16
feb
Seneste opdatering: 16/2-12 kl. 1825
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pengeafpresning og overfald i Berliner-bydelen Wedding: En gruppe kriminelle tyrkere kaldet “Street Fighters” kræver et autonomt projekthus for store summer i beskyttelsespenge. Flere overgreb på beboerne viser, at der menes alvor. Natten til lørdag angreb omkring 30 unge kurdere festgæster med baseballbats, som skulle fejre huset i Schererstraße 8. (klik foto f. helskærm)

Den følgende nat blev to musikere, der skulle optræde i det såkaldte “Scherer 8” overfaldet. Baggrunden synes at være opgørelse om en stor sum beskyttelsespenge, som “Street Fighters” kræver af de autonome rapporter Tagesspiegel. “Street Fighters” klubhus under ledelse af den af politiet velkendte kurder Ahmet A. ligger lige på den anden side af gaden. Alle i klubhuset er kendt for kriminalitet og grov vold.

En socialrådgiver der kender nogle af de autonome i projektethuset siger: “De er forvirrede over, at de ikke bliver angrebet af nazister, men af ​​indvandrere. Der passer ikke ind i deres verdensbillede. De siger at “Street Fighters” presser dem for beskyttelsespenge.” På husets hjemmeside kan man læse: “Da dette ikke drejer sig om nazister eller “pansere,” er vores sædvanlige aktionsmidler ikke anvendelige.” De autonome udtaler sig mod sædvane ikke til pressen om denne sag. “Venstrefløjens verdensbillede vakler,” skriver sueddeutsche.de.

En ung kunstner der netop flyttet til Wedding, fordi huslejen i centrum blev ubetalelig, længes nu tilbage til den perfekte verden på Hackescher Markt. Hun siger: “Her ude regerer den tyrkiske og arabiske mafia.”

Det er ikke den første alvorlige konflikt mellem venstreorienterede og indvandrere. Hos indehaveren af en alternativ bar tog en bande unge sig “gratis drinks”, chikanerede og truede ejeren, “besatte baren” og knuste alle glas og vinduer. De ejeren indgav klage, blev han overrasket over hvor godt politiet kendte banden, uden at have grebet ind.Angriff aus der falschen Richtung, Schutzgelderpressung, Nachbarschaftskrieg in Wedding, Jugend-Bande attackiert Linke.Kriminalität Türkisch-kurdische Gewalttäter wüten in alternativem Hausprojekt. – Husets hjemmeside: Hausprojekt Scherer 8 Veranstaltungskalender im rot-schwarzen Wedding (Snaphanens oversættelse og sammenfatning.) Man kan danne sig et indtryk af scenen på videoen:HETEROZIE live “Scherer 8” Berlin.

 

Muslimer fylder Europas fængsler

Heldigvis forklarer Kristeligt Dagblads journalistpraktikant hvorfor, muslimer er fængslernes mest trofaste stamkunder: “De har for dårlige vilkår og rettigheder, vi er for dårlige til at integrere dem, de er marginaliserede, de er den nye underklasse, krisen rammer dem særligt hårdt, de er stereotypiserede i de europæiske medier, imamerne har svigtet, de er uretfærdigt behandlet og højrefløjen har haft held til at fremstille islam som en farlig religion.” Hvilken lettelse. Man troede et øjeblik, de havde overtrådt straffeloven.

Muslimer udgør en stigende andel af de indsatte i de europæiske fængsler. EU er bekymret over udviklingen og kræver, at medlemslandene sikrer muslimer bedre vilkår og rettigheder, som skal modvirke splittelse og radikalisering. I Storbritannien viste tal fra 2010, at 9800 af Englands og Wales indsatte var muslimer, og at flere og flere unge muslimske mænd blev rekrutteret til bander, som lever af tyveri, salg af stoffer, vold og afpresning. En undersøgelse fra januar i år fastslår, at tallet er steget til 10.600, og muslimer udgør nu 12,6 procent af de indsatte – mod kun tre procent af befolkningen. Det er en overrepræsentation på over fire gange.

I Danmark udgør muslimer 4,1 procent af befolkningen, men ifølge tal fra Kriminalforsorgen udgør de 19 procent af de indsatte. Nogenlunde samme tal gør sig gældende i Holland og Belgien. I Frankrig er det forbudt at lave statistik baseret på etnicitet og religion. Men ifølge eksperter, som den amerikanske avis The Washington Post har talt med, optager muslimer nu 60 procent af fængselscellerne, selvom de kun udgør 12 procent af befolkningen. Muslimer er stærkt overrepræsenterede i Europas fængsler

Merkels fremtidsdialog: Hjemsendelse

Der er endnu kommet endnu et forslag i forbindelse med den såkaldte “fremtidsdialog,” som Angela Merkel har sat i gang, hvor tyske borgere indtyil 14 april kan komme med deres forslag på nettet. Allerede nu vil 44.000 deltagere diskutere islam. I teksten til forslaget, som giver mindelser om det schweiziske udvisningsinitiativ, hedder det:

