23
dec
Seneste opdatering: 25/12-11 kl. 0140
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pia Kjærsgaard på pot. Bag låge 23 i tjekTV’s julekalender finder du et vanvittigt klip fra “Til middag hos…”, hvor Pia Kjærsgaard er helt ved siden af sig selv

Demo mod “uforklarlig vold” og “fordømmelse af mørk hudfarve”

För Ludvikaborna blev ljuset en protest. En symbolhandling för att våld inte accepterades. En den stora massans avståndstagande till det förråande som lika plötsligt som oförklarligt slagit till.

Tusen kanske två tusen personer samlades på den vindpinade kalla badplatsen vid Skuthamn. En stark och lågmäld protest formades. Rader av marschaller tändes för att lysa upp i mörkret. Carl-Axel Hagberg, Ulrika församlings präst, manade till eftertanke. Att inte fördöma mörk hudfärg på grund av det som inträffat. – Mörk hudfärg betyder inte att man är mördare. Lika lite som alla norrmän är terrorister för att Anders Behring Breivik är det. Men att man inte ska acceptera våld. – Trottoarerna vi betalat med våra skattepengar ska inte besudlas med blod.Tänd ett ljus och låt det brinna!. – se nedenfor her og her.

Til debat på kunstmuseet: “Anskaf dig våben”

Det kræver ikke ret meget abstraktionssans at acceptere at ‘debat om’ ikke er det samme som ‘opfordring til’. Dette er faktisk en gennemgående pointe på bl. a. Snaphanen. Pointen her er derimod at denne debat blandt venstreradikale ville give anledning til et ramaskrig og mærkbare konsekvenser for de ansvarlige for arrangementets afholdelse, hvis den politiske ramme havde været en anden. ‘Offentlig institution lægger lokaler til politisk ekstremisme’, osv. Skulle der mod forventning komme en sag ud af det skal vi nok dække det, men hvem tror i fuld alvor at det vil ske? (LFPC)

»Er parlamenterne stadig værd at angribe?« Det er store spørgsmål, der sættes til diskussion denne eftermiddag i Aarhus Kunstbygnings anonyme, hvidmalede lokaler. Foran mikrofonen sidder Mikkel Bolt, fagleder ved Moderne Kultur på Københavns Universitet, flankeret af adskillige flasker Søbogaard-sodavand og med et brændende tog på storskærmen bag sig. Han leverer en indføring i Den kommende opstand, en fransk venstreradikal bandbulle om den kapitalistiske ordens kollaps, der netop er blevet oversat til dansk. […]

Bolt går videre til gruppens idé om, at den dysfunktionelle samfundsorden er en slags ‘ generaliseret borgerkrig’. »Herhjemme er det jo stadig en lavintensitetsborgerkrig, men ikke desto mindre en form for borgerkrig,« forklarer Bolt. I den situation bliver alt fra sten mod parkeringsvagten til langsomhed på jobbet til det, han kalder »uartikuleret anti-kapitalisme«. Bogen opfordrer læserne til at artikulere modstanden noget tydeligere: »Med hensyn til metoder så lad os huske på følgende grundsætning fra sabotagen: mindst mulig risiko, et minimum af tid, størst mulig skade.« Andre råd i teksten: Anskaf dig våben, kast dig ind i byguerilla-krigen og forsag for alt i verden partier, fagforeninger, familie og parforhold – institutioner, der kun begrænser ethvert sandt fællesskab og enhver impulsiv handling. […] Messiansk-apokalyptisk opstand [Weekendavisen 23.12.2011, ikke online]

Pat Condell: ‘Infantile totalitarian atheists’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Gunnar Biering
12 years ago

Pat Condell er igen fremragende. Han minder os her om, hvor mange værdiløse – delvis skatteyderfinansierede – tåber, der tumler rundt på Vestens universiteter og redaktioner og udgyder deres nonsens. Tankevækkende, at det åbenbart er meget værre i de engelsktalende lande end herhjemme, som vi også har set i andre sammenhænge.

Nå, men:

God Jul til Snaphanerne og alle andre!

Svensson
12 years ago

Önskar Snaphanen och alla snaphanen läsare God Jul 🙂
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x