22
jan
Seneste opdatering: 23/1-12 kl. 2027
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Et tu, Vladimir?

Multiculturalism “elevates the (idea of the) ‘right of minorities to be different’ to the absolute and, at the same time, insufficiently balances this right with civil, behavioral, and cultural obligations in regard to the indigenous population and society as a whole,” Putin argues.

What multiculturalism is leading to in many countries, according to the Prime Minister, is the formation of “closed national and religious communities
which not only refuse to assimilate, but [do not] even adapt.” Putin expressed his astonishment that “neighborhoods and entire cities where generations of immigrants are living on welfare
do not speak the language of the host country.”

There can be just one outcome for such a social model: xenophobia on the part of the indigenous population, which understandably seeks to “protect its interests, jobs, and social benefits from the ‘foreign competitors.’” Putin trumpets Russia’s ‘cultural dominance’

Fynsk forĂ„r: “De vil have danskerne ud af Vollsmose”

40 % af beboerne er etnisk danske. En udrensning af dem burde vĂŠre for stor en opgave for mellemĂžstlige racister og hooligans.

Hedder du ’Hansen’ eller ’Nielsen’ til efternavn og bor i Odense-bydelen Vollsmose, sĂ„ er din risiko for at blive udsat for et indbrud vĂŠsentligt stĂžrre end hvis du havde haft et mere udenlandsk-kligende efternavn.En sand indbruds-hetz mod etniske danskere har nemlig spredt sig i den urolige bydel de seneste mĂ„neder.

– Der foregĂ„r en slags racisme derude, hvor vi oplever, at flere og flere danskere jages ud af omrĂ„det. Det sker i takt med, at vi har oplevet en kraftig stigning i indbrud derude, ja faktisk har der vĂŠret omkring 150 indbrud alene de sidste fire mĂ„neder. Det sĂŠrlige er dog, at ni ud af ti indbrud nu er rettet mod etniske danskere, forklarer en betjent ved Fyns Politi, der ikke Ăžnsker at stĂ„ frem med navn af frygt for at miste sit job. Hans navn er dog redaktionen bekendt. Betjenten mener, at nogen forsĂžger, at drive de tilbagevĂŠrende etniske danskere ud af omrĂ„det. – Flere af de unge kriminelle siger direkte, at de vil have Vollsmose for sig selv.Danskere udsĂŠttes for indbruds-hetz i Vollsmose Indbruds-hetz mod etniske danskere i Vollsmose.(Velkommen til den molekylĂŠre borgerkrig.)

Fjordman: Multikulturalisme og hykleri

Af Peder Jensen/Fjordman

Dagsavisen publiserte 7 desember en artikkel med stygge beskyldninger og direkte usannheter om meg. Det er svĂŠrt grovt Ă„ hevde at jeg stĂ„r for ”det samme” som SS og Heinrich Himmler, som organiserte Holocaust pĂ„ millioner av jĂžder. At de fĂžler seg tvunget til Ă„ dikte opp ting for Ă„ sverte min person viser at de ikke kan vinne over mine argumenter.

Det er fristende Ä se artikkelen som ledd i en kampanje for Ä bli kvitt brysomme dissidenter som kritiserer multikulturalisme, islam og masseinnvandring. Det politiske establishment elsker dissidenter, men kun hvis de bor et sted langt borte, som Burma eller Tibet. De mÄ for all del ikke komme fra deres eget land. APs partisekretÊr Raymond Johansen er teknisk sett min tidligere sjef. Jeg jobbet i MidtÞsten i 2002 og 2003, i praksis for Utenriksdepartementet men formelt ansatt av Flyktningehjelpen, som da var ledet av Johansen.

Noen har undret seg over hvorfor jeg ikke fortsatte denne karrieren og dermed tjente gode penger pÄ en sosialt respektabel jobb. Svaret er at jeg tok et personlig valg pÄ at dette ikke var noe jeg kunne leve med. Det er umulig for meg Ä vÊre en del av det asyl-industrielle kompleks som undergraver mitt lands fremtid. Det strider mot min samvittighet. Det ble spesielt vanskelig etter at Flyktningehjelpen gikk ut imot trykking av Muhammed-karikaturene. Dette kan vanskelig oppfattes som annet enn en underkastelse for islam, som nettopp betyr underkastelse. Jeg kan ikke delta i noe slikt.

Mange mindreÄrige i vÄre skoler og barnehager opplever nÄ jevnlig hets bare fordi de tilfeldigvis tilhÞrer landets innfÞdte etniske befolkning, som gradvis blir fortrengt fra sitt hjemland pÄ grunn av dagens innvandringspolitikk. Det er hykleri nÄr Jonas Gahr StÞre eller andre i den norske fredsindustrien snur ryggen til tallrike norske barn som fÄr sin oppvekst skadet pÄ grunn av vold og trakassering fra innvandrergjenger. Vi bÞr sikre oppvektsvilkÄrene hjemme fÞr vi belÊrer resten av verden om hvordan de skal oppfÞre seg.

