8
maj
Seneste opdatering: 9/5-12 kl. 1039
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

In April 2012 Copenhagen Phil (Sjællands Symfoniorkester) surprised the passengers in the Copenhagen Metro

Bruce Bawer: Remembering Pim Fortuyn

An extremely intelligent, well-educated, and charismatic man, graced with humor and gifted with an extraordinary courage that enabled him to withstand the most brutal and unfair assaults from his ideological enemies, Fortuyn was poised, some of us felt, to become a Churchill — a hero of freedom who would inspire his fellow European heads of government to follow his lead. There were those of us who saw him as the man who might well save Europe. But those dreams were dashed in a moment, ten years ago last Sunday.[..]

For this reason — and, quite simply, because the problems in the Netherlands have grown so much more formidable than they were when Fortuyn was still alive — saving that little country now is a considerably more challenging proposition than it was a decade ago. (Ditto Europe; ditto North America.) Without question, the best news for the Netherlands in 2012 is that Wilders is alive and well and full of fight — and it doesn’t hurt, either, that his new book is selling like pannenkoeken in the U.S. One suggestion: buy it, if you haven’t already. Give him your support. Help make it clear to the Dutch people that, despite everything their political and media establishment have done to destroy one after another of the crusaders for freedom that their country has produced, Wilders (whom the bien pensant types in the Netherlands routinely compare to Hitler) is recognized internationally as his country’s — and, perhaps, the West’s — last, best chance. Maybe — just maybe — this will put a bit more wind beneath Wilders’s wings. In any case, nothing could be a finer tribute to Pim Fortuyn on the tenth anniversary of his murder. By Bruce Bawer Frontpage Magazine

Malmøpolisen 3/4

Jeg ved ikke rigtig hvad man skal med Wallander og hvad de hedder: En forskruet historie med nogle alment vedtagne politiske pift tilsat sydsvensk novemberregn, en samling gode skuespillere, farven hevet ud af filmstrimlen så alle skuespillerne er gustne i huden og ser ud som om de lige er blevet skilt og har været på druk i en uge. Sådan ser den kunstige, ordinære autencitet ud. Man kan se Malmøpolisen, det er den ægte vare selvom seriens hverdagspolitihelt kun hvisker sandheden om sit job ud gennem mundvigende og SVT lader de værste forfærdeligheder blive ved antydningen. Det er skånsk hverdag og kuldslået krimiunderholdning nok for mig, det er rigeligt, tak, detaljerne kender vi alligevel. Gå hjem og vug dine kunstprodukter, Henning Mankell. Den har endda underlægningsmusik af Arvo Pärt, Nick Cave og djævelsk-vemodige Freddie Wadling herovenfor. “Trubbel” er en svensk vise fra 1961 af Olle Adolphson. Mere gloomy bliver det ikke. Se den her: Malmöpolisen del 3, minut 54:32.

Södertälje: “Det har blivit en helt annan stämning”

Nu vi er i afdelingen for opløsningen af svenske bysamfund:

I dag fortsätter åklagarna sin slutplädering i den så kallade Södertäljerättegången, som har kallats Sveriges hittills största gangstermål. Sedan de 17 männen greps har den grova brottsligheten i Södertälje minskat i omfattning.

Brottsligheten i Södertälje har minskat från 3 500 anmälda brott under tre första månaderna i fjol till 3 000 brott samma period i år, en minskning med 14 procent, enligt statistik från Brottsförebyggande rådet. Södertäljenätverket greps – nu minskar brotten

SR vil nok mene, man er lyseslukker, men de har stadig dobbelt så mange forbrydelser anmeldt som en dansk provinsby af samme størrelse. Kolding og Randers er på cirka 60.000 indbyggere. De havde hhv. 1. 588 og 1. 456 anmeldte forbrydelser i første kvartal 2012. Mange har selvsagt valgt at flytte: Tusentals flyr från Södertälje. De skønner vel, det er mere overkommeligt end at flytte deres kryds på stemmesedlen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
tavsen
tavsen
9 years ago

Vidunderlig video fra Metroen. Tusind tak

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Södertälje:
Det dröjer inte länge förrän brottsligheten i Södertälje slår nya rekord igen, med nya ledare för samma fotsoldater.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x