19
mar
Seneste opdatering: 21/3-12 kl. 0039
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og 18 % af “asiaterne” mener, at vold er acceptabelt for at opnå dette gode. Sådan ser det største tilbageskridt nogensinde for kvindernes ligestilling i Europa ud. Ikke dårligt skuldret i ét enkelt hug, og det er typer som Ken Livingstone nedenfor, der har gjort det muligt. Fremtiden tilhører pædagogerne og optimisterne, bland mig udenom:

Two-thirds of young British Asians agree that families should live according to the concept of “honour”, a poll for BBC Panorama suggests. Of 500 young Asians questioned, 18% also felt that certain behaviour by women that could affect her family’s honour justified physical punishment.These included disobeying their father, and wanting to leave an existing or prearranged marriage.‘Honour code’ supported by young Asians, poll says, ‘Honour’ violence is acceptable, say one in five young British Asians.‘Honour’ crime victims living in fear in the UK

BBC Panorama blev sendt mandag aften. Kommer det hele på You Tube, skifter vi tralieren ud.

Hvad koster “det negative billede af Malmø?”

En kader av informatörer i stadens tjänst har under lång tid sålt bilden av Malmö som en framgångssaga. Nu solkas den bilden. Och det är inte gratis. Eller som Anders Olshov konstaterar:

–Den positiva trenden sedan bron öppnades år 2000 har brutits. Studenterna kommer till exempel i mindre skaror. Föräldrarna är oroliga.

Turister vill inte heller, i likhet med damen vid Centralen, oroa sig. Då reser de hellre någon annanstans. Liksom investerare väljer andra orter för produktion och huvudkontor.

–Jag hörde av en vän i Italien att RAI sände ett reportage från Malmö i februari, fortsätter Anders Olshov. – Vilken bild gav inslaget av Malmö?
Inte positivt. Vi borde räkna på vad den negativa bilden av Malmö kostar. Malmös rykte oroar turister, 130 nya poliser sätts in i Malmö.

Spørgsmålet har skullet stilles længe. Malmøs nedadgående spiral begyndte ikke med den seneste mordbølge, det var længe før. Det er kun nu, at den er så akut, at man er nødt til at nævne det højt, ellers ikke noget svenske medier bryder sig om. Men Money talks.-

“Billedet”. Det minder mig om en lille episode, da vi fire danske og norske om natten den 31.1 ved 24- tiden forlod en kro, for at finde vores bil. Vi kunne ikke finde gaden, hvor vi parkerede den. Vi gik ved siden af en ung mand og i samme retning, og jeg spurgte ham hvor Friisgatan lå. Trods kun en meters afstand, svarede han ikke. Først ved tredje henvendelse på et mere beroligende og forsvensket dansk, forstod jeg, at han simpelthen var angst. Der var ganske vist sket endnu et mord og en bombeeksplosion den aften, og hans billede af Malmø var nu sådan, at fremmede på gaden om aftenen indgød ham skræk. Han må have set de forkerte udenlandske reportager om Malmø om “kontinentets og Danmarks nærhed til Malmø.” Forklaringen fra svenske politikere og politruker er kvalitativt af samme art, som når Bashar Assad beskylder syriske oprørere for at være udenlandske agenter. Den stakkels mand havde bare set ud af sit vindue på den virkelighed, disse løgnhalse har skabt, uden ét sekund at overveje at spørge den befolkning, der har valgt dem.

“Jeg vil gøre London til et fyrtårn for islam”

“hvis jeg bliver valgt som borgmester igen,” siger Ken Livingstone, Londons forhenværende borgmester i den radikale Finsbury Park Mosque, den siden 2004 fængslede Abu Hamzas moské.- “Og jeg vil også lette jeres liv financielt,” lover han. Livingstone er en idiot og en værnemager i en helt speciel vægtklasse: En fortaler for religiøse fascister og medlem af Unite Against Fascism. – Ken Livingstone: I will make London a beacon of Islam.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

Ubegribeligt at en kar´l som Livingstone stadig render rundt i levende live !

Men hvad – det gør andre tilsvarende røvhuller af landsforrædere jo også.

Prudentius
9 years ago

Livingstone I presume… Er den bedste omvandrende illustration af multikulturalismens forræderi af den indfødte befolkning, såvel som det liberale/åbne samfund. Et menneske dedikeret til ødelæggelsen af sit eget land, sin egen kultur og sit eget folk.

George Galloway skider i bukserne af benovelse. De radikale og Enhedslisten givetvis ligeså.

Og det bliver værre endnu. For det er Livingstones trosfæller der i Bryssel og Washington kommanderer Vestens multikulturelle imperium og menneskerettighedsteokrati.

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Prudentius

Smukt sagt!

Livingstone er en kvalmefrembringende forræder. Inkarnationen af forræderi.

Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago

Helt seriøst. Er Ken livingstone konverteret til islam?

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Jørgen Duus

Gør det nogen forskel?

Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago
Reply to  Maria Due

Næh.

PK
PK
9 years ago

Frankrig.
Een havde en besynderlig oplevelse i går aftes .
TV 2, kl.22. Der kom , naturligvis et indslag om mordene på børn
og voksen på en jødisk skole.
En meget alvorlig, naturligvis, journalist fortæller om det forfædelige .
Da han var færdig, sad jeg tilbage med en oplevelse af, at muslimer var
var i fare .Denne journalistiske hædersmand talte religion og islam.

Man kunne ha den opfattelse oppe i Danmark, at angrebet var på en jødisk skole.

PK
PK
9 years ago

Hvor er verden dog vidunderlig mangfoldig, ikke sandt?
Fru Marianne Jelved kalder Malmø for kærlighedens by.
Mener også Fru Mona Sahlin mener der samme.
Hvor kan den politiske verden være usigelig smuk.
Ikke sandt?

Progressiv Idiot
Progressiv Idiot
9 years ago

Danserinderne får det, som de stemte på: Østens Mystik. Tusind og En Nats eventyr i det islamiserede Europa, fantasier om ørkenryttere og arabesk argumentation om andetheden, demonstrerer blot uerkendt liderlighed. Deres æsteticisme falder tilbage på dem selv, men sådan går det jo når man hellere vil danse end, at tænke. Ikke sandt, min due? Lad dem fortæres, sådan ville de det, lad Tiberen skumme og flyd blot med strømmen – renselsens komme.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x