25
jan
Seneste opdatering: 27/1-12 kl. 1739
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En lille repetition inden retssagen forsøger at besvare det samme spørgsmål fra den 16 april og ti uger frem -“in his own writing.” Det vil næppe være i Breiviks socialdemokratiske forsvarers interesse, – næppe heller i den norske mediepolitiske elites – at Breiviks eget billede får lov at stå tilbage, når den er slut. Der skal nok vise sig måder at undgå det på. “Det bliver en meget ubehagelig retssag,” sagde advokat Lippestad. Det gør det helt sikkert.

Vollsmose: “De ville så os ihjel”

Et dansk par var nær blevet dræbt, fordi de talte med politiet i Vollsmose. Nu er de også flyttet.Det var nær blevet skæbnesvangert for to danskere i Vollsmose at tale med politiet. Ikke alene blev de beskudt med automatvåben, de følgende to år måtte de også finde sig i stenkast, hærværk og chikane. Parret ønsker at være anonyme, men har valgt at fortælle om deres liv ghettoen Vollsmose, efter at B.T. i går kunne fortælle, hvordan etniske danskere nu er mål for en indbruds-hetz. En hetz hvor ni ud af ti af de 150 indbrud, der har ramt bydelen de seneste fire måneder – ifølge en betjent – rettes mod etniske danskere.

– Idet jeg svarer betjenten, begynder nogen så at skyde imod politiet. Min kæreste og jeg kaster os ned og kryber ind i busken bag os. Herefter hører vi politibilens hvinende hjul, mens den bakker væk derfra. Hetz i Vollsmose: ‘De ville slå os ihjel’ (Se også Vollsmose: “… jeg husker stadig, hvordan de stod og grinede hånligt af os, da vi bar flyttekasserne ud.” og BTs tidligere artikler her, her og her.)

“Sverige er et center for antisemitisme”

Minister Erik Ullenhag forsvarer sig med, at regeringen har bevilliget fire millioner til svenske jøders sikkerhedsudgifter. For det første tog det adskillige år, inden regeringen kom til pengepungen, for det andet rækkker beløbet ikke til de udgifter, det jødiske samfund har haft. Reinfeldt selv, der før har dukket hovedet, når noget blev ubehageligt, lader sin ministersekretær svare for sig.

I en intervju med Jerusalem Post på tisdagen, inför sitt deltagande vid EU-parlamentets minnesstund för Förintelsen, riktade Moshe Kantor hård kritik mot Sverige.– “Sverige, ett tidigare lugnt land där det inte fanns några antisemitiska problem för bara några år sedan, är ett center för antisemitism,” hävdade Kantor.

“Att judar för sin trygghets skull behöver flytta från Malmö till Stockholm och andra platser är enligt Kantor ” något otänkbart i det 21:a århundradet”. Enligt Kantor har statsminister Fredrik Reinfeldt inte svarat trots flera försök att få till ett samtal.
“Det är en tystnadens konspiration. De tror tydligen att om de inte säger någonting kommer problemet att försvinna. Men vi vet att det består,” sade Kantor.“Sverige ett center för antisemitism”, EJC president: Sweden a center of anti-Semitism.

2000 demonstranter lokalpressen overså den 14.1

men så er der så meget andet i Sydsvenskan af vigtighed. Dansk politi har fået en bakläxa.. Videoen her giver et bedre indtryk af menneskemængden, end den vi bragte den 14 om aftenen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
11 years ago

Sjovt med Moshe Kantor – ham, der taler om Sverige som et anti-semitisk ground zero. Hvis man læser hans egen wikipedia entry, så har han længe kæmpet mod “xenofobi” i Europa.

Som vi siger i nordjylland, så er kyllingerne kommet hjem til spyddet.

