28
mar
Seneste opdatering: 30/3-12 kl. 0458
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Uppdrag Granskning: Janne och Reepalu attackerade på Seved i Malmö Nu har han givet byen væk, så kommer han og vil have den tilbage.

Ilmar Reepalu påstår i kvällens Uppdrag granskning att den bild som medierna målar upp av Malmö är falsk. Att säga så är ingenting annat än trams! Sanningen är att vi har haft åtta mord på kort tid, och det kan man inte blunda för. När Reepalu säger att Malmös problem beror på Mona Sahlins politik, att integrationen är dålig för att flyktingar tillåts bosätta sig var de vill, ryker det ur öronen på mig av ilska. Han borde avgå nu, medan han fortfarande är ihågkommen som personen som lyfte Malmö, skriver Eva Ek Törnberg.Malmöiten Eva Ek Törnberg inför kvällens Uppdrag granskning

Tidobling af indvandrere på førtidspension

Antallet af etniske danskere på førtidspension er faldet de seneste 20 år, mens antallet af ikke-vestlige indvandrere næsten er tidoblet Indvandrere fra ikke-vestlige lande fylder massivt i statistikkerne for førtidspensionister. 41 pct. af de ikke-vestlige indvandrere mellem 55 og 59 år er således på førtidspension, mens samme tal for etniske danskere kun er på 13 pct., viser en analyse fra Rockwool Fondens Forskningsenhed ifølge Berlingske.[…]

Siden 1990 er antallet af ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere på førtidspension næsten tidoblet fra 2.979 til 27.375 personer i 2010. Imens er det samlede antal af etniske danskere på førtidspension faktisk faldet fra 262.00 til 205.000. Tidobling af indvandrere på førtidspension, Antallet af indvandrere på førtidspension boomer.

Gaderøverier i København

For nogle årtier siden, forekom det bare ikke. Selvom man sagde, at fulde svenskere kunne blive rullet i Nyhavn, så har jeg aldrig mødt en. Men tiden skrider frem, multikulturen slår til. Tillidstabet er et faktum. Nydelige, ellers lovlydige borgere går bevæbnet. En virkelig bedrift af S, SF, Enhl., C og R.

Fakta om gaderøverier i København* Langt de fleste gaderøverier finder sted i området omkring Nørrebro Station samt mellem Nørreport Station og Strøget.

* I omkring en fjerdedel af røverierne deltager tre eller flere gerningsmænd. * Røverne er ofte unge mænd af udenlandsk herkomst. * De kontakter som regel offeret ved at spørge om ild eller hvad klokken er. * De fleste truer med kniv, men også slagvåben og i enkelte tilfælde skydevåben er brugt. Fakta om gaderøverier i København, Her slår gaderøverne oftest til

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] den gruppe i Danmark der har den laveste arbejdsfrekvens og mindst uintegrerbare. Når man så ved (Snaphanen, 28.marts 2012 og Rockwool Fondens Forskningsenhed), at der er sket en tidobling af ikke-vestlige indvandrere på […]

Bo
Bo
9 years ago

“En pressad borgmästare i fiendeland”

Med de här mörsarna från 1800-talet, skulle vi kunna ta tillbaka Malmö, om vi ville:

http://www.ladda-upp.com/bilder/66570/m-C3-B6rsare-1

Minnessten över Svenskar som inte var fjollor eller stjärtgossar:

http://www.ladda-upp.com/bilder/66571/minnessten

Bo
Bo
9 years ago

Malmös Borgmästare (Kommunstyrelsens ordförande) kröker rygg inför debila inflyttade främmande araber. Det är det nya Sverige. I det gamla Sverige skulle vi talat med dem, med svartkrut, järn och stål:

http://www.ladda-upp.com/bilder/66570/m-C3-B6rsare-1

http://www.ladda-upp.com/bilder/66571/minnessten

Santor
Santor
9 years ago

Gå nu væk Hanzi, du er trættende at høre på.

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  Santor

Ja, men jeg håber virkelig jeg forekommer en smule mere sammenhængende end dig.

Menig 442
Menig 442
9 years ago

Hr. borgmester i Malmø, så giv dem dog den gade, slaget er jo tabt. Præcis som da Danmark tabte Skåne, Halland og Blekinge.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Menig 442

Bedrøveligt at generationers krige, velsagtens med begyndelse helt tilbage i jernalderen, ikke blot endte med vi tabte kerneland, men nu tilsidst, med at svenskerne efter århundreders blodige anstrengelser, forærer hele skuden væk, uden så meget som at slå en prut.

