18
apr
Seneste opdatering: 18/4-12 kl. 0308
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dhimmiernes liv under tyrkerne. Tyrkiets historie er kvalmende fra start til slut. For kun 100 år siden var der 25 % kristne i Tyrkiet. I dag er der 2 promille. Herrefolket har myrdet og deporteret de andre. De koloniserede Mellemøsten i 700 år, alligevel skal Europa have skylden for elendigheden i de få årtier, de gjorde det. Mellemøstens fejlslagne stater er skabt af det Ottomanske Imperiums grundlæggende kulturindflydelse. Der er 74 mio tyrkere i Tyrkiet og lige så mange “tyrkfone” udenfor, f.eks. i de tidligere sovjetiske republikker. Det er 140 millioner mere eller mindre forarmede, fanatiske tyrkere. De skal være EU borgere hele bundtet, synes den svenske vittighed af en opblæst udenrigsminister, der ikke er tilfreds med at have lagt en bombe under sit eget land. Det har han gjort så grundigt, at han vil gå over i historien.

So much for freedom of speech in Scandinavia

Lars Hedegaard is President of the Danish Free Press Society, which is devoted to defending freedom of expression — particularly against the threat from radical Islam to extinguish it on the spurious grounds of ‘Islamophobia’. With no sense of irony, Denmark is trying its damnedest to shut Hedegaard up on precisely those grounds. This witch-hunt has now reached its third round. [..]

The Supreme Court is due to deliver its verdict in three days’ time. This oppressive treatment of Lars Hedegaard is clearly a massive stain on Danish society. But it is in turn part of a terrifying trend across Scandinavia and Europe, where the left is doing the dirty work of the enemies of the west for them. In Sweden Ingrid Carlqvist, head of that country’s Free Press Society, writes that this society has become ’the number one object of hate amongst Swedish journalists’.

Why? Because it too defends freedom against its Islamist enemies. After the Swedish media studiously ignored the Society’s inaugural meeting earlier this year, says Carlqvist, journalists from such publications as Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Svenska Dagbladet, Dagens Juridik and the Union paper Journalisten launched a campaign of concerted attacks against it, accusing it of making

’the Danish Muslim witchhunt into a Swedish one’,

and of voicing extreme opinions and feeding prejudices. Carlqvist adds:

’On March 8th the invitations to our second meeting went out. The topic was ”Gender research at universities – science or insanity?” One of the lecturers was Roland Poirier Martinsson at the think-tank Timbro, a Conservative critic of feminism and gender research. When his participation was revealed, a witchhunt against him broke out on Twitter. It was lead by the journalists Andreas Ekstrom, Sydsvenskan, Johannes Forssberg, Expressen, Anders Lindberg, Aftonbladet and free lance-journalist Annika Hamrud.

’They put such pressure on Martinsson that he decided to cancel his lecture, which led to another withdrawal and SFPS had to cancel the meeting. The journalists cheered. Markus Uwell, CEO of the think-tank Timbro twittered: ”We don’t participate in arrangements by litigious and racist organizations.”’

So much for freedom of speech in Sweden.Meanwhile, people in Britain who are bemused by the wall-to-wall coverage being afforded to the trial in Norway of the clearly psychopathically disordered mass murderer Anders Behring Breivik, who is being treated by both the court and the media as if he were a political prisoner, would do well to read this chilling analysis by Bruce Bawer of what is actually going on in this trial:

‘The anti-anti-Islamism crowd in Norway, in short, would seem to have hit the jackpot. Other countries have put critics of Islam on trial, one at a time. But now pretty much every prominent critic of Islam in Norway will be ushered into an Oslo courtroom, presumably to account for their views on Islam, the absurd pretext being that their testimony will contribute in some way to the defense of a mass murderer whose guilt has already been established beyond all doubt. The brilliant, and ironic, thing here is that the goal of the defense – and of the defendant, who apparently made up the list of witnesses himself – is utterly identical with the goal of the country’s leftist cultural elite: namely, to implicate all of us writers in Breivik’s actions. Of course, Breivik wants to do this in order to mitigate his own guilt in the eyes of the court and the country; the cultural elite wants to do it in order to discredit forever the criticism of Islam.’

Europe is clearly suffering the political equivalent of auto-immune disease – destroying its own defences while embracing those who repudiate life, liberty and reason itself.

Melanie Phillips: Europe’s auto-immune disease.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils Kristian
9 years ago

Uppmärksamma Årsdagen av folkmordet på armenierna den 24 april!

JensH
JensH
9 years ago

OT

Samtidig med, at flere EU-lande må skære voldsomt ned i de offentlige udgifter efter dekret fra Bruxelles, så har EU-elitne netop brugt 44 mio Britiske pund på et sprit-nyt Europa-museum i Bruxelles. Dog har museet fravalgt at vise noget om WWII, der der i Europa ‘divergernde fortolkninger’ af denne krig, (af flomme-Europæerne kaldet ‘den Europæiske borgerkrig’):

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2131277/7m-TV-channel-WWII-airbrushed-European-history–eurocrats-spending-like-before.html

Prudentius
9 years ago

Et af de bedste eksempler på islams skadelige virkninger og anti-kreative samfundsorden har altid stået for mig som værende osmannerriget. Riget blev grundlagt af en bande hyrder og røvere, anført af jihadisten Osman, i begyndelsen af 1300tallet. I 1453 erobrede osmannerne Konstantinopel og herefter gik det slag i slag både i Europa (invasionen af Europa var begyndt tidligere end 1453) og i Mellemøsten. I 1500-1600tallet nåede riget sin største magt og største territoriale udbredelse. Det lukkede og slukkede i 1924. Fra ca. 1300 til ca. 1900 = 600 år! (Dante og Petrarch levede da riget blev grundlagt i det vestlige… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

“tiggerstokken” for ned i det nederdrægtigste helvede! Hvor man iøvrigt ifølge Dante (jeg tror ham gerne), kan møde Muhammed.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

“tiggerstaven”!? Nej, nu stopper det.

😉

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  Prudentius

Kernen i islam er røveri og plyndringer under dække af en hjemmestrikket “religion”, så handlingerne moralsk kan forklares som jihad.
Et ganske smart koncept.
Havde man ikke den religiøse vinkel eller undskyldning, ville en sådan røverbande i ethvert samfund blive udryddet eller af sig selv gå til grunde over tid.
Ganske rigtigt, som overfor beskrevet, da osmannerriget ikke længere var militært i stand til at angribe sine naboer, så forsvinder indkomsterne.
Og da islam på ingen måde befordrer fremskridt, hverken sociale eller videnskabelige, så stivner samfundet ganske af sig selv i fattigdom og uvidenhed.

Nielsen
Nielsen
9 years ago

Det synes at begrænsningerne i de personlige friheder, især ytringsfriheden sker i samme takt som tyrker og andre muslimer -med politikernes velsignelse- invaderer vesten.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x