16
feb
Seneste opdatering: 16/2-12 kl. 1825
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pengeafpresning og overfald i Berliner-bydelen Wedding: En gruppe kriminelle tyrkere kaldet “Street Fighters” kr√¶ver et autonomt projekthus for store summer i beskyttelsespenge. Flere overgreb p√• beboerne viser, at der menes alvor. Natten til l√łrdag angreb omkring 30 unge kurdere festg√¶ster med baseballbats, som skulle fejre huset i Schererstra√üe 8. (klik foto f. helsk√¶rm)

Den f√łlgende nat blev to musikere, der skulle optr√¶de i det s√•kaldte “Scherer 8” overfaldet. Baggrunden synes at v√¶re opg√łrelse om en stor sum beskyttelsespenge, som “Street Fighters” kr√¶ver af de autonome rapporter Tagesspiegel. “Street Fighters” klubhus under ledelse af den af politiet velkendte kurder Ahmet A. ligger lige p√• den anden side af gaden. Alle i klubhuset er kendt for kriminalitet og grov vold.

En socialr√•dgiver der kender nogle af de autonome i projektethuset siger: “De er forvirrede over, at de ikke bliver angrebet af nazister, men af ‚Äč‚Äčindvandrere. Der passer ikke ind i deres verdensbillede. De siger at “Street Fighters” presser dem for beskyttelsespenge.” P√• husets hjemmeside kan man l√¶se: “Da dette ikke drejer sig om nazister eller “pansere,” er vores s√¶dvanlige aktionsmidler ikke anvendelige.” De autonome udtaler sig mod s√¶dvane ikke til pressen om denne sag. “Venstrefl√łjens verdensbillede vakler,” skriver sueddeutsche.de.

En ung kunstner der netop flyttet til Wedding, fordi huslejen i centrum blev ubetalelig, l√¶nges nu tilbage til den perfekte verden p√• Hackescher Markt. Hun siger: “Her ude regerer den tyrkiske og arabiske mafia.”

Det er ikke den f√łrste alvorlige konflikt mellem venstreorienterede og indvandrere. Hos indehaveren af en alternativ bar tog en bande unge sig “gratis drinks”, chikanerede og truede ejeren, “besatte baren” og knuste alle glas og vinduer. De ejeren indgav klage, blev han overrasket over hvor godt politiet kendte banden, uden at have grebet ind.Angriff aus der falschen Richtung, Schutzgelderpressung, Nachbarschaftskrieg in Wedding, Jugend-Bande attackiert Linke.Kriminalit√§t T√ľrkisch-kurdische Gewaltt√§ter w√ľten in alternativem Hausprojekt. – Husets hjemmeside: Hausprojekt Scherer 8 Veranstaltungskalender im rot-schwarzen Wedding (Snaphanens overs√¶ttelse og sammenfatning.) Man kan danne sig et indtryk af scenen p√• videoen:HETEROZIE live “Scherer 8” Berlin.

 

Muslimer fylder Europas fængsler

Heldigvis forklarer Kristeligt Dagblads journalistpraktikant hvorfor, muslimer er f√¶ngslernes mest trofaste stamkunder: “De har for d√•rlige vilk√•r og rettigheder, vi er for d√•rlige til at integrere dem, de er marginaliserede, de er den nye underklasse, krisen rammer dem s√¶rligt h√•rdt, de er stereotypiserede i de europ√¶iske medier, imamerne har svigtet, de er uretf√¶rdigt behandlet og h√łjrefl√łjen har haft held til at fremstille islam som en farlig religion.” Hvilken lettelse. Man troede et √łjeblik, de havde overtr√•dt straffeloven.

Muslimer udg√łr en stigende andel af de indsatte i de europ√¶iske f√¶ngsler. EU er bekymret over udviklingen og kr√¶ver, at medlemslandene sikrer muslimer bedre vilk√•r og rettigheder, som skal modvirke splittelse og radikalisering. I Storbritannien viste tal fra 2010, at 9800 af Englands og Wales indsatte var muslimer, og at flere og flere unge muslimske m√¶nd blev rekrutteret til bander, som lever af tyveri, salg af stoffer, vold og afpresning. En unders√łgelse fra januar i √•r fastsl√•r, at tallet er steget til 10.600, og muslimer udg√łr nu 12,6 procent af de indsatte ‚Äď mod kun tre procent af befolkningen. Det er en overrepr√¶sentation p√• over fire gange.

