23
feb
Seneste opdatering: 23/2-12 kl. 2217
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det store franske opinionsinstitut Institut français d’opinion publique (IFOP) har lavet en rapport Le regard des Européens sur l’Islam (Europæernes syn på islam), der i detaljer redegør for spørgsmålet. 77 % af hollænderne, 75 % af tyskerne, 68 % af franskmændene og 65 % af briterne stiller sig meget skeptiske. Om det er fordom eller bagdom skal ikke kunne siges, men efter europæernes synspunkter at dømme, kan islam næsten kun overraske positivt sammenholdt med forventningerne/erfaringerne.

Nederste grafik fra fransk: “Synes du islam er godt integreret i samfundet i dag?” Fra venstre: Ja, fuldstændigt. Ja, overvejende. Nej, overvejende ikke. Nej, overhovedet ikke. I Holland (Pays-Bas) hvor folk bor tættest, er svarene mest negative.

Sensation: Nicolai Sennels og Bashi Quraishy er enige
Af Nicolai Sennels

“Mit intellekt fortæller, at et værdifællesskab er en utopi.”- Bashi Quraishy, februar 2012: “Afskaf nationalismen, hvis Danmark skal have sammenhængskraft”

for hvem har lyst til at dele værdier med koranens proselytter…?

Jeg mødte Quraishy i Københavns Lufthavn i oktober 2010. Vi var en større flok, og flere af kvinderne var lidt usikre på, hvor på skalaen de skulle placere ham: halstørklæde fra Alt fra Damerne om halsen, elefantpesar på hovedet – og muligvis lidt kindrødt, hvis man spørger eksperterne (kvinderne).”

Jeg er ligeglad med, hvilken seksualitet folk har, sålænge de ikke er amputatiofile (afskæring af kropsdelefil, herunder kønslæber), coercesfile (indespærringsfil, herunder af ‘ulydelige’ kvinder), occiderefile (dræbefil), mortem bombfile (selvmordsbombefil), pædofile (herunder deres profets seksuelle forhold med den niårige Aisha) og andre islamisk inspirerede filier. Jeg synes bare, det var sjovt at give Bashi Quraishy kaninører, da vi fik taget billede sammen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henriette mentzel
Henriette mentzel
9 years ago

Det er med nogen forbløffelse jeg læser Sennels kommentar. Så vidt jeg er orienteret skulle Sennels være en velud(dannet) akademiker opstillet for Dansk Folkeparti. Ovennævnte kommentar viser, at Sennels åbenlyst hverkener i stand til at argumentere, debattere eller komme med belæg for sine påstande. Det undrer mig virkelig.

Bashy Quraishy
9 years ago

Dear friends on Snaphanen I am out of Denmark, therefore this comment in English. Even if my comment is not about the integration of Islam in Europe, but I expect that people who write such articles or make such surveys should at least have a bit of wisdom, not to ask stupid questions. Islam is not an ethnicity or nationality. It is a religion and religions do not need to integrate but its followers can and must. The topic of the survey should be; Would Europeans allow Muslims to live in peace in Europe? That would be a better question,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bashy Quraishy

Aha, så fordi man er ude af Danmark, så kan man altså ikke skrive på dansk længere? – selv om man har dansk statsborgerskab og bopæl i Danmark. Du har da i sandhed altid forstået at udvise dyb foragt over for dine ufrivillige værter og deres kultur, hva’ Bashy? Meget imponerende! Måske er det i virkeligheden derfor, du aldrig rigtigt har fattet en brik af det hele, men konstant bavler op om racisme alle vegne, hver gang nogen kommer med den mindste berettigede kritik af visse indvandreres ( gæt selv hvilke 😉 ) ekstremt negative attituder over for det danske… Read more »

Skåning
Skåning
9 years ago

Jag förstår inte varför Nicolai Sennels poserar på ett hjärtligt foto med den tomten. Kanske kaninöronen skulle vara poängen? Vad vet jag?

Peter Andersen
9 years ago

Når jeg ikke tror på, at islam kan integreres i Europa, er det fordi de ofre som islam må yde, ikke kan imødekommes. Man må f.eks. ikke undertrykke kvinders sexuelle lyster eller valg af partnere. Man må accepterer folks eget valg/fravalg af tro og man må affinde sig med de normer mht. ligestilling og ytringsfrihed, som gælder i det sekulariserede og demokratiske samfund. Det findes der gudskelov også mange muslimer der kan, men islam kan ikke. Når først tågerne fra det arabiske forår har lagt sig, Afghanistan er forladt og Iran har fået deres A-våben, vil dette stå helt klart.… Read more »

Anonym
Anonym
9 years ago

Jeg ved ikke rigtig om, jeg bryder mig om de kaninører. Bashi viser tillid og stiller smilende op til foto, også selvom man må gå ud fra, at han nok ser Nicolai som en meningsmodstander. Det minder mig om dengang, hvor en ung muslimsk mand bad Pia Kjærsgaard om at stille op til fotografering og derefter takkede for hendes åbenhed med et for hende ved at lave et nedsættende håndtegn, hun ikke kendte betydningen af.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Anonym

De kaninører er mere uskyldige end Påskeharen selv.

Quraishy er en nar og en parasit. Med andre ord; han er Pakistan i antropomorf form.

Anonym
Anonym
9 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg er helt enig med dig i at Bashi er en parasit. Nicolai er i mine øjne en helt. Ikke desto mindre skal han passe på, han ikke kommer til at virke usympatisk på de danskere, som ikke rigtig er klar over, hvilken farlig mand elefantpesaret i virkeligheden er.

Jeg er nok lidt for kritisk. Man siger, at den man elsker, tugter man, og jeg holder bestemt meget af Nicolai.

Peter Andersen
9 years ago

Interessant undersøgelse, fra nogle af de lande i Europa, som igennem flere år har været hårdest ramt.

Og hvad kan vi så lære af det?

Måske vi skulle prøve at spørge Italien, Spanien eller Grækenland om der skulle være tegn på bedring dér…

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x