6
feb
Seneste opdatering: 7/2-12 kl. 0944
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Renser man tallet for adoptivbørn, studerende og arbejdstilladelser, får man 36.473 Alene familiesammenføringer (kædeindvandring) udgør 23.872. Målt pr. indbygger ligger Sverige stadig på en overlegen førsteplads i Europa hvad angår positive asylbeslutninger.(figur 9) Man har aldrig hørt en politiker begrunde denne førsteplads år efter år, endsige en journalist, der har spurgt hvorfor den åbenbart er nødvendig. Sammenligner man indkomne asylansøgninger mellem januar 2011 og januar 2012, er de øget med 39 %. Jungletelegrafen virker. Da langt de fleste asylansøgere kommer fra Afghanistan, Irak og Eritrea, er der ikke tale om forårsflygtninge.

“Et sammenstød mellem muslimer og Vesten?”

Af Nicolai Sennels

CNN fyrer denne trussel af: Det er Vesten, der med sine sanktioner mod morderiske muslimer, tager initiativ til Civilisationernes Sammenstød. Vi kan undgå det, hvis vi fortsat køber Irans olie og ikke anerkender tyrkernes folkemord på armenerne som folkemord. Forfatteren til artiklen har et muslimsk navn – Mohammed Ayoob – ikke at det nødvendigvis har nogen betydning, men måske netop derfor CNN har behov for at indlede med at lovprise Ayoob for hans akademisk titler:

Is Europe setting up clash between Muslims and the West?

(Editor’s note: Mohammed Ayoob is University Distinguished Professor of International Relations at Michigan State University and adjunct scholar at the Institute for Social Policy and Understanding.)

(CNN) — Europe and the Muslim world seem to be on a collision course that could have major political, economic and ideological ramifications. January 23, 2012, may well come to be remembered as the crucial date when Samuel Huntington’s “clash of civilizations” thesis, which many of us believed discredited beyond repair, was reaffirmed.
Political scientist Huntington wrote in 1993 that cultural divisions preclude a defining global civilization, and the West and the Muslim world would never share the same values.
Last month, Europe took two different actions that nonetheless sent the same message to the Muslim world: You are not our equals and are doomed to be judged by standards different from those by which we judge ourselves. Future historians might call January 23 the day when Europe irreversibly alienated not one, but both, pivotal powers — Iran and Turkey — that in all probability will dominate the political landscape of the Middle East for several decades.
One action was the European Union’s decision to ban oil purchases from Iran, including imports of crude oil, petroleum products and petrochemical products, to force Tehran to negotiate away its uranium enrichment program, which Tehran insists is for civilian use only. This is the latest in a series of increasingly stringent sanctions that Western powers have unilaterally imposed on Iran. These sanctions go well beyond those required by the U.N. Security Council.
The EU sanctions attempt to hit the Iranian economy where it hurts most: Europe imports about a fifth of Iranian oil. When combined with a ban on transactions with Iran’s Central Bank, this action is aimed at paralyzing the Iranian economy.
At the same time, the French Senate passed a law making it a crime to deny genocides that are officially recognized by France. The two genocides in this category are the Holocaust and the killing of 1.5 million Armenians in Anatolia during the last years of the Ottoman Empire. Because the denial of the Holocaust is already a crime under French law, the obvious objective of the bill is to criminalize the denial of the 1915 Armenian genocide.

