5
dec
Seneste opdatering: 5/12-11 kl. 2240
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mellemøsten og Nordafrika er under omvæltning, og det samme kan siges om vante figenbladsord som ‘islamister’ og ‘moderate’. Nu er der ingen hoved eller hale på det længere, og den seneste semantiske knopskydning kan iagttages her hvor “islamistiske” i overskriften i teksten kaldes “islamiske”, noget begrebet islamisme ellers skulle virke som lynafleder for. Det er alt sammen godt det samme, for selv om mainstreammedierne gør hvad de kan for at komme læbestift på en gris, kan resultatet hos konsumenterne af disse fast food-nyhedskanaler kun være forvirring. Tilbage er kun den uretoucherede fællesnævner islam til at give noget der ligner mening i de lidet forårsagtige nyheder (LFPC).

Egyptens islamiske partier vinder første valgrunde i Egypten, viser opgørelser fra valgkommissionen. Islamiske partier har vundet 65 procent af stemmerne ved første runde af parlamentsvalget i Egypten. Det viser officielle opgørelser, som det franske nyhedsbureau AFP har fået adgang til.

Det moderate Muslimske Broderskab har vundet 36,62 procent af stemmerne, mens det radikale salafistparti Al-Nur har fået 24,36 procent af stemmerne.

Det moderate islamiske parti Al-Wassat har fået 4,27 procent ifølge opgørelser fra valgkomitéens generalsekretær, Yusri Abdel Karim. […] Islamister vinder valg i Egypten 

– “…know your status, and believe firmly that you are the masters of the world, even if your enemies desire your degradation…”

– “It should be known that Jihad and preparation towards Jihad are not only for the purpose of fending-off assaults and attacks of Allah’s enemies from Muslims, but are also for the purpose of realizing the great task of establishing an Islamic state and strengthening the religion and spreading it around the world…”

– “…Jihad for Allah is not limited to the specific region of the Islamic countries, since the Muslim homeland is one and is not divided, and the banner of Jihad has already been raised in some of its parts, and it shall continue to be raised, with the help of Allah, until every inch of the land of Islam will be liberated, the State of Islam will be established,…” […]

Personal goal: Aspire to Shahada – Death for Allah

– “Allah is our goal, the Prophet is our leader, the Quran is our constitution, the Jihad is our way, and the death for Allah is our most exalted wish.”

– “The Jihad is our way and death for Allah is our most exalted wish, this is the call which we have always called, … Many of our beloved ones have already achieved this wish, … We ask Allah to accept all of them,… and may He join us with them, …” […] Egyptian Muslim Brotherhood Ideology: PMW translation of “Jihad Is the Way” 

Ny 266 b-sag (HMF), denne gang mod eks-politibetjent

En nu forhenværende politimand har gjort sig selv til hovedpersonen i en ny strid om, hvad man må skrive om andre, før det bliver racistisk.I kølvandet på racismedommen over Jes­per Langballe skrev den københavnske betjent Lars Kragh Andersen en kommentar på hjemmesiden 180grader.dk:

For jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjensk kultur, der bygger på en defekt menneskefjensk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.

Derfor er han i morgen sat i stævne i Københavns Byret, hvor han står til en bødestraf for at have overtrådt racismelovgivningen.Det er dog et særdeles åbent spørgsmål, om han møder op til sagen. På 180grader.dk har Lars Kragh Andersen for flere måneder siden, da han fik besked om tid og sted for retsmødet, nemlig skrevet:

“Med andre ord vil statsmagten diktere mit opholdssted fra det ovennævnte tidspunkt med den begrundelse, at jeg har udtalt mig grimt om muslimer og deres tro. Denne krænkelse af min frihed vil jeg naturligvis ikke medvirke til frivilligt”.Tidligere betjent i sag om racisme. Se også Jacob Mchangama: Racismeparagraffen hængt til tørre.

Primitive instinkter som “en tilbagevenden til normal adfærd”

En ekstremt gruopvækkende forbrydelse mod et barn i Storbritannien har affødt to slags reaktioner: Dels det velkendte Teddy Bear and Candle Syndrome som Gates of Vienna spidder i dette link – infantiliserede postmoderne vesterlændinges tilflugt i en tid hvor traditionel højtideligholdelse af alvorlige stunder ikke ses at give det rigtige følelsesmæssige kick; dels en episode hvor de forsamlede lokale beboere i området tændte af på en helt anden måde i raseri over det som det pågældende barn havde været udsat for.

Løftede pegefingre over for lynchmentalitet er banalt, og hører derfor hjemme i mainstreammedierne. Pointen her er ikke at den slags kunne løse noget som helst, men at i en verden der ikke var gået hen og blevet vanvittig ville vrede være den bærende drivkraft og den mest synlige reaktion. I virkelighedens verden, tja, der kommer mediedækningen som bekendt på få dage til at handle om hvor synd det er for gerningsmandens etniske gruppe. I bedste fald kunne lynch mob-vrede omsættes i politisk handling. OK, bamser og stearinlys kan måske også omsættes i politisk handling …. hvilket jo netop beskriver den verden vi lever i. Det er her vi kommer tilbage til det med “normal adfærd” (LFPC).