Du hjernelamme, du feje, du helt igennem uduelige nord! (En ond parafrase af den svenske nationalsang)

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg fortryder hårdheden…

“Du fromme, du rummelige, du helt igennem tolerante nord! Hør ej på racisterne og islamofoberne, men bliv, bliv du skønne, på multikulturalismens dydige spor…Så skal du ikke høre et eneste, eneste bebrejdende ord…”

Er hermed anbefalet som Sveriges nye berigede nationalsang.

Hanzi
Hanzi
9 years ago

Ideen med “multi-etniseringen”. (Jeg ved nu ikke, hvor bio-diversitivt, det i virkeligheden er, hvis det er klassens dumme svin fra DK, klassens dumme svin fra Arabien, fra Afrika o.s.v., som udbreder sig, og svæklinge, Mozart-typer, neurotikere og andre skravl fra nævnte “verdensdele”, der bukker under). Men meningen med “multi-projektet” er, at når vi er et stort kludetæppe, så er der fred og fordragelighed, for man går selvfølgelig ikke ud og slår en araber ihjel, hvis ens bedstefar er araber, eller slår en jøde ihjel, hvis ens mor er jøde, eller slår en hvid kristen ihjel, hvis en bedstefar er en… Read more »

LarsS
LarsS
9 years ago

Jøder er almindelige og civiliserede mennesker og har gode, såvel som elendige egenskaber – som du og jeg.

Hvad du vil opnå med din kommentar, udover at svine jøder til og fyre din anti-semitiske kanon af overgår min logik.

Du har tidligere rystet mig med dine enfoldige og sindsyge kommentarer – du gentager succesen med bravour.

EAM
EAM
9 years ago

Totalt off-topic:
http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-17515992

Ikke alene straffes man for at komme med racistiske ytringer, men bliver smidt ud af universitetet og diverse andre sociale sammenhænge.
Jeg er tilfældigvis selv studerende på dette universitet. Det mest skræmmende er tavsheden på de sociale netværk – folk må være bange for at ytre noget “forbudt”. Dermed har systemet opnået hvad det ville og har fået lukket munden på folk. Det er stort set tankekontrol.
Skræmmende hvor hurtigt det går her i UK.

Det er flot at I holder ytringsfrihedsfanen højt i DK. Bliv ved med det.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ultranaivisten Anna Mee Allerslev prøver – igen-igen – at få den københavnske befolkning til stiltiende at acceptere de meget alvorlige og helt igennem forudsigelige konsekvenser af de radigale PK-tossers og den lallenaive venstrefløjs fejlslagne multikulti-eksperiment i fuld skala gennem de seneste 3 årtier. Hvad med dog for h. at stille meget skrappe krav om accept af vore værdier, kultur, demokrati og love etc. og så sætte nogle faste grænser for vores tolerance i stedet? Og kan man som invandrer ikke lide dem eller indordne sig under dem, så rejser man da bare hjem igen – evt. mod betaling. Vi vil… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Anna Mee Allerslev debatterede emnet med Carl Christian Ebbesen, Dansk Folkeparti TV2 Lorry. Se debatten her:

http://www.lorry.dk/arkiv/2012/03/22?video_id=65547

Hun er jo helt væk fra virkelighedens verden 😉

Vi ønsker IKKE noget vægtet gennemsnit af vore og de fremmedes værdier på noget felt – hverken nu eller i fremtiden. Det er danske normer, værdier, kultur og lover, der tæller i Danmark – og de fremmede der så bare har at indrette sig efter det – på alle områder!

Du har – endnu engang – fuldstændigt misforstået situationen, AMA.

Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Jag råkade läsa hennes klumme på JP för några timmar sedan. Av hennes sätt att resonera så trodde jag nästan att hon var svensk. Hon hade säkert trivts alldeles utmärkt i Stockholms innerstad tillsammans med alla Jan Helinare, Oisan Cantwells med flera. 😀

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ja, Ni kan passende gøre hende til æresborger i Sverige 😉
Man skulle jo næsten tro, hun var i familie med Lena Sundström.

Læste du også nogle af kommentarerne? Der er ikke ret
mange, der er enige / överens med hende – tværtimod
for nu at sige det pænt. Hun får – med rette – en ordentlig
spand skidt i sit tomhjernede radigale hoved.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x