I Danmark udg√łr muslimer 4,1 procent af befolkningen, men if√łlge tal fra Kriminalforsorgen udg√łr de 19 procent af de indsatte. Nogenlunde samme tal g√łr sig g√¶ldende i Holland og Belgien. I Frankrig er det forbudt at lave statistik baseret p√• etnicitet og religion. Men if√łlge eksperter, som den amerikanske avis The Washington Post har talt med, optager muslimer nu 60 procent af f√¶ngselscellerne, selvom de kun udg√łr 12 procent af befolkningen. Muslimer er st√¶rkt overrepr√¶senterede i Europas f√¶ngsler

Merkels fremtidsdialog: Hjemsendelse

Der er endnu kommet endnu et forslag i forbindelse med den s√•kaldte “fremtidsdialog,” som Angela Merkel har sat i gang, hvor tyske borgere indtyil 14 april kan komme med deres forslag p√• nettet. Allerede nu vil 44.000 deltagere diskutere islam. I teksten til forslaget, som giver mindelser om det schweiziske udvisningsinitiativ, hedder det:

“Forslag: Tilbagesendelse af kriminelle udl√¶ndinge: Indvandrede socialhj√¶lpstagere og kriminelle indvandrere b√łr straks udvises fra Tyskland til deres hjemlande. Gr√¶nsekontrollen m√• tilbage for at forhindre dem i at indvandre igen. Schengen koster os over en milliard Euros. Det m√• h√łre op.” R√ľckf√ľhrung krimineller Ausl√§nder und Sozialhilfeempf√§nger, Vorschlag: R√ľckf√ľhrung krimineller, Ausl√§nder, Ethik und Islam bei Merkels “Zukunftsdialog” (Snaphanens overs√¶ttelse)

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen 16 februar 2012 – Berliner-autonome kulturelt udfordret […]

trackback
12 years ago

[…] […]

anonym
anonym
12 years ago

Det undertrykkende islamnormative samfund slår til. Det er vel hvad det drejer sig om.
Hvad angår muslimer (og vel også sorte afrikanere) i fængsler. Så staves den altoverskyggende forklaring; I-N-D-A-V-L og
I-N-T-E-L-L-I-G-E-N-S-K-V-O-T-I-E-N-T, omkring de 95 og nedefter, som et gennemsnit for langt de fleste indsatte for vold o.lign. , og noget lavere for f√łrstn√¶vnte.
Og så mangler vi jo bare en logisk forklaring på hvorfor de dog voldtager og ikke mindst gruppevoldtager så mange hvide
og vigtigst af alt vantro ,jeg-vil-have-pik(ke)-24/7-ludere. Plus alle de andre ubetydelige småting, de er så foretagsomme med.

LarsS
LarsS
12 years ago

O/T, men ganske forn√łjelig l√¶sning: I et interview i Journalisten har Sydsvenskan-journalisten Claes F√ľrstenberg fortalt, hvordan svenske journalister konsekvent bliver n√¶gtet interviews med Pia Kj√¶rsgaard. Det bekr√¶fter S√łren Espersen. ¬ĽDet er rigtigt, og forklaringen er, at svenske journalister er nogle slyngler, og det m√• du gerne citere mig for. De har kun en ting for √łje, nemlig at manipulere. For at give dig et eksempel, s√• lavede jeg selv et interview med en avis i G√∂teborg. Interviewet var gengivet helt korrekt, men illustrationen var Johnni Hansen, der marcherede gennem gaderne. S√• kan de rende mig! Derfor har vi sagt til… Read more »

Per
Per
12 years ago

De autonome har gravd sin egen grav. De motarbeider politiet på ideologisk grunnlag og tar seg til rette uten å forholde seg til lover å regler. De har bevisst satt seg utenfor storsamfunnet. Men de har ikke tenkt på at de da har gjort seg selv til et lett bytte for kriminelle bander.

