28
mar
Seneste opdatering: 30/3-12 kl. 0458
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Uppdrag Granskning: Janne och Reepalu attackerade pÄ Seved i Malmö Nu har han givet byen vÊk, sÄ kommer han og vil have den tilbage.

Ilmar Reepalu pÄstÄr i kvÀllens Uppdrag granskning att den bild som medierna mÄlar upp av Malmö Àr falsk. Att sÀga sÄ Àr ingenting annat Àn trams! Sanningen Àr att vi har haft Ätta mord pÄ kort tid, och det kan man inte blunda för. NÀr Reepalu sÀger att Malmös problem beror pÄ Mona Sahlins politik, att integrationen Àr dÄlig för att flyktingar tillÄts bosÀtta sig var de vill, ryker det ur öronen pÄ mig av ilska. Han borde avgÄ nu, medan han fortfarande Àr ihÄgkommen som personen som lyfte Malmö, skriver Eva Ek Törnberg.Malmöiten Eva Ek Törnberg inför kvÀllens Uppdrag granskning

Tidobling af indvandrere pÄ fÞrtidspension

Antallet af etniske danskere pĂ„ fĂžrtidspension er faldet de seneste 20 Ă„r, mens antallet af ikke-vestlige indvandrere nĂŠsten er tidoblet Indvandrere fra ikke-vestlige lande fylder massivt i statistikkerne for fĂžrtidspensionister. 41 pct. af de ikke-vestlige indvandrere mellem 55 og 59 Ă„r er sĂ„ledes pĂ„ fĂžrtidspension, mens samme tal for etniske danskere kun er pĂ„ 13 pct., viser en analyse fra Rockwool Fondens Forskningsenhed ifĂžlge Berlingske.[…]

Siden 1990 er antallet af ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere pÄ fÞrtidspension nÊsten tidoblet fra 2.979 til 27.375 personer i 2010. Imens er det samlede antal af etniske danskere pÄ fÞrtidspension faktisk faldet fra 262.00 til 205.000. Tidobling af indvandrere pÄ fÞrtidspension, Antallet af indvandrere pÄ fÞrtidspension boomer.

GaderĂžverier i KĂžbenhavn

For nogle Ärtier siden, forekom det bare ikke. Selvom man sagde, at fulde svenskere kunne blive rullet i Nyhavn, sÄ har jeg aldrig mÞdt en. Men tiden skrider frem, multikulturen slÄr til. Tillidstabet er et faktum. Nydelige, ellers lovlydige borgere gÄr bevÊbnet. En virkelig bedrift af S, SF, Enhl., C og R.

Fakta om gaderÞverier i KÞbenhavn* Langt de fleste gaderÞverier finder sted i omrÄdet omkring NÞrrebro Station samt mellem NÞrreport Station og StrÞget.

* I omkring en fjerdedel af rÞverierne deltager tre eller flere gerningsmÊnd. * RÞverne er ofte unge mÊnd af udenlandsk herkomst. * De kontakter som regel offeret ved at spÞrge om ild eller hvad klokken er. * De fleste truer med kniv, men ogsÄ slagvÄben og i enkelte tilfÊlde skydevÄben er brugt. Fakta om gaderÞverier i KÞbenhavn, Her slÄr gaderÞverne oftest til

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] den gruppe i Danmark der har den laveste arbejdsfrekvens og mindst uintegrerbare. NĂ„r man sĂ„ ved (Snaphanen, 28.marts 2012 og Rockwool Fondens Forskningsenhed), at der er sket en tidobling af ikke-vestlige indvandrere pĂ„ […]

Bo
Bo
12 years ago

“En pressad borgmĂ€stare i fiendeland”

Med de hÀr mörsarna frÄn 1800-talet, skulle vi kunna ta tillbaka Malmö, om vi ville:

http://www.ladda-upp.com/bilder/66570/m-C3-B6rsare-1

Minnessten över Svenskar som inte var fjollor eller stjÀrtgossar:

http://www.ladda-upp.com/bilder/66571/minnessten

Bo
Bo
12 years ago

Malmös BorgmÀstare (Kommunstyrelsens ordförande) kröker rygg inför debila inflyttade frÀmmande araber. Det Àr det nya Sverige. I det gamla Sverige skulle vi talat med dem, med svartkrut, jÀrn och stÄl:

http://www.ladda-upp.com/bilder/66570/m-C3-B6rsare-1

http://www.ladda-upp.com/bilder/66571/minnessten

Santor
Santor
12 years ago

GÄ nu vÊk Hanzi, du er trÊttende at hÞre pÄ.

Santor
Santor
12 years ago
Reply to  Santor

Ja, men jeg hÄber virkelig jeg forekommer en smule mere sammenhÊngende end dig.

Menig 442
Menig 442
12 years ago

Hr. borgmester i MalmÞ, sÄ giv dem dog den gade, slaget er jo tabt. PrÊcis som da Danmark tabte SkÄne, Halland og Blekinge.

Prudentius
12 years ago
Reply to  Menig 442

BedrÞveligt at generationers krige, velsagtens med begyndelse helt tilbage i jernalderen, ikke blot endte med vi tabte kerneland, men nu tilsidst, med at svenskerne efter Ärhundreders blodige anstrengelser, forÊrer hele skuden vÊk, uden sÄ meget som at slÄ en prut.

