28
mar
Seneste opdatering: 28/3-12 kl. 0929
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

‘Honour’ crime victims living in fear in the UK
ANOTHER MUSLIM PEDOPHILE GANG IN UK.

Gøteborgsposten sammenligner Breivik og Fjordman

Der findes injurielovgivning i Sverige, eller hur ?

En grupp vittnen är vårdpersonal som sett Breivik på nära håll och anser att han inte är psykiskt sjuk. En annan grupp ska vittna om att Breiviks åsikter om bland annat muslimer inte är unika utan omfattas av många.Det mest uppmärksammade namnet är pseudonymen “Fjordman”, bloggaren Peder Nöstvold Jensen, som från början ansågs vara Breiviks främste inspiratör och till och med medbrottsling.En norsk hovrätt fastställde på tisdagen att Breiviks egen förklaring under rättegången av hänsyn till överlevande inte får sändas direkt till allmänheten av medierna. Beslutet var väntat.Breivik och Krekar “delar världssyn”

Student Beaten Outside Jewish School in Paris

A Jewish boy reportedly was beaten outside the Ozar Hatorah school in Paris by youths shouting anti-Semitic epithets. The incident occurred Monday outside the school, which the 12-year-old victim attends. He was not seriously injured. The attack came a week after a gunman opened fire on the Ozar Hatorah school in Toulouse, killing a rabbi and his two young sons, and the daughter of the school’s principal.The boy in Paris reportedly was beaten about 100 yards away from the school, out of sight of police who have been guarding the school since last week’s attack in Toulouse. JTA. Franske (og andre) medier er medskyldige i jødehadet.

Sverige är i en moralisk kris

Mishra

De flesta av mina vänner med akademisk bakgrund har reagerat med chock och försökt övertala mig att tänka om och inte ta detta steg. En invandrare som går med i Sverigedemokraterna är det sista många i den politiska korrekta klassen skulle föreställa sig. Men jag har funderat mycket och länge över mitt beslut. Det citat som kommer till minnet är: ”De hetaste platserna i helvetet är reserverade för dem som, i tider av moralisk kris, är neutrala”, av Dante Alighieri. Sverige är i en moralisk kris och många politiker och opinionsbildare beter sig som strutsar; gräver ner huvudet i sanden och hoppas att stormen helt enkelt inte existerar, medan problemen närmast blivit oöverstigliga.Mishra: Därför har jag valt att bli sverigedemokrat

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Info
Info
9 years ago

SVERIGE I MORALISK KRIS – MEN NU KOMMER REGERINGENS RÄDDNINGSPROJEKT! På regeringens uppdrag har Statens Historiska Museum i Stockholm engagerat sig i ett nytt, stort projekt, ”en omvärldsbevakning”. Att bevaka den historiska omvärlden verkar ju vara en rimlig uppgift för vilket historiskt museum som helst. Har man ägnat sig åt annat och helt felaktiga saker tidigare? Tydligen tillmötesgår regeringen med sin satsning äntligen sina uppdragsgivares, dvs. skattebetalarnas och väljarnas, länge uttalade krav och önskemål på en ny, objektiv, historisk vetenskaplighet. Eller gör man det? Frågan är berättigad med tanke på projektets minst sagt besynnerliga inriktning. ”Omvärldsbevakning” är kanske inte det… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Info

“Queeraspekt” ? Og den slags aspekter finder man altså også i vikingetiden … Meget kinky. Det er jo i hvertfald lidt svært at argumentere imod. Især, når man ikke er ordentlig indført i lingo’en. Man er vel også bange for, at man er kommet til at “overhøre” et eventuelt ironisk “tonefald”, der måtte skjule sig mellem linjerne. Er det helt alvorligt ment ? Og er det virkelighed, hvad rygtet taler om: Børnehaver, der opererer ud fra en teori om, at køn alene er en social konstruktion ? En dag må jeg bevæge mig over på den anden side af sundet… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

Briterne kunne virkelig lære noget af Italien her:

“How to get tough with a terrorist: As UK agonises over Qatada, Italy simply ignores Euro judges and kicks out fanatic

-We can’t reverse Italy’s deportation of terrorist to Tunisia, admits ECHR
-Tory MP leads calls for Britain to follow suit with hate cleric Abu Qatada”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2121356/Abu-Qatada-row-As-UK-agonises-hate-cleric-Italy-simply-ignores-Euro-judges-kicks-fanatic.html

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x