30
mar
Seneste opdatering: 1/4-12 kl. 1155
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

French elite police arrested around 20 people in early morning raids in suspected Islamist militant circles on Friday in several cities including Toulouse, scene of this month’s killings of soldiers and Jewish children, a police source said. The arrests in Toulouse in the southwest, Nantes and Le Mans in western France, and in the Paris region, were carried out by the RAID police commando unit, the source said. France police swoop on Islamist

Det er sket i de tidlige morgentimer, så der er næsten kun fransksprogede historier publiceret omkring kl. 07. Anholdelserne skete i Toulouse, Nantes, Marseille, Lyon, Nice og Ile-de-France iflg. Nouvel Observateuer. De er ikke direkte relateret til Merah-sagen, men Sarkozy har bedt politiet tilbageholde de muslimske ekstremister, der anses for at være mest farlige, skriver Ouest-France. E’Express skriver dog, at politiet har ledt efter indblandede i terror-sagen. Le Point skriver at det er fransk elite politi, lokalt politi og indenrigsministeriets efterretningsvæsens anti-terrorkorps (DCRI), der har været i aktion. N.Y.T er kommet med nu, og skriver at Kalashnikovs militærvåben er blevet beslaglagt, og at “et vist antal mennesker kommer til at blive udvist af Frankrig.” “Raids mod ekstremister kommer til at fortsætte. Når man er borger i Frankrig, skal man ikke være bevæbnet med Kalashnikovs.” . – Sarkozy siger, at “operationerne ikke er direkte forbundne til Toulouse-sagen, og at vi kommer til at udvise mennesker, der dybest set intet har at gøre i Frankrig.” Blandt de anholdne er lederen af den nu forbudte salafist-gruppe Forsane Alizza, Mohammed Achamlane. (Oversættelserne er kommet på kronologisk som franske aviser har opdateret.)

Man har hele tiden vidst, at Frankrig ville komme til at vågne før end politisk somnabule, dysfunktionelle befolkninger som Englands og Sveriges. De går mod så meget desto “interessantere” en fremtid. Mon denne gang var Frankrigs anledning til at lappe lidt på årtiers forsømmelser ?

Ulrik Høy i haram-mode

Jøsses, er han ikke tilhænger af en rød regering længere? Han beskriver hvad hans datter og barnebarn har oplevet af multikulturel chikane. Er det en ringe trøst, at Høy ikke skal gennemleve de kommende tider, som hans sagesløse efterkommere skal. Ein gausame Salbe samme dag som Berlingske fortsætter sin artikelserie om, hvor let det er at svindle sig ind i det danske velfærdssystem med “lejede identiteter”. Fire fem år, så man er borger i Danmark. “Alt flyder.”

DR2 viser i de kommende uger »Kampen om indvandringen«, en dokumentation i 6 afsnit, og det er en god idé. Så god, at serien burde bringes i den bedste sendetid og omdøbes til »Kampen om masseindvandringen fra de ikkevestlige lande«, for det er den, det handler om.[..]

Kapitlet blev nu trykt alligevel. Ikke i B. T. som planlagt, men i Weekendavisen, og tilbage er der generationernes syn på sagen. Hvad med masseindvandringen fra de ikke-vestlige lande? For mig at se er det den største tåbelighed i demokratiets historie. En skandale. Second to none i sin mangel på omtanke. Det forholder sig anderledes for efterkommerne. For dem er masseindvandringen skæbne og vilkår, en dikteret virkelighed, og man kan ikke klandre dem for at agere derefter.ULRIK HØY: Kampen om indvandringen, Weekendavisen (ikke online)

Vilks’ kamp for ytringsfriheden

Weekendavisen har et helsides-interview med Lars Vilks i dag af Helle Merete Brix og Uwe Max Jensen, et af de grundigste længe:

Kontrasten til sommeren 2010, da den ene af denne artikels forfattere besøgte Lars Vilks, er slående. Dengang kunne man køre direkte ind i kunstnerens indkørsel. Nu er han under konstant bevogtning af en særlig enhed under Skånes politi.

“Jeg tror, man havde forestillet sig, at man i begyndelsen måtte tage hensyn til disse nye borgere og deres fremmede kultur. Men resultatet er blevet, at muslimer i Sverige ikke behandles som fuldt voksne i et demokrati. At de skal have en hjælpende hånd for at kunne klare sig. Man kan ikke sige det ligeud. Men der findes ingen tidsplan for, hvornår muslimerne skal behandles som fuldgyldige borgere.”

“Sådan noget som at tage til stranden med venner en sommeraften, det gør jeg ikke længere. Det bliver så mærkeligt. Man skal annoncere, hvornår ens gæster ankommer, og så skal selskabet med politibeskyttelse til stranden. Man skal også svare på, hvor længe man tænker sig at blive og sådan. Det bliver ikke rigtig socialt. Det er en slags husarrest, men en frivillig husarrest”.(Weekendavisen, Kultur, side 6, ikke online.)

Avisen har brugt nogle fotos fra arkivet fra en anden lejlighed. Jeg håber, de var billige. Her er så et par af mine egne, fra den dag. Poliserne, der spiller en vis rolle i artiklen, fik lovning på ikke at blive fotograferede:


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
9 years ago

Allt jag kan säga är att jag hoppas även svenskarna vaknar upp ur sin törnrosasömn.

Robin Shadowes
9 years ago

Vad hemskt det är egentligen att vara fånge i sitt eget land. Speciellt med tanke på att det inte hade behövt vara så alls. Inte ens när katastrofen är ett faktum, inte ens då ändrar politikerna kurs. Galenskaperna bara fortsätter dag efter dag som om inget hade hänt. Med vettigare politiker vid rodret som hade haft vett och mod nog att vända kurs och ta tag i problemen, så hade kanske Vilks så småningom kunnat uppleva sin ålderdom i frihet igen. Varför skall det behöva vara så svårt att repatriera dom ointegrerbara, dom kriminella och terroristerna och krigsförbrytarna? Bara sätt… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

Det er meget, meget svært at omvende mennesker, der tilhører en menighed, der hele livet igennem har dyrket forsagelsen af djævelen (“racisten”) og alle hans gerninger (“racismen”). Disse menneskers verdensbillede er lige så fromt og enfoldigt som middelalderens. De ærer gud (humanismen) og frygter de ondskabsfulde smådjævle. Og de lader sig ikke friste af alt det, der forsøges hvisket i deres øre af (folke-)forføreriske fristere, men gør sig stærke over for det. Vade retro, Satanas! Alle vores røgede, spegede, og spidsfindige argumenter preller af på disse ferske mennesker, der kun ønsker at vide det ene fornødne: At alle mennesker i… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x