Du hjernelamme, du feje, du helt igennem uduelige nord! (En ond parafrase af den svenske nationalsang)

Prudentius
12 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg fortryder hĂ„rdheden…

“Du fromme, du rummelige, du helt igennem tolerante nord! HĂžr ej pĂ„ racisterne og islamofoberne, men bliv, bliv du skĂžnne, pĂ„ multikulturalismens dydige spor…SĂ„ skal du ikke hĂžre et eneste, eneste bebrejdende ord…”

Er hermed anbefalet som Sveriges nye berigede nationalsang.

Hanzi
Hanzi
12 years ago

Ideen med “multi-etniseringen”. (Jeg ved nu ikke, hvor bio-diversitivt, det i virkeligheden er, hvis det er klassens dumme svin fra DK, klassens dumme svin fra Arabien, fra Afrika o.s.v., som udbreder sig, og svĂŠklinge, Mozart-typer, neurotikere og andre skravl fra nĂŠvnte “verdensdele”, der bukker under). Men meningen med “multi-projektet” er, at nĂ„r vi er et stort kludetĂŠppe, sĂ„ er der fred og fordragelighed, for man gĂ„r selvfĂžlgelig ikke ud og slĂ„r en araber ihjel, hvis ens bedstefar er araber, eller slĂ„r en jĂžde ihjel, hvis ens mor er jĂžde, eller slĂ„r en hvid kristen ihjel, hvis en bedstefar er en… Read more »

LarsS
LarsS
12 years ago

JĂžder er almindelige og civiliserede mennesker og har gode, sĂ„vel som elendige egenskaber – som du og jeg.

Hvad du vil opnÄ med din kommentar, udover at svine jÞder til og fyre din anti-semitiske kanon af overgÄr min logik.

Du har tidligere rystet mig med dine enfoldige og sindsyge kommentarer – du gentager succesen med bravour.

EAM
EAM
12 years ago

Totalt off-topic:
http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-17515992

Ikke alene straffes man for at komme med racistiske ytringer, men bliver smidt ud af universitetet og diverse andre sociale sammenhĂŠnge.
Jeg er tilfĂŠldigvis selv studerende pĂ„ dette universitet. Det mest skrĂŠmmende er tavsheden pĂ„ de sociale netvĂŠrk – folk mĂ„ vĂŠre bange for at ytre noget “forbudt”. Dermed har systemet opnĂ„et hvad det ville og har fĂ„et lukket munden pĂ„ folk. Det er stort set tankekontrol.
SkrÊmmende hvor hurtigt det gÄr her i UK.

Det er flot at I holder ytringsfrihedsfanen hĂžjt i DK. Bliv ved med det.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Ultranaivisten Anna Mee Allerslev prĂžver – igen-igen – at fĂ„ den kĂžbenhavnske befolkning til stiltiende at acceptere de meget alvorlige og helt igennem forudsigelige konsekvenser af de radigale PK-tossers og den lallenaive venstreflĂžjs fejlslagne multikulti-eksperiment i fuld skala gennem de seneste 3 Ă„rtier. Hvad med dog for h. at stille meget skrappe krav om accept af vore vĂŠrdier, kultur, demokrati og love etc. og sĂ„ sĂŠtte nogle faste grĂŠnser for vores tolerance i stedet? Og kan man som invandrer ikke lide dem eller indordne sig under dem, sĂ„ rejser man da bare hjem igen – evt. mod betaling. Vi vil… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Anna Mee Allerslev debatterede emnet med Carl Christian Ebbesen, Dansk Folkeparti TV2 Lorry. Se debatten her:

http://www.lorry.dk/arkiv/2012/03/22?video_id=65547

Hun er jo helt vék fra virkelighedens verden 😉

Vi Ăžnsker IKKE noget vĂŠgtet gennemsnit af vore og de fremmedes vĂŠrdier pĂ„ noget felt – hverken nu eller i fremtiden. Det er danske normer, vĂŠrdier, kultur og lover, der tĂŠller i Danmark – og de fremmede der sĂ„ bare har at indrette sig efter det – pĂ„ alle omrĂ„der!

Du har – endnu engang – fuldstĂŠndigt misforstĂ„et situationen, AMA.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Jag rĂ„kade lĂ€sa hennes klumme pĂ„ JP för nĂ„gra timmar sedan. Av hennes sĂ€tt att resonera sĂ„ trodde jag nĂ€stan att hon var svensk. Hon hade sĂ€kert trivts alldeles utmĂ€rkt i Stockholms innerstad tillsammans med alla Jan Helinare, Oisan Cantwells med flera. 😀

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ja, Ni kan passende gþre hende til éresborger i Sverige 😉
Man skulle jo nÊsten tro, hun var i familie med Lena Sundström.

LÊste du ogsÄ nogle af kommentarerne? Der er ikke ret
mange, der er enige / överens med hende – tvĂŠrtimod
for nu at sige det pĂŠnt. Hun fĂ„r – med rette – en ordentlig
spand skidt i sit tomhjernede radigale hoved.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x