10
dec
Seneste opdatering: 11/12-11 kl. 1343
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lippestad ønsker blant annet å innkalle bloggeren Peder Nøstvold Jensen, kjent som Fjordman, som vitne når saken starter. I sitt såkalte manifest nevner Breivik bloggeren som et av sine store ideologiske forbilder. – Det viktig for å oss er å prøve å trenge inn, og se hvor han på sikt har fått disse meningene fra. Da må vi også gå til de kildene han har brukt. Dette gjelder spesielt Fjordman. Han har vært et viktig ideologisk motor for siktede, sier forsvareren, men understreker samtidig at ansvaret for det som har skjedd kun kun ligger hos Breivik. – Det er et mål for oss å finne en forklaring på det uforklarlige, sier Lippestad i intervjuet med Viggo Johansen.Lippestad: – Rettssaken vil komme som et sjokk

Hvor Breivik sagen nærmest er fraværende i Danmark, er den mere til stede i Sverige, også uden for politikerkredse, der er de mest forudsigelige og uinteressante. Den internationalt berømte svenske psykiater Johan Cullberg, skrev den 7 december ”Breivik är tillräckligt frisk för att straffas”. Den næsten lige så kendte Sten Levander svarer: Cullberg har fel om Breivik – både teoretiskt och kliniskt”. Når de lærde strides om Breiviks sindssyge, kan vi andre også tillade os det på det, der nu er vores niveau. Stillet overfor det ubegribelige, er læg og lærd lige nøgne, men vil Norge nå turde se Breivik også som et symptom, og ikke bare en sygdom? Vil det være en del af chocket til foråret? – Se også: Breivik og co. kværner Norge ned i et sort hul.

Svenske domstole dømmer allerede efter sharia

Vores juridiske fagkyndige siger, at der i Danmark er en landsretdom for, at en kvinde ikke kan få den udestående mahr ved skilsmisse. Sådan er det, indtil det bliver lavet om:

Det blir allt vanligare att svenska domstolar avgör tvister om muslimsk brudpeng, mahr, som innebär att mannen ska ge sin hustru en summa pengar vid skilsmässa. För Sina från Iran blev det en chock när tingsrätten dömde honom att betala. Reportage av Jenny Hallberg och Zinat Hashemi. Hör även Mosa Sayed, doktor i internationell privaträtt vid Uppsala universitet, om hur det kommer sig att svenska domstolar avgör fall om brudpeng. Muslimsk brudpeng avgörs i svensk domstol, SR P1-morgon reportage, min 9:23.

Temperamentet der er ved at sønderrive verden

Der er ingen grund til at tvivle på professor Derengowskis udlægning af denne sag. Det er set utallige gange før, og det vil blive gentaget på ubestemt tid så længe der ikke er nogen autoriteter der vil sætte en effektiv stopper for hysteriet – hvilket er uløseligt kædet sammen med viljen til at indsætte statslige magtmidler i en eskalerende rækkefølge. Vi ved det, men i mainstreammedier og mainstreampolitik er man ikke i stand til at forestille sig at muslimers påkaldte krænkelse ikke på nogen måde behøver at udspringe af en krænkende handling i nogen meningsfuld betydning af ordet – her i Vesten.

Som det ses i dette seneste eksempel er ikkemuslimers blotte gengivelse af muslimske helligtekster i en sammenhæng der ikke er konfessionel opfattet som krænkende. Det er udtryk for manglende respekt (i betydningen underkastelse) for islam, og dette er i dette begrebsapparat det samme som et angreb på islam. Og reaktionen kommer prompte i form af det velkendte primitive raseri. Derengowski endte med at blive fyret, men læs det hele på Jihad Watch (LFPC).

My name is Paul Derengowski, and I was hired by Tarrant County College in 2008 to teach Great World Religions, Bible History I & II, and Introduction to Philosophy.

On November 8, 2011, I gave the second of a two-part lecture on Islam, as I’ve been doing Spring, Fall, and sometimes twice in the Summer, dealing with Islamic history and doctrine, and more particularly Muhammad’s move to Medina. A question had been raised by two Muslim students in the previous the lecture concerning the sources I used to discuss the raid at Nakhlah. At the start of the second lecture I provided my sources (The Life of Muhammad by Haykal and the Qur’an), which included reading Sura 2:216-217. That is when all hell broke loose.

