25
jan
Seneste opdatering: 27/1-12 kl. 1824
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Show me your beard, and I´ll tell you who you are.” – Det var tider i februar 2011 da Michael Irving Jensen med flagrende fagter og hårlokker udlagde twitter-revolutionens lysende fremtid. Resultat: 75 % rettroende muslimer og én procent kvinder er nu i det egyptiske parlament. Folket – bønder og analfabeter – har “twittret” sin endelige vilje. Ikke megen tumult på dette billede, men den internationale presse siger: Egypt parliament opens amid chaos, Tumult im ägyptischen Parlament,Parlament der Bärte – jetzt regieren die Islamisten.

“De vil nu påtvinge os en republik. Hvis vi ønsker at tingene forbliver som de var, må vi ændre dem” tænker jeg. Den slags “change.” 80 millioner med kurs mod 100 millioner. Hvilken halvdel banker på et kriseramt Europas dør? Der kræves ikke andet end at USA holder op med at subsidiere landets forsyning af hvede, turismen er allerede halveret. For slet ikke at tale om en mulig krig i Mellemøsten, der starter det sekund et utilregneligt Iran vælger at forsøge at blokere Hormuz-strædet. Fremtiden er svanger af muligheder, vi må nyde den søvn, vi endnu kan få.

“Ak, nej mor, giv mig en hen, mor…*”

Dette er formentlig fuldstændigt volakpyk undtagen for os, der er fortrolige med det svenske genusseri. Intetkønsbarnet holder sit indtog i svensk børnelitteratur. Kontinenter og galakser kan forgå, men ej en svensk universitetsideolog. Hvad får man, når man parrer en gammelsvensk hen med en nysvensk, arabisk macho? Vil “hen-positionen” virkelig gøre en ende på “könsdualismens mönster”? Det bliver der nok flere om at bestemme.(*)

“Hund!” tjuter Kivi. “Ge mig en hund!
Annars sover jag inte en blund!”
Mappor och pammor och morbroster Jin,
en bryssling, en marfor, en halvkvartskusin,
små parvelpysor och storebröstrar;
alla står de runt sängen och tröstar
och visslar och tisslar och säger jovisst,
någon gång möjligen, nästan helt visst,
ska hen få en hund, kan de halvt säkert lova
– men bara om Kivi nu själv lovar sova.
Kivi & Monsterhund (inbunden) En hen är född

Prismet Breivik

Er ham alle spejler sig i, og ser det de hele tiden har set. Man må lade Jan Guillou, at hans syn hører til de mere originale, men han har jo også levet meget af sit voksne og efterhånden meget velhavende liv i en fiktion:

Den mest kuriøse gæsteoptræden stod til gengæld uden sammenligning den prominente svenske forfatter, journalist og konspirationsteoretiker Jan Guillou for. Han ser nemlig ifølge Politiken i fredags (desværre ikke på nettet) teaterprojektet som endnu et udslag af, hvad han opfatter som typisk dansk modvilje mod muslimer, helt på linje med Muhammedtegningerne her i avisen.Den havde Lollike vist ikke lige set komme. Han har tværtimod erklæret, at projektet i høj grad netop udspringer af et ønske om at ville beskytte muslimer i Europa mod rabiate antiislamister som Breivik. Teatret i virkeligheden

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
10 years ago

Det løber mig koldt ned af ryggen, når jeg ser alle de muslimske mørkemænd i det nye egyptiske parlament. Der er vist ikke meget forår i luften for kvinder og de koptiske kristne. Nærmere islamisk istid.
Jeg synes ikke, vi hører så meget til Michael Irving Jensen (der findes også moderat Hamas) efter at det såkaldte arabiske forår viste sig at tangere den islamiske revolution i Iran.

Frank P
Frank P
10 years ago

Breaking News: Politiet i Skåne/Sverige nægter at opklare forbrydelser, hvis det er på baggrund af tips fra Avpixlat/SD!

http://avpixlat.info/2012/01/25/polisen-vill-inte-klara-upp-illegala-invandringsbrott/

Se også videoen hvor Leif GW Persson kalder politiets opklaringsprocent skandaløst ringe når det kommer til vold og voldtægt. Politiet må gøre deres arbejde, særligt i Skåne og Stockholm.

