26
dec
Seneste opdatering: 28/12-11 kl. 1804
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tæv, et smadret ben og flere gange voldtægt for at nægte at iklæde sig de 30 gram stof som fiskerkonerne på Gl. Strand og vores bedstemødre som bekendt også gik med engang (LFPC).

 

(FN filmen U.N. Me har måttet udgå af copyrightgrunde)


“Den danske permafrost”

Rubrikken “Dagens Danmarksbask” er udgået, eftersom svenske nyheder om Danmark nu kun handler om sport eller om en af de højst fem danske “intellektuelle”, der er stueren nok til at være kendt i den svenske offentlighed, fordi Danmark nu med svenske journalistøjne endelig har fået “den rigtige regering.” Dens daglige løftebrud eller og fadæser, for ikke at tale om, at den kom i mindretal fra det sekund, den var valgt, -noget af en Danmarksrekord, – ties der helt om. For slet ikke at tale om, at SF ikke vil hjælpe syge flygtninge og slet ikke diskutere ophævelse af 24-års regelen med Zenia Stampe. Det er derfor bedre at drage Carsten Jensen frem, en mand der er så anstændig i svenske øjne, at han ustraffet kan føre den suverænt mest svinske debattone i landet, uden nogensinde at få så snavsede hænder som den uheldige RAF-regering. Det er fordelen ved at være intellektuel, alt er som regel ganske gratis. Bolværksmatrosen Jensen er i dag en modig mand, fordi han gennemlevede “Pia Kjærsgaards permafrost” og forblev en agtværdig mand. Ak ja, og svenske statsmedier er alsidig information. Det er sandelig blevet brat hverdag ovenpå julefestlighederne, og så vil de Radikale efterligne Erik Ullenhags 13 halve sandheder og hele løgne, antagelig af ren uvidenhed og inkompetence, for så retlinede og renskurede mennesker lyver ikke med fortsæt.

Carsten Jensen är en modig man. Vad ska man annars kalla denne väluppfostrade humanist med hjärtat till vänster? Som tycker att kompromiss är språkets vackraste ord? Under den danska permafrosten, decenniet när Pia Kjersgaard kallade mänskliga rättigheter för “politiskt smagdommeri” har Carsten Jensens hållning väckt respekt. Att vara politiskt korrekt i Danmark har varit dyrare än här hemma hos oss. Sveriges Radio: Carsten Jensen – en modig man.

We are all individuals: Muslimsk “mangfoldighed” i UK

[…] The [Islamic Diversity Centre]’s stated purpose is challenging stereotypes of Islam. It is therefore rather stunning that when the group introduces its staff to readers of its web site, the most persistent stereotypes are abundantly confirmed.

Check out the IDC team page, which describes the individuals on the organization’s staff. This screen shot shows the top part of the page:

That’s right: the men are identified and individually pictured, but for each female staff member there is a photo of a woman wearing a burqa, so that only her eyes are showing. Not only that, it is the same photo in each case; not a picture of the female staff member at all, but a generic image of a woman wearing a burqa. […] Fighting Stereotypes in the U.K.

 

Kristeligt Dhimmiblad drømmer stadig om den blide sharia

[…] Sidste år kon-kluderede en rapport fra Justitsministeriet, at den al-Qaeda-relaterede bevægelse al-Shabaab, der har som målsætning at indføre en streng form for sharia i Somalia, forsøger at rekruttere unge somaliere fra Skandinavien. […] Foreninger hjælper unge væk fra ekstremisme

Fortæl det til egypterne:

The Nour Party has formed a legal committee to prepare a new constitution for the country, said Emad Abdel Ghafour, president of the Salafi Nour Party. […]

Hammad added that article two of the proposed constitution stipulates that the “provisions” and not the “principles” of Islamic Sharia law are the main sources of legislation. “We shall apply Sharia gradually so as not to cause distortions,” he said. […] Salafi party forms committee to influence constitution

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marit
Marit
9 years ago

Denne iranske kvinnen i Sverige gjør et dypt inntrykk på meg. Hvorfor går ikke de skandinaviske land inn for å ta imot kvinner fra muslimske land som er ofre for forfølgelse ? Hvorfor er det så og si bare menn som får opphold her ? Disse menn som voldtar og ødelegger skandinaviske kvinner, i stor skala ? Har noen et fornuftig svar ?

Hammersmeden
9 years ago
Reply to  Marit

Jamen, Marit; det er jo i stor grad de europæiske/vestlige kvinder, som opretholder islamiseringen af vores lande og dermed forberedelsen af deres egen og deres døtres fremtidige undertrykkelse. Mange af de ivrigste fortalere for “multikulti” er vestlige kvinder. På stående fod er det bedste eksempel vel Anne Vang fra Kbh. borgerrepræsentation, som godkendte moskebyggeriet. Hvorfor godkender en dansk kvinde et moskebyggeri midt i hendes eget land, når der står i Koranen at man skal slå kvinder? Hun af alle burde da være den sidste til at gøre noget sådant. Samtidig er ca. 2/3 af konvertitterne kvinder. Hvorfor det? De ivrigste… Read more »

Marit
Marit
9 years ago
Reply to  Hammersmeden

Hammersmeden : Du har rett.Kvinner lar seg for lett “forføre”. Det er nok morsinnstinktet som slår ut. Da forsvinner fornuften.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

“We are all individuals”

I’m not!!

Hilmar
Hilmar
9 years ago

Filmen om FN sætter velsagtens fokus på nogle eksisterende problemer vedrørende verdensregeringens korruption e.t.c. Jeg bliver dog altid særdeles mistænksom og irriteret når “dokumentar-film” produceres efter Hollywood-principper med underlægningsmusik der instruerer og guider beskueren igennem hvilke passende følelsesnuancer der bør påtages fra scene til scene. Desuden forekommer det forstyrrende, at fortælleren sætter sig selv og sin amour-propre i scene på den ekshibitionistiske og selv-glorificerende måde vi ser her. Giv mig statistikker, historiske citater og måske nogle rå filmklip fra de diskuterede hændelser. FN-korruption er et relevant emne, uden tvivl. Følelses-manipulationerne og den poppede selviscenesættelse vækker imidlertid kvalmende mindelser om så… Read more »

Svensson
9 years ago

Siffror visar att den vanliga Engelska medborgaren är emot den hårda invandringen i England, men pk-politikerna i England skönmålar så det ska se ut som engelsmannen är för invandringen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x