andet en et forsøg på at højne andre “farvede” etniciteters selvfølelse i et samfund hvor de almindeligvis ikke har en chance medmindre staten bidrager massivt med skatteydernes penge.

Minder lidt om Amerikanske “Black is beautiful” kampagnerne fra 60″erne.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago
Reply to  Santor

De “kampanjer som säger: ”White people are bad, ugly, stupid, ignorant, no good, ”rasist”, imbecill, poor, drunk and decadent, neurotic whores, and, not to forget, they are the most worthless and useless people and the most murdering, warmongering peoples in the world with no real right to excist, and should only die, die and die again”-kampanjer, som pågår ständigt genom det massmediala rummets alla kanaler, i de flesta filmer av olika slag, inclusive barn-program-kanaler, kan man kanske också ibland undra over? Vilka är det som “driver” dessa kanske mer indirekta “kampanjer”, och har gjort praktiskt taget ända sedan filmens genombrott… Read more »

Hans Und
Hans Und
10 years ago

Naturligvis er Lenin-skolen i Roskilde med i første linie: http://rudar.ruc.dk/bitstream/1800/5987/1/2010-06-04%20Samlet%20specialerapport.pdf Konstruktion af læreretniciteter i en multikulturel dansk folkeskole – mellem kulturel rummelighed og andetgørelse Marie Tholund Strande, 2010 Vejleder: Jan Kampmann Pædagogik og Uddannelsesstudier, RUC Fra indholdsfortegnelsen: Etnicitet som hvidhed – usynliggjort og dominerende etnicitet …………………………………….. 48 Konstruktion af ’hvid identitet’ uomgængelig i spørgsmålet om racisme ……………………………………. 48 ’Hvidhed’ som usynliggjort og dominerende etnicitet ………………………………………………………………… 50 At synliggøre ‘hvidhed’ – at udfordre dominerende etniciteter …………………………………………………… 51 Projektets analytiske greb …………………………………………………………………………………………… 51 PS: Hvad betyde “Ung og dum”? – bare så jeg er helt sikker på det ikke betyder det jeg… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
10 years ago

Detta indoktrineringsprogram är egentligen ganska ofattbart att det får genomdrivas. Uppenbarligen ÄR det så att människor, dvs. ALLA människor, faktiskt påverkas av både etniska,(alltså fysisk och biologiska kännetecknande attribut), såväl som språkliga, sociala, mentala och intellektuella olikheter mellan människor, OCH att människor uppenbarligen drivas av några slags oskrivna lagar där människor som LIKNAR varandra på olika sätt, faktiskt både kan IDENTIFIERA sig med VARANDRA och också betydligt lättare kan känna sig ”hemma” med varandra, och DÄRFÖR lättare söker VARANDRAS sällskap och vänskap? Detta FENOMEN gäller alltså alla olika typer av identifieringsmarkörer, och kanske SÄRSKILT de synliga? Intelligens går inte alltid… Read more »

Hilmar
Hilmar
10 years ago

Hej Josefina. Dejligt at læse dine velovervejede indlæg. Du har helt ret i, at den allestedsnærværende “antiracistiske” multikulti-propaganda som vesterlændinge udsættes for fra vugge til grav; 24/7/365 netop søger at begrænse den sande globale mangfoldighed frem for at øge den. Denne erkendelse er helt essentiel og afgørende for en grundlæggende kritik af de postkulturelle selvmordsdogmer som vore befolkninger druknes i fra massemedierne og politikerne. Etnicitet spiller en selvindlysende stor rolle i ethvert menneskes liv og identitet fra fødsel til død, hvad enten dette erkendes ærligt og åbent, eller fortrænges og projiceres over i en forloren selvmorderisk antiracisme. Mange islam-kritikere i… Read more »

Torben Caroc
Torben Caroc
10 years ago

Husk lige at også forskning i “hvidhed” tæller i statsbudgettet som “forskning”. Det går altså ind under den meget omtalte forøgelse i forskning og udvikling. Bland de satsninger som skal skærpe vores konkurrencekraft i denne hårde verden. Man må da inderligt håbe at verdensmarkederne bliver mere tilbøjelige til at købe danske produkter, når de ser hvilken imponerende forskningsindsats som ligger bag ved 🙂

Historyman
Historyman
10 years ago

Manifestet> < Staten At der nu er opstået et rygte om Breivik`s mulige seksuelle udnyttelse som barn, er jo bare et forsøg på at diskutere noget andet en det manifest, som Breivik selv har offentliggjort. DR gik igår totalt i selvsving om den kommende psykologi rapport, hvor i sex udnyttelsen vistnok er et betydeligt emne. Det der er spørgsmålet er, om ikke de norske myndigheder er interesseret i at få Breivik erklæret sindsyg eller mentalt utilregnelig, for på den måde at give ham ubestemt forvaring og ikke norsk livstid som vist nok er max. 21 år. Det var jo også… Read more »

Scarlet P
Scarlet P
10 years ago

Baggrundsmusikken i dette prægtige stykke svensk statspropaganda fik mig straks til at tænke på denne video: How to be a cult leader http

http://www.youtube.com/watch?v=mnNSe5XYp6E

PK
PK
10 years ago

Det er da ren racisme at være mod hvide på grund af deres hudfarve.

Til et barnebarns skolesvømmestævne i Malaysia sad jeg ved siden af en
kinesisk mor.
Solen kom nærmere og nærmere vore pladser, og da vi blev “ramt” flyttede
hun sig ind i skyggen.
Noget med at kinesiske damer helst ikke vil være for brune.
Denne ide tages meget afslappet af andre derude.
Der er ikke den grad af idioti, som findes i den svenske holdning.
Det handler jo ikke om at være rigtige et eller andet.

Viking
Viking
10 years ago

Jeg får kvalme.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x