15
dec
Seneste opdatering: 16/12-11 kl. 1857
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Historien her fra Pakistan, det ultimativt blasfemi-paranoide helvede på jorden, er desværre triviel. Men den illustrerer det muezzin-råbende hykleri som professor Jakob Skovgaard-Petersen og andre autoriserede akademikere samt islamofile i almindelighed lægger for dagen når de beskylder islamkritikere for at lægge alt for meget vægt på de religiøse tekster. Underforstået: Sofistikerede mennesker ved godt at islam er en helt utrolig varieret størrelse, og at almindelige muslimer knapt nok ved hvad der står i Koranen og ahadith.

Sagen er jo, at der i muslimske lande lægges langt mere vægt på Koranen end vi nogensinde vil være i stand til. Og også i vestlige lande kan afbrænding af papir påtrykt bemeldte skrift faktisk lande én i fængsel. Så vægtlægningen eksisterer helt uafhængigt af os, og en forkert tilgang til den ‘evige og uskabte’ Koran kan koste én livet.

Den virkelige historie er derfor hvorfor denne åbenlyse kendsgerning forsøges retoucheret væk, som i Skovgaards tilfælde ved fjoget henvisning til “grønspættebogen”, som det hed i den kronik af ham vi omtalte for et par dage siden. Et andet velkendt afledningsfif er den med at vi har “islam på hjernen”. Ingen har næppe mere islam på hjernen end de uvaskede horder i Pakistan. Skovgaard-Petersen og andre ved jo godt alt dette. Findes der ret mange andre mulige forklaringer på proportions- og perspektivforskydningen end forsætlig manipulation i erkendelsen af at det der er relevant for offentligheden er såre usofistikerede værdidomme, og ikke den helt utrolige mangfoldighed i et dynamisk samspil med italesatte variable de føler sig kaldet til at missionere for? (LFPC)

LAHORE: Shahdara police have arrested a Christian man after a charged mob blocked GT Road for three hours demanding that he be booked in a blasphemy case for burning pages of the Holy Quran.

The police registered an FIR under Section 295-B of the Pakistan Penal Code against Khurram Masih on the complaint of Zulfiqar Ali and arrested him on Monday night. Masih was produced before a judicial magistrate on Wednesday and remanded in judicial custody.

A mob of about a thousand people wielding sticks took to GT Road at Shahdara Chowk and blocked traffic with burning tyres on both sides of the road.

They damaged several vehicles and later ransacked Shahdara Town police station. Senior police officials went to the scene and appeased the protesters with promises to arrest the accused. […] Blasphemy case: Christian man arrested for burning Quranic pages (Pakistan billed 4th saddest country in world)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank P
Frank P
10 years ago

Jeg tror ikke jeg kender nogen herhjemme, der kan skrive så meget på så lidt plads. Din nihalede sprogpisk svinger formidabelt!! Hvad er din baggrund egentlig?

OpiumGroove
OpiumGroove
10 years ago
Reply to  LFPC

Tak LFPC! (og Steen)
Hvor der er fladt, må der løbes!
Forsæt!
(Vi er er mange veteraner som læser jer, (selvom i er nogle kritiske sataner;)

http://www.youtube.com/watch?v=N9sGd-JLvNA

Lynyrd Skynyrd Freebird^^

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x