5
jan
Seneste opdatering: 5/1-12 kl. 1228
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra Channel Fours nylige serie “4 Thought”, hvor det også er værd at høre den fhv. biskop af Rochester, Michael Nazir-Ali. En anden ung begavet englænder, Peter Whittle, som også har talt i Danmark, anbefales også her.

Murray siger: “Islam is a very backward ideology, and needs to come up to speed with modernity. Islamic extremism is the most intolerant ideology in the world today,” så man hører et ekko af Winston Churchill for 113 år siden: (h/t Vlad Tepes)

How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries!……..No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilisation of modern Europe might fall, as fell the civilisation of ancient Rome.

Anstændigheden taler

Miljøpartister er jo gode, anstændige og fremfor alt meget renlige mennesker. Her er Miljøpartiets De Grønnes førstekandidat på partiets liste i Lillestrøm, Ben Økland om Fjordman. De “koser sig” rigtignok i Norge iden de sidste 67 års mest traumatiske retssag begynder i april. Man må nok indsætte Fjordman i en steril karantæne, en aflukket epedemiafdeling, indtil han ikke længere udgør en miljøfare eller er “strafansvarlig i international forstand”. Nu han er i gang, kan den grønne pensionist sikkert stille den rigtige diagnose på Breivik også. Det er disse sygdomsmetaforer, man kunne score nemme anstændighedspoints på om Sverigedemokraterne – indtil de kom i Riksdagen, altså. De har den yderligere fordel, at man ikke behøver tænke selv. Det er jo også anstrengende:

Disse folkene lever tydeligvis innenfor forestillingsfantasiene til “Fjordman-skolen” (akkurat som Breivik), de er mange, trolig tusenvis, og de utgjør en samfunnsmessig pest i Norge, organisert for så vidt som de samler seg på sine internettghettoer, og uten historisk presedens siden Tyskland i tredveårene. De er farlige, veldig farlige. Fremskrittspartiets politisk-ideologiske oppbakking av denne undergrunnskulturen dreier seg om en egen, politisk og kulturell, problemstilling. Det foreligger intet paradoks mellom det å anklage Breivik for hans misgjerninger og å rense ordskiftet ved å påpeke at ”Fjordman-propagandaen” bygger på en sykelig, forvrengt opplevelse av virkeligheten og forståelse av situasjonen. [..]

Forurensning er miljøgifter eller ressursser brukt på feil og skadelig måte. Den intellektuelle virksomheten til ”Fjordman-kretsen” er skadelig og samfunnsnedbrytende – propagandistisk gift spres med overlegg i ordskiftet og i det politiske miljø ut fra feil og forstokket virkelighetsoppfatning.[…]

Dommene i Nurnberg slo fast at i strafferettslig forstand er i så fall forskjellen skjerpende for den som gir ordrer. (Og dessuten at det å følge ordre i sammenheng med krigsforbtytelser eller forbrytelser mot menneskeheten aldeles ikke svekker straffeansvaret for selve handlingene). Prinsippene gjelder innenfor internasjonal rett i dag. Kommentar i Dagsavisen.no.

Holland vil gennemføre statsborgerskab på prøve

Det var det samme en hårdt presset borgmester i Malmø ville have indført i oktober 2011, men shamingen af ham blev naturligvis unison, Malmø skal længere ned i grøften. Naturligvis skal Sverige ikke udvise groft kriminelle vaneforbrydere, når de én gang har møvet sig og deres efterkommere ind i al fremtid. Det ville krænke deres menneskerettigheder, hvis de blev tvunget til at bombe og skyde med Kalashnikovs hjemme på Balkan, var den almindelig holdning, og overfor den logik kan man intet stille op. Det hollandske forslag er for lidt, for sent, men bedre end ingenting. Det vil blive gennemført i hele Europa, når det er 25 år for sent (også kendt som SF´s gennemsnitlige reaktionstid på begivenheder i den virkelige verden, NATO og EU f.eks.) Hollands lokale DR mener tydeligvis at det lugter for meget Sovjet og nazi:

All Dutch citizens enjoy equal treatment under the law, whether they were born Dutch or became a naturalised citizen later in life. But the coalition government would like to change the law so that newly naturalised citizens could lose their citizenship if they commit a serious crime.Change to Dutch naturalisation law proposed.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Er der nogen mulighed for at fixe videolinket, Steen –
eller er der bare ikke længere adgang til Myrray-videoen?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf
Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf
Frank P
Frank P
10 years ago

Og Storbritannien vil gå længere endnu… Censurbureauet i Storbritannien får flere og flere ressourcer. Politiet har bekendt kulør og fører an i jagten på folk der undsiger multikulturalisme. Politibetjente der er kritiske bliver frosset ud. Myndighederne har gjort folk som Robinson fredløse, men der kommer aldrig nogen borgerkrig eller egentlig opgør for EDL og modstandsfolk kommer til at rådne op i fængsel. Og resten af befolkningen er for FEJGE! Måske kunne 2012 være blevet året hvor der skulle gribes til mere håndgribelige midler og et endelig opgør med den evige tilpassen sig til islam, men helt ærligt så fortjener de… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Statsborgerskab kunne – såfremt det overhovedet overvejes – gives til personer der har udført noget helt ekseptionelt for borgere i landet eller for selve nationen. Er betingelser for given statsborgerskab til udefrakommende sat højt medfører det ikke er sikkert statsborgerskab gives til nogle hvert år. Et loft på et encifret antal årligt er en af tilgangene for mulighederne for at sætte betingelserne højt. Ophævelse af aftaler om automatisk statsborgerskabstildelen er selvklart en af de første handlinger en ny regering foretager sig. At udefra kommende ved ankomst til nationens territorie i tilfælde af efterfølgende begivenheder eller efter oplysningers fremkomst kan imødese… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x