30
nov
Seneste opdatering: 30/11-11 kl. 2150
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Endnu en britisk kvinde der så rødt i toget. Det væsentlige her burde ikke være dekorum, det uanstændige, det politisk gavnlige eller skadelige, eller det juridiske, men den kendsgerning at der overhovedet er nogen briter der udviser vrede over den ukontrollable indvandring der er ved at ødelægge deres land. Vrede kan ikke i sig selv løse noget som helst; omvendt er vrede på trods af en drakonisk multikulturel stat en nødvendig forudsætning for forandring. Det rigtig interessante ville være hvis disse kvinder bare var kanariefugle i kulminen for et politisk oprør af den konstruktive slags.

The Daily Mail er måske den bedste mainstreamavis på dette område, men her tager de ikke nogen chancer og kæder et fælles sprog som forudsætning for national sammenhængskraft sammen med den allestedsnærværende “racisme”. Som altid når en sag ikke er afsluttet ved retten er kommentarfeltet lukket, men det vil nok ikke være forkert at gætte at rigtig mange læsere ville udtrykke sympati med kvinden (LFPC).

Police are hunting a woman who was secretly filmed appearing to hurl racist abuse at passengers on a train just days after another woman allegedly ranted at travellers.

In the latest YouTube clip filmed on a train between London and Manchester, the woman is seen yelling at a group of passengers: ‘You’re in my country now, talk my language. Don’t f****** talk your ****, talk my language. You ****, ****’

The video has been viewed thousands of times and follows outrage over the alleged racist rant by a woman on a tram in Croydon, South London earlier this week. […] ‘You’re in my country now, talk my language’: Second woman filmed ‘hurling vile racist abuse’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul Højlund
Poul Højlund
10 years ago

Nej, jeg synes faktisk, at danskerne har reageret og har indset de problemer, vi står med. Blot (!) mangler politikkerne at drage konsekvenser, f.eks. det eftersyn af internationale konventioner, der har været talt om længe, ligesom man skal i gang med et opgør med EU-politikken. Det sidste ligger det desværre meget tungt med, – bedste håb er at EURO’ens sammenbrud river unionen med i købet, – som Merkel faktisk har ‘lovet’ det. Når det sker, vil realitetstjekket forhåbentlig få politikkerne til at handle.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

Uh ha – så tør jeg ikke tænke på danskernes reaktions hastighed !

For VI er da vist noget sendrægtige ?

Poul Højlund
Poul Højlund
10 years ago

Hvor er det dog tragisk, at Storbritanien har udviklet sig til dette: at jage indbildte racister blandt den oprindelige befolkning. Kvinden virker endda meget behersket, og scenen falder tydeligvis til ro igen. Det må ende med et brag meget snart, forstået som oprør i stort og småt mod den politisk korrekte klasse. Jeg har stor tro på, at der blandt briterne – upstairs såvel som downstairs – fortsat er nogle af de gener, der byggede imperier, vandt krige og udholdt alverdens lidelser med stoisk ro. De vil næppe i det lange løb finde sig i den fortsatte molestrering af deres… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x