7
jan
Seneste opdatering: 9/1-12 kl. 1652
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Zentralrat der Muslime in Deutschland og Die Linke ser en belejlig mulighed for at komme af med den store tyske blog Politically Incorrect, der har mellem 50 og 70.000 læsere om dagen. Vi har set den dagligt i mange år, og aldrig set en redaktionel artikel, der ville bryde nogen lov i Danmark. Dens millioner af kommentarer, kan vi ikke udtale os om, men det er da ikke umuligt, at de vil knalde PI på dem. “PI har et forstyrret forhold til den demokratiske retstat,” siger Manfred Murck fra Verfassungsschutz. Der er vel bare det problem, at kommentarer på store anerkendte blogs, ikke adskiller sig synderligt fra dem man ser på store tyske, engelske og danske aviser, hvis demokratiske sans så også må være forstyrret. Så må debatøkologerne være konsekvente og frabede sig hele møllen.

I Norge så man at Aftenposten lukkede hele sit debatforum, da de opdagede at Breivik havde været en flittig bruger. Vi ved derfor ikke hvad han skrev. Derefter gik bladet umiddelbart over til at revse bla. Document.no for, at Breivik havde kommenteret der en kortere overgang, til trods for at Document øjeblikkeligt offentligjorde samtlige Breiviks kommentarer. Mage til skinhellige hyklere skal man desværre ikke lede ret længe efter. Nu er der røster fremme, for at få det åbnet igen.

German authorities have announced a plan to place anti-Islamic websites under surveillance because of growing concern that they are becoming more radical and fomenting right-wing violence

The domestic intelligence agency, the Federal Office for the Protection of the Constitution, said last week it had set up a working group to assess whether German-language sites such as Politically Incorrect and Nürnberg 2.0, whose stated aim is to oppose the “Islamisation of Europe” are in breach of the constitution.Right-wing populists and websites condemned Mr Breivik as a crazed loner. But many of the arguments in his 1,500-page declaration matched their own rhetoric, sparking accusations that they have been breeding violence by railing against Muslims. [..]

Aiman Mazyek, the chairman of the Central Council of Muslims in Germany, said in a recent interview with Süddeutsche Zeitung, a leading newspaper, that it was time authorities clamped down on such sites.

“We must be clear that the lines between right-wing populists and right-wing radicals are blurred. The one can pave the way for the other. Right-wing populists like to fan fear of Islam, and the resulting hostility to Islam is used by neo-Nazis as an entrance ticket into mainstream society. “Those who sow hatred and transport blatant racism cloaked as criticism of Islam aren’t representing an opinion but committing a crime. No one minds criticism but there is no right to spreading racist ideology, which is precisely what inflammatory internet sites are doing.” Anti-Islamic websites come under greater scrutiny in Germany. – (POLITICALLY INCORRECT – Das Tribunal der Islamhasser. Behörden schärfen Blick auf Islamfeinde, Verfassungsschützer nehmen Islamfeinde ins Visier.

Den talentfulde hr. Gilani

Den pakistanske socialbedrager Hassan Gilani med hjem i London, København og millionvilla i Lahore – Mercedes, chauffør, kok og gartner:

It looks like the kind of home owned by a successful businessman or influential politician. But this imposing five-bedroom house, in one of the most affluent districts of Lahore, Pakistan, is understood to be owned by a man being investigated for benefit fraud in Britain and Denmark.

The opulent two-storey home, worth up to £300,000 in the country’s second-biggest city, is the subject of an investigation by the Department for Work and Pensions and Danish authorities into Hassan Gilani. […]

Mr Gilani has allegedly been paid huge sums after saying he was disabled and could barely walk, while claiming to live in both countries.

But his neighbours in Pakistan say he is regularly seen strolling round the upper-class neighbourhood of Model Town and that he often spends several months at a time at the house to escape the cold English winters.

Last week, this newspaper revealed he has received up to £110,000 in housing benefit from the British taxpayer since 1997.

He has also been paid up to £70,000 in disability allowance in the past decade, while banking about £112,000 of benefits in Denmark.

Locals in Lahore told how Mr Gilani, 58, who lives in a taxpayer-funded three-bedroom terrace house in Croydon, South London, bought land for the house in the early Nineties. In the years that followed, he turned it into one of the smartest homes in this tree-lined street, five miles from Lahore. […] Croydon, Copenhagen – and here, in a rich suburb of Lahore, is benefit probe father’s THIRD home

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vest
Vest
10 years ago

Jeg har en dystopisk forudsigelse. Dybest set er jeg optimist, men jeg vil ikke udelukke følgende fremtidsscenarie: Islamiseringen får lov til at skride frem trin for trin, akkurat så langsomt, at en stor del af befolkningen ikke tænker over det. Javist kommer der nogle skoler med halal-mad, men det er jo ikke slemt i sig selv. Så kommer der flere moskeer (vi har allerede mere end 100 i DK til oplysning), men det er jo heller ikke slemt i sig selv. Flere banker holder op med at have sparegrise for ikke at støde nogen, men det er jo heller ikke… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Demokratiske stater på kanten til det totalitære. Vi ser det over alt nu. Det er en kliché, men det giver mening, at hive Orwell frem. Her til morgen på P1 interview med Fazal, der har åbnet et Bageri i en af Malmøs forstæder. Man skulle tro at én som ham får fripas. Men nej. Attentater, bomber, beskyttelsespenge, han tør ikke gå ud efter mørkets frembrud. Han overvejer at sælge lortet videre. En skizofren sindstilstand i Sverige, det mest ubegribelige land af alle, naturlige reaktioner ser man aldrig. Der et intet naturligt over Sverige. Man mangler et sprog til at forklare… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x