21
feb
Seneste opdatering: 21/2-12 kl. 1809
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto fra en af KÞbenhavns kinesiske smÞrrebrÞdsbutikker, der leverer hele Ida Davidsen-listen for igen penge. De ligger pÄ Vesterbrogade og i Store Kongensgade. Jeg har fotograferet den anden her. Man skal komme ved 12-tiden, da er det fodringstid pÄ alle advokatkontorerne og hvem ved, pÄ Amalienborg.

Kina ligger nr. 3 pÄ GDP listen, Tyrkiet nummer 17. PÄ GDP pr. capita ligger Tyrkiet som nummer 86. 16.9 % lever under fattigdomsgrÊnsen. 20 % af kvinderne er analfabeter og halvdelen af dem er udsat for grov, rutinemÊssig vold. Tyrkiet er Danmarks 31. vigtigste eksportdestination. Ganske vist den vigtigste muslimske handelspartner, men det siger omtrent ingenting. Den samlede muslimske verden stod for knapt 2 % af den danske eksport i 2006, da den bildte sig selv og Politikens lÊsere ind, at kunne ramme Danmark med en handelsbojkot.. Er Tyrkiet et vigtigt land for danske gymnasiaster ? Det mener rektor Crilles Bacher og R og SF. Tyrkere har jo lov at vÊre nationale, for ikke at sige chauvine. Godt. LÊrer de ikke tyrkisk derhjemme?

Danmarks ”tyrkiske gymnasium” mĂ„ ikke udbyde tyrkisk som 2. fremmedsprog. Det slĂ„r BĂžrne- og Undervisningsministeriet fast i et afslag til gymnasiet. Selvom stĂžrstedelen af eleverne pĂ„ KĂžbenhavns Private Gymnasium har tyrkiske rĂždder, mĂ„ gymnasiet ikke udbyde tyrkisk som 2. fremmedsprog. Det er meldingen fra Ministeriet for BĂžrn og Undervisning, der har afvist at give gymnasiet dispensation til at undervise i faget. Det kommer bag pĂ„ Crilles Bacher, der har vĂŠret rektor pĂ„ gymnasiet, siden det slog dĂžrene op i august 2011.”Vi ser tosprogethed som en ressource hos vores elever, og vi vil gerne forbedre den. Det har de bestemt brug for, for der er mange problemer ved at vĂŠre tosproget,” siger han til Altinget Uddannelse.

Hos bÄde De Radikale og SF mÞder Þnsket om at udbyde tyrkisk som 2. fremmedsprog dog opbakning, og begge partier opfordrer nu KÞbenhavns Private Gymnasium til at sende en ny ansÞgning afsted, hvor der bliver fokuseret mere pÄ de erhvervsmÊssige aspekter.Nej til tyrkisk som 2. fremmedsprog i gymnasiet

Rekordudvandring fra Sverige

Sveriges Radio anlĂŠgger vinklen Allt fler svenskar emigrerar till Kina og nĂŠvner ikke med Ă©t ord de 96.467 personer, – flest unge mĂŠnd – der indvandrede. Synd sĂ„ fĂ„ kinesere, der vandrer den anden vej. Der bliver mangel pĂ„ kvinder i Sverige, det er ikke godt for jĂ€mstĂ€lldheten, men sĂ„ kan man til gengĂŠld spilde tyve Ă„r til med at pseudodebattere det. Vi fĂ„r heller ikke meget at vide om hvorfor sĂ„ mange udvandrer. Er man vaks med en lommeregner, kan man sĂŠtte dato pĂ„, hvornĂ„r hele befolkningen er udskiftet, ellers kan man jo se det her hos Affe.

Utvandringen pÄ 51 179 personer översteg den stora Amerikautvandringens toppÄr 1887. Trots den höga utvandringen och en minskad invandring Àr Sverige fortfarande ett invandringsland, det vill sÀga vi har en större invandring Àn utvandring. Sedan toppÄret 2009 har invandringen minskat och omfattade under 2011 totalt 96 467 personer. Liksom tidigare Är var det fler mÀn Àn kvinnor som invandrade och den genomsnittliga Äldern pÄ invandrarna var 28 Är bÄde för kvinnor och mÀn. Vanligast var det att svenska, irakiska och polska medborgare invandrade. Somalia som 2010 var det vanligaste medborgarskapet för invandrarna, nÀst Sverige, har nu placerat sig pÄ sjÀtte plats. Liksom tidigare Är var det vanligast att flytta till vÄra nordiska grannlÀnder samt de engelsksprÄkiga lÀnderna Storbritannien och USA.

Invandringen av medborgare frÄn lÀnder som har upplevt oroligheterna i spÄren frÄn den arabiska vÄren har ökat. Invandringen av medborgare frÄn Jemen, Libyen, Egypten och Syrien har ökat med drygt 50 procent jÀmfört med 2010. Till största delen Àr det mÀn som har invandrat. Ett annat land med oroligheter Àr Afghanistan. Invandringen av medborgare dÀrifrÄn har ökat under de senaste fyra Ären och var vid Ärsskiftet det fjÀrde vanligaste medborgarskapet bland invandrarna. Högre utvandring Àn pÄ Karl-Oskars tid (Barnfamiljer lÀmnar Möllan i Malmö)

Og der kommer mere knald pÄ globaliseringen alt som den Þkonomiske virkelighed er ved at indhente Sverige, som en dansk professor skriver. Sveriges Riksdag ligger pÄ en lille Þ. Den er et skib uden ror.

Över 30 000 somaliska barn vĂ€ntas komma till Sverige inom de nĂ€rmaste tvĂ„ Ă„ren.Det Ă€r en fördubbling av antalet somalier som i dag finns i landet. DNA-tester öppnar för Ă„terförening.