Københavns Universitet: “Sund reproduktion blandt indvandrere”

Af Nicolai Sennels

Muslimerne i Vollsmose kan komme på kursus i, hvad man skal gøre med skrald. Tænk, at der faktisk lever mennesker i Danmark, der har brug for kursus i sådan noget. Nu mangler vi bare at sende vores professorer på kursus i de negative konsekvenser for intelligens og psykisk fysisk sundhed ved indavl. Indavl er nemlig ikke nævnt på deres kursus i “Sund reproduktion blandt indvandrere”:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anonym
anonym
9 years ago

“Du må også også huske på, at mange af dem er mindre begavede”. Sagt af SFs retsordfører og skolelærer Karina Dehnhard Lorenzen i P! Debat 23/9 2009 (ikke online), hvor hun diskuterede kriminalitet/uddannelse blandt unge af anden etnisk baggrund (the usual suspects) med DFs uddannelsesordfører Martin Henriksen. Hun burde da have tid til at komme med et lille oplæg derom, nu hvor hun er på barsel i øjeblikket, hvor hun jo passende kan fortælle om sine (evt. andre) underviseres erfaringer og måske også knytte det an til hendes retsordførerpost sammenhængen mellem dét, kriminalitet, kultur og religion.

Menig 442
Menig 442
9 years ago

“Sund reproduktion blandt indvandrer”. Mon Anne-Marie Nybo Andersen kommer fra Landbohøjskolen og giver nogle fiduser om, hvordan man fremavler sundhed i en besætning?

Frank P
Frank P
9 years ago

UK er sindsygt, de drives rundt i manegen af menneskerettigheds forblændede advokater og domstole:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2097108/Extraordinarily-dangerous-radical-Muslim-cleric-Abu-Qatada-freed-days-judge-grants-bail.html

“Last week a British citizen got deported to the US to face charges for operating a website that helped users find pirated movies (using a legislation designed to fight terrorism). Yet this guys is to be released and then recieve benefits to live comfortably in the UK!! Are you joking?

Svensson
9 years ago

Oj än en gång skämmer Sverige ut sig, för många fosterbarn går det dåligt, det finns statistik på det.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Hilmar
Hilmar
9 years ago

Der er, apropos, lige offentliggjort et 3 timer(!) langt interview med Mark Steyn her.
Steyn’s analyser er altid forfriskende og inspirerende, bl.a. fordi han på elegant og ofte humoristisk
vis, formår at ophæve etnicitets-tabuet.

Hilmar
Hilmar
9 years ago

Så længe vores samfundsform fører til den her adfærd hos vores ungdom, så har vi rigeligt at gøre med at genetablere egne sæder og skikke. Muslimerne har deres interne problemer, vi har vores. At rette al kritikken udad, mod Islam, uden at vende bare noget af den indad, vil aldrig kunne føre til en langtidsholdbar helbredelse af Vesten. Indvandring ville efter min mening ikke udgøre noget alvorligt problem, hvis det var tilladt vesterlændinge, at opretholde en sund og uforbeholden etno-kulturel selvbevidsthed; en national grund-identitet. Problemet opstår når indvandrergrupperne med forundring erfarer, at denne identitet er fraværende, eller ligefrem vendt forkvaklende… Read more »

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
9 years ago
Reply to  Hilmar

Det er nettop det som er den store tragedie. Vi har utviklet oss fra gruppen til individualiteten langs en lang og kronglet vei, men et sted underveis mistet vi kunnskapen om hva og hvorfor.

Nå står vi der som en rekke individualiteter like overfor en stor og ensartet gruppe – nettopp de mennesker som aldri nådde å bli individualiter – og vet ikke vår arme råd. Vi er splittet, de blir mer og mer samlet.

JensH
JensH
9 years ago

OT

Det er da helt utroligt hvad der foregår i UK. Den islmaiske had-prædikant Abu Hamza, som er fængslet for at opfordrere sine tilhængere til at dræbe ikke-mulsimer, har i sin celle modtaget besøg af en gruppe MP’ere, som bl.a. titlalte ham med ‘Mr. Hamza’. Årsagen til besøget var vist at interviewe ham til en rapport om radikal islamisme, selvom en sådan vel sagtens kan udformes uden at give ‘Mr. Hamza’ den ære at ligefrem besøge ham i fængslet:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2096947/It-took-years-jail-MPs-visit-Abu-Hamza-Belmarsh-canvass-views.html

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x