[…] An unspeakable crime was committed on December 1 against a tiny baby in Gravesend, Kent. The community responded in the usual fashion, covering the pavement with candles and teddy bears, and gathering for a candlelight vigil last night. There’s no point in reposting the photos; they’re like all the others — go over to The Daily Mail to see them.

But the situation changed partway through the vigil, and the mood turned ugly. More atavistic instincts — evidence of a return to sanity — took over, brushing aside the teddy bears. According to The Mail:

One woman who took part in the vigil said: “We lit candles and were saying prayers but then someone shouted ‘let’s go and find the b******s who did this.”

The vigil turned into a mob. The crowd took off to find the suspected perpetrators, and did some damage to the house where they were thought to live. […]

So all we can say is that the Teddy Bear and Candle Syndrome broke down, however briefly, in Gravesend last night. […] From Teddy Bears to Brickbats 

Omkring Taimour Abdulwahabs et års himmelfart

Taimour Abdulwahab, 29, bar på rörbomber som aldrig detonerade och en tryckkokarbomb som exploderade på Bryggar­gatan och dödade honom. Nu avslöjar Svenska Dag­bladet detaljer ur utredningen – från FBI:s undersökning av bomberna.- Enligt vad vi fick veta från det amerikanska expertteamet skulle 30 till 40 personer ha dödats enbart av de sprängladdningar Taimour Abdulwahab bar på. FBI: Hans bomber kunde ha dödat många människor. Okänd tog bilder vid terrorattack.

Som etårsdagen for terrorbomberen i Stockholm den 11.12 nærmer sig, er der nyt fra CIA. Det var ligesom ved Utøya (158 kommentarer), én af de lange aftener vi gik i tabloid-mode, og havde hans gerningsmandens identitet og foto inden midnat, og inden nogen aviser (og uden luftige spekulationer om gerningsmænd og motiver inden). Sværere er det ikke at slå aviserne på deres egen bane. Posteringen fik 136 kommentarer. Det er også muligt at se hele TV 4 ´Kalla Fakta fra for nylig, hvis apologi også er et selvportræt af stationen, der af uransagelige grunde går for at være mindre rød end SVT. TV 4 tror virkelig, at amerikas olje kommer fra Melemøsten… Der er ingen ende på alle de gode grunde Abdulwahab havde til sit massemordsforsøg på svenske civile: Rumsfeld, Irak, Lars Vilks, English Defence League, svenske racister osv. Der er nærmest lagt en rød løber ud til den næste forurettede, der ikke fik respekt nok, og snart er det julehandel i Stockholm igen.Abdulwahab bliver ikke den sidste, svensk journalistik forstår ihjel. Også statsminister Reinfeldt var efter omstændighederne meget mild i mælet, da han endelig åbnede for det efter 48 timer. Han største bekymring var, om nogen skulle finde på at blive håndgribeligt vrede over et mislykket massemordsforsøg. Det gjorde nogen selfølgelig ikke.


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arve Henriksen
Arve Henriksen
9 years ago

Hvis det var svensk rasisme som førte til at denne muslimske tullingen prøvde å sprenge seg i lufta, blant folk, så var det sikkert svensk antirasisme som gjorde at planen hans gikk i vasken. Og, hvis det svenske folket er så forferdelig ondt og rasistisk, hvorfor vil de svenske folkevalgte da utsette alle slags folkeferd, via storstilt import, for dette vederstyggelige uvesen? Logikk, se det er ikke på mote, iallefall ikke hos oss her i vesten.

Santor
Santor
9 years ago

Ang. Ny 266 b-sag, dennegang mod tidligere politibetjent Nu ved jeg ikke hvad anklageskriftet lyder på, men hvis retten forsøger at dømme ham efter denne udtalelse : “Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel.” overgreb, der ifølge Andersen skulle bunde i en “defekt menneskefjendsk kultur”. så er retssikkerheden i alvorlig fare. Jeg er overbevist om at man kan have en hvilken som helst OVERBEVISNING man ønsker. Jeg er lige så overbevist om at man kan dele den med alle de mennesker man ønsker på hvilken som… Read more »

Svenskasvensson
9 years ago

Gör dom ett nytt försök kring jul och nyår, dessa människor ger nog inte upp före dom lyckas.

Frank P
Frank P
10 years ago

Om det er selvmordsbomber eller drevne kriminelle af muslimsk oprindelse, der hærger i gaden og forpester danskernes tilværelse socialt, økonomisk og kulturelt, så er det ét fedt: terror!

Personlighedsmæssigt er disse muslimer altid klinisk psykiatrisk karakterafvigende, kortsynet og præget af tendens til at fralægge sig skyld og projicere denne ud i omgivelserne. Typisk vil en psykologiske undersøgelse vise at de findes undernormalt begavet, med et vidensniveau der er meget lavt. De er videre impulsstyret med dårlig kontrol over affekter (følelser), således at der er risiko for såkaldte impulsgennembrud…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x