28
feb
Seneste opdatering: 28/2-12 kl. 1513
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Nicolai Sennels

For at starte med en af hovedpointerne: Muslimske unge er en guldgrube for den voksende specialpædagogiske industri. Københavns Kommune har været flittig bruger af Solhaven, som med brug af centralt placerede personer i Københavns Kommune har haft held med at få snablen i en bugnende kasse:

“Ud over de 194 mio. kr., som Københavns Kommune hvert år bruger på at forebygge kriminalitet, sender man årligt 220 mio. kr. til Nørrebro alene til socialt arbejde fra anbringelser af børn til gadeplansarbejde. Et beløb der svarer til 20 pct. af det samlede budget. Mikkel Warming ønsker at sætte endnu flere penge af i næste års budget målrettet udsatte børn og unge.”

Som tidligere medarbejder i Københavns Kommune kan jeg bidrage med et par detaljer:

Den pædagogiske institution Solhaven i Farsø, som hører under Himmerlands Rådgivningscenter, er blevet anklaget for psykisk terror mod børnene, og for ekstremt udbredt brug af uuddannet og dermed billigt personale (under 10 procent er uddannede pædagoger). Ligesom Tvind-imperiets Amdi Pedersen, lever Søren Virenfeldt, medejer af Himmerlands Rådgivningscenter-imperiet, i et enormt palæ. BBR taler om 220 m2 bolig, Google Maps giver et indtryk af størrelsen og folk jeg kender, som har set Virenfeldts imponerende hus i forbindelse med besøg på Solhaven, betegner det som luksuriøst:

Redaktør af magasinet Social Kritik, Benny Lihme, er mangeårigt bestyrelsesmedlem af Solhaven. Som bestyrelsesmedlem og i øvrigt stærkt interesseret i pædagogik, kan han umuligt have været uvidende om Solhavens hårdhændede metoder og brugen af billig, uuddannet personale. Samtidigt er han altså gennem Social Kritik fortaler for, hvad man vel kan kalde omsorgsfokuseret venstreorienteret pædagogik.

Netop Københavns Kommune har brugt Solhaven i mange år til pædagogisk behandling af børn. Kommunen har også gjort stort brug af det pædagogiske rådgivningscenter, SPUK, som er en del af Himmerlands Rådgivningscenter-imperiet. SPUK uddanner medarbejdere på Solhaven, og arbejder sammen med lederen af Vilde Læreprocesser, Søren Magnussen, som i øvrigt ved flere lejligheder har arbejdet sammen med Benny Lihme.

Med base i Nordjylland har Himmerlands Rådgivningscentret altså gennem mange år haft centralt placerede personer i landets største kommune, med gode muligheder for at reklamere for mulighederne for at placere københavnske unge på Solhaven. En reklamering, der også blevet gjort, kan undertegnede bevidne.

København
Købehavns Kommune har ansat Søren Magnussen som leder af Vilde Læreprocesser, der i høj grad forestår projektudvikling af pædagogiske tilbud for især mere aggressive unge. Københavnerteamet, Projekt Hard Work og Sjakket er blandt dem, og også her benytter man næsten udelukkende uuddannet personale. Tager man i betragtning, at indvandrerbanderne får 700 nye indvandrermedlemmer om året, kan man godt betvivle effekten af arbejdet.

Søger man på forskellige kombinationer af ovenstående navne og institutionsprojekter på Google, får man et billede af et spindelvæv, der for deltagerne givetvis har været særdeles økonomisk rentabelt.

Politikere og embedsmænd er rådvilde og hjælpeløse overfor den kraftigt stigende indvandrerkriminalitet, og er derfor parate til at betale gode penge. Også, fordi kriminaliteten øger borgernes utilfredshed med politikerne, hvilket mindsker chancen for genvalg. Kan man tale godt for sig og præcentere et “spændende pædagogisk projekt”, kan der derfor være gode penge at hente for en selv – og ens venner. Her trænger til at blive ryddet op.

Indvandrede landevejsrøvere og deres efterkommere
Af Nicolai Sennels

 BT kunne forleden fortælle, at antallet af gaderøverier er eksploderet: “i 2011 blev anmeldt 841 gaderøver i København mod 656 året før – en stigning på næsten 30 procent. Mere end to gaderøverier i gennemsnit hver eneste dag. De fleste af røverierne foregår om natten – men en del sker ved højlys dag især i sidegaderne omkring Strøget og på Nørrebro. – En ung fyr blev overfaldet midt på Nørrebrogade, hvorefter han blev trukket ind i en baggård. Det forventer du ikke lige klokken tre en fredag eftermiddag, hvor du er på vej hjem fra skole, siger Brian Belling. Mens gerningsmændene som regel optræder i flok og typisk er 16-17 år gamle, er ofrene almindeligvis mænd mellem 15 og 25 år. De går alene – og ofte er de berusede.”