“Forslag: Tilbagesendelse af kriminelle udlændinge: Indvandrede socialhjælpstagere og kriminelle indvandrere bør straks udvises fra Tyskland til deres hjemlande. Grænsekontrollen må tilbage for at forhindre dem i at indvandre igen. Schengen koster os over en milliard Euros. Det må høre op.” Rückführung krimineller Ausländer und Sozialhilfeempfänger, Vorschlag: Rückführung krimineller, Ausländer, Ethik und Islam bei Merkels “Zukunftsdialog” (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen 16 februar 2012 – Berliner-autonome kulturelt udfordret […]

trackback
Anonymous
10 years ago

[…] […]

anonym
anonym
10 years ago

Det undertrykkende islamnormative samfund slår til. Det er vel hvad det drejer sig om.
Hvad angår muslimer (og vel også sorte afrikanere) i fængsler. Så staves den altoverskyggende forklaring; I-N-D-A-V-L og
I-N-T-E-L-L-I-G-E-N-S-K-V-O-T-I-E-N-T, omkring de 95 og nedefter, som et gennemsnit for langt de fleste indsatte for vold o.lign. , og noget lavere for førstnævnte.
Og så mangler vi jo bare en logisk forklaring på hvorfor de dog voldtager og ikke mindst gruppevoldtager så mange hvide
og vigtigst af alt vantro ,jeg-vil-have-pik(ke)-24/7-ludere. Plus alle de andre ubetydelige småting, de er så foretagsomme med.

LarsS
LarsS
10 years ago

O/T, men ganske fornøjelig læsning: I et interview i Journalisten har Sydsvenskan-journalisten Claes Fürstenberg fortalt, hvordan svenske journalister konsekvent bliver nægtet interviews med Pia Kjærsgaard. Det bekræfter Søren Espersen. »Det er rigtigt, og forklaringen er, at svenske journalister er nogle slyngler, og det må du gerne citere mig for. De har kun en ting for øje, nemlig at manipulere. For at give dig et eksempel, så lavede jeg selv et interview med en avis i Göteborg. Interviewet var gengivet helt korrekt, men illustrationen var Johnni Hansen, der marcherede gennem gaderne. Så kan de rende mig! Derfor har vi sagt til… Read more »

Per
Per
10 years ago

De autonome har gravd sin egen grav. De motarbeider politiet på ideologisk grunnlag og tar seg til rette uten å forholde seg til lover å regler. De har bevisst satt seg utenfor storsamfunnet. Men de har ikke tenkt på at de da har gjort seg selv til et lett bytte for kriminelle bander.

Scarlet P
Scarlet P
10 years ago
Reply to  Per

Lige præcis. Det er kun sjovt at være anarkist, hvis alle andre stadig overholder reglerne.

Svensson
10 years ago

Regeringen gjorde en grov miss, när man ökade på massinvandringen, så hade man behövt bygga ut fängelser i samma takt som massinvandringen ökade.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

trackback

[…] Snaphanen 16 februar 2012 – Berliner-autonome kulturelt udfordret […]

JensH
JensH
10 years ago

OT

Pamela Geller taler på CPAC 2012 om ‘Islam in America’ og hvordan Obama-administrationen tillader Sharia i at blive indført i USA:

http://noisyroom.net/blog/2012/02/15/pamela-geller-opening-remarks-afdi-islam-in-america-cpac-2012/

(CPAC= Conservativve Political Action Conference)

Thomas Nydahl
10 years ago

Tack för denna underbara sarkasm: “Hvilken lettelse. Man troede et øjeblik, de havde overtrådt straffeloven.” Jag tror vi kan andas ut Steen. Ingen anledning till oro. Fängelserna är trots allt inte det sämsta alternativet. Man befinner sig bland vänner. Har tillgång till halal-slaktat, kan träffa imamen, utbyta erfarenheter av diverse sociala spörsmål, jag tänker då inte minst på var man köper de billigaste och bästa vapnen, det aktuella prisläget på droger och inte minst var man finner en alldeles ny svart BMW till vrakpris (eller rentav gratis). Det är inte alldeles olikt Sverige. Tror jag ska tipsa Kyrkans Tidning, de… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Tack för denna underbara sarkasm: “Hvilken lettelse. Man troede et øjeblik, de havde overtrådt straffeloven.” Jag tror vi kan andas ut Steen. Ingen anledning till oro. Fängelserna är trots allt inte det sämsta alternativet. Man befinner sig bland vänner. Har tillgång till halal-slaktat, kan träffa imamen, utbyta erfarenheter av diverse sociala spörsmål, jag tänker då inte minst på var man köper de billigaste och bästa vapnen, det aktuella prisläget på droger och inte minst var man finner en alldeles ny svart BMW till vrakpris (eller rentav gratis). Det är inte alldeles olikt Sverige. Tror jag ska tipsa Kyrkans Tidning, de… Read more »

Peets
Peets
10 years ago

Sveriges egen Bagdad Bob, Jerzy Sarnecki om problemer i Malmø, der har udlændinge og indvandrere all written over it: “Rekordantallet af røveri Malmø er bare en del af den lavere klasses udtryk for utilfredshed… pga. gabet mellem rig og fattig… får du ikke kærlighed, så kræver du respekt.”

