28
feb
Seneste opdatering: 3/3-12 kl. 2324
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“For et par år siden brente to kurdere som bor i Norge Koranen og la ut en filmen på YouTube. Det godtar vi ikke og vi mener det er en fornærmelse mot alle muslimer”………”Og da kom en ung og modig marokkansk mann, Mohammed Bouiri, i 2004 og drepte den nederlandske regissøren midt på gata ved å skyte og knivstikke han, som hevn til koranen og kjærlighet til islam,” sa Krekar til de oppmøtte.

Jeg blir provosert. Norsk høyesterett har vurderer Krekar som en trussel mot riket. Likevel så får han stå foran Norges parlament og agitere for sine synspunkter, mener Ketil Solvik-Olsen i Fremskrittspartiet. Dette stuntet forsterker bildet av han som en trussel. Han er vurdert som en risiko for landet, og da er det en fallitterklæring å la han få demonstrere foran landets parlament. Mulla Krekar burde vært i forvaring til han blir sendt ut av landet, sier Solvik-Olsen. Mulla Krekar hedret drapsmann, Krekar roste drapet av Theo van Gogh.

De samme kreftene holdt demoen i Oslo idag. Man kan høre på de taktfaste ropene at det er ekstremister på ferde. At politiet tillater en demo utenfor Stortinget, der mullah Krekar kan stå og hylle en morder, sier noe om at myndighetene har mistet grepet, både de politiske og sikkerhetsmyndighetene. En slik demo virker som en demonstrasjon på at ekstremistene er sterke, og at de er modige. Det får deres aksjer til å stige i andre muslimers øyne. Andre blir redde. De har hørt slike signaler før. Flørt med vold

Regeringens ungdomskorps mod ‘hadforbrydelser’

Af Nicolai Sennels

Thorning-Jugend. Stampistgendarmeriet. Helles små røde.

Regeringen påtænker at starte et slags digitalt gendarmeri, der skal imødegå hadske budskaber på internettet – herunder islamkritik. De såkaldte net-ravne bliver altså tale om et slags skatteyderbetalt debatpoliti, der skal bekæmpe oppositionens holdninger, som jo generelt er langt mere kritiske overfor islam og muslimsk indvandring. Vi kan altså nu forvente lønnede debattører på bloggenes kommentarsider. Vi må i det mindste forvente, at de varedeklareres, så man ved, at debattøren får løn af staten for at bekæmpe holdninger, der er imod regeringens.

Det drejer sig om regeringstiltaget “Ekstremt lokalt“, der i øvrigt sidestiller vold med islamkritik:

“Baggrunden for mødet er dyster. Bøsser bliver tævet på grund af deres seksualitet. Muslimer bliver spottet på grund af deres tro. Og jøder med kalot advares mod at færdes bestemte steder på grund af risikoen for at blive overfaldet.”

Samtidigt vil man lave et ung-til-ung-korps, der skal støtte ofrene. Hold fast på statementbriller og iPhone, hvor bliver det interessant at se unge RUC-studiejobbere rykke ind i Mjølnerparken og puste sig op, næste gang muslimer banker på en afrikaners dør og kræver jizya, fordi han er “sort og kristen”. Og stiller sig imellem, næste gang ægtemænd trues med kniv og pistol, fordi deres kone går uden islamisk tørklæde. Og råbe “forsvind med jer”, når muslimer stener jødelejligheder på Nørrebro.

Det bliver også spændende, når man vil til at bruge det kommende tolerancebarometer i forhold til holdningen til homoseksualitet, jøder, danskere, ytringsfrihed og kvinders frihed i sharia-kolonierne – eller overfor koranen. De kan så passende bruge et islamonauseabarometer overfor på os andre:

