29
mar
Seneste opdatering: 30/3-12 kl. 0637
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bilden av Malmö (min 58) er værd at se. Ikke på grund af Gellert Tamas, der af uransagelige grunde har fået foræret hele midterdelen af programmet, men på grund af hædermanden, den rigtige journalist, Janne Josefsson. Se det færdigt, han kommer igen til sidst og han skaffer noget virkelighed ind, som Gellert Tamas er alt for ideologisk indstillet, til at turde. Tamas’ bortforklaring på byens deroute lyder i korthed: sociale problemer og racisme rettet mod de 50 % af byens borgerne, der har udenlandsk oprindelse. Han producerer fiktion, ligesom da han producerede en psykiatrisk tilstand, der kun forekommer i Sverige: Det apatiske flygtningebarn. Har han også opfundet den apatiske journalist, eller abonnerer han bare på sub-specialet? “För högerpopulistiska partier i hela Skandinavien hålls nu staden upp som ett varnande exempel.” Det er Tamas’ bagvendte udgangspunkt, der kalder agitatoren i ham frem. “Sejren har mange fædre, men nederlaget er faderløst.” Ingen kommer til at påtage sig ansvaret for, hvad der sker med Malmø de kommende år. “It’s every man for himself.”


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago

I Irak är det precis som i Rosengård!

bowlaren
9 years ago

Pratar du med en invandrare i Malmö, då tycker dom Malmö är bra. Pratar du med en svensk i Malmö, då är Malmö en katastrof, vilka ska vi lyssna på.Landets riktiga befolkning, eller på flyktingar ?

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  bowlaren

“vilka ska vi lyssna på.Landets riktiga befolkning, eller på flyktingar ?”

Vi skal (tyvarr) selvfølgelig lyssna på flyktingar, da det er dem der er byens fremtidige flertals-befolkning.

Skåning
Skåning
9 years ago

Än finns det några Jomsvikingar kvar.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago
Reply to  Skåning

De har mig; en Dansk Göing fra Stevns där inte tar skit….

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x