22
jan
Seneste opdatering: 23/1-12 kl. 2027
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Et tu, Vladimir?

Multiculturalism “elevates the (idea of the) ‘right of minorities to be different’ to the absolute and, at the same time, insufficiently balances this right with civil, behavioral, and cultural obligations in regard to the indigenous population and society as a whole,” Putin argues.

What multiculturalism is leading to in many countries, according to the Prime Minister, is the formation of “closed national and religious communities…which not only refuse to assimilate, but [do not] even adapt.” Putin expressed his astonishment that “neighborhoods and entire cities where generations of immigrants are living on welfare…do not speak the language of the host country.”

There can be just one outcome for such a social model: xenophobia on the part of the indigenous population, which understandably seeks to “protect its interests, jobs, and social benefits from the ‘foreign competitors.’” Putin trumpets Russia’s ‘cultural dominance’

Fynsk forår: “De vil have danskerne ud af Vollsmose”

40 % af beboerne er etnisk danske. En udrensning af dem burde være for stor en opgave for mellemøstlige racister og hooligans.

Hedder du ’Hansen’ eller ’Nielsen’ til efternavn og bor i Odense-bydelen Vollsmose, så er din risiko for at blive udsat for et indbrud væsentligt større end hvis du havde haft et mere udenlandsk-kligende efternavn.En sand indbruds-hetz mod etniske danskere har nemlig spredt sig i den urolige bydel de seneste måneder.

– Der foregår en slags racisme derude, hvor vi oplever, at flere og flere danskere jages ud af området. Det sker i takt med, at vi har oplevet en kraftig stigning i indbrud derude, ja faktisk har der været omkring 150 indbrud alene de sidste fire måneder. Det særlige er dog, at ni ud af ti indbrud nu er rettet mod etniske danskere, forklarer en betjent ved Fyns Politi, der ikke ønsker at stå frem med navn af frygt for at miste sit job. Hans navn er dog redaktionen bekendt. Betjenten mener, at nogen forsøger, at drive de tilbageværende etniske danskere ud af området. – Flere af de unge kriminelle siger direkte, at de vil have Vollsmose for sig selv.Danskere udsættes for indbruds-hetz i Vollsmose Indbruds-hetz mod etniske danskere i Vollsmose.(Velkommen til den molekylære borgerkrig.)

Fjordman: Multikulturalisme og hykleri

Af Peder Jensen/Fjordman

Dagsavisen publiserte 7 desember en artikkel med stygge beskyldninger og direkte usannheter om meg. Det er svært grovt å hevde at jeg står for ”det samme” som SS og Heinrich Himmler, som organiserte Holocaust på millioner av jøder. At de føler seg tvunget til å dikte opp ting for å sverte min person viser at de ikke kan vinne over mine argumenter.

Det er fristende å se artikkelen som ledd i en kampanje for å bli kvitt brysomme dissidenter som kritiserer multikulturalisme, islam og masseinnvandring. Det politiske establishment elsker dissidenter, men kun hvis de bor et sted langt borte, som Burma eller Tibet. De må for all del ikke komme fra deres eget land. APs partisekretær Raymond Johansen er teknisk sett min tidligere sjef. Jeg jobbet i Midtøsten i 2002 og 2003, i praksis for Utenriksdepartementet men formelt ansatt av Flyktningehjelpen, som da var ledet av Johansen.

Noen har undret seg over hvorfor jeg ikke fortsatte denne karrieren og dermed tjente gode penger på en sosialt respektabel jobb. Svaret er at jeg tok et personlig valg på at dette ikke var noe jeg kunne leve med. Det er umulig for meg å være en del av det asyl-industrielle kompleks som undergraver mitt lands fremtid. Det strider mot min samvittighet. Det ble spesielt vanskelig etter at Flyktningehjelpen gikk ut imot trykking av Muhammed-karikaturene. Dette kan vanskelig oppfattes som annet enn en underkastelse for islam, som nettopp betyr underkastelse. Jeg kan ikke delta i noe slikt.