Jonny
Jonny
11 years ago
Reply to  Victor

“Som man bäddar får man ligga.” Men det bekymrar inte sådana som Kantor. Deras privilegierade ställning skyddar dem ännu en tid… European Jewish Congress President Dr. Moshe Kantor addressed a gathering of European Muslim and Jewish Leaders in Brussels today. At the gathering Kantor outlined the necessary foundations for a more tolerant Europe. “It is vital that we invest greater efforts and resources into education, starting at the kindergarten level,” Kantor told the attendees. “All of Europe needs to have a common unifier, a starting point which all Europeans can rally around and that should be equality, reconciliation and preventing… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Om Breivik er sindsyg , er udelukkende et definationsspørgsmål . Hvis man definerer mental sundhed som værende evnen til at
forfalske virkeligheden hen til noget som det nemt at leve med , ja så ER han sindsyg . Hvis men derimod definerer sindsyge som mangel på evne til at skelne mellem den objektive virkelighed og et selvfabrikeret drømmenland , ja så har resten af nordmændende måske også en lille skrue løs…

Maria Due
Maria Due
11 years ago
Reply to  Ole Burde

Ole Burde og andre prøv at læse denne artikel, der også bekræfter, hvad jeg tidligere skrev om det væsentlige i at sætte hurtigt ind med behandling af skizofreni.

http://videnskab.dk/krop-sundhed/skizofrene-kan-hjaelpes-med-hjerneskanninger

Frank P
Frank P
11 years ago

Skræmmende klip fra Malmø. Mange af kvinderne er omgivet af 3,4,5 børn, fremtidens soldater?

Sverige er nu engang et sært land. Et stalinistisk diktatur, der indtil det sidste vil benægte problemerne med islam og indvandring.

Godt at der findes Avpixlat, der kan imødegå folk som Elefalk (kriminolog hos Polisen): “Brottsligheten minskar dramatiskt över hela Sverige” (oktober 2011) og Chefredaktør Johan Eriksson: “brottsligheten har minskat…”

http://avpixlat.info/2011/11/04/insandare-olika-satt-att-redovisa-kriminalstatistik/

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Frank P

@ Frank P

Jeg synes nu ikke, det skræmmende er, at landet er et diktatur, men tværtimod, at det er et demokrati. Jeg håber sandelig, Sverige kan se sin fremtid i Danmark, og ikke omvendt. Men det skal tiden vise. Helt så tavse som svenskerne har man svært ved at tænke sig danskere.

– – –

Gunnar Biering
11 years ago

Helt usagligt og delvis off-topic:

Ligner Breivik og Julian Assange ikke hinanden påfaldende? Sagt uden nogen injurier mod nogen af de herrer!

Maria Due
Maria Due
11 years ago

Selv om jeg ikke kender til dommens præmisser, bedømmer jeg, at dette er en væsentlig sejr over den i vide kredse forhadte § 266b. ”Opgør med racismeparagraf Af LARS SEJR Offentliggjort 24.01.12 kl. 23:00 Er det racisme, når man påstår, at indvandringen af afrikanere fra Ækvatorialguinea er langtidsskadelig for Danmark, fordi de er dummere end danskerne? Nej, lød svaret i Retten i Aarhus, hvor nationalisten Daniel Carlsen blev pure frifundet for tiltalen, der var rejst af rigsadvokaten. Daniel Carlsen var tiltalt efter §266b, der også er kendt som racismeparagraffen, og efter tirsdagens dom mener forsvarsadvokat Peter Hjørne, at det er… Read more »

Maria Due
Maria Due
11 years ago

Man kan ikke det ene øjeblik tage dele af ABB’s manifest for gode varer, fx oplysningerne om hvornår han begyndte at planlægge terroren, og det næste afvise andre dele af manifestet som galimatias. Det er uredelig argumentation. Jeg tror, at den længe ventede retssag mod ABB kan komme til at virke som et gevaldigt selvmål for det officielle Norge, der så gerne vil være klassens duks. Man risikerer jo nemt at komme til at fremstå som primitive og hovmodige, når man udstiller en sindssyg mand, som om han var et dyr i en zoologisk have. Desuden vil verdenspressen hurtigt finde… Read more »

Børge
Børge
11 years ago
Reply to  Maria Due

Sygdom – hm?