Med andre ord problemer i Malmø kan aldrig have noget med masseindvandring at gøre. Det er helt umuligt. Regeringsbetalte statseksperter har talt, til al held har gennemsnits-svensson altid været EKSTREMT autoritetstro og derfor tror han selvfølgelig på ALT hvad medierne, regeringen og eksperterne siger.

http://avpixlat.info/2012/02/16/varlden-enligt-jerzy/#more-10662

mea culpa
mea culpa
10 years ago

Ha ha ha……mega fryd. De stakkels pus aka de autonome er forvirrede.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
10 years ago

Dagens griner, de røde voldsmænd får smage den samme medicin de plejer dele ud med rund hånd….

Peter Andersen
10 years ago

Apropos den med fængslerne og de forfulgte autonome… Jeg har sagt det før og siger det gerne igen. Jeg tror sgu ikke det bliver venstrefløjen, der kommer til at volde os problemer. Meget af slaget kommer, også i fremtiden til, at stå mellem dem og muslimerne. De er bare lidt langsomme i optrækket og føler sig bedre tilpas med deres gamle opponenter. Ikke underligt… Næ, problemerne kommer snarere fra det pæne, anstændige, konfliktsky, radikale/borgerlige EU-segment, repæsenteret ved bl.a. Politiken, Berlingske, DR og Kristelig Dagblad. De kender til problemerne, men nægter at erkende dem, da det vil kunne udmønte sig i… Read more »

Crass Børsting
10 years ago

A. Det er altid morsomt, når venstrefascisterne smager deres egen medicin.
B. Ekstra godt, når deres forløjet idiotiske verdensbillede samtidig bliver gennemhullet, hvilket ikke ville være tilfældet, hvis de blev angrebet af højrefascister.
C. Hvornår mon det sker herhjemme? Man kan næsten ikke vente…

JensH
JensH
10 years ago

‘Ungdoms’-huset på Dortheavej i NV har haft deres problemer med lokale “utilpassedeunge”: ““Stemningen i området omkring Dortheavej, Rentemestervej og Smedetoften er på kogepunktet. Derfor beder Bispebjerg Lokaludvalg nu en række borgmestre om hjælp til at finde en akut løsning på problemerne, før de eskalerer og kommer helt ud af kontrol. Problemerne er centreret omkring en gruppe utilpassede unge, der hænger ud i området, laver ballade, er truende og ifølge lokaludvalget er ved at udvikle bandelignende attituder. Også Ungdomshuset mærker tydeligt optrapningen i konflikterne. Ildspåsættelser og smadrede vinduer er hverdagskost, ligesom en række af de aktive i Ungdomshuset bruger meget tid… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  JensH

Der var vist også noget med AFA og Rosengård, der ikke spændte helt så fint af, som naivisterne havde troet.

http://www.youtube.com/watch?v=lHWt9VlfdXU

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, nogle af AFA’erne måtte endda søge tilflugt i en McDonalds – af alle steder! –
det skal nok have givet dem traumer for livet 😀

Santor
Santor
10 years ago

De røde svin og deres stormtropper skal nok vågne op, selvom de først skal have tæsk og afpresses af pædofeten moHAMed`s jiHAD-krigere.

Deres forvirring varer kun kort tid. Vold er altid svaret på deres “problemer”.

JensH
JensH
10 years ago

“De er forvirrede over, at de ikke bliver angrebet af nazister, men af ​​indvandrere. Der passer ikke ind i deres verdensbillede”

Jeg ved det ikke er særlig pænt, men FRYD!!!! Var der iøvrigt ikke noget om, at det nye ‘ungdoms’-hus på Dortheavej i NV havde problemer med unge indvandrere??? Såvidt jeg husker var de disse ‘ungdmshus’-brugere så naive, at de tilsidst inviterede de til at bruge hustets lokaler, som de unge kulturberigere så smadrede?? Jeg synes at kunne huske at have læst om det ikke lang tid efter dette nye ‘ungdmshus’ på Dortheavej var åbnet.

Erling
Erling
10 years ago

“De er forvirrede over, at de ikke bliver angrebet af nazister, men af ​​indvandrere. Der passer ikke ind i deres verdensbillede. De siger at “Street Fighters” presser dem for beskyttelsespenge.”

Årets lårklasker! Tanken om, hvilken skæbne der venter denne flok uvaskede vanekriminelle og burgøjserrevolutionære den dag kalifatet institueres i Europa, kunne næsten få mig til at melde mig under Broderskabets faner.

Jonny
Jonny
10 years ago
Reply to  Erling

Wunderbar att dessa svin får smaka på sin egen medicin!

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x