Both Muslim students, for an hour, berated me, my sources, and my credentials. When other students in the class attempted to ask questions or make comments, then the Muslim students would interrupt them as well. Finally, toward the end of the class period, a student made a comment on how “scary” the person of Muhammad seemed to be. That’s when the male Muslim blurted out “you ought to be scared,” and then bolted for the door in a fit of outrage. […] Muslim students threaten, force resignation of prof who quoted from Islamic texts 

Abdulwahab pakket med 17 kilo sprængstof og søm

“Thank heaven for muslim fools.” Først satte Taimour Abdulwahab sin GPS forkert, nemlig til Norrtälje 70 km nord for Stockholm, og så forhindrede en løs forbindelse ham i at udløse alt sprængstoffet, så kun en rørbombe på maven blev udløst, og forårsagde det der i folkemunde noget fyndigt og uærbødigt hedder “hans tarmskylning” og velfortjente død. At han alligevel blev en helt i visse muslimske kredse, viser at der ikke skal så meget til. Måske er det vigtigste for en martyr i en dødskult også, at han selv dør. I det tilfælde var det jo en stor succes, og han kunne tillige komme de 72 jomfruer til møde med et lille hul i maven, og ikke som et samlesæt i 1000 dele. I eftermiddag er det et år siden. Muslimske terrorister har en vis numerologisk fetish, så det er med lidt bæven svenskerne skal forbi denne årsdag.

The Stockholm suicide bomber Taimour Abdulwahab was carrying up to 17kg of nails and explosives when he blew himself up among Christmas shoppers a year ago but a loose wire meant the bomb did not detonate properly saving dozens of lives. Loose wire saved dozens of Christmas shoppers caught in suicide bomb attack by Taimour Abdulwahab.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
Hans Und
9 years ago

Det jeg kunne mistænke Lippstad for er, hans politiske ståsted in mente, at han går efter en retssag i retssagen, hvor han sætter Rustad og Fjordmand under anklage.

Det burde ikke kunne få lov at passere, men man kan vel forvente hvad som helst.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Fra den humoristiske afdeling – lidt alternativ engelsk historieundervisning
om “kulturberigelsens” skyggesider 😀

http://www.youtube.com/watch?v=8qSkaAwKMD4

Info
Info
9 years ago

BREIVIK ÄR DEN FARLIGASTE SVENSKEN Ja, det är sant att Anders Behring Breivik spelar en stor roll i svensk inrikespolitik. Men bara indirekt. I officiella svenska medier ses han nämligen bara som ett redskap för den utbredda, svenska nazismen och fascismen. De skyldiga för händelserna på Utöya är enligt svenska medier i själva verket inspiratörerna, Sveriges fjärde största riksdagsparti, Sverigedemokraterna. I vilkas händer Breivik bara var ett lättmanipulerat verktyg. Mest läst idag på den svenska debattsidan Newsmill är en artikel av Emilia Bjuggren, socialdemokratisk politiker i Stockholms stadshus: ”STÅ UPP MOT NAZISMEN OCH RASISMEN” Redan på första raden refererar hon… Read more »

Svenskasvensson
9 years ago

Man har gärningsmannen inlåst, och nu försöker man hitta på att han hade medhjälpare, börjar låta som Gestapo.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

De venstreflippede, åbne og “åh-så-kreative” – på andres bekostning! – frelser verden igen-igen *SUK* – åbenbart totalt uvidende om, at volden, chikanen, truslerne, den grove kriminlaitet og voldtægterne i vid udstrækning har helt modsat fortegn, af hvad man i de kredse så inderligt ønsker sig og fuldt og fast tror på. Kvinder med kaninører varsler chikane http://www.aok.dk/byliv/kvinder-med-kaninoerer-varsler-chikane#what:Byliv Mystisk projekt vil stoppe diskrimination i København – ved at udsætte københavnerne selv for diskrimination. .. Filmen bag projektet er mildest talt mærkelig – og uhyggelig. Nøgne kvinder sidder iført kaninører og kigger ind i en væg, mens skingre barnestemmer synger. Der er… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

Det kan blive forbandet farligt for både Rustad og Fjordman.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x