Scarlet P
Scarlet P
12 years ago
Reply to  Per

Lige præcis. Det er kun sjovt at være anarkist, hvis alle andre stadig overholder reglerne.

Svensson
12 years ago

Regeringen gjorde en grov miss, när man ökade på massinvandringen, så hade man behövt bygga ut fängelser i samma takt som massinvandringen ökade.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

trackback

[…] Snaphanen 16 februar 2012 – Berliner-autonome kulturelt udfordret […]

JensH
JensH
12 years ago

OT

Pamela Geller taler p√• CPAC 2012 om ‘Islam in America’ og hvordan Obama-administrationen tillader Sharia i at blive indf√łrt i USA:

http://noisyroom.net/blog/2012/02/15/pamela-geller-opening-remarks-afdi-islam-in-america-cpac-2012/

(CPAC= Conservativve Political Action Conference)

Thomas Nydahl
12 years ago

Tack f√∂r denna underbara sarkasm: “Hvilken lettelse. Man troede et √łjeblik, de havde overtr√•dt straffeloven.” Jag tror vi kan andas ut Steen. Ingen anledning till oro. F√§ngelserna √§r trots allt inte det s√§msta alternativet. Man befinner sig bland v√§nner. Har tillg√•ng till halal-slaktat, kan tr√§ffa imamen, utbyta erfarenheter av diverse sociala sp√∂rsm√•l, jag t√§nker d√• inte minst p√• var man k√∂per de billigaste och b√§sta vapnen, det aktuella prisl√§get p√• droger och inte minst var man finner en alldeles ny svart BMW till vrakpris (eller rentav gratis). Det √§r inte alldeles olikt Sverige. Tror jag ska tipsa Kyrkans Tidning, de… Read more »

Anonymous
12 years ago

Tack f√∂r denna underbara sarkasm: “Hvilken lettelse. Man troede et √łjeblik, de havde overtr√•dt straffeloven.” Jag tror vi kan andas ut Steen. Ingen anledning till oro. F√§ngelserna √§r trots allt inte det s√§msta alternativet. Man befinner sig bland v√§nner. Har tillg√•ng till halal-slaktat, kan tr√§ffa imamen, utbyta erfarenheter av diverse sociala sp√∂rsm√•l, jag t√§nker d√• inte minst p√• var man k√∂per de billigaste och b√§sta vapnen, det aktuella prisl√§get p√• droger och inte minst var man finner en alldeles ny svart BMW till vrakpris (eller rentav gratis). Det √§r inte alldeles olikt Sverige. Tror jag ska tipsa Kyrkans Tidning, de… Read more »

Peets
Peets
12 years ago

Sveriges egen Bagdad Bob, Jerzy Sarnecki om problemer i Malm√ł, der har udl√¶ndinge og indvandrere all written over it: “Rekordantallet af r√łveri Malm√ł er bare en del af den lavere klasses udtryk for utilfredshed… pga. gabet mellem rig og fattig… f√•r du ikke k√¶rlighed, s√• kr√¶ver du respekt.”

Med andre ord problemer i Malm√ł kan aldrig have noget med masseindvandring at g√łre. Det er helt umuligt. Regeringsbetalte statseksperter har talt, til al held har gennemsnits-svensson altid v√¶ret EKSTREMT autoritetstro og derfor tror han selvf√łlgelig p√• ALT hvad medierne, regeringen og eksperterne siger.

http://avpixlat.info/2012/02/16/varlden-enligt-jerzy/#more-10662

mea culpa
mea culpa
12 years ago

Ha ha ha……mega fryd. De stakkels pus aka de autonome er forvirrede.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
12 years ago

Dagens griner, de r√łde voldsm√¶nd f√•r smage den samme medicin de plejer dele ud med rund h√•nd….

