31
mar
Seneste opdatering: 31/3-12 kl. 0847
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I dag kan man i Århus opleve engelske arbejderklasseunge, der er blevet forrådt mindst dobbelt af deres politikere. De er blevet i mindretal i deres bydele, de har ingen repræsentanter i parlamentet og de er ved masseindvandring påført massiv arbejdsløshed, voldelige overfald, mord, voldtægter og flugt fra deres fødesteder.

Der er næsten igen danske journalister, der har demonstreret den ringeste viden om hvilke forhold, der har skabt disse unge. Der findes stort set ingen beskrivelser på dansk af af, hvordan det har været for dem at komme i mindretal i deres bydele overfor en agressiv, politisk kult som islam. Tilsyneladende vil ingen vide det, og da slet ikke de skrigende, forkælede venstreekstremister, der vil farte til Århus i dag for at lade deres poltiske luksus-had gå ud over nogle mennesker, hvis baggrund de intet aner om. DR 2 sendte forleden Channel Fours Lessons in hate and violence fra februar 2011 – kl 23 om natten. De sendte Undercover Mosque tre år forsinket på samme tidspunkt. Det tilfredsstiller måske adsidighedskravet, men ikke oplysningskravet, for en brøkdel ser det.

Men det værste er dog at høre vores politikere og journalister messe den samme salme om “højreekstremister” dag ud og dag ind. EDL er hovedsageligt, som Douglas Murray sagde i København sidste år, “et symptom på engelske politikeres enorme ufølsomhed, ligegyldighed og forsømmelser overfor de laveste i det engelske samfundshieraki.” Når eliten svigter så eklatant, vil nødvendige politiske kræfter komme til udtryk fra gadeplan, og det er ikke nogen ønskeværdig situation, men EDL er skabt af engelske politikere siden Enoch Powell, og især af Tony Blair og Gordon Brown, de værste redepissere siden Kim Philby, Donald Maclean og Guy Burgess. Deres arv til England er så eksplosiv, og man behøver ikke undre sig i Danmark over, hvorfor så mange ikke ekstremistiske englændere forventer den bliver blodig. En danske pendant er der gudskelov ikke brug for – endnu.

Der findes lødige beskrivelser på engelsk, der kan gøre ignoranterne klogere, hvis de vil. Der findes main stream TV og avisartikler, der har beskrevet den muslimske magtovertagelse af Londonbydelen Tower Hamlets og nu den seneste i Bradford ved valgsvindel og den midlertidige marionet, George Galloway. En mand, der vandt de muslimske stemmer, Labour troede de havde fået for altid, og som tror, at han selv kommer til at bevare dem. En politisk opportunist og idiot, der kun befinder sig kun få år før den situation, Malmøs borgmester vil befinde sig i. (Det er måske derfor, Reepalu efterhånden ser så stresset ud.) En mand, der appelerede til sine vælgere med rene, relgiøse underkastelsesmanøvrer:

God knows who is a Muslim. And he knows who is not….let me point out to the Muslims brothers and sisters what I stand for…..I, George Galloway, do not drink alcohol and never have… I, George Galloway have fought for Muslims at home and abroad, all of my life….what has the Labour candidate ever done for Bradford let alone Pakistan and Kashmir?… etc etc.

Se reportage: How Galloway’s cynical courting of young Muslims left Labour humiliated.- Der findes litteratur om levevilkårerne i Bradford. Og siden december 2011 findes der også denne bog om nabobyen Dewsbury skrevet af en erfaren lokal journalist Danny Lockwood. Selv The Guardian holder sig tilbage med at kaste møg på ham. Det må være den rette dag at introducere den, selvom det næppe spiller nogen rolle for “aktivister”, politikere og journalister i Danmark. To anmeldelser fra Amazon – der er otte i alt.