(Dagsavisen ville ikke publicere dette gensvar, derfor kommer det her.)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] http://snaphanen.dk/2012/01/22/fjordman-multikulturalisme-og-hykleri/ Multikulturalisme og hykleri, av Peder Jensen/Fjordman. Publisert hos Snaphanen.dk 23. januar 2012. […]

trackback

[…] Since they never provided me with a satisfactory explanation, I therefore am publishing my suggested reply below in English translation. The original Norwegian text was published at the blog Snaphanen. […]

Da Capo
Da Capo
12 years ago

Fjordman blev nyligen intervjuad av den tyska tidningen “Junge Freiheit”.
Intervjun finns pÄ sidan 3 i Nr. 3/12 som utkom den 13. januari 2012 och
har titeln “Das Schlimmste, was mir je passiert ist”

Sidan 3 kan nedladdas frÄn:
http://pdfcast.org/pdf/fjordman-interview

Prudentius
12 years ago

AngĂ„ende det “fynske forĂ„r”.

Det er faktisk utroligt at se hvordan multikulturen med sikre taktfaste stĂžvletramp vader direkte frem imod den katastrofe, dens kritikere, siden dens spĂŠde begyndelse, har advaret imod og forudsagt!

Multikulturen afviger ikke en millimeter fra sin dÞdsrute og alligevel fejres den fortsat som svaret pÄ alle vores bÞnner.

Masseindvandring af hele, fortrinsvis muslimske, etniske grupper er den perfekte opskrift pÄ total ÞdelÊggelse af vores nation og samfundsorden, og resultaterne udebliver ikke.

Virkelighed og anti-multikulturalistisk teori er i perfekt overensstemmelse, i perfekt harmoni.

Alligevel fortsĂŠtter eksperimentet kostbart og drukkent dinglende, gennemtrĂŠngt af lĂžgn og bedrag, og vold.

Frank P
Frank P
12 years ago
Reply to  Prudentius

Anna Mee er uenig med dig, hun har nemlig afskaffet ghettoerne. Hun peger i Þvrigt pÄ Sverige, der er et fremragende eksempel pÄ et land, der kan fungere med mange gange flere muslimer end her til lands.

Prudentius
12 years ago
Reply to  Frank P

Anna Mee er radikal. De bĂŠrer deres sindssyge Ă„bent og stolt. Herregud.

VÊrre med Venstre og Konservative der nok proklamerer den borgerlige snusfornuft, men hjemme i kÊlderen kaster sig ned foran gyldne idoler, udlÄnt af Enhedslisten.

😉

(Og det er ikke engang lĂžgn)

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
12 years ago

Fynsk forĂ„r: Detta Ă€r vad Röda ArmĂ©-Fraktionens politiska och kulturella grenar kallar “segregation”.

Menig 442
Menig 442
12 years ago

Olien blev Norges ulykke. Den gav PK-erne rĂ„d til at beruse sig i mangfoldigheden og lallende lade deres nye svirebrĂždre stĂ„ i spidsen for det gamle Norges selvdestruktion. EU er ikke meget bedre. Med hensyn til aviserne, sĂ„ mener jeg, at en offentliggĂžrelse af det tilsendte fra Fjordmand ikke vil flytte noget som helst og kun blive pĂ„skĂžnnet af den seende minoritet. Derfor kunne PK-pressen gratis have eksponeret sig som modstandere af censur. SĂ„ lĂŠnge pengene ruller lystigt i samfundet, bemĂŠrkes det ikke, at en voksende pengemĂŠngde ruller uden om nordmĂŠndene og over i hĂŠnderne pĂ„ deres nye kulturberigere og… Read more »

Kirimasa
9 years ago
Reply to  Menig 442

Putin blir bare mer og mer populĂŠr i Russland nĂ„. Han er den sterke FĂžreren som kan gjenreise Sovjets ĂŠre. Parallellene til Hitler er mange. Stikkord er OL i Berlin 1936, Anschluss Österreichs og Sudeterlandet. Men Obama er enda vĂŠrre. Han bare fullfĂžrer George W. Bush sine krigskampanjer for olje og opium. Stikkord Irak, Afghanistan og Libya. Putin og Obama er akkurat like sultne pĂ„ verdensherredĂžmmet. Er de styrt av samme superelite? http://wp.me/p3uvTQ-9L CIA: Hvis ikke vanvittige avtaler blir inngĂ„tt tas silkehandskene av. Da kommer den militĂŠre jern-neven. IfĂžlge “confessions of an economic hitman”, den tidligere CIA-agenten, John Perkins. Russland… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x