Ingen fremtid i multikulturel dagsorden

Lederen af det hollandske Socialdemokrati Job Cohen trĂŠkker sig:

Af Nicolai Sennels

Lederen af det hollandske Socialdemokrati, Job Cohen, har trukket sig. Årsagen er tilsyneladende, at de hollĂŠnderne ikke godtager Cohens pĂ„stand om, at et anstĂŠndigt og multikulturelt samfund kan fungere. Irriterende for Cohen og hans meningsfĂŠller – og godt for Holland. Antallet af politikere, som priser multikulturen, er efterhĂ„nden forsvindende lille:

“Job Cohen has announced his resignation as political leader of the PvdA, the Dutch Labour Party, effective immediately.He is also resigning as chair of the parliamentary party and will not return to parliament. He will hold a press conference in Amsterdam at 16.30.In a press release Mr Cohen says:

“Two years ago, I made the transition to national politics to make a contribution … to a decent society, in which people – regardless of ethnicity or background – would be able to prosper. It is with regret that I am forced to conclude that in the political and media reality of The Hague I have failed to convincingly put across this path to a decent society.” Dutch Labour Party leader resigns

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anne-Kit
Anne-Kit
12 years ago

Saa Crilles Bacher mener, der er “mange problemer forbundet med at vaere tosproget”.

Jeg er selv tresproget og har meget svaert ved at komme i tanke om nogetsomehelst negativt forbundet med det at kunne tale, laese og skrive mere end eet sprog. Tvaertimod synes jeg de positive aspekter er temmelig selvindlysende.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

AngĂ„ende Crilles Bacher 😉 http://www.kennethkristensenberth.dk/enkeltebreve.asp?id=1107 Indvandrergymnasium – et sygdomstegn Det er et sygdomstegn, nĂ„r en gruppe indvandrerforĂŠldre nu er gĂ„et sammen om at skabe Danmarks fĂžrste indvandrergymnasium. [!!!!] Indvandrergymnasiet giver yderligere nĂŠring til eksistensen af et parallelsamfund i Danmark. Man kan ikke undgĂ„ at fĂ„ den tanke, at der er nogle forĂŠldre i indvandrermiljĂžet i Danmark, som simpelthen for enhver pris vil undgĂ„, at deres bĂžrn kommer til at omgĂ„s danske bĂžrn og unge. Det er direkte kontraproduktivt for integrationen, at indvandrere nu kan tage en grundskoleeksamen og gennemfĂžre en ungdomsuddannelse uden at stĂžde ind i en dansker. Hvad bliver… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

http://www.altinget.dk/artikel/nej-til-tyrkisk-som-2-fremmedsprog-i-gymnasiet “IfĂžlge ansĂžgningen Ăžnskede gymnasiet at give eleverne bedre mulighed for at forbedre deres tyrkiskkundskaber og indsigt i den tyrkiske kultur. Tyrkisk er allerede godkendt som valgfag [!!!], men Crilles Bacher ville gerne give gymnasiets elever mulighed for at lĂŠre sproget, uden at de samtidig var tvunget [!!!!!] til at lĂŠse tysk eller et andet fremmedsprog.” [!!!!! – Aha, sĂ„ det er der skoen trykker 😉 Det er altsĂ„ ikke godt nok for tyrkerne, at tyrkisk kun” er et (til)valg(s)fag, hvor man samtidigt risikerer at skulle blive udsat lĂŠre tysk eller fransk. SĂŠt man dog ligefrem skulle begynde at krĂŠve… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Nu vil SF + De Radikale til at indfĂžre Tyrkisk som andet-sprog i Gymnasiet, fordi “tyrkisk er et vigtigt sprog for Danmark”:

http://www.altinget.dk/artikel/nej-til-tyrkisk-som-2-fremmedsprog-i-gymnasiet

falkeĂžje
falkeĂžje
12 years ago

Hvor er det glĂŠdeligt, at selv hollĂŠnderne nu indser, at det
er dĂžden for et europĂŠisk samfund at importere tusindvis af muslimer.
Skal et sÄdant samfund kunne fungere, sÄ skal muslimerne holdes
i et jerngreb, ellers gÄr det sÄ galt, som det kan.

falkeĂžje

JensH
JensH
12 years ago

SĂ„ de ‘anstĂŠndige’ er begyndt at forlade den synkende skude. Job Cohen er virkelig patetisk at hĂžre pĂ„. Han Ăžnsker bare at komme vĂŠk fra sin post inden det gĂ„r oop for de alimindelige HollĂŠndere, hvilken irrversibel han og ligesindende har pĂ„fĂžrt landet. Job Cohen kalkulerer Ă„benbart med, at hvis ikke lĂŠngere er aktiv i politik, sĂ„ er der ingen der bebrejder ham. Han er ligesom ‘yesterday news’, glemt af de fleste, og kan af gode grunde ikke blive mĂždt med kravet om at trĂŠkke sig fra nogen post. Alt ia alt kan han trĂŠkke sig tilbage til en (fredelig)… Read more »

Prudentius
12 years ago

Der er rigtig fut i “Folkehjemmet”!

ALLE folk er velkomne. Deres blotte eksistens berettiger dem til adgang til Sverige. Alt andet ville vÊre et brud pÄ deres menneskerettigheder.

Og hvor ville vi vĂŠre uden menneskerettighederne?

Givetvis i stabile stater/nationer der ikke var igang med at bukke under for islamisk masseindvandring.

Svenskerne gÄr nu en herlig fremtid imÞde, som jordlÞs, omstrejfende og kinesisk talende arbejdskraft.

DET er globalisering.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x