Dewsbury – The Canary In The Mine

In this provincial, very `northern’, factual memoir Lockwood has compiled a nostalgic work which describes the stark often sad reality of gradual cultural replacement as seen through the eyes of one man and his family. It seems the county of Yorkshire has a compadre for Canada’s Mark Steyn (`America Alone’ and `Lights Out’) – in that both authors have been dragged through the courts in an effort to silence them.

With blunt trauma prose Lockwood succeeds in showing that British freedoms are in peril due to a kind of cultural suicide propelled by `feel good’, self-righteous commissions, and their `head in the sand’ guidelines and rules. He also underlines, in a sobering but humorous way, that this unwanted change is further fuelled by those in power and other very `useful idiots’, carrying political correctness to ridiculous lengths. The reverse discrimination inflicted on the English over recent decades has created a fear of openly stating the obvious – a fear that Lockwood has thankfully managed to overcome (and some). Other members of the various indigenous classes are not let off the hook, however, particularly the benefit dependent non-working classes’ whose problems I would say parallel those of some of the most disenfranchised native communities on reserves in North America.

To surmise Danny Lockwood’s book, “The Islamic Republic of Dewsbury” is a stark reminder that England (and the west for that matter) has lost the plot. The unsaid but sad conclusion to this work is that there seems to be no strength of will to address the obvious problems highlighted within. That Lockwood refuses to be quiet on this important matter offers some hope that eventually those in control will hear his and other voices clearly stating `the emperor has no clothes. Keep your eye on what happens in the town of Dewsbury – it is `the canary in the (Yorkshire) mine’ of things to come.

The genocide of the British people in microcosm, 29 Mar 2012

This is a ground-level view of the genocide being inflicted on the British people by those whose job it is to protect them: politicians, journalists and the police. It shows how they consistently conspire against the interests of British indigenes in favour of the interests of alien incomers. Having read this book, I think it is no exaggeration to say that the British people are being subjected to racial persecution by their own government. Perhaps this sounds fantastical, but the many incidents described by the author leave no real room for doubt.

Among our governing elites, the obsession with race is so powerful that members of ethnic minorities (although the indigenous British are now the real ethnic minority in Dewsbury) can literally get away with crimes committed against indigenes. Often the police won’t even investigate them. But when the crime is the other way around, it becomes a major incident, attracting massive police resources and intense media interest.

Dewsbury is a once prosperous town that has been turned into a depraved third-world colony by the sick self-hatred of the British governing class. Alas, I feel its fate presages the future of Britain and Europe unless people develop enough moral backbone to stand up to the intimidatory accusations of “Racism!” whenever they seek to defend their own interests.

Cheradenine Zakalwe har bragt uddrag af bogen her og her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anonym
anonym
9 years ago

Morten

Den korrekte betegnelse for disse områder, er herrefolksrene områder.

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago

Desværre kan områder som Dewsbury også kommer til at tjene som “mønstereksempler” på “fredelige islamiske samfund i Europa”. For hvis autoriteten bliver total i området, gør ingen længere oprør. Og så bliver der “fred” på overfladen.

Fred betyder nemlig underkastelse i islam, som de selv uden blusel siger det (“dar al islam” og “dar al harb”).

Når f. eks. de få oprørske unge piger “falder til ro” (ingen appelmuligheder eller asyler) bliver der stille.

– – –

anonym
anonym
9 years ago

m

Hybris, nemesis og karma skulle det have været.