Notarien
Notarien
10 years ago

Lyteskomik!

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Fantastisk billede! Skal vi gætte på at de tre døsende herrer simpelthen ikke kunne holde sig vågne fordi de har drukket og horet hele natten?

Erling
Erling
10 years ago

Hungersnøden banker på døren. Som Spengler skriver, så er Egypten en bananrepublik uden bananer.

http://www.atimes.com/atimes/Middle_East/NA24Ak02.html

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 years ago

OT… avpixlat.info lär vara utsatt för en massiv DDOS-attack efter att ha skrivit om svenska asylgruppens försök att involvera människor i olagligheter (husa illegala invandrare eller utvisade personer).
Det är rent åt h*lvete att konstatera hur apologetmaffian för sig fram.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 years ago

Många så “Den Arabiska Våren” som ett steg mot Demokrati, undertecknade så från dag 1 vart det barkade; Det Muslimska Brödraskapet, Sharialag och grotesk kvinnoförtryck kryddad med förföljelse av Kristna. Många beklagar detta och det kan man jo begripa i stundens ingivelse, undertecknade beklagar dock inte denna utveckling, men ser detta som positivt i den meningen att denna utveckling kommer visa sig vara ett svart hål för västens Islamkramare, där nu får ytterst svårt att argumentera för “olikhetens acceptens”, burkor och vad man annars hyllar från den religion/ideologi. Europeiska vänstern lär få problem att formulera sin strategi nu, vem vill… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Peer Pedersen

Præcist!

Venstrefløjen løber dagligt tør for argumenter, men det gør altså ondt, at sluge en kamel!…

Prudentius
10 years ago

Jeg kan ikke tro andet end, at Egypten er på vej mod endnu mere uløselige problemer, end dem landet allerede befinder sig i.

Hvad kan gå godt, når målet er at skabe en præcis kopi af Medina fra år 622-632 (hvor byen udgjorde en berømt pædofils røverrede)?

Broderskabet har dybest ikke andet at tilbyde befolkningen end et officielt anerkendt islamisk moralpoliti og en krig med Israel.

Utvivlsomt at egypterne ønsker sig begge dele.

Forarmede og dybt muslimske analfabeter som de er.

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  Prudentius

Problemet kommer, når landet knækker over økonomisk, og 40 millioner mobile egyptere under 30 kigger mod Europa.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Frank P

Mon ikke både EU og USA er parat til at spule helt enorme pengesummer og fødevareforsyninger ind i Egypten? Selv hvis egypterne kaster sig over Israel og samtidigt udkæmper en borgerkrig, tror jeg onkel Sam og tante Bryssel står parat med kontanter og brød ad infinitum. Ligesom palæstinenserne, kan de simpelthen gøre hvad der passer dem, uden det får nogen sønderlige konsekvenser. Broderskabet vil således kunne bekrige Israel, bekæmpe islamiske rivaler, dræbe, voldtage og hæmningsløst udplyndre kopterne, knuse de forkølede ateister, modernister og sekularister der måtte gemme sig på bunden af pyramiderne, samt at brygge på kalifatet, alt imens de… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Prudentius

Man behøver blot at skifte Indien ud med Israel.

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  Prudentius

Endnu en unge at fodre på… USA og Europa har mange børn efterhånden…

Ellers kan de komme til Sverige, for ifølge Miljøpartiet, som er det parti regerings-alliancen bedriver udlændingepolitik med, så er der plads til alle: “förespråkar på sikt en helt fri invandring till Sverige. Man anser att alla världens människor ska ha rätt att leva och bo där de själva önskar. På kortare sikt vill Miljöpartiet fortsätta med en generös flyktingpolitik och man vill även att “illegala invandrare” som lever gömda i Sverige.”

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x