18
apr
Seneste opdatering: 18/4-12 kl. 2247
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Michael C. Moynihan is an American journalist and managing editor of Vice magazine. Before that he was a senior editor of the libertarian magazine Reason. Moynihan founded the English language magazine based in Stockholm, Sweden, the Stockholm Spectator. He was a resident fellow of the free-market think tank, Timbro. Moynihan lived in Sweden and wrote articles about politics in the country, contributing to Swedish language publications, including Expressen, Aftonbladet, Sveriges Television, Neo and Göteborgs-Tidningen.

Stockholm Spectator eksisterer desværre ikke mere, Moynihan skrev senere på Reason.com og nu på Vice magazine.

Svensk kulturminister kønslemlæster negerlagkage

Sådan en rubrik får man jo ikke foræret hver dag. Aftonbladet, Al Jazeera, BBC och The Guardian er i oprør. Afrosvenskar kräver ministerns avgång. Centrum mot rasism er i oprør. Selv The Mail har den:‘A tasteless, racist spectacle’: Swedish minister triggers race row after cutting cake in the shape of a naked, black, native African womanosv. osv. osv. Det er altsammen meget forudsigeligt, man spørger sig hvor minister Lena Adelsohn Liljeroth har opholdt sig de sidste 30 år. Man kan se lemlæstningen her: Painful Cake Så gik der en del humanistisk kvalitetstid med det.

Interview: Kim Møller – en fri mand

[..]Hvorfor tror du, borgerlige er mindre risikovillige?

“Det er svært at svare på. Men en del af forklaringen ligger nok i, at vi på højrefløjen har glemt hvor godt det føles at sige sin uforbeholdne mening højt og tydeligt. Hvis man først tager bladet fra munden, som jeg har gjort, føler man sig faktisk som en fri mand. På den måde er bloggen for mit vedkommende en slags mentalhygiejnisk foranstaltning. Den renser hovedet og giver ro i sjælen.”

Hvordan ser du fremtiden i forhold til det multikulturelle?

“I dag tør jeg godt at bruge ordet ‘balkanisering’,” griner Kim Møller.Jeg tror, vi vil komme til at leve i enklaver med stigende kriminalitet på tværs af etniske skel.”

“Jeg hører derimod ikke til dem, der tror, at der bliver borgerkrig i Danmark. Der skal mindst to parter til en borgerkrig, og jeg har meget svært ved at forestille mig, at danskerne på noget tidspunkt vil rejse sig i protest,” siger Kim Møller og uddyber:

“De unge er simpelthen nationalt kastrerede – og de er desuden ‘unge’ alt for længe. Der findes ganske enkelt ikke nogen nationalsindet, borgerlig opinion blandt mennesker under 40 år.”En fri mand 16. april 2012

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
victor
victor
9 years ago

Bowlar:

Jeg tror såmænd, at der er et gran af sandhed i dit link. Jeg kan faktisk ikke forestille mig ledende politikere fra DF lave sådan et stunt her. Sjovt nok er den – for mig at se – væsentligt grovere end noget, vi har set i Danmark.

Min egen erfaring siger mig, at de rigtige racister tit er dem, der lader som om, de er de gode.

bowlaren
9 years ago
Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago

Apropos “negerlagkagen”, så er det jo netop den form for samfundsdebatterende kunst, venstrefløjen normalt er så vild med. Imidlertid er der noget, den svenske kulturminister ikke har forstået: Når det gælder muslimer, så holder vi med deres udgave af Jeronimus, lektor Blomme, provst Meyer, og hvad der ellers er af sure og reaktionære karakterer i den danske kulturkanon. Hos muslimerne er det Henrik og Pernille, der er skandalen, så det er det også for vores “progressive” venstrefløj.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x