30
apr
Seneste opdatering: 30/4-12 kl. 1552
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

David Horowitz Foundation and The Students For Intellectual Freedom hosted this conference at Temple University on the evening of April 23, 2012. Den muslimske del af publikum chikanerer i det første kvarter, men hovedparten udvandrer og derefter stilner forstyrrelserne af talerne noget. De følgende talere er på video her: Pamela Geller 17 min. , Nonie Darwish om æresdrab 19 min. og Simon Deng 24 min. Derefter Q and A ( Part 1) og Q and A ( Part 2)

Kleptokrater i krisetid

Revelations about a deal to spend millions of pounds of taxpayers’ money on private jets to whisk the EU’s top officials around the globe in luxury was met with fury by one senior Conservative MEP. The European Commission has just signed a contract costing more than €12 million (89.2 mio. DKK) for private jets to ferry senior Commissioners such as Britain’s Baroness Ashton, President Jose Manuel Barroso, and their acolytes between meetings, reported The Sunday Times.
Only on Wednesday the Commission provoked fury by proposing an inflation-busting 6.8 per cent increase in the EU’s budget for 2013.
Martin Callanan, Conservative MEP for the North East, said: ‘Coming just days after Commission leaders put forward a preposterous set of budget proposals, claiming they were doing all they could to save money, this confirms that they really have no shame. ‘They have lost their moral and financial compass and they are prepared to ensure they get to live the high life, whatever the expense and whatever other people’s hardship. ‘They seem to live in their own little bubble where they are perpetually pampered and they have no thought for how things look to the outside world.’Crisis, what economic crisis? Anger after £10m private jet deal to fly Eurocrat chiefs to engagements

»Brune danskere«

Den danske sanger fra bandet Outlandish, Isam B., fik således ønsket de fremmødte tillykke med deres rødbedefarvede pas. – “Men security check er stadig et helvede, for I er brune danskere,” lød det fra rapperen, mens tonerne fra Outlandish’s kæmpehit “Aicha” begyndte at brage ud af højttalerne til stor jubel på tilskuerpladserne.Lykketoft bød nye danskere velkommen

TV-Avisen, som jeg så på min pc, var nådig og citerede ikke denne offerreplik. De nuværende sikkerhedsregler, der gælder alle besøgende, er fra 2009 og opgraderet i 2011. De kommende, – PET vil terrorsikre Christiansborg – er heller ikke lavet for at genere Isam B. Så skulle han bare prøve at komme ind gennem røntgenslusen til et rigtigt højsikkerhedsarrangement, hvor man skal have været igennem PET¨s computere 14 dage inden og møde op med pas, ikke kan forlade salen for at gå på toilettet og blive lukket ind igen. Men hvor er det synd for ham, når han nu så gerne vil divertere et festpublikum med sit klynkeri. Skvat!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
9 years ago

David Horowitz, helt banalt; jeg fatter ikke, hvor manden får sit mod fra.

Prudentius
9 years ago

Men Is(l)am B. udtrykker jo blot, som multikulturel maskot, det herskende regimes ideologi.

Det er synd for de “brune” danskere, når de får opholdstilladelse, statsborgerskab, invalidepension, understøttelse, uddannelse, offentlig sygesikring, begår kriminalitet, udøver vold og forsøger at forfølge deres hellige pligt jihad.

Det er ååhhh så synd, synd, synd.

Deres indfødte ofre derimod, er bare nogle forkælede lede racister, som hellere må til at lære lidt nøjsomhed og respekt.

(Det mest utrolige i denne sammenhæng er dog fortsat det faktum, at de indfødte lapper dette selvmorderiske pladder i sig, som vaniljeis på en varm dag)

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

Iøvrigt fik vi i Libyen, efter vores lille hellige krig for menneskehedens rettigheder og den fæle Gaddafis fald, så tydeligt at se hvordan frænder til vores “brune” landsmænd behandler folk med oprindelse syd for Sahara.

Det var et prægtigt skue, der indeholdt både afskæring af hoveder og andre kropsdele, indespærring i metalbure og udsultning.

Mens disse drab og mishandlinger stod på, var det fortsat utroligt synd for de “brune”, der har lidt så meget og slet, slet ingen oliepenge har.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x