anonym
anonym
9 years ago

M Du er vel nogenlunde velinformeret om islam og muslimers syn på utækkeligt klædte utlidækkede, vantro ludere. Så du udmærket godt ved at dét, at muslimer voldtager, men ikke mindst gruppevoldtager, vantro kvinder, piger og mindreårige piger, det er noget der sker ufatteligt mange gange i timen, bare her i Europa, så jeg ved udmærket godt hvad jeg taler om, og jeg har også kommenteret derom utallige gange i de par få måneder jeg har gjort det. Hvad angår dem, der er født med hypermobile håndled, så gælder reglen, at nemesis og karma også vil ramme dem, ligesom de førstnævnte.… Read more »

anonym
anonym
9 years ago

12.00 radioavisen på P4 i går sagde det hele. For de lagde ud med at omtale “The Battle of Aarhus”, som værende én demonstration mod islam, og én for islam. Dog rettede de sidstnævnte til mangfoldighed. Og fjernsynsnyhederne i aftes var jo også fyldt med blodtørstige 24/7 heilende højreekstremister, om end DR faktisk også var noget mere nuancerede end vanligt. Så guderne må vide hvilket sprogbrug, jourslamisterne vil tage i brug i dag. Men vi kan jo håbe på, at nogle (mindreårige) AFAtøser bliver beriget med lidt chokolade- og lakridsstang. Og at AFAfredsaktivisterne også oplever lidt interkulturel interaktion, især gældende… Read more »

M
M
9 years ago
Reply to  anonym

Anonym: Dit håb om, at mindreårige “tøser” må blive voldtaget, er modbydeligt. Voldtægt af mindreårige er den værste forbrydelse, der findes. Det kan ingen omstændigheder ændre på. Du tænker ligesom Breivik, der skød børn, fordi de deltog i en venstreorienteret politisk event. Tænk dig lidt om. Ud over den åbenlyse grusomhed i at myrde eller voldtage folk – og oven i købet børn – er sådan en gerning meningsløs selv set ud fra psykopatens egne fordrejede principper. For børn prøver forskellige ting af – somme tider rigtig dumme ting – i et forsøg på at forstå verden omkring sig. De… Read more »

Haha
Haha
9 years ago
Reply to  M

Man kan ikke lære xxxx noget som helst, hvorfor dine ideer om at idioter, på magisk vis, forandrer sig informerede og civiliserede mennesker, er baseret på progressiv pædagogik. Endvidere, kan jeg til din svada om “Det er ikke rart at se børn deltage i ekstremistiske grupperinger med en voldelig agenda…” , spørge: Hvem deltager? Udfører de handlinger? Hvilke konsekvenser har disse handlinger? For hvem? Forsvinder det affødte ansvar på magisk vis pga. en arbitrær aldersgrænse, baseret på spøgelser i hovedet mennesker, og i så fald hvorfor? Bare fordi? Dit svar er meningsløst, da hvis du hævder, at gerninger er ligegyldige,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Helt utroligt! – Er briterne i virkeligheden svenskere i forklædning? 😀 http://www.dailymail.co.uk/news/article-2120236/Abu-Qatadas-delight-handed-expensive-taxpayer-funder-home.html Qatada, the happiest man in England: Brother boasts of hate-preacher’s delight as he is given a more expensive home (funded by the taxpayer, of course) New home has more bedrooms, a bigger garden and more fittings Family of freed terror suspect are said to be ‘delighted’ at the move 51-year-old had requested a move from previous home worth £400,000 By Tom Kelly PUBLISHED: 21:30 GMT, 25 March 2012 | UPDATED: 13:33 GMT, 26 March 2012 Comments (961) Rehoused: Qatada has been handed a more expensive taxpayer-funded home Abu… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Londonistan 2012 ( via Hodja ) Var det mon nu lige dette vore “kære” uvidende og dybt uansvarlige ledere forestillede sig, da de hånligt og bedrevidende belærte alle os “svagtbegavede” og provinsielle danske landsbytosser og Morten Korch-læsere om al den evigt lyksalige “kulturberigelse”, der ventede på os i deres fremtidige multikulti-paradis, som de da vist forresten lige i farten glemte at spørge os, om vi var interesseret i og indstillet på konsekvenserne af? 😉 Hvornår mon vi – og vore skrækslagne børn! – får denne ekstreme variant at se for alvor på Nørrebrogade og andre steder i København mv. –… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x