20
mar
Seneste opdatering: 21/3-12 kl. 0103
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vores udenrigsminister” Lady Pooh Bah jokker i spinaten igen

European Union Foreign Policy Chief Catherine Ashton compared the children who were murdered in Monday’s shooting attack on a Jewish school in Toulouse, France with children who are killed in Gaza.

“When we think about what happened today in Toulouse, we remember what happened in Norway last year, we know what is happening in Syria, and we see what is happening in Gaza and other places,” Ashton said on the sidelines of a meeting of Palestinian youths in Brussels.Unbelievable: Baroness Ashton on Toulouse, Douglas Murray: How do you solve a problem like Baroness Ashton?Pooh Bah – ordbog.

Iflg. franske aviser her til aften kl 23, er vi ikke meget klogere nu end i går morges. “Den forhenværende nazi-solat-teori” er aflivet, selvom det kan dreje sig om andre højreekstremister. Politiet søger nu også blandt muslimske ekstremister. Hvad siger “vores udenrigsminister,” hvis det skulle vise sig at lande på en af dem?

Babyboomende Ny-England: Minus 2020 skoler

They could be taught in bingo halls and even a former Woolworths store

Children could be taught in football stadiums, bingo halls and even a former Woolworths store by 2015 as a baby boom and immigration put pressure on primary schools. At least 454,571 additional places in primaries will be required in England within three years. This equates to 2,030 extra schools, with an average intake of 224 pupils.Primary classes in a football stadium: Crisis measures as schools run short of 450,000 places

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank P
Frank P
9 years ago

Som forudsagt: “Ingen troede, det kunne ske her” Telegraph: “He was quiet, had a little beard. I thought he was a student. It’s incredible he was behind these attacks.” “wants to take revenge for Palestinian children” Jamen hvor sympatisk, Ashton er enig i sagen men uenig i metoden bliver hun nu kørt igennem det store tilsviningsapparatus? I dag vil aviserne skrive om at “VI MÅ STÅ SAMMEN”. Havde han været nazi a la Uwe&Uwe hvor medierne gik amok i en klapjagt på nazisympatitører havde det heddet: “VI MUSSEN DIE NAZIS STOPPEN”. En palæstinenser sniger sig ind på mindesiden på Facebook:… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

“Jamen, han kan jo stadig være nazist.” Hulkes der i kommentar på en fransk netavis. Verden er brast, MSM og venstreorienterede politikere som Baroness Ashton græder virkelig nu. http://www.guardian.co.uk/world/2012/mar/19/toulouse-shootings-race-religion-murder-france 24syv’s reporter i Frankrig nåede igår at sige “det er stensikkert en mand med nazistiske…” Kristeligt dagblads udsending brugte ord som “det er jo helt klart at det er en racist…” Hvor var de dog alle sammen ude med riven efter dem der “jumped to conclusions” med Breivik. Den helt store tilsviningsmaskine var allerede kørt i stilling, nu skulle højrefløjen have sig én på nakken. Vil vædde med at et hav… Read more »

Johansen
Johansen
9 years ago

Jødiske ofre for en formodet muslimsk terrorist i Frankrig:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150677869284509&set=pu.362928489508&type=1&theater

Erling
Erling
9 years ago

Et andenhåndsreferat fra Le Monde – 24 year old French citizen born of an Algerian mother; – Lives with his mother, brother and girlfriend in a modest flat in Toulouse where he grew up; – Has a record of juvenile delinquency and is well known to local police; – Converted to Salafi-Djihadism and “sojourned” in the Af-Pak tribal regions twice, was arrested in Kandahar and flagged by French intelligence; – Was found thanks to (1) the IP address of his brother’s computer which was traced through the reponse he left to his first victim’s online advert and (2) a description… Read more »

Erling
Erling
9 years ago

Så fik de fat på Toulouse-manden. Desværre var han af forkert hudfarve:

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-17446999

Nogen væddemål på, om solidaritets- og kærlighedsmarchen:

http://www.guardian.co.uk/world/2012/mar/20/france-republican-ideals-editorial

bliver aflyst?

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago
Reply to  Erling

Jeg vil kun vædde, hvis du holder på, at solidaritets- og kærlighedsmarchen bliver afholdt planmæssigt 😉

Hold da kæft, hvor må De Anstændige dog føle sig snydt lige nu, hahaha. “Jamen … jamen … gerningsmanden er muslim? … jamen … det kan jeg altså ikke rigtig forstå!” Og så ligger de indkøbte parafinfakler bare der, og må vente til næste gang der er blevet råbt “abe” efter et mørkhudet menneske eller kriminelle perkeres indbyrdes uoverenstemmelser eskalerer i dødsvold.

Gå dog for helvede på gaden og protester mod de utallige muslimske gruppeangreb mod tilfældige enkeltpersoner!!!

anonym
anonym
9 years ago

The ideoligion of peace is NOT the ideoligion to appease! Når man som Pat Condell i den grad har ordet i sin mund/pen/tastatur, kan man nå at sige ufatteligt meget faktuelt korrekt på så imponerende kort tid. Da det kom frem at det var tre ikke-hvide soldater der var blevet dræbt/henrettet, vidste alle bare nogenlunde logisk tænkende mennesker, at der ville komme en øjeblikkelig “Breivikisering” i (mental burkaisme-) synsvinklen. Og nu får vi så alle de fredselskende tilhængere af fredens ideoligion smidt lige i fjæset i primetime (TV2Nyhederne kl. 19.00 i aftes), som kommer helt fra Alsace til Toulouse, for… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

” Or will it be a stormy ride all the way to the other shore? ”
I wouldnt have it any other way .
” Riding on the storm “…. is a good old expression from the days of the woden sailing ships , it means not to be afraid , to be willing and able to risk everything , and to ENJOY the dramatic dimention of life no matter what the cost .

Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Lady Pooh Bah er en skændsel. EU er en skændsel.

Johannes Brahe
Johannes Brahe
9 years ago

Amen! Condell has spoken. You are looking tired, old friend. It is costly putting all ones strength into waking up the sleepy people, bringing them into awareness and arms in mind. Your effort has awoken hundreds of thousands. Will there be many enough of us to change the course of politics in the matter? Aren´t we already out too far? Is there a course to find for a safe sail home? Or will it be a stormy ride all the way to the other shore?

Poul Højlund
Poul Højlund
9 years ago

Suveræn kommentar!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x