Peter Andersen
12 years ago

Apropos den med f√¶ngslerne og de forfulgte autonome… Jeg har sagt det f√łr og siger det gerne igen. Jeg tror sgu ikke det bliver venstrefl√łjen, der kommer til at volde os problemer. Meget af slaget kommer, ogs√• i fremtiden til, at st√• mellem dem og muslimerne. De er bare lidt langsomme i optr√¶kket og f√łler sig bedre tilpas med deres gamle opponenter. Ikke underligt… N√¶, problemerne kommer snarere fra det p√¶ne, anst√¶ndige, konfliktsky, radikale/borgerlige EU-segment, rep√¶senteret ved bl.a. Politiken, Berlingske, DR og Kristelig Dagblad. De kender til problemerne, men n√¶gter at erkende dem, da det vil kunne udm√łnte sig i… Read more »

Crass B√łrsting
Crass B√łrsting
12 years ago

A. Det er altid morsomt, når venstrefascisterne smager deres egen medicin.
B. Ekstra godt, n√•r deres forl√łjet idiotiske verdensbillede samtidig bliver gennemhullet, hvilket ikke ville v√¶re tilf√¶ldet, hvis de blev angrebet af h√łjrefascister.
C. Hvorn√•r mon det sker herhjemme? Man kan n√¶sten ikke vente…

JensH
JensH
12 years ago

‘Ungdoms’-huset p√• Dortheavej i NV har haft deres problemer med lokale “utilpassedeunge”: “‚ÄúStemningen i omr√•det omkring Dortheavej, Rentemestervej og Smedetoften er p√• kogepunktet. Derfor beder Bispebjerg Lokaludvalg nu en r√¶kke borgmestre om hj√¶lp til at finde en akut l√łsning p√• problemerne, f√łr de eskalerer og kommer helt ud af kontrol. Problemerne er centreret omkring en gruppe utilpassede unge, der h√¶nger ud i omr√•det, laver ballade, er truende og if√łlge lokaludvalget er ved at udvikle bandelignende attituder. Ogs√• Ungdomshuset m√¶rker tydeligt optrapningen i konflikterne. Ildsp√•s√¶ttelser og smadrede vinduer er hverdagskost, ligesom en r√¶kke af de aktive i Ungdomshuset bruger meget tid… Read more »

Peter Andersen
12 years ago
Reply to  JensH

Der var vist også noget med AFA og Rosengård, der ikke spændte helt så fint af, som naivisterne havde troet.

http://www.youtube.com/watch?v=lHWt9VlfdXU

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, nogle af AFA’erne m√•tte endda s√łge tilflugt i en McDonalds – af alle steder! –
det skal nok have givet dem traumer for livet ūüėÄ

Santor
Santor
12 years ago

De r√łde svin og deres stormtropper skal nok v√•gne op, selvom de f√łrst skal have t√¶sk og afpresses af p√¶dofeten moHAMed`s jiHAD-krigere.

Deres forvirring varer kun kort tid. Vold er altid svaret p√• deres “problemer”.

JensH
JensH
12 years ago

“De er forvirrede over, at de ikke bliver angrebet af nazister, men af ‚Äč‚Äčindvandrere. Der passer ikke ind i deres verdensbillede”

Jeg ved det ikke er s√¶rlig p√¶nt, men FRYD!!!! Var der i√łvrigt ikke noget om, at det nye ‘ungdoms’-hus p√• Dortheavej i NV havde problemer med unge indvandrere??? S√•vidt jeg husker var de disse ‘ungdmshus’-brugere s√• naive, at de tilsidst inviterede de til at bruge hustets lokaler, som de unge kulturberigere s√• smadrede?? Jeg synes at kunne huske at have l√¶st om det ikke lang tid efter dette nye ‘ungdmshus’ p√• Dortheavej var √•bnet.

Erling
Erling
12 years ago

‚ÄúDe er forvirrede over, at de ikke bliver angrebet af nazister, men af ‚Äč‚Äčindvandrere. Der passer ikke ind i deres verdensbillede. De siger at ‚ÄúStreet Fighters‚ÄĚ presser dem for beskyttelsespenge.‚ÄĚ

√Örets l√•rklasker! Tanken om, hvilken sk√¶bne der venter denne flok uvaskede vanekriminelle og burg√łjserrevolution√¶re den dag kalifatet institueres i Europa, kunne n√¶sten f√• mig til at melde mig under Broderskabets faner.

Jonny
Jonny
12 years ago
Reply to  Erling

Wunderbar att dessa svin får smaka på sin egen medicin!

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x