17
mar
Seneste opdatering: 19/3-12 kl. 0159
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forhistorien er den, at de to berlinere Sven N. und Oliver H. kommer i klammeri med en lille gruppe lokale muslimer, fordi de vil lægge sig imellem i et slagsmål. De to tyskere bliver angrebet og “giver dem en ordentlig røvfuld.” De slagne tilkalder omkring 20 venner, flere bevæbnede, det udvikler sig og ender med at Yousef Al-Abed dør af et knivstik. Politiet og Berlins overanklager “fastslår entydigt, at Sven H. handlede i nødværge og at Yousef Al-Abed er skyldig i sin egen død.” Sven H. sættes på fri fod og må gå under jorden hos slægtninge. Begravelsen udvikler sig en en stor demonstration, hvor over 3000 muslimer deltager. Men her slutter det ikke. Neukölln kan eksplodere i vold hvert øjeblik:

I baggrunden lurer en voksende frygt for, at drabet vil føre til store konflikter. Midt i sidste uge udsendte anklageren en meddelelse om, at Yusef sandsynligvis var en af de mest aggressive i gruppen af ​​cirka 20 unge bevæbnede arabere og tyrkere, som angreb Sven N. Hidtil er Yusef blevet betragtet som et offer, der var blevet draget ind i slagsmålet ved et tilfælde. Det tvivler familien El-A. på. Den bor væk fra gerningsstedet i det såkaldte hvide område i Neukölln. Mange indvandrere bor her, næsten hver anden forsørges af staten. Den lokale forvaltning har specialiseret sig i konfliktløsning, der er kurser for konflikt-mediatorer, gadeundervisere og formidlere. Deres effekt er ikke overvældende. Yusef var også indtil for nylig aktiv i et arbejdsformidlingsinitiativ som mægler.

Hver dag mødes unge venner i hos den dræbte Yusufs forældre. Som en strengt religiøse muslimer har de pligt til at opsøge de pårørende til en død trosfælle. De udveksler nyheder og taler om, hvad de kan gøre. Mange er mistænksomme over for tyske myndigheder. “Jusefs venner er helt knuste over, at han pludselig fremstilles så negativt. Dette vil sikre ballade,” siger de. På Facebook truer de med vilde anti-tyske forhånelser og med hævn. Familien er splittet, på den ene side ønsker de ikke, at der skal være optøjer, på den anden side frygter de at sønnens navn skal blive trukket gennem sølet. Situationen er i øjeblikket “rolig, men anspændt”. De unge venter bare på et tegn fra faderen, så brænder de kvarteret af, siger de.

Faren for optøjer er ikke overstået. Hvad hvis Sven N. bliver frikendt af en domstol? Neuköllns integration-chef Arnold Mengelkoch er bekymret for hvordan de lokale salafistmoskeer vil bruge sagen i deres propaganda. Yusef kom regelmæssigt i Al-Nur moskeen, som er under Verfassungsschutz’ observation. Dens propaganda falder på frugtbar jord hos de arbejdsløse mellem 14 og 24, siger Mengelkoch.

Også psykologen Kazim Erdogan, som har drøftet sagen i den lokale fædregruppe, har bemærket at de religiøse ønsker at blande sig. “Det må vi ikke tillade.” Han er meget bekymret for religionens stigende indflydelse. Der er mindst 20 moskeer i Neukölln, andre skønner endda op til 32. For Mengelkoch er tilfældet Jusef en Neuköllner-hovedpine. “Arabiske klaner dukker jævnligt på hospitaler og skoler for at skabe konflikter over småting.” Overvejende i store grupper, som regel bevæbnede. In Neukölln steigt der Druck im Kessel. Berliner Zeitung, NACH DEM TOD VON JUSEF EL-A. Angespannte Ruhe in Neukölln(Snaphanens oversættelse.)

Der er omkring 300.000 muslimer i Berlin. Antalllet er hastigt stigende.

Svenska islamister vill bränna Obamadocka på Sergels torg

Fredagen den 23 mars planeras en demonstration i Stockholm mot de internationella trupperna och för “martyrerna” i Afghanistan. Demonstrationen ska enligt planen hållas på Sergels Torg klockan 14 och efter en timme – efter eftermiddagsbön – tåga mot Amerikanska ambassaden.

“Inshallah vi skall försöka göra en stor demonstration med Allah’s hjälp för Alla shuadah [martyrer] och oskyldiga människors kan vi ej vara tysta längre”, heter det i uppropet.

