12
apr
Seneste opdatering: 13/4-12 kl. 1830
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Report of British Freedom London Meeting, London, 7 april 2012. Artikler af Paul Weston.

Rettergangenes tid

Ved retten i Glostrup begynder sagen mod de fire svenske statsborgere, der angiveligt ville lave et Mumbai angreb pĂ„ Jyllands Posten-Politikens medarbejdere. Det terroranslag, der har vĂŠret tĂŠttest ved mĂ„let af alle forhindrede i fĂžlge politiet. “Svenskerne”risikerer 14 Ă„rs fĂŠngsel. Man kan fĂžlge den live her fra kl 9. I HĂžjesteret afsluttes sagen mod Lars Hedegaard af ikke mindre end syv dommere efter 840 dage og hvem ved hvor mange millioner kroner. HĂžjesterets kendelse kommer dog fĂžrst om en uge. Og pĂ„ mandag begynder som bekendt….

Der er international opmĂŠrksomhed om Lars Hedegaard sagen. NĂ„r dĂžrene til HĂžjesterets Afdeling 1 Ă„bner i formiddag, sidder der op til syv hĂžjesteretsdommere for at afgĂžre en meget vigtigt sag om ytringsfrihedens fremtid i Danmark.
Sagen er ikke bare afgĂžrende for Danmark men kan fĂ„ konsekvenser for, hvad vi kan tillade os at sige og mene i bĂ„de offentlige og private fora. Hvis Lars Hedegaard bliver dĂžmt, vil vi i fremtiden vĂŠre vidne til en ny form for Jihad i Vesten – nemlig en slags Juridisk Jihad mod alle og enhver, der udtaler sig kritisk om islam. Det er intet mindre end den allervigtigste menneskeret, der er pĂ„ spil i dag i Danmark, nemlig retten til ytringsfriheden. Mishra: Hvad skal HĂžjesteretsdommerne sige i dag til Lars Hedegaard-sagen?

RespektlÞs skiltning ved fortidsminder i SkÄne
LÀnsstyrelsen i SkÄne ser pÄ fortidsmindeskilte. Mig i en nÞddeskal, at jeg ikke har bemÊrket det pÄ mine ture til dem. Tak og lov for undervisiteterne og den gode stat. Kampen for retfÊrdig skiltning kan ikke prioriteres hÞjt nok:

Oreflekterad exkludering: Det finns en skev fördelning av mÀn, kvinnor och barn pÄ skyltarnas bilder, figur 10 & 13. Totalt finns 33 bilder i det analyserade materialet. Av dessa Àr det 14 som pÄ nÄgot sÀtt visar mÀnniskor pÄ bilden. PÄ dessa totalt 14 bilder visas 56 mÀnniskor. Av dessa Àr 28 oidentifierbara gestalter, 14 Àr mÀn, 9 Àr kvinnor och 5 Àr döda gestalter. Inga barn finns med pÄ bilderna. Merparten av kvinnorna, 6 stycken, finns pÄ tvÄ bilder som Àr tvÄ foton i svart och vitt frÄn SkÀralid.

Tar man bort dessa bilder frĂ„n analysen Ă„terstĂ„r 3 kvinnor som Ă€r illustrerade. Detta innebĂ€r att förhistorien och historien till största delen bestĂ„r av oidentifierbara gestalter. NĂ€r mĂ€nniskor kan identifieras till annat Ă€n det, Ă€r det mĂ€n som syns.Kvinnor och barn Ă€r mindre representerade Ă€n döda. Alla mĂ€nnen i bilderna utom en Ă€r aktiva pĂ„ sĂ„ sĂ€tt att de utför nĂ„gon form avarbete eller uppgift som krĂ€ver kroppsarbete eller inlĂ€rd kunskap för att utföras. De bĂ€r vapen, offrar, slipar, kör traktor, gravlĂ€gger en död och blĂ„ser i lur. Endast en man Ă„terges utan att göra nĂ„got annat Ă€n att stĂ„ och se pĂ„ nĂ€r en död gravlĂ€ggs.Ingen av de tre kvinnorna utför nĂ„got arbete av denna sort. En sitter och vakar över en död och tvĂ„ stĂ„r tillsammans med den passiva mannen och tittar pĂ„ en gravlĂ€ggning. Det innebĂ€r att mĂ€nnens arbete som gestaltas krĂ€ver fysisk styrka, rörelse eller inlĂ€rda kunskaper för att utföras, medan kvinnornas arbete krĂ€ver kĂ€nslomĂ€ssigt deltagande……”.

Detta handlar om hur vi idag har ett etablerat sÀtt att se pÄ historien som mÀnnens historia, dÀr mÀnnen stÄr för framgÄng och kvinnorna reducerats till hustrur, Àlskarinnor eller mödrar. Det har inget med hur man uppfattade kvinnor och mÀn dÄ att göra och bidrar endast till att bekrÀfta etablerade könsroller idag. Nya och gamla berÀttelser Ett pilotprojekt om att tÀnka nytt om gestaltning av och berÀttelser om fornlÀmningar och kulturmiljöer i SkÄne lÀn, rapport 65 sider.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anonym
anonym
11 years ago

Hvad skiltning angĂ„r. SĂ„ har jeg lige vĂŠret i Tyskland. Og deres lyssignaler ved fodgĂŠngerovergangene, ville fĂ„ alle sekulĂŠre og humanistiske, militante betonlebbefeminister hinsidan, til at, falde dĂžde om pĂ„ stedet. For det er mandefigurer med hat pĂ„!!! Den rĂžde ligner en klassisk Jesustatue i korsfĂŠstelsespositur, eller med armene foldet ud for at favne verden og menneskeheden. Den grĂžnne derimod er langt, langt, langt vĂŠrre end det, for pĂ„ afstand ligner gĂ„figurens positur/arm, en mand med et gigajern pĂ„. SĂ„ det vil jo vĂŠre smĂ„ting, sammenlignet med smĂ„- og storbrystede kvindefigurer hinsidan, som der jo ogsĂ„ har vĂŠret blogget en… Read more »

Marie
Marie
11 years ago

“och kvinnorna reducerats till hustrur, Ă€lskarinnor eller mödrar”

Reduceres!!!

