1
maj
Seneste opdatering: 2/5-12 kl. 1640
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islam’s War Against the West and Me. De første to videoes der er kommet fra U.S.A. Idag udkommer Geert Wilders’ nye bog. Han lancerede den i går aftes med et foredrag på Gatestone Institute i New York. Man kan læse hans tale her mens vi venter på videoen. Ovenfor kan man i mellemtiden se hollandsk interviewe ham TV på gaden i New York. Det drejer sig om det samme som alle overskifterne hjemme i Holland: Wilders benægter planer om at rejse til Amerika, Geert Wilders bliver i Holland, Wilders ikke flytter til USA. En ophobning af journalistisk ønsketænkning. Video II er på hollandsk, utekstet. – Geert Wilders – Vestens forsvarer.

Svenskere vil bo med svenskere

“Mest intressanta i detta är att den faktiskt publiceras och kommentarer tillåts,” skriver en kommentator til artiklen. Så lærte vi ordet “undvikandemönster.” Der findes nok en pille imod det, nu ‘white flight’ mod forventning ikke kun forekommer i ikke-svenske lande.

Matz Dahlberg vid institutet för bostads- och urbanforskning, IBF, vid Uppsala universitet har studerat vad som händer med majoritetsbefolkningen i ett bostadsområde när andelen invandrare ökar. – Vi såg att det fanns en brytpunkt när andelen invandrare nådde 5 procent. Då började majoritetsbefolkningen krympa, säger Matz Dahlberg. Majoritetsbefolkningen minskade med 4,7 procent i de områdena. Medan den invandrade befolkningen ökade med 1,3 procent. Den totala befolkningen minskade med 3,4 procent. Majoritetsbefolkningens barn fick också sämre betyg än i andra områden och ekonomin försämrades.[..]

Roger Andersson vid IBF har tittat på hur olika kategorier flyttar. Man har också ställt frågor till infödda svenskar angående deras syn på etnisk boendesegregation. – Det vi kan se är ett väldigt påtagligt undvikandemönster. Svenskar undviker att flytta till invandrartäta områden. – Oavsett andra resurser som utbildning och ekonomi tenderar personer att ha en lägre social tillit om de bor i ett invandrartätt område. Svenskar vill inte bo i invandrarområden.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hende
Hende
10 years ago

-Må den blive udgivet på dansk….SNART!

Dogge
Dogge
10 years ago

There is a powerful and very accurate quote I use to think about a lot nowadays. It’s so perfectly fitting to our society and the current rulers of our country. Namely:
“Justice will triumph, you say? Of course it will! Because the one with power will become justice!”

PK
PK
10 years ago

Hvem vil også ønske at bo i “krigszoner?
Selv denne verdens onde Sahliner og Jelveder
vil jo heller ikke.
Men landsforrædere er de onde kvinder.

anonym
anonym
10 years ago

Ordet er “Whites-only-white-upper-academic-creative-middleclass-aryan-neighborhood “. Og for deres børns vedkommende, “private schools”. Eller på et mere jordnært og jævnt dansk, elfenbensminareter, hvorfra godhedspsykopaterne og LKCerne (landsforræderne, kulturødelæggerne og civilisationsudsletterne), i ro og mag(elighed), tryghed og sikkerhed, kan docere deres viden om alle os urene u(nder)mennesker.
Men, den/dem, der ikke vil beskæftige sig med virkeligeheden, de kommer allligevel til det, når virkeligheden begynder at beskæftige sig med den/dem. Så der er da den lille trøst i det, at deres børn og børnebørn, især dem af hunkøn, også får førsteparket til Tour de L’enfer.

Prudentius
10 years ago

“Svenskar vil inte bo i invandraområden”

Men vi ved jo alle at multikulturen er en god ide. Ikke fordi den virker efter hensigten, næ nej, men fordi den er så smukt tænkt.

Og ønsketænkning er nu engang det materiale virkeligheden er lavet af, så speederen i bund folkens, utopia er lige om hjørnet.

Yes we can…!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x