I min verden er det en sygdom (en gendefekt), hvis man ikke vil forsvare sig. Der er selvfølgelig den anden mulighed, at man blot er idiot.

Maria Due
Maria Due
11 years ago
Reply to  Børge

I min verden virker adrenalinet også mere i retning af fight end flight, og jeg kan ikke forstå, at nogle af jer ikke vil anerkende, at ABB efter alt at dømme er hundesyg, og at radikaliseringen kommer fra hans indre dæmoner, der må formodes at skyldes en blanding af genetiske årsager og miljø. Hans symptomer er efter min mening lige efter bogen.

Frank P
Frank P
11 years ago

5 and 6 million Muslims and about 600,000 Jews, … Will the world say nothing – again – as it did in Hitler’s time? http://www.document.no/2012/01/a-vaere-jode-i-dagens-frankrike/ Frankrig kan også være med: “According to the Police, metropolitan Paris has seen 10 to 12 anti-Jewish incidents PER DAY in the past 30 days. Walls in Jewish neighborhoods have been defaced with slogans proclaiming ‘Jews to the gas chambers’ and ‘Death to the Jews.’” “In Lyon, a car was rammed into a synagogue and set on fire. In Montpellier, the Jewish religious center was firebombed; so were synagogues in Strasbourg and Marseilles; so was… Read more »

Frank P
Frank P
11 years ago

“Sverige er et center for antisemitisme”

Ja og den almindelige Svensson tror det er nynazister, racister og SD’er, der er skyld i dette. Medierne bekræfter jo igen og igen denne tese.

Morten - - -
11 years ago

Fra BT: “Her kom en politibil trillende imod os med slukkede lygter. Betjenten ruller vinduerne ned og spørger om det brænder meget dernede (…)”. Ak ja, det vækker minder 🙂 – De der små numre, såsom at slukke lygterne, kender jeg godt fra min tid i vagtbranchen. Det var sådan nogle, “de gamle drenge” lavede. Tog skulderstropperne af skjorten og slipset i lommen, så man ikke se, at de var opsynet. Så kunne de nemmere snige sig igennem ronderingen, uden at have “set noget”. Der var jo kun få år til pensionen. Meget menneskeligt og i og for sig forståeligt.… Read more »

Børge
Børge
11 years ago

Det er dejligt at se, at man ikke er alene med sin opfattelse af sagen, men deprimerende er det da, igen og igen at få bekræftet, at vesten er befolket af bløddyr.

Frank P
Frank P
11 years ago

Fremragende analyse der fuldstændigt udstiller medierne, EXPO, CAIR, m.fl.: Specielt “Robert Spencer” — pause — “Oh, sorry I mean JFK”… Nu kan han vel også føres til listen over “persona non grata”. Og med det stigende trussels- og hetz-niveau in mente, så ser vi ind i en dyster fremtid. En modeblogger bliver truet med død og voldtægt i Sverige, en kristen pige der er blevet voldtaget (tidligere muslim) bliver på direkte tv latterliggjort af en anden muslim, mens hendes FB-profil oversvømmes med beskeder om at hun skal indstille på at hun skal voldtages en gang mere, gangstere prøver at opspore… Read more »

falkeøje
falkeøje
11 years ago

Breivik er blevet politiseret af vore egne politikere.
Han er ikke den eneste, der vil komme langt flere.

falkeøje

JensH
JensH
11 years ago

Sandheden gør for ondt på New Yorks borgmester Michael Bloomberg, så derfor forbyder han den. En anti-terror træningsfilm brugt til uddannelse af NYPD betjente har stødt byens borgmester, Michael Bloomberg, så meget at han har fået forbudt brugen af den i NYPD. Blandt andet viser denne trænings-film islams sorte flag veje over Det hvide Hus, og det er altså alt for meget for den fintfølende og islamleflende borgmester:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2091302/Mayor-Bloomberg-blasts-NYPD-counter-terrorism-training-included-anti-Muslim-video.html

Jernhesten
Jernhesten
11 years ago

Er der nogen der ved om der bliver tv-transmiteret fra retssagen, eller skal vi nøjes med referater?

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x