Marie
Marie
11 years ago
Reply to  Marie

Jeg bliver sĂ„ vred, nĂ„r jeg lĂŠser den slags. Ønsker vi i en periode fĂžrst og fremmest at vĂŠre hustruer, elskerinder og mĂždre, vedkommer det ikke andre, og jeg har aldrig hĂžrt mĂŠnd beklage sig over det. Fornylig blev statsminister Helle Thorning af et kendt tidsskrift udnĂŠvnt til at vĂŠre en af verdens mest fantastisk succesfulde kvinder. I begrundelsen blev nĂŠvnt som en sĂŠrlig kvalitet, at hun havde formĂ„et at mase sig til tops, selv om hendes mand omtales i medierne som homoseksuel. Jeg har aldrig hĂžrt eller lĂŠst, at det skulle forholde sig sĂ„dan, og hvis jeg var statsministeren… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
11 years ago

De fire terrorister bliver pĂ„ DR konsekvent omtalt som “svenskere”.
RespektlĂžst overfor svenskerne.
Og overfor danskere, der Ă„benbart forventes at vĂŠre meget dumme.

Limewoody
Limewoody
11 years ago

“…..Hvis Lars Hedegaard bliver dĂžmt, vil vi i fremtiden vĂŠre vidne til en ny form for Jihad i Vesten – nemlig en slags Juridisk Jihad mod alle og enhver, der udtaler sig kritisk om islam. Det er intet mindre end den allervigtigste menneskeret, der er pĂ„ spil i dag i Danmark, nemlig retten til ytringsfriheden……” ….og Det Venstre Mediale Partis mund er fuldstĂŠndig lukket………man kunne kunne citere “FĂžrst kom de efter……..”, men den er efterhĂ„nden sĂ„ forslidt at selv Bonnichsen (var det ham der medvirkede til at slette PET-mappen pĂ„ Ole Sohn??) har brugt den…..Man kunne osse citere segmentet selv… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
11 years ago

AngÄende Paul Weston: Creeping Sharia

“So the poor white man is not bothered with, because he is less likely to take to violence

So obviously: “violence works”
..?

SĂ„ “lösningen” Ă€r krig?

Det BÄSTA som ursprungsnorderuopĂ©er, inklusive engelsmĂ€n, och Ă€ven tyskar, för att dĂ„ undgĂ„ ”utplĂ„ning”(?), Ă€r vĂ€l dĂ„ att sjĂ€lva bli “muslimer”, gifta sig med fyra fruar, bli försörjda av staten, inklusive alla fruarna, och sĂ€tta igĂ„ng och producera MÄNGDER av norderuopeiska och engelska barn?

Helst 10 barn per fru?……..

Info
Info
11 years ago

MIGRATIONSDOMSTOLARNA OCH DEN SMYGANDE GENOCIDEN

Redan nÀr Sjupartiets förslag om att delegera den yttersta beslutanderÀtten i PUT-Àrenden till sÀrskilda migrationsdomstolar, anade jag ugglor i mossen.

Samtidigt kunde jag förstÄ, att riksdagen inte kunde göra annat Àn att motta detta förslag med acklamation.

Resultatet kunde inte bli annat Àn ett, nÀr frÄgan om utbytet (utplÄnandet) av det svenska folket helt och hÄllet lades i hÀnderna pÄ Sjupartiets egna, politiskt tillsatta nÀmndemÀn (apparatchikar) och kÀrriÀrsugna jurister med befordran i sikte (andra apparatchikar).

Idag publicerar Avpixlat en minst sagt talande lista över hur perfekt migrationsdomstolarna faktiskt utför sitt uppdrag:

http://avpixlat.info/2012/04/13/migileaks-daliga-sarskolor-i-kosovo-ger-familj-put/

Sprid lÀnken.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Mere sharia i Storbritanien 🙁 MĂ„ske skulle man bare overveje at blive hjemme eller at rejse hjem igen, hvis man har er sĂ„ anstrengt forhold til alkohol, at det ligefrem er et problem for Ă©n, at andre indtager det – og vil have det helt forbudt i hele samfundet? HvornĂ„r mon Anna Mee Allerslev snupper den ide og laver alkoholfrie zoner i hele KĂžbenhavn, sĂ„ muslimerne rigtigt kan komme til at fĂžle sig inkluderet? 😀 http://politiken.dk/udland/ECE1594346/universitet-vil-lave-alkoholfrie-zoner-for-muslimer/ Internationalt 12. apr. 2012 KL. 19.31 Universitet vil lave alkoholfrie zoner for muslimer For at tiltrĂŠkke flere muslimske studerende vil London-universitet gĂ„ nye veje.… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x