Mange mindreårige i våre skoler og barnehager opplever nå jevnlig hets bare fordi de tilfeldigvis tilhører landets innfødte etniske befolkning, som gradvis blir fortrengt fra sitt hjemland på grunn av dagens innvandringspolitikk. Det er hykleri når Jonas Gahr Støre eller andre i den norske fredsindustrien snur ryggen til tallrike norske barn som får sin oppvekst skadet på grunn av vold og trakassering fra innvandrergjenger. Vi bør sikre oppvektsvilkårene hjemme før vi belærer resten av verden om hvordan de skal oppføre seg.

(Dagsavisen ville ikke publicere dette gensvar, derfor kommer det her.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] http://snaphanen.dk/2012/01/22/fjordman-multikulturalisme-og-hykleri/ Multikulturalisme og hykleri, av Peder Jensen/Fjordman. Publisert hos Snaphanen.dk 23. januar 2012. […]

trackback

[…] Since they never provided me with a satisfactory explanation, I therefore am publishing my suggested reply below in English translation. The original Norwegian text was published at the blog Snaphanen. […]

Da Capo
Da Capo
10 years ago

Fjordman blev nyligen intervjuad av den tyska tidningen “Junge Freiheit”.
Intervjun finns på sidan 3 i Nr. 3/12 som utkom den 13. januari 2012 och
har titeln “Das Schlimmste, was mir je passiert ist”

Sidan 3 kan nedladdas från:
http://pdfcast.org/pdf/fjordman-interview

Prudentius
10 years ago

Angående det “fynske forår”.

Det er faktisk utroligt at se hvordan multikulturen med sikre taktfaste støvletramp vader direkte frem imod den katastrofe, dens kritikere, siden dens spæde begyndelse, har advaret imod og forudsagt!

Multikulturen afviger ikke en millimeter fra sin dødsrute og alligevel fejres den fortsat som svaret på alle vores bønner.

Masseindvandring af hele, fortrinsvis muslimske, etniske grupper er den perfekte opskrift på total ødelæggelse af vores nation og samfundsorden, og resultaterne udebliver ikke.

Virkelighed og anti-multikulturalistisk teori er i perfekt overensstemmelse, i perfekt harmoni.

Alligevel fortsætter eksperimentet kostbart og drukkent dinglende, gennemtrængt af løgn og bedrag, og vold.

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  Prudentius

Anna Mee er uenig med dig, hun har nemlig afskaffet ghettoerne. Hun peger i øvrigt på Sverige, der er et fremragende eksempel på et land, der kan fungere med mange gange flere muslimer end her til lands.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Frank P

Anna Mee er radikal. De bærer deres sindssyge åbent og stolt. Herregud.

Værre med Venstre og Konservative der nok proklamerer den borgerlige snusfornuft, men hjemme i kælderen kaster sig ned foran gyldne idoler, udlånt af Enhedslisten.

😉

(Og det er ikke engang løgn)

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

Fynsk forår: Detta är vad Röda Armé-Fraktionens politiska och kulturella grenar kallar “segregation”.

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Olien blev Norges ulykke. Den gav PK-erne råd til at beruse sig i mangfoldigheden og lallende lade deres nye svirebrødre stå i spidsen for det gamle Norges selvdestruktion. EU er ikke meget bedre. Med hensyn til aviserne, så mener jeg, at en offentliggørelse af det tilsendte fra Fjordmand ikke vil flytte noget som helst og kun blive påskønnet af den seende minoritet. Derfor kunne PK-pressen gratis have eksponeret sig som modstandere af censur. Så længe pengene ruller lystigt i samfundet, bemærkes det ikke, at en voksende pengemængde ruller uden om nordmændene og over i hænderne på deres nye kulturberigere og… Read more »

Kirimasa
7 years ago
Reply to  Menig 442

Putin blir bare mer og mer populær i Russland nå. Han er den sterke Føreren som kan gjenreise Sovjets ære. Parallellene til Hitler er mange. Stikkord er OL i Berlin 1936, Anschluss Österreichs og Sudeterlandet. Men Obama er enda værre. Han bare fullfører George W. Bush sine krigskampanjer for olje og opium. Stikkord Irak, Afghanistan og Libya. Putin og Obama er akkurat like sultne på verdensherredømmet. Er de styrt av samme superelite? http://wp.me/p3uvTQ-9L CIA: Hvis ikke vanvittige avtaler blir inngått tas silkehandskene av. Da kommer den militære jern-neven. Ifølge “confessions of an economic hitman”, den tidligere CIA-agenten, John Perkins. Russland… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x