”Net-ravne” der skal færdes på internettet og udfordre had- og voldsbudskaber; et ung-til-ung-korps der skal støtte ofrene; et forsoningskursus, der skal ruste flere til at kunne bremse konflikter i opløbet; et ”tolerancetermometer”, der skal tage temperaturen på konflikter og fordomme. Det er nogle af de helt konkrete forslag fra en 12 timers camp om forebyggelse af hadforbrydelser og intolerance i Danmark. …”Det er fantastisk, at så mange dygtige og engagerede mennesker har revet tolv timer ud af kalenderen for at udvikle initiativer til at bekæmpe hadforbrydelser.Campen har produceret mange gode initiativer og ideer, der kan bidrage til at sikre et åbent og imødekommende Danmark …

Justitsminister Morten Bødskov siger: ”Jeg er meget imponeret over, hvad deltagerne har nået, og jeg glæder mig til at se ideerne i fuldt flor.” Social- og integrationsministeiret: Masser af nye initiativer mod hadforbrydelser og intolerance (02.03.2012)

44% i belgiske fængsler ikke belgiske statsborgere

Af de 11,182 fanger den som den 15. november 2011 sad i et belgisk fængsel, var 4957 (44 procent) ikke belgiske statsborgere. I 2009 var gennemsnittet 42,6 procent af de 10,237 fanger og i 2010 42,7 procent af de 10,535 fanger. Det fremgår af et svar fra justitsminister Annemie Turtelboom på et skriftligt spørgsmål fra Sarah Smeyers (N-VA). Tilstedeværelsen af ​​ikke-statsborgere er størst i fængsler i Bruxelles (63 procent), efterfulgt af fængsler i Flandern (44 procent) og i Vallonien (38 procent). I 2010 sad statsborgere fra mere end 130 lande i belgiske fængsler. De mest almindelige oprindelseslande var Marokko (10,7 procent), Algeriet (5,4 procent), Rumænien (2,2 procent), Frankrig (2,1 procent), Nederlandene (1,9 procent), Italien (1 , 7 procent) og Tyrkiet (1,7 procent).Bijna helft van gevangenen is vreemdeling (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Scarlet P
Scarlet P
9 years ago

Astroturfing – falske græsrødder – er ikke noget nyt fænomen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Astroturfing

Det er uærligt, uetisk og ødelæggende for den demokratiske debat – lige noget for regeringen.

anonym
anonym
9 years ago

Til Anonymous: Det eneste morsomme heri er jo det, at han kører med et taxiselskab, der har det allermest kristne navn af alle, så han han jo bliver uren af lige præcis dét fraktum, at han lader sig transportere (højst sandsynligt gratis) i en taxi med det navn. Deri består det sjove. Ellers så burde han og alle hans slags (læs ALLE muslimer) sendes hjem uden faldskærm, og meget gerne bundet til tonstunge bomber, hvis det da ikke går alt for meget ud over træfsikkerheden (de kan jo afprøve på rotterederne her i Vesten først). Og er latteren og retten… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Det bliver ofte sagt at Gazastriben er eet stort frilandsfængsel . Der må være en eller anden mulighed for udnytte dette superfængsel til at slippe af med typer som Krekar, set fra Israels synspunkt kan det næppe være noget problem med et par galninge fra eller til , efter som de allerede har en million af dem …hvis nu han blev udvist til gaza via Israel ,var der styr over processen, og eftersom han nok har masser af venner dernede , var det så ikke lidt langt ude ( selv for jurister) at påstå det var for farligt for ham… Read more »

anonym
anonym
9 years ago

The longer the beard. The bigger the crook.
Læg mærke til, at det er Christiania Taxi han kører med. Og selv om Kristiania , nu Oslo, er opkaldt efter Christian den 4., er det jo alligevel lårklaskende morsomt. Samtidig med , at der så også ligger en ekstremt ildevarslende ironi i det faktum, at det uden tvivl er et muslimsk (voldtægts-/pirat?)taxiselskab, der har det navn.
Men det passer jo nok også ganske godt med, at kirkens (rullende) hus, er blevet en del af krigens hus. Men trods det, skal der nu alligevel grines godt igennem i dag.

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  anonym

Nei dette er såvisst ikke til at grine av ! Det er en demonstrasjon på at norske myndigheter har kapitulert overfor islamismen og jihad. Skremmende !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x