For det første glemte BT at fortælle, at 70 procent af voldelige overfald i København, herunder gaderøverier, slet ikke anmeldes – Borgerne fortier grov kriminalitet.

Derudover glemte både BT og formentligt også politiet det etniske element. Når det drejer sig om landevejsrøverier, som jo var muslimernes profets fuldtidsarbejde, og når man samtidigt hører, at det er store flokke som overfalder enlige, så er det svært ikke at mistænke overfaldsmændene for at være indvandrede og efterkommere. Og jo, ganske rigtigt:

“syv ud af ti anbragte unge på de sikrede ungdomsinstitutioner i Danmark er indvandrere”, og de 7-8 første pladser på top-10 over kriminelles oprindelseslande er muslimske.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Mere på Snaphanen.dk – Balladen om Solhaven […]

trackback

[…] også havde økonomiske interesser i Lihmes positive beskrivelser? Jeg har før berettet om Balladen om Solhaven i Farsø, Nordjylland, og de millioner af kroner, institutionen tjener på unge i vanskeligheder. […]

Jonas E
Jonas E
9 years ago

Solhaven har været på Fornits Wiki siden 2008.

http://wiki.fornits.com/index.php?title=Solhaven_(Denmark)

Det er en skamplet, idet at Fornits registrerer steder i hele verdenen hvor at børn og unge behandles slemt. Der burde sættes ind imod misbrug af skatteborgernes penge, men for sagsbehandlere og politikere gælder et princip når vi taler vanskelige unge:

Ude af øje, ude af sind!

anonym
anonym
9 years ago

Urårsagen til denne evigt voksende og altødelæggende katastrofe, er at vi siden midten af 1800-tallet har sat naturen/evolutionen ud af funktion, gennem forbedrede levevilkår for alle her i Vesten, så de lavintelligente menneskers afkom desværre har fået lige så gode overlevelsesvilkår som dem med IQ plus 100 (og at staterne ikke steriliserer nogle af dem mere, udover den rent frivillige af slagsen, som er helt lovlig her i Danmark). For lavintelligente mennesker evner ikke, at styre deres forplantningsevne, så de avler lavintelligente (problem)børn på samlebånd. Ofte fra teenagealderen af, så de har har op til 25 års forspring i forhold… Read more »

Prudentius
9 years ago

“Politikere og embedsmænd er rådvilde og hjælpeløse overfor den kraftigt stigende indvandrerkriminalitet, og er derfor parate til at betale gode penge.” Ja, for at opgive multikuturen, som den bragende farlige fiasko den er, samt det lodrette forræderi af den indfødte befolkning den er ensbetydende med, er og bliver en umulighed! The show must go on, ligemeget hvor dyrt og smertefuldt det er eller måtte blive for den almindelige dansker. Systemet kan ikke tage fejl. Umuligheden af et velfungerende multikulturelt og multietnisk samfund må overvindes eller i det mindste fornægtes. Naturen og historien bekæmpes og opsiges, mere multikultur er altid løsningen.… Read more »

bowlaren
9 years ago

Bra att det skrivs och pratas om Muslimerna, så folk lär sig, vad Muslimerna vill med sin religion. Det är mer än en religion för dom, hela deras liv styrs av deras religion.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

JensA
JensA
9 years ago

Findes tallene for kriminalitet også uden “standardisering for socioøkonomiske status”?
Man må jo antage, at forbrydere er meget mere velhavende end det fremgår af officielt tilgængelige oplysninger.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago

“Standardiseret for alder og socioøkonomisk status” Er det de sædvanlige, matematiske fiksfakserier, der skal få grimme tal til at se mindre grimme ud? Mht. institutioner for kriminelle unge, så har jeg en bekendt, der havde uuddannet arbejde på en sådan (ikke Solhaven). Han stoppede af flere årsager: Det var psykisk belastende. Der var hverken hoved eller hale i den samlede indsats. Og de unge gjorde absolut ingen fremskridt. De fleste var i øvrigt muslimer, videresendt fra Sønderbro. Hvis de ikke gad være på institutionen, så kunne de bare gå. Personalet havde ikke beføjelser til at stoppe dem, men kunne istedet… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Jeps… hvis man ikke bruger matematiske tricks så eksploderer tallene til fra 300 til 800-900. Om lidt så ryger kriminelle efterkommere ind som danskere…

Nicolai Sennels
9 years ago

DR om Solhave-sagen:

Pige fra Solhaven: Jeg følte mig voldtaget: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/02/26/172625.htm

Kommune melder Solhaven for overgreb: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/02/24/163552.htm

Solhaven: Kun få pædagoger ansat: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/02/27/174005.htm

Bosted for unge er meldt for vold: http://www.dr.dk/Nyheder/Ligetil/Dagens_fokus/Indland/2012/02/27074846.htm

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x