Gudmundsson: En film på Youtube marknadsför demonstrationen. Gudmundsson skriver på Svenska Dagbladet, og er “en spreder af islamofobi”, et begreb der er meget populært på Politiken og i hele Sverige. “Islamist” er et andet ord, de bruger for at forblive ideres politiske illusion nogle årtier endnu.

“Fredsmarch” efter sekterisk drab på shia-imam i Bryssel

Omkring 2100 mennesker deltrog i en “hvid march” i dag for at mindes Imam Abdallah Dahdouh. Imamen blev mandag dræbt i et angreb på shiitiske-Rida moske i Anderlecht. Deltagere, hovedsageligt fra det shiitiske samfund i Bruxelles, gik fordi Anderlechts Rida moské i og sluttede Palace of Justice. De bar hvide roser og marokkanske og belgiske flag.Marchen mod had og ekstremisme gik afdæmpet og uden uheld og episoder. 2.100 aanwezigen op witte mars voor overleden imam (13.03.2012: Salafist brænder shia-moské ned i Bryssel “som hævn for Syrien”)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] different German sources together (here, here, here, here, here and here) it seems that this is what […]

trackback

[…] different German sources together (here, here, here, here, here and here) it seems that this is what […]

trackback

[…] different German sources together (here, here, here, here, here and here) it seems that this is what […]

trackback
9 years ago

[…] after German killed Muslim in self-defence Putting different German sources together (here, here, here, here, here and here) it seems that this is what […]

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

Helt ærligt – hvem af jer ville ikke ikke selv gå amok, hvis nogen dristede sig til at insinuere, at I skulle være ufredelige? Ville I mon ikke også smadre, slå, og brænde ned?

Selvfølgelig ville I det. For som mariannejelvedisterne siger: Alle mennesker vil jo i grunden det samme.

– – –

Prudentius
9 years ago

“I baggrunden lurer en voksende frygt for, at drabet vil føre til store konflikter.”

Hvorfor??

Det multietniske/multikuturelle samfund er jo vejen til perfekt harmoni.

Og islam er fredens religion.

Hvad kan gå galt??

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Prudentius

Kun hvis vi griber chancen og inkluderer muslimerne, samt viser dem den respekt, de naturligvis har krav på. I modsat fald høster vi, som vi har sået. Marianne Jelved har givet os en kæmpe mulighed for at blive rigere, rent menneskeligt og kulturelt. Men det er op til os selv at bruge den rigtigt. Dét kan hun trods alt ikke gøre for os.

Man kan trække hesten til truget, Prudentius – men man kan som bekendt ikke tvinge den til at æde!

– – –

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja, alle vesteuropæiske samfund er i den grad ved at forpasse chancen for at opleve den perfekte harmoni. Selvforskyldt har de ikke forstået at islam er vejen til en ny og bedre verden. Kun i Sverige lykkes det, for har de skabt et multikulti-paradis. Vi skal bare gøre mere som svenskerne, så kan vi mæske os i den kulturelle berigelse!!

Der venter os uendelige mængder af konkret berigelse: sharia, sort-hvid-opfattelse af verden, æreskultur, mere halal, streng opdragelse, perverterede familieforhold, bogafbrændinger, nacht-und-nebel-aktioner, jødehad, negerhad, kvindehad, homohad, had had had had had.

Vi skal bare give mere plads til islam. Get it?

Victor
Victor
9 years ago

Undskyld, hvis det her allerede har været oppe.

I et besynderligt bevis på alliancen mellem hagekorset og halvmånen, har det tyske naziparti NPD foreslået, at Berlin og Teheran skal være venskabsbyer…..

http://www.npd-berlin.de/?p=757

Progressiv Idiot
Progressiv Idiot
9 years ago

Ja, tak til de, der ræsonnerede om massiv folkevandring, som de æstetisk ræssonerede om Tusind og En Nats eventyr, araberheste og østens mystik (Freud ville tænke sit). Tusind tak, kære danserinder.

BeCool
BeCool
9 years ago

BRING THE WAR HOME

Under Vietnamkrigen havde den amerikanske anarkistgruppe The Fugs en sang der hed Bring the war home. The Fugs troede at man kunne stoppe Vietnamkrigen på denne måde.

Med importen af middelalderlige klansstrukturer, middelalderlige æresbegreber og agression og vold som løsning på sociale problemer samt en
Dem og os kultur har vi bragt krigen, agressionen og volden i MENA- landene hjem til os!
Vi kan kun se frem til at dette er begyndelsen til den europæiske kulturs untergang.
Den politiske korrekthed har fuldstændigt fortrængt denne virkelighed og sejret ad helvede til!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x